2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
attimm bebkiomm insallah gelmistirr. sen ekler kaldirirsin dimi. ben fotograf ozurlusu oldum artik :ne: ciktim benn isler beni bekler-kizginoptt

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ya maşallah kuzuma.. nasıl bi sarılıp koklayasım geldi minnoşa.. canım benim bu minnoşlar cok başka.. Allahım korusun hepsini. Amin

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yakismiss dimii yaaa :gul: ama ben en cok bone takilinca agladim :( baktik hersey iyi acaba onlugu hatira olarak alsak mi dedim. sonra didim bosver hastahanenin basketbol topunu yaptirmislar. onu verdiler bize. ilerde o topla oynar onu saklar hatira diye:deli:

bebikomm ikili fiskiye sizinki gibi olmadi cunkum defnenin saci daha azmis farkettik. ama ameliyata girerkenn saci onune geliyo diye tek fiskiye yaptik onu gormeliydin yani. saci uzun diye o kadar yuksek oldu kii kaynana sactan tanimis cocugu dusun. gercekten komikk gorunodu ama

benimki bi kosede durdu ikiniyo yine. kaka yapiyo simdi gelipp bacagimii cekistircekk popisimi temizle diye. bide hadii diyo ki ol yani. ayyy koktu ortalik valla:ne:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yakismiss dimii yaaa :gul: ama ben en cok bone takilinca agladim :( baktik hersey iyi acaba onlugu hatira olarak alsak mi dedim. sonra didim bosver hastahanenin basketbol topunu yaptirmislar. onu verdiler bize. ilerde o topla oynar onu saklar hatira diye:deli:

bebikomm ikili fiskiye sizinki gibi olmadi cunkum defnenin saci daha azmis farkettik. ama ameliyata girerkenn saci onune geliyo diye tek fiskiye yaptik onu gormeliydin yani. saci uzun diye o kadar yuksek oldu kii kaynana sactan tanimis cocugu dusun. gercekten komikk gorunodu ama

benimki bi kosede durdu ikiniyo yine. kaka yapiyo simdi gelipp bacagimii cekistircekk popisimi temizle diye. bide hadii diyo ki ol yani. ayyy koktu ortalik valla:ne:

kız yerim ben bunun haa bide anlatıyon boyle iyice mıncıklayasım geliyooo :D gelcem izmire valla sırf defneyi gormek iicin :D

hiranın sacı en cok ustlerde var ben orayı ayırıyom ikiye ordan topluyom..dogum gunleri geldiginde tam ısırmalık olcaklar,saclar,dişler iice cıkmıs olcak..ohh tütüleri de giydiririz
anammm :1:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
benimki bu hizla dogumgnnude dissiz gecircek:deli: bende tutu almak istiyorum dogumgununde. bakalim kismet artik.

ayhhh bak bi gidemedim yaa. su bulasiklarimi kaldirayim artik. ay ben boyle degildim adim pasakliya cikti hee.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
benimki bu hizla dogumgnnude dissiz gecircek:deli: bende tutu almak istiyorum dogumgununde. bakalim kismet artik.

ayhhh bak bi gidemedim yaa. su bulasiklarimi kaldirayim artik. ay ben boyle degildim adim pasakliya cikti hee.

benimde umudum kalmamıstı hic cunku hicbi belirti sıkıntı yoktu hira'da..bu sabah tamamen tesaduf olarak elimle yumurta yedirirken farkettim keskin bisey geldi gibi oldu,hemen gittim su icirdim agzı temizlensin diye sonra ellerimi yıkadım parmagımla bi elledim evett diş :D minicik daha yeni yarmıs ama elleyince tırtıklı hissedebiliyorum..
insallah gerisi de sorunsuz cıkar,cunku bunun nasıl cıktıgını a nlamadık binlerce sukur,ne atesi cıktı ne huysuzluk yaptı..
sende kontrol et sık sık,yakındır cıkması merak etme :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simuss laylos ve bende ayni durumdayiz.kafam kazan gibi dun doktoruyla konustu esim bebegi huyuna gidiceksiniz dis agrisinda sizler nsil oluyosaniz bebekleeinizde oyle yemwk yemiosa zorlamauin 3 saatte yiyosa 6 saatte yesin ellemeyi uyku icin zorlamayin artik delikli uykuya alisstirin kendinizi demis :( yani daha tum disler cikana kadar bunlari yasiycakmisiz ama ilk disler daha huzursizlik uykusuzluk yapar dedi

Abooooo tüm dişler çıkasıya kadar ben ölürüm o zaman... :ne::ne::ne:

Kızlar biz de az önce sağlık ocağından geldik, boy-kilo bakıldı. 76 cm.miş, bu çocuk bana çekmese bari boy konusunda, kilo da 9.300, tabi kot, kazak ve ayakkabıyı çıkarmadan tartıldı.

Azoşum maşallah boyu da kilosu da iyi bence, korkma kız Allahın izniyle uzun olucak Kuzey paşa :)

Ise alismaya calisiyorum azosum. Ilgi.c bi ortam burasi bi ara uzun uzun anlatcam...
Ada biseyler diyo iste bakalim. Surekli sanki bisey anlatir gibi konusmaya basladi bu ara. Anlamsiz kelimeler ama ses tonlamasi var mimikler var. Bilmesigim bi dilde anilarini anlatiyo sanki cocuk :)
Bi de arada duruyo yuzume bakiyo tepki bekliyo deli :D

Hhhhhh yerim ben o minnoş Adayı. Konuşucak annesi az kaldı, en erken Ada konuşucak bence Maşallah kuzuma.

TEYZELEEEEEERRRRRR

DUYDUK DUYMADIK DEMEYİİİNNNN

HİRA'NIN İLK DİŞİ PATLADIIIIIII

:elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif:

sag alt dişi yarmıs elime geliyo tırtık tırtıkkkkk oleyyy -kop

:smileymix: Hadi hayırlı uğurlu olsun ilk dişiniz Bebikom. Diğerleri de kolayca çıksın inşallah :)

Ehehehhehehe benimki yapıyo, temizlemesem hiç sesini çıkarmaz valla. Altını açmak için yatırınca nereye kaçacağını şaşırıyo bebe :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
sagol simuşum,insallah butun bebelerimizin disleri kolayca cıksın,Allah anne babalarına yani bizlere acısın artık :huhuu:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ecrincim çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın
Bebikom dişiniz hayırlı olsun inşallah bizimkide biran önce çıkar
Biz bugun doktora gittik uyku konusunda yapacak birşey yokmuş uyku saatleriyle değiştir dedi yaptım ama işe yaramadı dedim yani benim oğlan gece 3-5 nöbetinine devam edecek gece kalkıp oynamak istiyor dedim oynayın o zaman dedi gece 3 de kalkıp oyun oynarız o zaman dedim:1:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Biz bugun doktora gittik uyku konusunda yapacak birşey yokmuş uyku saatleriyle değiştir dedi yaptım ama işe yaramadı dedim yani benim oğlan gece 3-5 nöbetinine devam edecek gece kalkıp oynamak istiyor dedim oynayın o zaman dedi gece 3 de kalkıp oyun oynarız o zaman dedim:1:

ahh Allah'ım ya,uykusuzluk cok fena bisey,butun vucudun yorgun dusuyo kolunu kaldırcak halin kalmıyo degilki bide full enerjik bi bebeyle oyun oynican :((

Allah yardımcınız olsun canım,bizim disimiz de komple cıkık degil ucu cıkmıs sadece yani parmagımda dokundugumda tırtıklarını hsisediyorum okadar,insallah devamı sorunsuz gelir..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

laylam hayat doktora güzel valla... oynayın o zaman dedi ha?? valla ne desem bilemedim ehehe....:D gece 3 te bide parti falan verin :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
TEYZELEEEEEERRRRRR

DUYDUK DUYMADIK DEMEYİİİNNNN

HİRA'NIN İLK DİŞİ PATLADIIIIIII

:elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif:

sag alt dişi yarmıs elime geliyo tırtık tırtıkkkkk oleyyy -kop
Yehuuuuuuuu sonunda mukemmel bir haber buu

Ecrincim sagol sesimi begendigin icin bi mukabele senide kizinada kurban olurum bennn muhaha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar