2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ahhhh gokce sen anlatirken ben bayildim:ne: oyle aslinda sukretmek lazim ama vakti zamaninda sukru kim bilmis:tskler: defne kii herkes ne uyumlu bebek diyor ama ( ki siz anlatinca bana da oyle gelmeye basladi) insan dayanamayabiliyor yani. ben bunlarin aylarinin getirisi oldugunu dusunuyorum. hem benle olmak istiyor hem bensiz olmak. disari cikinca cok mutlu oluyor ell salliyor gulucukler atiyor. ama hep yere inmek istiyo ve bagiriyo. cigligi beynmi tirmaliyo resmen. bakmicam pisligine mikrobuna koyucam yere rahatlicak. bi yuruse de o da rahatlasa bende. :ne:
Hahaaa aynilar desene bugun avm gitmem lazimkara karadusunuyormbu seferde yurudugunde heryere saldircaklar o zamanne yapcaz?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
defne arabayi sevemediginden avm yi kucakta geziyoruz. artik bana tasimak yasak. o sebeple onu tasicak biri olmadan gidemeyiz:ne:

bide defne damacana dan su iciyo:ne: bacaklarini bukuyo, agzini dayiyo siseye sarilip ceke ceke su getiriyo o borudan ve iciyo. naptiysak engel olamadik:ne:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
defne arabayi sevemediginden avm yi kucakta geziyoruz. artik bana tasimak yasak. o sebeple onu tasicak biri olmadan gidemeyiz:ne:

bide defne damacana dan su iciyo:ne: bacaklarini bukuyo, agzini dayiyo siseye sarilip ceke ceke su getiriyo o borudan ve iciyo. naptiysak engel olamadik:ne:

ama yerimmmmmmmmmmmm ya kuzum... hayal ettim de birden ahahahahahaha

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
arada dara düşen, ne yapacam ben bu çocukla diye kara kara düşünen, uykusuz, darmaduman, darmadağın ama bi o kadar da yavrusuna aşık annelere gelsin kızlar. biza gelsin, yaradanın bize verdiği emanetlerini canı pahasına koruyacak olan tüm annelere gelsin... ;

Analık nedir Annem?" derdim de anacığıma; "Ben ol da bil" derdi Mevlânaca..

Ben ol da bil!

"Sen" oldum annem bak!..

"Sen" oldum ve bildim neymiş bu işin yürekcesi..

Hani "Köpekler bile "ana" olmasın" derdin ya hep, o ızdıraplı yüreğinle, o engin şefkatinle..

Anlamazdık o zaman biz zamâneler..

"Zor kızım, çok zor analık" derdin ardından derin bir iç çekişle..

Zormuş anam..

Ana olmak "Hiç" ken "Hep" olmakmış meğer..Çoğalmakmış durmadan..

Dünyaya meydan okumak, mazi ve istikbâli sırtlamak, pervâsız bir gözü karalıkmış..

Zormuş Annem..Olduk, gördük, bildik bak..

Ana olmak meğer; Kor ateşlerde üşümesi, kara kışlarda buz kesmesiymiş yüreğin..

Hep; "Ben!" derken,
Artık; "O", "İllâ O!" demesiymiş..

Hiç varmayacağı kapıları çalması, hiç ederek ömrünü, adanmasıymış..

Hiç kızmaması yüreğin, almayı hiç düşünmeden hep vermesiymiş..

Hep sarıp-sarmalaması, hiç hesap sormadan, hep dost hep yâr olmasıymış..

Zormuş Anam..

Meğer ölümüne bir kara sevdaymış analık..

Olduk, gördük, bildik bak..

alıntı.. ne diyim süper yazmış yazan.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kizlar nerdesiniz yaaaaa.
Bizim departman oldugu gibi toplantiya gittiler.
Rahatca yazicam diye geldim kimse yoook :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Gokcem adeni anlatmissin ya adayi anlatiyosun sandim.
Bu.kadar mi benzer. Gece 21.00 gibi uykuya dalan cocugum gitti yerine 23-23.30larda uyuyan,onu da bir saat salladiktan sonra zorla uyuyabilen bir cocuk geldi.
Uyudu saniyosun bi yatiriyosun ki dimdik ayakta. Kalkmis yatagin tepesinden sarkan oyuncaklarla oynuyor.sanki hic uyumamis.
Kucakta sallama huyumuza geri donduk.
Besikte bakici sallayinca uyuyo biz sallayinca ortaligi yikiyo.
Cigliklar,tekmeler. Oyle ki besik raylarindan cikacak nerdeyse.
Surekli emekleyip kuytu koselere giriyo,prizleri ellemeye calisiyo.
Bi salincagi var yere yatip ayaklariyla tekmeleyerek onu salliyo deliler gibi.
Eve geldigim andan itibaren surekli bana yapisik olmak istiyo.
Yuzumu kollarimi filan yaliyo. Surekli tisortumun gomlegimin yakasindan cekiyo. Kucagimda uyurken bile simsiki yakama yapisiyo.
Ve yaninda oldugum sure boyunca hic susmadan ara vermeden "aenne aenne aenne aenne" diye bagiriyo.
Sagliklari iyi olsun da bu ara boyleyiz iste napalim....

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar selimi 3 gündür bakıcısından alırken şöyle bi olay yasiyorum. Ben komşumun evinden almaya gidince komşum içeri davet ediyor. Selim hem bana gelmek istiyor hemde onu birakmak istemiyor. Orda emziriken hem emiyor hem goz ucuyla bakıcısını takip ediyor

Canim adada da oluyor benzer durum. Bakicisi giderken gel seni de gotureyim diyor kapinin disindan hemen atliyor ona. Onceden gitmezd8. Sokagi cok seviyor ondan da olabilir diyorum,gidenle gitmek iatiyor diye ama belki de bakiciyi istiyor...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Canımcım merhaba. Okul işleri o kadar yoğunlaştıki ya şuraya girip sizlerle muhabbet edemiyorum ben buna sinir oluyorum. Sizleri çok seviyorum ben ya. Vallahi konuşmayınca hiç iyi hissetmiyorum.

Aynen benim de bu sekilde bir yogunlugum var canim.
Ofisin konumu sebebiyle telefonumdan da takip edemiyorum. Ayak alti bir yer. Pc.den giremiyorum. Aksamlari bakabilecek kadar islerimi yoluna koymak tek umudum...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
merhaba,
ben de bu aralar yazamıyorum, ama okuyorum fırsat buldukça, canım sıkkın benim de, diş çıkarıyoruz ama maşallah diyeyim çok sorun yaşamadık.
ama moralim yerle yeksan. canım hiiiç bir şey yapmak istemiyor. eşime de kızgınım ama daha çok kırgınım sanırım.

ecrinn, geçmiş olsun, sonunda bir dr bir şey demiş sana. inşallah kolayca geçer de sağlığına kavuşursun.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Gokcem adeni anlatmissin ya adayi anlatiyosun sandim.
Bu.kadar mi benzer. Gece 21.00 gibi uykuya dalan cocugum gitti yerine 23-23.30larda uyuyan,onu da bir saat salladiktan sonra zorla uyuyabilen bir cocuk geldi.
Uyudu saniyosun bi yatiriyosun ki dimdik ayakta. Kalkmis yatagin tepesinden sarkan oyuncaklarla oynuyor.sanki hic uyumamis.
Kucakta sallama huyumuza geri donduk.
Besikte bakici sallayinca uyuyo biz sallayinca ortaligi yikiyo.
Cigliklar,tekmeler. Oyle ki besik raylarindan cikacak nerdeyse.
Surekli emekleyip kuytu koselere giriyo,prizleri ellemeye calisiyo.
Bi salincagi var yere yatip ayaklariyla tekmeleyerek onu salliyo deliler gibi.
Eve geldigim andan itibaren surekli bana yapisik olmak istiyo.
Yuzumu kollarimi filan yaliyo. Surekli tisortumun gomlegimin yakasindan cekiyo. Kucagimda uyurken bile simsiki yakama yapisiyo.
Ve yaninda oldugum sure boyunca hic susmadan ara vermeden "aenne aenne aenne aenne" diye bagiriyo.
Sagliklari iyi olsun da bu ara boyleyiz iste napalim....

aynen hemşire aynen. bizde çarşafta sallanmaya başladık 2 gecedir. hayırlısı bakalım. ama bunun yanında o ifadelenmeleri, algılarının artık tamamen açık olması yok mu ölürüm ölür. Aden sanırım beni annesi değil de kankası sanıyor. yeni uyuma pozisyonlarımızdan biri; tek kolunu omzuma atıyor (kanka mode on :) ) bi bacağını da üstüme atıyor, iyice kafasını boynuma gömüyor öyle uyuyor. daha doğrusu ben artık uyumuştur sanıyorum bi bakıyorum o güzel gözleriyle koca koca bana bakmıyo mu... Allah'ım üzülsem mi, kıszam mı yoksa uykusunu açarcasına mıncırıp koklayıp öpsem mi bilemiyorum :)

yalnız anladığım kadarıyla, bizi çok özlüyorlar. işe başlayınca böyle olduklarına göre ne kadar bizimle vakit geçirseler kardır diye düşünüyolar bence. Aden'de dediğin gibi yakamı açmaya çalışıyo suratımı seviyor falan. ama baba diyo bak buna kızdım şimdi. anne demesi lazımdı oysa :) ehehe

lilammmm muah yavruşş... tansel sana da kalp...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydin guseller allah kolaylik versin dediginiz gibi sizi cok osledikleri icin yapio olma ihtimali yuksek 1ay sonra bende basliycam calismaya 26 kasimda ve su anda daha dokunuo yuzune baktikca o gun gelsin istemiorum oi is yerimle evim altli ustku olmasina ragmen nasil dayanilir ilk zaman cok zorlanicagim kesin...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydınlar bu arada hatun kısmısı...

leom zorlanma. at kafandan o düşünceyi. kim için çalışacaksın? eymen için. geleceğini inşaa etmek için. iş yerin evinin altı, her kokusu burnunun direğini sızlatttığında çık yukarı mıncır yavrunu öp kokla in aşağıya. biz napalım ayol. yavruma şuan 30 km uzaktayım. Allah korusun başına bişey gelse ben gidene kadar olacak olan olur. bazen gögüslerim öyle taş kesiliyor ki süt aktığı oluyor ilk günlerdeki gibi. yanımda olsa yakınımda olsa hemen emziririm. ama yok işte. o yüzden kıymetini bil, sesini çıkarma... :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
saat olmuş 11.38, yıl olmuş 2012, 21. yüzyıla gelmişiz kendi kendime konuşturuyosunuz beni...

bu yaptığınız çok ayıp.. aha şuraya yazıyorum hep Hayatım'ın ahından oldu bu site böyle :) kız hayatım alttan alttan izliyosun dön artık zilli.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydınlar bu arada hatun kısmısı...

leom zorlanma. at kafandan o düşünceyi. kim için çalışacaksın? eymen için. geleceğini inşaa etmek için. iş yerin evinin altı, her kokusu burnunun direğini sızlatttığında çık yukarı mıncır yavrunu öp kokla in aşağıya. biz napalım ayol. yavruma şuan 30 km uzaktayım. Allah korusun başına bişey gelse ben gidene kadar olacak olan olur. bazen gögüslerim öyle taş kesiliyor ki süt aktığı oluyor ilk günlerdeki gibi. yanımda olsa yakınımda olsa hemen emziririm. ama yok işte. o yüzden kıymetini bil, sesini çıkarma... :)
Haklisin guselin ama su var tek kotu sey haftanin 6 gunu sabah 8 aksam 7 calisacagim ne kadar cok uzak kalicam dusununce uzuluorum tabi istedigim zaaman cikabilirim ama arkamdan aglarsa uzulurum die onuda yapabilirmiim bilmiorum yaaa hayatini ozledim ben gelsede azcik celallense beni onun adini bilsem evini gitip bulurdum... capada kiz hayatim zillisi don aramiza yapma bole beaaa bak sen gittin herkes kustu siteye yoklugun aranio bunu bill seni sevioz

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
babussss nasıl doguma gıttın bebem yaaff.. daha ekim ayı:ne:

bbbeeeeebbbiiiikkkkoooommmmm nerdeeesınnnn:ne::ne:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar