2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kizlarr ben cok kotuyum ya. dunum de oyle zehir oldu. oldurucek beni bu mide bulantisi. dr psikolojik dedi ama bu nasil psikolojik. anlamadim ki gece uyutmadi beni. yattigim yerde basim donuyo:uzgun:

Canım çok geçmiş olsun, üzüldüm ya stresten başka birşey olmasın sakın, bir başka doktora daha görünsen?
Bu arada yeni dişiniz hayırlı uğurlu olsun, hepsi ağrısız sızısız çıksın inşallah.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kizlarr ben cok kotuyum ya. dunum de oyle zehir oldu. oldurucek beni bu mide bulantisi. dr psikolojik dedi ama bu nasil psikolojik. anlamadim ki gece uyutmadi beni. yattigim yerde basim donuyo:uzgun:

canım geçmiş olsun.safra kesene baktırdın mı canım ya? o da ciddi sekilde mide bulantısı yapar.aklıma baska bişey gelmedi.umarım geçer.bu arada dişiniz hayırlı olsun.darısıda bize olsun :D

kızlar nasılsınız? özledim sizi...öperim hepciğinizi :))

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

geçmiş olsun canım bencede başka bir doktora gözüksen stresten başka bişeyde olabilir

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kızlar Kayranın burnu çok tıkanıyordu gece rahatsız oluyordu burnunuda açsak gece yine tıkanıyordu doktorumuz hava nemlendiriciden alın dedi dün aldım odasına koyduk gerçekten faydası oldu geceyi rahat geçirdik böyle sorununuz varsa tavsiye ederim

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sagolun kizlarr. gittim bjgun de ortopediye. boynum da agriyo diye. norologa gittiniz mi dedi. gittim psikolojik dedi ama dayanamiyorum artik dedim. guldu adam bide bizim norolog gorsun dedi. mr ve tomogrofi istedi tekrar.yarin ogleden sonra ikisi bir bakicaklar. yemin ediyoru. dunya para harcadim dr dr elle tutulur birsey yok elimde. cektigim de cabasi. cikmazsa burdan da yarin gece acile gidicem. en azindan her dr bi aradayken inceler dururlar:uzgun:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:elif:
kimse yok ama olsun ben yine klasik açılış lafımı edeyim...

günaydınlar hatun kısmısı...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydin guseller ne zamandir bakamiyorum sizlere eymen cok huzursuz devamli aglak modda bu sebepten ne evime ne kendime bakamaz oldumm

Ecrincim defnenin disi hayirli olsun sevindim eymenin 3.ve 4 ler yolda bugun doktora gitti. Bir lokma yemek yemio devamli aglio die artik bunalima girdim... neyi varsa ciksin dedim
8900 kg boy 76 cm olmus masallahi var vucudu zimba gibi dedi doktor dedesi ahh dddim bide bana sor sen anayi pert etti kendi dolanio ilac yazdi bi dunya uyutan agri kesicilerden bi tane bide kan damlasini sevmio die surup verdi insallah bunun faydasi olur gecede 25 kere kalkmaktan tukendim gozumde capak olusmadan sabah oluyo gercekten koca.gun sarhos gibi dolaniorum uykuda yeni bir devir acti oglum.ne ayakta ne salincakta uyumuo yirtinarak aglio ve devamli yuz ustu donme hevesinde ve dondugu gibi emeklio... uyutamiordum bakalim doktor uyumadan 1saat once icir surubu degisir dddi insallah cok fena bi haldeyim ayakta duracak takatim kalmadi
Gece uykuda iken gozleri kapali emeklio korkuluklar pam kum ses cikario gidiyorum uyuyo ama emeklio bide bazen ayni sekilde uyuyo ama kalkmis oturmus gozu kapali aglio bunuda anlattim doktora cevap veremedi sanirim teksorun disleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
lidirimmmmm senin o dedigini defne baya once yapiyodu surekli carpiyodu. bam gum.. ama gecti zamanla. defne de gece bi anda kalkip oturuyo. ama sonra kendini bi tarafa atip uyuyo. dis ciktigi gunden beri eskiye dondu sukur sik uyanmaya baslamisti. sukur biz ucuz atlattik. huysuzlugu bu kadar olsun raziyim ben.isin zor bebegim. ben defne nin 8 de uyanmasina bile alisamadim 2 defa kalkiyorum ruh gibiyim. seninki gibi olmasini dusunemiyorum bile

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kizlar yeni bi mr daha cekildim. dr cok ilgilendi sagolsun. ortopediye gittim bu kez. bana noroloji psikolojik dedi dedim. adam guldu. psikolojim bozuk degilmis. boyun fitigim ve duzlesmem varmis. mide bulantim ve bas donmem o sebeptenmis. 1 ay ilac kullanip egzersiz yapicam olmazsa fizik tedavi baslicak. hayirlisi sukur biri birsey buldu:ne:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
lidirimmmmm senin o dedigini defne baya once yapiyodu surekli carpiyodu. bam gum.. ama gecti zamanla. defne de gece bi anda kalkip oturuyo. ama sonra kendini bi tarafa atip uyuyo. dis ciktigi gunden beri eskiye dondu sukur sik uyanmaya baslamisti. sukur biz ucuz atlattik. huysuzlugu bu kadar olsun raziyim ben.isin zor bebegim. ben defne nin 8 de uyanmasina bile alisamadim 2 defa kalkiyorum ruh gibiyim. seninki gibi olmasini dusunemiyorum bile
Canim allah sabrini verio inan vermese simdiye coktan hastanede olmustum vucudum direncini kaybetti psikolojik acidan kendimi iyi hissetmiyorum herseye ahlar modda oldum gozyaslarim cesme givi olur olmadik yere akio her bebek farkli sanirrin ama benimki bambaska abartmiorum belki uzaktan abartiyomusum gibi gelebilir ama inanin yani durum bu kapii disari cikamiorum ciglik cigliga bugun esimle cah icelim dedik icemedik dolu bardaklarimiza b hesapnodehop kalktik oturmayin beni kucaginiza alin gezdirin hep gozumun icine bakin dio etrafta sizden baskasi olmasin gurultu etmesin istedigim zaman uyuyum istedigim zaman istedigimi yapiyim dio yere birakin tirmaniyim die direncle.yirtio kendini disarda iken caresiz kaliorum bundan sonra ciknanaya karar aldim

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın kızlar. sanırım bebekler bu aylarda yaramazlıklarının doruk noktasına ulaşmış bulunuyolar. benim Aden'de beni deli edebilme kapasitemi ölçüyor sanırım. evde sürekli cırım cırım cırlıyorum, oğlummmmm diye bağırıyorum. ben bağırdıkca oyun sanıp gülüyor kendini bi o yana bi bu yana atıyor ama asla uymak istemiyor.

gece en geç 10 da gece uykusuna dalan çocuk gitti yerine kendini genç sanan, biz otursak sabaha kadar bizimle oturabilecek bi çocuk geldi. 1 haftadır her akşamım zehir. uyku saatimiz geldi mi bana bişeyler oluyor. bağırma gökçe bebek daha o diye diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama ı ıhh. olacak gibi değil. kucağımda sallıyorum ııh.. çarşafa koyup sallaıyoruz ı ıhh. yanına yatıyorum yüzü yüzüme değiyor ı ıhh. napacağımı şaşırmış halde öyle baknıyorum. en son patlayıp bağırmaya başlıyorum. ve bu aniden patlama huyumdan da nefret edıyorum. Allah'tan korkmuyor Aden oyun sanıyor ama sonuçta bağırıyorum el kadar çocuğa. sonra pişmanlıktan ben de ağlıyorum. hala bizimle beraber yatıyor. yatar diye gittim dünya para vererek ona yatak yaptırdım. yatmıyor onda. illa bana temas edecek. sabahın 6sında kalkıyorum, aden ortamızda nerdeyse üstüme çıkarak uyuyor. sürekli huzursuz, arada ağlıyor, bi oraya bi buraya dönüyor, sizin de dediğiniz gibi uykusunda emeklemeye başlıyor, c şeklini alıp değişik hareketler sergiliyor. kalkıp yatağın başlığındaki zımbalarla oynuyor. gülückler saçıyor, sürekli konuşuyor.

uykusuzum, yorgunum. ve ev toparlamaya başlamam lazım. off offfff..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Aden baya baya desteksiz ayakta duruyor, 2-3 adım atıyor. henüz dişimiz çıkmadı ama bu son huy değişikliğini dişlerine bağlıyorum. işten yorgun geliyorum tüm enerjimi tüketiyorum yavrumla oynamaya bazen takatim kalmıyor. zaten çok düzensiz bi hayatım var şu sıralar.

işten anneme gidiyorum, onur'un işten çıkmasını bekliyoruz. genelde yemeği annemde yiyoruz. yemediğimiz zaman onun annesine geçiyoruz. eve gelmem 9-10'u buluyor. aden'i uyutmaya çalış derken saat oluyor 23.30 peşine kendi işlerimi halletmeye çalışıyorum. hiç bi işe yetişemiyrum. evimin 2 gün temiz sonra hızla dağılıp kirlenmesine gıcık oluyorum. eskisi kadar sık temizlik yapamıyorum. ne bi dizi ne bi program hatta ne bi haber. izleyebildiğim hiç bişey yok. şöyle ayaklarımı uzatıp elimde kumanda tv'ye baktığım keyif yaptığım günler çok geridi kaldı. sürekli bi düzensizlik var hayatımda. sürekli bi koşuşturmaca. evimi otel olarak kullanıyorum. evde ne yemek pişiyor ne bişi. onur'la muhabbet bile edemiyoruz. genelde Aden'i uyuttuğumda onur'u hemen Aden'in yanına yolluyorum (Aden gece uykusunu asla yalnız uymuyor. illa ya ben ya da babası -ama asla bi başkası olamaz bu- yanında olacak o'na temas edecek) o sıra bende etrafı toplamaya çalışıyorum, çamaşır falan yıkayıp asıyorum.

yeni evime geçtiğimde umarım daha düzenli bi hayatım olur. çünkü bu düzensizlik düzenim olmaya başladı gibi. hiç bana göre değil bu yaşam tarzı. en olmadı akşamları onur gelince hemen eve geçecez. inanın o da benim işime gelmiyor açıkcası. off offfff çok zormuş bebekli işler :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
eheheh selam yine ben.

bi firmadan malzeme satın alacam, firmanın ismini yazıp mola verdim. dedim kızlar gelmiştir iki lafın belini kırarız. kimse yok. ehehehe neyse

ismi şuydu; "GERB SCHWİNGUNGSİSOLİERUNGEN GMBH" molayı haketmişim di ömi? ehehehehehe

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selam gokcoss sabah uykusu bu saate aksadi bizimde simdi uyuttum bir tel caldi drin uyuyan bebe dikildi aayaga 1saatten fazladir salliorum anca uyudu heyy gidin fena oldum kimseler yok keyfi kalmadi valla dedigin gibi duzensiz bir hayat.moduna girdik nedir bu ay bu haller bilemiorum hircinliklari hat safhada seninde oyle anlattigin kadariyla oFffff bu gunler ne zaman geccek 2 vitamin aldimbiri enerji icin biride bagisiklik icin ayakta duramiorum sag ayak bilegimde.damar.damar ustune binmis gibi bir sizi var ama aksamdan beri gecmedi ????? Belim son 1 aydir kopacak gibi sizlio

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yapacak bişi yok leom. büyücekler. daha geçen 2. aylık oldum, 3 ayım doldu şeker yüklemesi, 3 lü test sonucu falan derken doğurduk. doğurduk da 9 aylarını doldurmaya başladılar. yani bi hamilelik süreci kadar zaman da bebeklerimizle atlattık. 9 ayı kısmen 9 ayı bizzat 18 aydır bizimleler. hızla büyüyolar. büyüdükçe keyiflenmemiz şu günlerin tadını çıkartmak varken sürekli yakınma halindeyiz. Rabbim sıkıntı bela vermesin ki çok şükürsüzüz.

ha evet eski hayatımızı özlüyoruz, bakımlı olduğumuz, evimizin mum gibi olduğu dönemleri de. eşimizle muhabbetin dibine daldığımız akşamları da bitabii. ama bunun yanında hepimizin sağlıklı, güzel&yakışıklı, hiç bi sorunları olmayan bebekleri var ve çok şükür ki bizimler, bizimleler.

arkaya dönüp baktığımda bunların hepsine değer diyorum. değersin oğlum diyorum. bi insan büyütmeye çalışıyoruz. varsın uyumayalım ne olmuş? şunun şurasında 2 sene sonra kendi bağımsızlıklarını zaten ilan edecekler. kendi uykuları gelince gidip zaten yatacaklar. şu sıralar bize bağımlıyken, hayatları bizim elimizdeyken, bize düşen kokularını içimize çeke çeke şükretmek aslında.

ama biz yapamıyoruz. yaptığımız zamanı ise kısıtlıyor, hayatın telaşesine düşüyoruz.. insanoğlunun kendine özgü egosu, bencilliği bizi de esir alıyor zaman zaman. aslında biz artık anneyiz arada bunu unutuyoruz. ve sanırım kendi adıma bazen anneliğimi unutup oflayıp pofladığım anlar oluyor. isyan ettiğim.

nasıl Aden'in ilerde (ALLAH KORUSUN) kötü ve isyankar olması benim canımı yakarsa, rabbim'in de canını yakıyordur benim böyle olmam aralarda eminim. :(

şükretmek lazım bol bol şükür... hepimizin bebeklerini şimdi de ierde de kötülükten, kötü olmaktan beladan sıkıntıdan isyandan koru rabbim.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ahhhh gokce sen anlatirken ben bayildim:ne: oyle aslinda sukretmek lazim ama vakti zamaninda sukru kim bilmis:tskler: defne kii herkes ne uyumlu bebek diyor ama ( ki siz anlatinca bana da oyle gelmeye basladi) insan dayanamayabiliyor yani. ben bunlarin aylarinin getirisi oldugunu dusunuyorum. hem benle olmak istiyor hem bensiz olmak. disari cikinca cok mutlu oluyor ell salliyor gulucukler atiyor. ama hep yere inmek istiyo ve bagiriyo. cigligi beynmi tirmaliyo resmen. bakmicam pisligine mikrobuna koyucam yere rahatlicak. bi yuruse de o da rahatlasa bende. :ne:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yapacak bişi yok leom. büyücekler. daha geçen 2. aylık oldum, 3 ayım doldu şeker yüklemesi, 3 lü test sonucu falan derken doğurduk. doğurduk da 9 aylarını doldurmaya başladılar. yani bi hamilelik süreci kadar zaman da bebeklerimizle atlattık. 9 ayı kısmen 9 ayı bizzat 18 aydır bizimleler. hızla büyüyolar. büyüdükçe keyiflenmemiz şu günlerin tadını çıkartmak varken sürtekli yakınma halindeyiz. Rabbim sıkıntı bela vermesin ki çok şükürsüzüz.

ha evet eski hayatımızı özlüyoruz, bakımlı olduğumuz, evimizin mum gibi olduğu dönemleri de. eşimizle muhabbetin dibine daldığımız akşamları da bitabii. ama bunun yanında hepimizin sağlıklı, güzel&yakışıklı, hiç bi sorunları olmayan bebekleri var. ve çok şükür ki bizimler. bizimleler.

arkaya dönüp baktığımda bunların hepsine değer diyorum. değersin oğlum diyorum. bi insan büyütmeye çalışıyoruz. varsın uyumayalım ne olmuş. şunun şurasında 2 sene sonra kendi bağımsızlıklarını zaten ilan edecekler. bize düşen kokularını içimize çeke çeke şükretmek aslında.

ama biz yapamıyoruz yaptığımız zamanı ise kısıtlıyoruz hayatın telaşesine düşüyoruz.. insanoğlunun kendine özgü egosu, bencilliği bizi de esir alıyor zaman zaman. aslında biz artık anneyiz. ve snırım kendi adma bazen bunu unutup oflayıp pofladığım anlar oluyor.

şükretmek lazım bol bol şükür...

Kesinlikle haklisin yivrum sukretmesine ediyorum her vakit hemde ama bir anne olarak yasadiklarimiz kolay degil bu da zamanzaman bizi bunaltio gercekten ama onun disanda hayatin yasamimizin en gusel nedenleri bebeklerimiz iyiki varlar sanirm he olursa olsun sabir etmek gerek "tansel" dun cok gusel bir cumle kurdu hayatimda cocugumdan daha degerli hic bisi yok kimse bunun otesine gecemez sabir konusundada dedi.benim sabirlioldugumu soyleyen tanselcigim bana cok yerinde bir ogut verdi ...

Bu arada dun asli ve tanselle konustm sizlere selamlari var

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar