2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Canım çok geçmiş olsun, halsizlik bende de var, ev temizleme artık benim için işkence, saldım çayıra ne yapayım. Kuzey zaten gece uyutmuyor, 4 kere kalkıyor nerdeyse, dişe bağlıyorum 7. diş yolda.

Bizimkisi de titreyerek ağlıyor süpürge açınca.Sessiz olanlarından aldırcaklar illa en sonunda, masraf bitmiyor yani :p

Hamarat erkeğim benim. Tuna gibi :) Tuna'nın da resimleri var facede, elinde ya bi pazar poşeti, ya vileda :D
Hamarattir benim oglum teyzesi sever temizligi oyuncaklarini toplar yerine birakir akil kupum benin masallah tuna abisini ornek alio saten kuzey abisi gibide sakin olur insallah AMIN...
hmm ne bileyim,adın asagıda kalmıs o zaman :tskler:
walla korkmaması cok ii supurgeden cunku ben acayip zorlanıyorum yapamıyorum iste dedigim gibi aksam esim geliyo o hiranın yanında duryo ben yapıyorum iste oyle..cok acil degilse supurge esimin izin gununde yapıyorum
Napcan guselim aglatma cocugu neden acaba ben bebekkenden beri uykuda ikeen bile supurge yapardim alistimi nee korkmuo en sevdigi sey diyevilirim gaz sancisibdada sabaha kadar kendibe dost olmustur supurge ondan pek bi duskun gorunce ayyyy yapio
sanada gunaydın canımmm...

walla sabah sabah kalktık Hira'yla carrefour a gittik,maması bitmisti bi ogunluk vardı,ulen Allahtan sabah gitmisim ha,
indirime girmis,millet nasıl aldıysa artık,bi kutu kalmıstı 2 numaradan..tee Allah dedim kaptım hemen 1 saat gec gitsem bulamicaktım belki,baska dda yakında supermarket yok
Hadii ya sansli hatunsun ne marka mama yiyo hiros agzini yerim onun....benimki sma kullanio bi ara baya golden goat alalim dediydik esimle doktoru inek sutune alerjisi olan bebeklere verioruz genelde pek bi farki yok keci sutu bazli die dusundurmesin sizi dediydi ama benim aklim hala o mamada sanki anne sutu alamio die daha ii olur gibi gelio ama 400gr mi 35tl gozum yemio ayda 5 kutu mama bitio

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
azossssss masalllahh cnmmm yedincii dis mi yoldaa:1: daha bizimkinde bi tane bile yok:ne: seninki kofteyi eline alip cignerkenn bizimki hala ezme yiyiyo olcak:gul:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gunaydin kizlar.. dun tahlil sonuclarimi aldim. herseyim normal. sadece cookk accik kolesterolum yuksek ama bu bile normal dedi dahiliye dr u. yanii dedim adam da stres kaynakli dedi. norologa gitmeme gerek yok o zaman dedim. gitseniz iyi olur dedi. hemen kayit alip norologa girdim. adam accik fazla ilgiliydi ama neyse isimi gorsun de gerisi muhim degil dedim.adam dizime cekicle vurdugunda bacagimin firlamasini gormeliydiniz. cok sinirlisin dedi degilim aslinda dedim. sonra mr istedi. yerin dibine indim mr icin. hakan yetisemedi 10 dk farkla. hemsire cocuga bakicak kimse var mi dedi. 10 dk beklersek olucak dedim. yok o zaman ben bakayim dedi. nasil bi gafletteysem cocugu verdim kapida. hayatimda mr mi gordum ben. adam beni yatirdi kafama bi kafes kapatti, yanaklarimi sikistirdi iki yandan. soktu beni makinenin icine. deprem olsa ilk ben olurum yani kacamam da. seslerden de korktum. yetmedi aklim defne de kaldi ne gerizekaliyim diye. cocugumu ya kacirirsalar diye yicektim aklimi. o sirada kadin mikrofondan hereket etmek yok demistik dedi. ruh halimi sormayin tam aglamaya basladim ki cikardilar. defne ye nasil gittim bilmiyorum. kadin bana emin ellerde lutfen kormayin dedi ama basina gelenin nasil geliyo boyle iste. benmki basina bi suru dr hemsire toplamis icin icin agliyodu kuzum. ozur dilerim annecim diye diye ciktim hemen.

kesin sonuclar bugun cikicak ama norolog gorunen hicbirsey yok suan dedi. deli miyim ben dr bey dedim. ben daha cok bi stresiniz oldugunu dusunuyorum dedi. bi olum, ayrilik vb yasadiniz mi dedi. peki sizi ne sikiyor dedi. o sirada kapinn onunde hakan durmasa esimle anlasamiyorum diye gaza gelip anlatirdim belki. birsey yok dedim. psikiyatr a mi gideyim yani dedim.bi derdim yok diyosunuz madem gitmeyin o zaman gerek yok dedi. belki 10 kez ayni seyi tekrar etti hic mi derdiniz yok dedi. bende kocasindan dayak yemis kadinlar olur ya sikayetci degilim der hayir dedim inatla. sonra bana bi anti depresan yazdi. o zaman bunu icin yarin beni arayin gelmenize gerek yok dedi.

asil guzellik bundan sonra. ben hakana gukerek senin yuzunden dedim girerken. bunu kafaya dolamis. ciktiktan sonra surat 5 karis.etabi dr birsey bulamayinca psikolojik dedi atti basindan, dr un kulaktan dedigine inanmiyoruz bunun psikolojik dedi gine inaniyoruz, ben bi depresyona girersem tam girerim, 1 ayda dunya kadar dr parasi verdik cart curt soylendi durdu. o sira goru mcem aradi merak etmis. valla stres dedi diyemedim bile. aninda basladi hii yay sen beni sikayet et, bide kiz kafayi da yedi desinler arkandan, aferim sana resmen agzima micti yani. yazarken iyi de dinlerken yemin ederim basim uyusuyo ve o bunu anlamiyo. tartisa tartisa indim arabadan. 10 dk sonra baska birsey icin aradim ozur diledi. neymis evin satilmamasina falan morali bozukmus suan yapcak isi yok diye. hepimizin bozuk benden cikarma dedim. kapattik. ama yetti sagolsun.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gece arkadasimla bulusmustum. cocugu alip gorumcemden eve geldik. hersey cok iyi. askim 22 sinde kayit yenileme basliyomus dedim. yaaaa bos muhabbet yapiyosun okumucaksin sen 4 yil dedi. oyle bi tartistik. sonra yarim gun kadini cagiricam camlari silsin dedim. iyi dedi.sonra yine az kaldi depresyona giricem cikaramicaksiniz dedi yine. tabi benim ayarlarim bozuldu ondan sonra. ne oldu yine dedim. herseyimiz para farkinda misin dedi. yok kayit yeniletcem, yok kadin cagircam, sabah mama istedin, dr parasi ilac p arasi. eee napicaz dedim hayat boyle parasiz is mi var. gecenlerde sen demedin mi para isini dusunme diyen bana boyle sey gormedm dedim. sen ne gordun ki babanin evinde boy le sey gormemismis dedi. babamdan gormeme gerek yok ben calistim kendi imkanlarimi kendim yarattim. hayatima hicbi artin olmucaksa senle niye evleneyim zaten dedim. babandan kacmak icin evlendin yani dedi. sen ucmussun artik dedim bende. kafanda para varsa varsa artistlik yapmicaksiniz ailecek ben calisicam sorun cozulucek dedim. bi de laf sok f alan diye didistik didistik sonra bana hicbirsey demeden kalkti gitti yatti. ne yapicagimi bilmiyorum. gitmiycem diyetisyene falan da artik. kendi cabamla zayifladim zayifladim. icim surekli huzursuz surekli bi gerginim gercekten. offff cok yazdim yine:uzgun:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Hamarattir benim oglum teyzesi sever temizligi oyuncaklarini toplar yerine birakir akil kupum benin masallah tuna abisini ornek alio saten kuzey abisi gibide sakin olur insallah AMIN...

Napcan guselim aglatma cocugu neden acaba ben bebekkenden beri uykuda ikeen bile supurge yapardim alistimi nee korkmuo en sevdigi sey diyevilirim gaz sancisibdada sabaha kadar kendibe dost olmustur supurge ondan pek bi duskun gorunce ayyyy yapio

Hadii ya sansli hatunsun ne marka mama yiyo hiros agzini yerim onun....benimki sma kullanio bi ara baya golden goat alalim dediydik esimle doktoru inek sutune alerjisi olan bebeklere verioruz genelde pek bi farki yok keci sutu bazli die dusundurmesin sizi dediydi ama benim aklim hala o mamada sanki anne sutu alamio die daha ii olur gibi gelio ama 400gr mi 35tl gozum yemio ayda 5 kutu mama bitio

canım hira milupa aptamil iciyo iste..seviyo onu basından beri..
bide yine milupanın sabah kahvaltısını seviyo 8 tahıllı ballı olan..
bide elmalı tahıllı kasık maması var o da milupanın..bunları kullanıyom,sabah kahvaltısnıni icine hafta 2-3 kez ceviz ekliyom, yumurta,peynir falan ama genelde ayrı ayrı tercih ediyo sultanımız yiyeceklleri :D

ben 1.2 kg lık alıyorum aptamili 15-20 gun gidiyo,kutusu da 45-49 tl arası degisiyo walla Allah yardımcımız olsun :uzgun:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ecrin'cim bisyeinin cıkmadıgına cok sevindim,ama ben sana demistim hatırlıyosan psikolojik olabilr bunlar diye.:tskler:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben sevınemedım bebıkomm.. cunku bıyolojık bırseyım olsaydı ılac ıcıcektım gecıcektı. ama sımdı elimde bı kutu antdepresan ve agrılarımla,bulantılarımla basbasa kaldım:(

neyse buna da sukur. calısmaya kesın karar verdım. sabah da tartısınca benım odunum da calıs olmazsa bırakırsın dedı. sabah bı yerden cv nız ıncelemeye alınmıstır dıye telefon geldı. bakalım hayırlısı artık:miyagi:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ben sevınemedım bebıkomm.. cunku bıyolojık bırseyım olsaydı ılac ıcıcektım gecıcektı. ama sımdı elimde bı kutu antdepresan ve agrılarımla,bulantılarımla basbasa kaldım:(

neyse buna da sukur. calısmaya kesın karar verdım. sabah da tartısınca benım odunum da calıs olmazsa bırakırsın dedı. sabah bı yerden cv nız ıncelemeye alınmıstır dıye telefon geldı. bakalım hayırlısı artık:miyagi:

canım hersey kafada basladıgı icin,ise girip calısman kafanı biraz olsun dagıtmana yardımcı olcaktr,o sekilde belki o ilaclara gerek kalmadan rahatlarsın insallah..

bnde simdi hira nın gobegine surelim diye verdikleri saf alkol den ucuga sursem nolur diye dusunmekteyim :tskler:

sabahtan beri surmedigim sey kalmadı,sirkeli pamuk yaptım,sarımsak surdum,krem surdum,yok...bide su alkolu deneim olmazsa bide limon surcek baska bisi kalmadı zaten :deli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
valla ucuga bisi fayda etmiyor cnm. ben yillarca ucukla yasadigimdan biliyorum. iltihapli gibi olunca teramisin suruyodum ama iyi geliyodu. hizli kurutuyo

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
valla ucuga bisi fayda etmiyor cnm. ben yillarca ucukla yasadigimdan biliyorum. iltihapli gibi olunca teramisin suruyodum ama iyi geliyodu. hizli kurutuyo

bende alkol surdum az once kasıntısını bıcak gibi keesti valla..benimki stresten korkudan oldu biiyom hastalanmadım cunku..
esim yookken tedirgin oldum tırstım,savastı,hırsızdı,depremdi derken uyuyamadım 2 gundur sıktım kendimi ondan oldu :uzgun:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bugun biz 8 aylık olduuuuuuukkk -kop-kop-kop

oglen oturdugum yerden videolarına bakıyodum Hira nın da..ilk kasıkla meyve puresi verdigim gun,kasıgı da emilcek bisey sanıp dilini yuvarlıyodu kuzum :)

vaaay vay..duse kalka,buyuyolar ulen...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
selam kızlar. çok yoğunum çok yorgunum ve 8 aydır gerçekten çok uykum var... ama oğluma aşığım galiba.

bi de 3-5 gecedir huzursuz. uyutup yatagına koyuyorum, tam evi toparlayacam (ki evim bana çok yabancı artık. yerde western filmlerinde düelloya tutuşmadan kovboylar hani, yerlerde saman topları uçuşur ya. ha işte beim evimde de saç topları var. toz topları uçuşuyor. :( domestosla olan ilişkimi özledim yaa... ) yarım saat sonra uyanıyor. sonra uyut uyutabilirsen. sokuluyor bana ayrılmak istemıyor. sanırım çok özlüyor gün içinde o yüzden bu aralar düşkün bana çok. sürekli kafası boynuma gömülü durmak istiyor. kuzum benimm...

ha bi de dün 2 adım attı kuzucum. ağzında dişi yok ama adım atmaya başladı küçük adamım.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nerdesini yahu? kendi kendime konuşturuyosunuz beni buralarda. ağzımın kenarından tıs tıs söyleniyorum şuracıkta.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
nerdesini yahu? kendi kendime konuşturuyosunuz beni buralarda. ağzımın kenarından tıs tıs söyleniyorum şuracıkta.

selam canım... ayyy minnoş adım mı atmış maşallah yerim onu..
face de ikinizin bi resmini gördüm ama aden senin kucagında degil sen ona bakıyosun karşıdan işte o resimi diyorum... minnoş nasıl bakmış sana öyle ^'anneeeeeeee ne işim var başkasının kucagında alsana beni özledim seni der gibi^'kuzum yaaa...........:huhuu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
gece arkadasimla bulusmustum. cocugu alip gorumcemden eve geldik. hersey cok iyi. askim 22 sinde kayit yenileme basliyomus dedim. yaaaa bos muhabbet yapiyosun okumucaksin sen 4 yil dedi. oyle bi tartistik. sonra yarim gun kadini cagiricam camlari silsin dedim. iyi dedi.sonra yine az kaldi depresyona giricem cikaramicaksiniz dedi yine. tabi benim ayarlarim bozuldu ondan sonra. ne oldu yine dedim. herseyimiz para farkinda misin dedi. yok kayit yeniletcem, yok kadin cagircam, sabah mama istedin, dr parasi ilac p arasi. eee napicaz dedim hayat boyle parasiz is mi var. gecenlerde sen demedin mi para isini dusunme diyen bana boyle sey gormedm dedim. sen ne gordun ki babanin evinde boy le sey gormemismis dedi. babamdan gormeme gerek yok ben calistim kendi imkanlarimi kendim yarattim. hayatima hicbi artin olmucaksa senle niye evleneyim zaten dedim. babandan kacmak icin evlendin yani dedi. sen ucmussun artik dedim bende. kafanda para varsa varsa artistlik yapmicaksiniz ailecek ben calisicam sorun cozulucek dedim. bi de laf sok f alan diye didistik didistik sonra bana hicbirsey demeden kalkti gitti yatti. ne yapicagimi bilmiyorum. gitmiycem diyetisyene falan da artik. kendi cabamla zayifladim zayifladim. icim surekli huzursuz surekli bi gerginim gercekten. offff cok yazdim yine:uzgun:

Birşey çıkmamasına sevindim, ama bir yandan da stres kaynaklı olmasına üzüldüm, kilonu çok taktın stres yaptı sende, he birde eşinin tutumu tabi :uzgun:

Bugun biz 8 aylık olduuuuuuukkk -kop-kop-kop

oglen oturdugum yerden videolarına bakıyodum Hira nın da..ilk kasıkla meyve puresi verdigim gun,kasıgı da emilcek bisey sanıp dilini yuvarlıyodu kuzum :)

vaaay vay..duse kalka,buyuyolar ulen...

Maşallah Hira kuzuma annesi. Çok çabuk büyüyorlar, geçen sene bu zamanlar hazırlık yapıyorduk, kaç body, kaç çorap diye :D

Kız Gökçeeee Aden tek başına mı yürüdüüüü :1::1: Maşallah tü tüt tüüüüü...
Ya benim oğlan ne el sallıyor, ne başbaş, ne öpücük, ne konuşma :D Anca böğürüyor ya, işi gücü evi karıştırmak... Yatak odamda dolabımın başına gidiyor, aynasına vurup vurup bağırıyor zevkten. Mutfak sandalyelerini çekip yere düşürüyor, yürüteçle koşa koşa üstümüze gelip yürütecin alt kısmı ile bize çarparak ayak bileğimizi çürütüyor, hep ilgi istiyor..Yani bugüne kadar faydalı birşey öğrenmedi... Sorunu kendimde arıcam artık :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kız Gökçeeee Aden tek başına mı yürüdüüüü :1::1: Maşallah tü tüt tüüüüü...
Ya benim oğlan ne el sallıyor, ne başbaş, ne öpücük, ne konuşma :D Anca böğürüyor ya, işi gücü evi karıştırmak... Yatak odamda dolabımın başına gidiyor, aynasına vurup vurup bağırıyor zevkten. Mutfak sandalyelerini çekip yere düşürüyor, yürüteçle koşa koşa üstümüze gelip yürütecin alt kısmı ile bize çarparak ayak bileğimizi çürütüyor, hep ilgi istiyor..Yani bugüne kadar faydalı birşey öğrenmedi... Sorunu kendimde arıcam artık :(

eheheh yerim o kıvırcık kuzuyu bennnnn :huhuu: benim oglanda bögürüyo canım beni cagırması şöyle bak ' heeeveeeeeee!!!!!!' eger yanında degilsem salonun kapısından ki bagırması..... bide şu sıralar kendi kendine oyuncaklarıyla konuşması vuuuuuuuuuu vuuuuuuuuu aguuuuuu vuuuuuuuuuuu vuuuuuuuuu ışşşşşşşşşş vuu aaaagu..... eheheh acabası ne anlatıyo bu oglan??? :gul:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bebikom geçmiş olsun, uçuğun hemencik geçsin :)
Gökçeee ben o adım atan bal böcüsünü yerim, maşallah annesi :)
Pikoooş ben o bal Noyanı da yerim, onu verene yaradana kurban olurum, gözleri güzel boncuğum benim maşallah :)
Azoş, korkma yavrum üzülme de, benimki de ne baybay ne alkış ne konuşma, anca böğürmece ağlamaca, sağa sola dalmaca kağıt yırtmaca, sandalyeye tırmanmaca falan peşinde :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar selimi 3 gündür bakıcısından alırken şöyle bi olay yasiyorum. Ben komşumun evinden almaya gidince komşum içeri davet ediyor. Selim hem bana gelmek istiyor hemde onu birakmak istemiyor. Orda emziriken hem emiyor hem goz ucuyla bakıcısını takip ediyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar