gunaydinnn hanimm milleti.. dun acayip temizlik yaptim. hala var ama bugun keyif yapicam sadcec buzdolabini temizlicem
birseyy duydum. yakinlardan biri. bir kadin dusunun psikolog,aile danismani,cinsel terapist ayni zamanda. bir kizi var 5-6 yaslarinda. kocasi da iy bir ise sahip 5-6 bin tl gibi bi maasi var tahminen. kadin ask tesadufleri sever filmine gidiyo. eve geri dondugunde kafa bi guzel olmus. diyo ki film cok guzeldi bundan sonra bende askin pesinden gidicem vb seyler soyluyo. akabinde bir sure sonra meslektasi bir adamla kocasini aldatiyor ve ayriliyorlar esiyle. :ne: duydugumda psikolog ve aile danismani 30 yasi asmis bir kadi. nSil olur da evliligini yurutemez ve kocasini aldatir ustelik dedim. ama gercek bu bana anlatan dedi ki ; o gun eger o film yerine richard gere in gunahkarlar filmini izleseydi kadin simdi kocasinin cocugunun basi nda olurdu. yoo eninde sonunda yine bu filmi izlicekti ama dedim filmse bu isin puf noktasi.
cok ilginc gercekten. hayatta hersey oluyo, herkes insan yani . danisanlari kadinin ne yaptigini biliyolar mi acaba:deli: