2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Eymen 2 tanede kaldi alt once sag sonra sol cikti simdi ustler yolda sanirim...

Bende kullandim cok aksesuar.sevmem sevdiklerimde yoktu tablodan kullandim pikosss kizzzz noyanim nasil pipisini yidigim
Bende cok sevmem aslında cok ilginc parcalar olmadıktan sonra evde de tablo olarak (ayıptır söylemesi) benim yaptıgım calışmalar asılıdır en azından bi manası olsun dedik saolsunlar begenir görenler (azcık övdüm kendimi ama birazcık ya :D )

Noyanda nasıl olsun tam gaz yaramazlık peşinde :D
Eymen paşa nasıl annesi? öpücük ona muahh muahhhhhhhh :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bende cok sevmem aslında cok ilginc parcalar olmadıktan sonra evde de tablo olarak (ayıptır söylemesi) benim yaptıgım calışmalar asılıdır en azından bi manası olsun dedik saolsunlar begenir görenler (azcık övdüm kendimi ama birazcık ya :D )

Noyanda nasıl olsun tam gaz yaramazlık peşinde :D
Eymen paşa nasıl annesi? öpücük ona muahh muahhhhhhhh :)
Aynen cok ozel gorulmedik seyler olcak eline alipta birakamiycagin anca oyle biblo filan sevmem zaten woow sanatci cikti bizim kibris guseli eline saglik ne tarz yagli boya tablosu filan.ki yapiosn eline saglik bencede bir manasi ve guselligi olur marifetli arkadasimbnim
Eymen napsin teyzesi 1sn sabit durmuo habire yaramazlik pesinde neyi cekiyim ne ile bogusayim derdinde adam yastiklarla guresiyo hic bisi bulamassaa tv sehpasini tokatlio pam kum vuruo :) yere koyunca etrafta ne varsa indiriyo kurcalio benim tabirimle(villikliyo) tirmanma ve dusme hastaligi var destes vereyim diyorum elerimi ollarimi ittiriyo kiziyo cirlio kiz gibi birak beni die birakincada mutlaka ya kafasini ya yuzunu vuruo dun sag kasini ustunde kirmizi bir cizgi olustu ole iste noyan ne yapio anlatsana az

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gunaydinnn hanimm milleti.. dun acayip temizlik yaptim. hala var ama bugun keyif yapicam sadcec buzdolabini temizlicem:huhuu:

birseyy duydum. yakinlardan biri. bir kadin dusunun psikolog,aile danismani,cinsel terapist ayni zamanda. bir kizi var 5-6 yaslarinda. kocasi da iy bir ise sahip 5-6 bin tl gibi bi maasi var tahminen. kadin ask tesadufleri sever filmine gidiyo. eve geri dondugunde kafa bi guzel olmus. diyo ki film cok guzeldi bundan sonra bende askin pesinden gidicem vb seyler soyluyo. akabinde bir sure sonra meslektasi bir adamla kocasini aldatiyor ve ayriliyorlar esiyle. :ne: duydugumda psikolog ve aile danismani 30 yasi asmis bir kadi. nSil olur da evliligini yurutemez ve kocasini aldatir ustelik dedim. ama gercek bu bana anlatan dedi ki ; o gun eger o film yerine richard gere in gunahkarlar filmini izleseydi kadin simdi kocasinin cocugunun basi nda olurdu. yoo eninde sonunda yine bu filmi izlicekti ama dedim filmse bu isin puf noktasi.

cok ilginc gercekten. hayatta hersey oluyo, herkes insan yani . danisanlari kadinin ne yaptigini biliyolar mi acaba:deli:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ben her gune boyle basliyorum bebikomm:miyagi: ama sen neden boylesin

gunaydın canım..ne biliyim yaa sun aksam esim rahatsızlandu atesi cıktı butun gece titredi durdu sabah daha iyiydi ise gitti..
bide gecenin 1.30 unda kardesim mesaj atmıs, abla savas basladı kalabalık yerlere gitmeyin hatta evden cıkmayın mecbur kalmadıkca yazmıs,sinirlerim bozuldu..o da korkmus heralde.. gece gece o mesajı okuunca ruyamda morgdaydım oluler falan gordum buz tutmuslardı vs..ayyy boyle uyandım iste bi fena oldum :uzgun:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
gunaydinnn hanimm milleti.. dun acayip temizlik yaptim. hala var ama bugun keyif yapicam sadcec buzdolabini temizlicem:huhuu:

birseyy duydum. yakinlardan biri. bir kadin dusunun psikolog,aile danismani,cinsel terapist ayni zamanda. bir kizi var 5-6 yaslarinda. kocasi da iy bir ise sahip 5-6 bin tl gibi bi maasi var tahminen. kadin ask tesadufleri sever filmine gidiyo. eve geri dondugunde kafa bi guzel olmus. diyo ki film cok guzeldi bundan sonra bende askin pesinden gidicem vb seyler soyluyo. akabinde bir sure sonra meslektasi bir adamla kocasini aldatiyor ve ayriliyorlar esiyle. :ne: duydugumda psikolog ve aile danismani 30 yasi asmis bir kadi. nSil olur da evliligini yurutemez ve kocasini aldatir ustelik dedim. ama gercek bu bana anlatan dedi ki ; o gun eger o film yerine richard gere in gunahkarlar filmini izleseydi kadin simdi kocasinin cocugunun basi nda olurdu. yoo eninde sonunda yine bu filmi izlicekti ama dedim filmse bu isin puf noktasi.

cok ilginc gercekten. hayatta hersey oluyo, herkes insan yani . danisanlari kadinin ne yaptigini biliyolar mi acaba:deli:

film bahane ya insan niyeti bozmussa bi kere,filmi bahane eder yapar yapıcagını..ne sacmalık !

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
haa tabi bide boyle bi dunyaya cocuk getirdigim icin kendimi suclu hissettim bugun..cocuklarımızın gelecekleri nolcak diye dusununce karnıma agrılar giriyo..bilmiyorum yaa midem bulanıyo yemin ederim baya sinirlerim bozuldu :uzgun:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Lilacis kizz kuzeyoglan cikarmadimi diss abisi masallah son hallerini merak ediorum bi bebekkenki fotosunu gorduydum gelinimi goremedim zati boneli fotosunu nese bebisle konusurum nette yine atar bana minnosun o sevimli fotosunu

canım bi turlu denk gelemedik yaa..sen nete girdiginde ben yoksam eger bi caldır beni ben anlarım tamam mı ?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gunaydın canım..ne biliyim yaa sun aksam esim rahatsızlandu atesi cıktı butun gece titredi durdu sabah daha iyiydi ise gitti..
bide gecenin 1.30 unda kardesim mesaj atmıs, abla savas basladı kalabalık yerlere gitmeyin hatta evden cıkmayın mecbur kalmadıkca yazmıs,sinirlerim bozuldu..o da korkmus heralde.. gece gece o mesajı okuunca ruyamda morgdaydım oluler falan gordum buz tutmuslardı vs..ayyy boyle uyandım iste bi fena oldum :uzgun:

kizzz psikolog da niyeti bozarsa millet napsinn:gul:

bende dun tam yatarken duydum haberlerde. icim bi kotu oldu ama dusunmek istemedim. devamini dinlemeyip yattim. ama onlar bize atmis ilk once. andaj dan falan abhsetti tv deki adam . bizim karsilik vermemiz anlasmada varmis falan. ay olmaz insallah rabbim esirgesin. :uzgun:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kizzz psikolog da niyeti bozarsa millet napsinn:gul:

bende dun tam yatarken duydum haberlerde. icim bi kotu oldu ama dusunmek istemedim. devamini dinlemeyip yattim. ama onlar bize atmis ilk once. andaj dan falan abhsetti tv deki adam . bizim karsilik vermemiz anlasmada varmis falan. ay olmaz insallah rabbim esirgesin. :uzgun:

Defne nasıl canım daha iyi mi?
kızım psikolog da bi insan nihayetinde yani..insanın hamurunda var sapkınlık,anında niyeti bozabiliyo insan oglu..psikolog mus profesormus akıllıymıs deliymis farketmez ki :tskler:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Defne nasıl canım daha iyi mi?
kızım psikolog da bi insan nihayetinde yani..insanın hamurunda var sapkınlık,anında niyeti bozabiliyo insan oglu..psikolog mus profesormus akıllıymıs deliymis farketmez ki :tskler:

kelime andaj degil angajmis:tskler: ayyy bebikom ben bunu cikardiydim kafamdan bak aklima geldi simdi. ben cok korkarim savastan. cok sik da savas ruyasi gorurum. daha gecen ay gordum yazdim ya burda da. hakan i bulamiyorum cocuk kucagimda her yer ykik yaniyo falan. ccok korkarim cokk. irak ta yasananlar yapti beni boyle. o yuzden beynimden atmaya calisiyorum surekli. gercekten kacilmaz ama iste:uzgun: karnim agridi ya:sim3: durdukari yerde canlari sikiliyo insanlarin, bi kan giresi var herkesin

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
defne iyi bebegim. yarasi kabuk incecik. haftayakabugun da duser heralde. acisi yok sanirim dun bugun ilac vermedim. gayet rahat hareket ediyo. zorlanir diyodum ama olmadi sukur

oh cok sukur cok sevindim canım :)
dur ben Hira yı uyutayım manyadı iyice,ayaklarımı yara yaptı yurutecle gelip gelip carpa carpa :1:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
uyut cnmm benimkide agliyo dramatik dramatik nazar degdi. midesi bulaniuo heralde agzina geliyo geliyo yavrumun geri yutuyo.gideyim oynasayim accik kuzumla

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Aynen cok ozel gorulmedik seyler olcak eline alipta birakamiycagin anca oyle biblo filan sevmem zaten woow sanatci cikti bizim kibris guseli eline saglik ne tarz yagli boya tablosu filan.ki yapiosn eline saglik bencede bir manasi ve guselligi olur marifetli arkadasimbnim
Eymen napsin teyzesi 1sn sabit durmuo habire yaramazlik pesinde neyi cekiyim ne ile bogusayim derdinde adam yastiklarla guresiyo hic bisi bulamassaa tv sehpasini tokatlio pam kum vuruo :) yere koyunca etrafta ne varsa indiriyo kurcalio benim tabirimle(villikliyo) tirmanma ve dusme hastaligi var destes vereyim diyorum elerimi ollarimi ittiriyo kiziyo cirlio kiz gibi birak beni die birakincada mutlaka ya kafasini ya yuzunu vuruo dun sag kasini ustunde kirmizi bir cizgi olustu ole iste noyan ne yapio anlatsana az

hmm kız ben art direktörüm zaten yapmasam ayıp :p

noyan da senin anlattıgın gibi canım ya bi saniye yerinde durmuyo hep bişeyler peşinde koşturmakta illa ki bişeyleri inceleyecek keşfedecek... TV de baby TV acıksa bakıyo gülüyo kahkaha atıyo (maşallah) yok başka bişey varsa hiç ilgilenmiyo bile... devamlı bi kurcalama istegi mevcut.. ha mesela uyuyo di mi emekliyerek uyanıyo aman bi saniye kaybetmeyeyim ben gibi :D maşallah oyle böyle büyüyorlar işte...
pat pat vurma bizde de var :D
günaydınlar efem... gününüz aydın olur inşallah.

ha bi de SAVAŞA HAYIR!

günaydın tatlım..

bence de HAYIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

günaydın herkese...

kendimi nasıl hissetmem gerektigini bilemedigim bi gun bugun...

günaydın şeker... benimde sinirim bozuldu inan....

ya onlar ilginc şu hayatta herşey insanlar için tatlımda sen niye bunları düşünüp canını sıkıyorsun ki?

minnoşun nasıl oldu onu anlat...

böyle hikayeleri hiç dinleme bile yaşam çizgine degmesin hiç....

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kayınvalidem bayramdan sonra gelmek istiyomus ama bakalım dedi kesin demeyeyim dedi,dayanamıyorum artık hira'yı gormeden dedi,siz de gelmiyosunuz dedi..anne nasıl gelelim 12 saat yok Allah askına dedim hem esimin izni yok artık dedim yeni yıldan sonra izin kullanabilcek dedim..
o zaman ben gelirim bayramdan sonra bi kaac gun dedi,ii gel tabi senin gelmen daha kolay dedim..
hirayı en son 5.5 aylıkken gormustu,gerci ben 3 gune bir foto,video yolluyorum..
simdi dusundum de,ben bu evi simdiden temizlemeye baslasam bayramdan snraya anca biter,yada bayrama anca biter..
halılar yıkamaya gitcek,3 tane battaniye var yıkamaya gitcek..
koltukların da silinmesi lazım..ooof ki ne off...
hangi birini sıraya soksam bilemedim,mutfak dolaplarının icini de bi silmem lazım yaaaa

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
işim şimdi bitti. bu nasıl bi yoğunluk ya aaa aaa.

ecrin'cim defne nasıl oldu ve ayrıca kız o ameliyat bonesi ne yakışmış kız ona. zilli amoş bonesiyle bile hoş :)

pikem muah muahh.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar