Hamarattir benim oglum teyzesi sever temizligi oyuncaklarini toplar yerine birakir akil kupum benin masallah tuna abisini ornek alio saten kuzey abisi gibide sakin olur insallah AMIN...Canım çok geçmiş olsun, halsizlik bende de var, ev temizleme artık benim için işkence, saldım çayıra ne yapayım. Kuzey zaten gece uyutmuyor, 4 kere kalkıyor nerdeyse, dişe bağlıyorum 7. diş yolda.
Bizimkisi de titreyerek ağlıyor süpürge açınca.Sessiz olanlarından aldırcaklar illa en sonunda, masraf bitmiyor yani
Hamarat erkeğim benim. Tuna gibiTuna'nın da resimleri var facede, elinde ya bi pazar poşeti, ya vileda
Napcan guselim aglatma cocugu neden acaba ben bebekkenden beri uykuda ikeen bile supurge yapardim alistimi nee korkmuo en sevdigi sey diyevilirim gaz sancisibdada sabaha kadar kendibe dost olmustur supurge ondan pek bi duskun gorunce ayyyy yapiohmm ne bileyim,adın asagıda kalmıs o zaman
walla korkmaması cok ii supurgeden cunku ben acayip zorlanıyorum yapamıyorum iste dedigim gibi aksam esim geliyo o hiranın yanında duryo ben yapıyorum iste oyle..cok acil degilse supurge esimin izin gununde yapıyorum
Hadii ya sansli hatunsun ne marka mama yiyo hiros agzini yerim onun....benimki sma kullanio bi ara baya golden goat alalim dediydik esimle doktoru inek sutune alerjisi olan bebeklere verioruz genelde pek bi farki yok keci sutu bazli die dusundurmesin sizi dediydi ama benim aklim hala o mamada sanki anne sutu alamio die daha ii olur gibi gelio ama 400gr mi 35tl gozum yemio ayda 5 kutu mama bitiosanada gunaydın canımmm...
walla sabah sabah kalktık Hira'yla carrefour a gittik,maması bitmisti bi ogunluk vardı,ulen Allahtan sabah gitmisim ha,
indirime girmis,millet nasıl aldıysa artık,bi kutu kalmıstı 2 numaradan..tee Allah dedim kaptım hemen 1 saat gec gitsem bulamicaktım belki,baska dda yakında supermarket yok