attimm bebkiomm insallah gelmistirr. sen ekler kaldirirsin dimi. ben fotograf ozurlusu oldum artik :ne: ciktim benn isler beni bekler-kizginoptt
bilmem kizlar gorunce silersin bebisimm.tesekkur ederiz
yakismiss dimii yaaa :gul: ama ben en cok bone takilinca agladimbaktik hersey iyi acaba onlugu hatira olarak alsak mi dedim. sonra didim bosver hastahanenin basketbol topunu yaptirmislar. onu verdiler bize. ilerde o topla oynar onu saklar hatira diye:deli:
bebikomm ikili fiskiye sizinki gibi olmadi cunkum defnenin saci daha azmis farkettik. ama ameliyata girerkenn saci onune geliyo diye tek fiskiye yaptik onu gormeliydin yani. saci uzun diye o kadar yuksek oldu kii kaynana sactan tanimis cocugu dusun. gercekten komikk gorunodu ama
benimki bi kosede durdu ikiniyo yine. kaka yapiyo simdi gelipp bacagimii cekistircekk popisimi temizle diye. bide hadii diyo ki ol yani. ayyy koktu ortalik valla:ne:
benimki bu hizla dogumgnnude dissiz gecircek:deli: bende tutu almak istiyorum dogumgununde. bakalim kismet artik.
ayhhh bak bi gidemedim yaa. su bulasiklarimi kaldirayim artik. ay ben boyle degildim adim pasakliya cikti hee.
Simuss laylos ve bende ayni durumdayiz.kafam kazan gibi dun doktoruyla konustu esim bebegi huyuna gidiceksiniz dis agrisinda sizler nsil oluyosaniz bebekleeinizde oyle yemwk yemiosa zorlamauin 3 saatte yiyosa 6 saatte yesin ellemeyi uyku icin zorlamayin artik delikli uykuya alisstirin kendinizi demisyani daha tum disler cikana kadar bunlari yasiycakmisiz ama ilk disler daha huzursizlik uykusuzluk yapar dedi
Kızlar biz de az önce sağlık ocağından geldik, boy-kilo bakıldı. 76 cm.miş, bu çocuk bana çekmese bari boy konusunda, kilo da 9.300, tabi kot, kazak ve ayakkabıyı çıkarmadan tartıldı.
Ise alismaya calisiyorum azosum. Ilgi.c bi ortam burasi bi ara uzun uzun anlatcam...
Ada biseyler diyo iste bakalim. Surekli sanki bisey anlatir gibi konusmaya basladi bu ara. Anlamsiz kelimeler ama ses tonlamasi var mimikler var. Bilmesigim bi dilde anilarini anlatiyo sanki cocuk
Bi de arada duruyo yuzume bakiyo tepki bekliyo deli
TEYZELEEEEEERRRRRR
DUYDUK DUYMADIK DEMEYİİİNNNN
HİRA'NIN İLK DİŞİ PATLADIIIIIII
:elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif:
sag alt dişi yarmıs elime geliyo tırtık tırtıkkkkk oleyyy
benimki bi kosede durdu ikiniyo yine. kaka yapiyo simdi gelipp bacagimii cekistircekk popisimi temizle diye. bide hadii diyo ki ol yani. ayyy koktu ortalik valla:ne:
Ecrincim çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın
Bebikom dişiniz hayırlı olsun inşallah bizimkide biran önce çıkar
Biz bugun doktora gittik uyku konusunda yapacak birşey yokmuş uyku saatleriyle değiştir dedi yaptım ama işe yaramadı dedim yani benim oğlan gece 3-5 nöbetinine devam edecek gece kalkıp oynamak istiyor dedim oynayın o zaman dedi gece 3 de kalkıp oyun oynarız o zaman dedim:1:
Ecrincim çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın
Bebikom dişiniz hayırlı olsun inşallah bizimkide biran önce çıkar
Biz bugun doktora gittik uyku konusunda yapacak birşey yokmuş uyku saatleriyle değiştir dedi yaptım ama işe yaramadı dedim yani benim oğlan gece 3-5 nöbetinine devam edecek gece kalkıp oynamak istiyor dedim oynayın o zaman dedi gece 3 de kalkıp oyun oynarız o zaman dedim:1:
Yehuuuuuuuu sonunda mukemmel bir haber buuTEYZELEEEEEERRRRRR
DUYDUK DUYMADIK DEMEYİİİNNNN
HİRA'NIN İLK DİŞİ PATLADIIIIIII
:elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif:
sag alt dişi yarmıs elime geliyo tırtık tırtıkkkkk oleyyy