2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
babussss nasıl doguma gıttın bebem yaaff.. daha ekim ayı:ne:

bbbeeeeebbbiiiikkkkoooommmmm nerdeeesınnnn:ne::ne:

geldim canım burdayııım :D
antalyadaydık ya dun gece donduk daha..ohh valla eziyet oluyo cocukla bi yere gitmek..
ama orda dis bugdayı yaptık kızıma :D
guzel oldu :D
altta iki tane disi cıktı simdilik Hira'nın..
boyle iste..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
gunaydıınn kızlarr. ıkı gundur evde pc yok ama cokta bısı kacırmamısım burası bomboss:tskler:

neyseee bugunn benımm ddoooogum gunummm:deli: buyudum abla oldum 22 yasına gırdım :gul:

Iyiki dogdun kiz dunurum rabbim saglikli huzurlu bebeginle tocanla koca bir omur nasip ettsin sana iyiki dunurumsun gusellik seni seviyorum

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
İyi ki doğdun ecrinnnnnnnnnnnn :elif::elif::elif: 2-3 gündür giremedim, anca gördüm yazını kusuruma bakma olur mu :(

Ben de sizlerden farksızım.. O kadar uykusuzum ki :( Evim desennnn, Gökçe'nin dediği gibi 1 gün topluysa, akşama kesin duman oluyor. Zaten evimi tanımıyorum artık.. Misal tv ünitesinin önüne koltuk koyuyoruz gündüzleri Kuzey oraya gitmesin diye, holdeki halıları kaldırdım yürüteci takılıyor diye...Ev bi garip halde.
Şaka maka bebelerimizin doğumgünleri de yaklaşıyor he, ilk doğumgünleri..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
VAYY VAY VAAAAAAAYYYYYYY........

su topigimizin haline bakın ya.... :uzgun:

dun en son azo yazmıs saat 2 de..nerdeyse 24 saat olcakmıs püüüüüüüühhh

bu hallere gelcekmiydik biiizz :bitter:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
teşekkürler simuş, maşallah minnoşa, ben bu yemek olayını anlamıyorum yalnız, bu çocuk tek başına nasıl yiyecek? hele menemen falan...boğazlarına kaçmaz mı kız onlar, blenderdan geçse de çorba kıvamı olur yine...her şeyi yiyebilirler onu anladım da nasıl olacak o iş? reçel olayını sevdim yalnız.

:) Yok yavrum menemeni verip ye hadi demicez :D Akşam yemeklerinde atıyorum çubuk krakeri yiyebileceği boyutlarda kırıp tabağa koyucaz ve kendisinin yemesini teşvik edicez :D

hemennnn kostum geldim :D

canım Lancome'un bi fondoteni vardı Photogenic Lumessence
ışıltılı fondoten bu..
bide clinique'in vardı uzun tup gibi bi pırıltı veren urunu ama adını unuttum onu da bi sor,ama lancome cok iyi fondoten ve pudra konsuunda...lancome alabilirsin ama yinede o tarif ettigin pırıl pırıl gorunum icin,once cildini guzelce temizlicen,sonra nemlendirici krem surcen bi 15 dk bekledikten sonra makyajı yapmaya baslican,ilk once fondoteni kullanırsın sonra pudra ( tabi kullanıyosan) ama baktın fondoten yetti,kullanma hic,conccealer kullan goz altı ve kas diplerine sur yay guzelce,ondan sonra acık bej rengi parlak farın varsa ondan azcık kas diplerinden goz kapagına dogru yay..parmagınla yaparsan daha guzel oluyo..;)

eger goz altların cok beyazlarsa surdukten sonra ince bi kat pudra sur oralara..
zemini boyle hazırlarsın,sonra basla ne renk istiyosan yapmaya far mı surcen eyeliner mı artıkın :)

Abooooo bu ne kııııız :) Bana anlatsan anlayasıya kadar göbeğim çatlar :D

bak anlatmak istedigim şu elmacık kemiklerinin ışıltısı var ya o...
bi sitede bi markayı soylemiş senin dedigin fondötenle onu alıcam ışlı veren bi urunmüş...Fluid Sheer

markası da Gio.. Arm.... anladın sen :D

Vuuuu çok güzel bişiymiş bebişim bu. Ne aldınsa banada de de gerçi makyaj yaptığım yok ama olsun evde noolur noolmaz :) Bu arada özledim kuşum ne zaman dönceksiniz yav?

gunayydin kizlarrrrr....

bizimmmm de disimizzz ciktiiiiiiiiiiiiiii-kop-kop:sevindirikasli:

Hayırlı uğurlu olsun Ecrincim dişiniz. Doğum günün de kutlu olsun pek bi büyümüşün kız :D Hııı bide sonunda rahatsızlığının sebebinin bulunmasına da çok sevindim. Benim de boynumda düzleşme var...

Gunaydin guseller ne zamandir bakamiyorum sizlere eymen cok huzursuz devamli aglak modda bu sebepten ne evime ne kendime bakamaz oldumm

Ecrincim defnenin disi hayirli olsun sevindim eymenin 3.ve 4 ler yolda bugun doktora gitti. Bir lokma yemek yemio devamli aglio die artik bunalima girdim... neyi varsa ciksin dedim
8900 kg boy 76 cm olmus masallahi var vucudu zimba gibi dedi doktor dedesi ahh dddim bide bana sor sen anayi pert etti kendi dolanio ilac yazdi bi dunya uyutan agri kesicilerden bi tane bide kan damlasini sevmio die surup verdi insallah bunun faydasi olur gecede 25 kere kalkmaktan tukendim gozumde capak olusmadan sabah oluyo gercekten koca.gun sarhos gibi dolaniorum uykuda yeni bir devir acti oglum.ne ayakta ne salincakta uyumuo yirtinarak aglio ve devamli yuz ustu donme hevesinde ve dondugu gibi emeklio... uyutamiordum bakalim doktor uyumadan 1saat once icir surubu degisir dddi insallah cok fena bi haldeyim ayakta duracak takatim kalmadi
Gece uykuda iken gozleri kapali emeklio korkuluklar pam kum ses cikario gidiyorum uyuyo ama emeklio bide bazen ayni sekilde uyuyo ama kalkmis oturmus gozu kapali aglio bunuda anlattim doktora cevap veremedi sanirim teksorun disleri

Lidoş nasılsın? Eymen e uyanmasın diye ne ilaç verdi doktorunuz? Bide işe yaradı mı?

merhaba,
ben de bu aralar yazamıyorum, ama okuyorum fırsat buldukça, canım sıkkın benim de, diş çıkarıyoruz ama maşallah diyeyim çok sorun yaşamadık.
ama moralim yerle yeksan. canım hiiiç bir şey yapmak istemiyor. eşime de kızgınım ama daha çok kırgınım sanırım.

ecrinn, geçmiş olsun, sonunda bir dr bir şey demiş sana. inşallah kolayca geçer de sağlığına kavuşursun.

Lilacscım sizin de dişiniz hayırlı olsun, öperim :) Bu arada demir damlası biz ferrum kullanıyoruz :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sellamm kizlarrrr ve bomboss topik:ne:hepinize cokk tesekkur ederimmm.. yaslandimm gercekten:deli:

esim sagolsun sonunda bana dogumgunu bahanesiyle bi telefon hediye etti. nicedir gozum vardi da huyumdur istemem. numaralari kopyalamayinca yeni bi kriz cikti tabi. bide telefon ekrana cevapsiz cagri msj vb getirmiyo. ekranin en tepesinde minnacik bisiler yaziyodu. yaziya bi dokundum hareketli. tutup asagiya cekince msj kutusu acildi. abidik kubidik bisey yani.

onun disinda ben garip gunler ge iriyorum. esime hep kiziyorum o ayri. annemle gorustum 3 yil sonra. ama hakanbu konuda cok sabit fikirli oldugundan problemli zamanlar geciriyorum. kendincehakli ama neyse iste. operim hepinizi:bebecik

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
merhaba,
ben de bu aralar yazamıyorum, ama okuyorum fırsat buldukça, canım sıkkın benim de, diş çıkarıyoruz ama maşallah diyeyim çok sorun yaşamadık.
ama moralim yerle yeksan. canım hiiiç bir şey yapmak istemiyor. eşime de kızgınım ama daha çok kırgınım sanırım.

ecrinn, geçmiş olsun, sonunda bir dr bir şey demiş sana. inşallah kolayca geçer de sağlığına kavuşursun.

hayırlı olsun canım dişleriniz...:huhuu:

Kizlar selam.
Gelmedi demeyin.
Yine geldim yine kimse yok.
Sesim yankilandi o kadar issiz yani bura :)

aboo babuş gelmiş kacırmışız...

Canımcım merhaba. Okul işleri o kadar yoğunlaştıki ya şuraya girip sizlerle muhabbet edemiyorum ben buna sinir oluyorum. Sizleri çok seviyorum ben ya. Vallahi konuşmayınca hiç iyi hissetmiyorum.
merhaba şekercim nasılsın??

simuşcummmmmm.. bebikomun dediklerini bulamadım başka bişey aldım ... istersen söylerim sana mesaj atıp....

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar nasılsınız neler edersiniz... ben de işte bildiginiz gibi dügün yapıp geri geldik....

giderken Noyanla önden ikimiz gittik biraz zorlu oldu... üstüne birde minnoş hasta oldu orada annem gripti bulaştı haliyle.. doktora götürdük şimdi kulak enfeksiyonu olmuş oglum ilk defa antibiyotik kullanacak cok üzüldüm... ama yapacak bişey yok tabii bunada şükür....
bende hastalandım o sterse ve koşturmaya..

uzun lafın kısası hem hastayız hem keyifsiz....
bizde durumlar böylenken böyle işte.........:uzgun:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
sellamm kizlarrrr ve bomboss topik:ne:hepinize cokk tesekkur ederimmm.. yaslandimm gercekten:deli:

esim sagolsun sonunda bana dogumgunu bahanesiyle bi telefon hediye etti. nicedir gozum vardi da huyumdur istemem. numaralari kopyalamayinca yeni bi kriz cikti tabi. bide telefon ekrana cevapsiz cagri msj vb getirmiyo. ekranin en tepesinde minnacik bisiler yaziyodu. yaziya bi dokundum hareketli. tutup asagiya cekince msj kutusu acildi. abidik kubidik bisey yani.

onun disinda ben garip gunler ge iriyorum. esime hep kiziyorum o ayri. annemle gorustum 3 yil sonra. ama hakanbu konuda cok sabit fikirli oldugundan problemli zamanlar geciriyorum. kendincehakli ama neyse iste. operim hepinizi:bebecik

dogumgünün mü şekercim kutlu mutlu olsun .... gönlünce bir yıl olsun.....

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Kızlar nasılsınız neler edersiniz... ben de işte bildiginiz gibi dügün yapıp geri geldik....

giderken Noyanla önden ikimiz gittik biraz zorlu oldu... üstüne birde minnoş hasta oldu orada annem gripti bulaştı haliyle.. doktora götürdük şimdi kulak enfeksiyonu olmuş oglum ilk defa antibiyotik kullanacak cok üzüldüm... ama yapacak bişey yok tabii bunada şükür....
bende hastalandım o sterse ve koşturmaya..

uzun lafın kısası hem hastayız hem keyifsiz....
bizde durumlar böylenken böyle işte.........:uzgun:

geçmiş olsun pikoşum ve tekrar hayırlı olsun...

ve diş tebriğiniz için de teşekkürler simuş ve pikoş. sorunsuz çıkıyor diye seviniyorduk ama 2 gündür durmuyoruz durduğumuz yerde, sürekli kucakta ve ayakta olmak istiyor, kucaktayken dışa bakmak istiyor vs vs... ben de okuldan çok yorgun geliyorum sabrım falan kalmamış oluyor...çok zor geçiyor günler, inşallah çabuk atlatırız.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba Kızlar;
İş yoğunluğu, bebişler, yorgunluklar felan derken çoğumuz giremiyoruz. Burda eskisi gibi olmayı çok istiyorum. Hadi toplayalım kendimizi. Bak ben 2. bebeme hamile lkalırsam yine sizle dertleşmek istiyorum:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Canım benim annenle neden ayrısınız. Üzüldüm canımcım...Ben anneme çok düşkünümüdr. Babamı severim ama annem başkadır benim için. Allahım ebedi ayrılık vermesin ne ben onu nede o beni terkeder. Canım annene sorun ne olursa olsun sıkıca sarıl..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
geçmiş olsun pikoşum ve tekrar hayırlı olsun...

ve diş tebriğiniz için de teşekkürler simuş ve pikoş. sorunsuz çıkıyor diye seviniyorduk ama 2 gündür durmuyoruz durduğumuz yerde, sürekli kucakta ve ayakta olmak istiyor, kucaktayken dışa bakmak istiyor vs vs... ben de okuldan çok yorgun geliyorum sabrım falan kalmamış oluyor...çok zor geçiyor günler, inşallah çabuk atlatırız.
Canım inan bende öyle yorgun hissediyorumki..Suratım felan solmuş gibi geliyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar