2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kızlar DEFNE'mizin fotografları,alıntılamayın sonra silicem....
Goremedim bn gelinimi ama yaaa palmisleride merak ettim kiz zilliler eymosun sacini toplasam nasil olur die baktim kiz saci gibi upuzun masallah bi ara lastik alimda topliyim :)foto eklrim
Abooooo tüm dişler çıkasıya kadar ben ölürüm o zaman... :ne::ne::ne:

Azoşum maşallah boyu da kilosu da iyi bence, korkma kız Allahın izniyle uzun olucak Kuzey paşa :)

Hhhhhh yerim ben o minnoş Adayı. Konuşucak annesi az kaldı, en erken Ada konuşucak bence Maşallah kuzuma.

:smileymix: Hadi hayırlı uğurlu olsun ilk dişiniz Bebikom. Diğerleri de kolayca çıksın inşallah :)

Ehehehhehehe benimki yapıyo, temizlemesem hiç sesini çıkarmaz valla. Altını açmak için yatırınca nereye kaçacağını şaşırıyo bebe :D
Bisi olmaz simusum derdi vren rabbim dermaninida versin o degilde stresten butun vucudum goz gibi yaralar cikti uni okurken de bole cikardi sonra o sivilce gibi olan yaralar kabuk baglar duserdi sanki etim oyuk olurdu sigarami basiosun diolardi heee sadistim ya ben....

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Merhaba 2012 Şubat Cici Annişleri...
Sitemizde zaman zaman yaışmalar yapılmakta ve şu an Salonumuzda kullandığımız aksesuarlarımız yarışmaktadır.
Destek verip sizlerde oylarınızla katılımda bulunusanız çok sevinirim.
Salonumuzda kullandığımız aksesuarları oylama başladı!!
Destekleriniz için çok teşekkürler ediyoruz.
Minik bebişlerinize Şahmaran teyzesinden kocaman öpücükler:eek:
Sevgiyle kalın!!!

:uzgun:Ama üzüldüm şimdi kızlar yaaa:mendil:
Sadece bir arkadaşımız mesajıma kayıtsız kalmayarak geri dönüş yapmış:gitme:
Çok üzüldüm ama,sadece bir tık yapacaksınız,hemen biter inanın:uzgun:
Şu kadarcık,mini minnacık bir hatrımdamı yok yani:uzgun:
Sadece verilen emeğimize karşı,sizlerden destek verin istiyorum.Sizler ne kadar destek verirseniz,sitemizin ilerlemesi ve büyümeside o kadar hızlı olucaktır.Yani ne kadar katılım olursa o kadar eğlenceli olucaktır:uzgun:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ehhehheh gelini gormek icin bebikmu beklicen artik..:deli: toplama kizz cocugunn saclarini ole dicem ama bende kardesime basortusu neyin takiyodum bebeyken cok guzel oluyo lidirim:gul:

laylamm saol bebegim:huhuu:

simmmuss degistirirken benim kiz da kaciyo. is yatana kadar. ama bugun kacmadi hicc. bandajini actimmm az suratini sikti ama aglamadi. aciya ragmen kacmadi yani. bide mini mini birrr kusss donmusssttuuuuu diye basliyorumm sarki soylemeye sesim ne kadar guzelse artik herseyi birakip bana odaklaniyo. rahat rahat degistiriyorumm

pikeemmm optumm seni dee kcamann cnmm:huhuu:

lilacsi, mannak i, azosumuuuu, babusumuu, nazomu, littlei mi, tanslimii de opuyorum ekstradann. unutmadi m sanirim kimseyi
unutmadim sanirsamm. lidirla bebikomu sik sik opuyorum zati:gul:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
forumdan bi kisinin daha sesini duydumm:1: asliiii:huhuu:
taniyamadimm basta kusura bakmasin ne olurr ne zamandir girmiyo o yuzden. asli yurt deyince hatirladim ama aslinda yrt dese ilk basta hatirlardim:deli: var bende bi kusbeyinlilik. yerete diyorum kafadan ama bi dusun bakayim ne bu yeretee ne acaba:gul: ayy sizinn hepiniznn sesleri pekk sekerr kizlarr. canimsinizzz-hmm-hmm

aslima burdan ekstra tesekkur ediyorumm tekrar ve opuyorumm:eek:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
taniyamadimm basta kusura bakmasin ne olurr ne zamandir girmiyo o yuzden. asli yurt deyince hatirladim ama aslinda yrt dese ilk basta hatirlardim:deli: var bende bi kusbeyinlilik. yerete diyorum kafadan ama bi dusun bakayim ne bu yeretee ne acaba:gul: ayy sizinn hepiniznn sesleri pekk sekerr kizlarr. canimsinizzz-hmm-hmm

:D ben forumdan ilk ve tek tubisin sesini duydum okadarr :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
haydaaa ecrin,leader online gornuyosunuz ama adınız yok asagıda... bide foto koyduydum :sinirli:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ahh Allah'ım ya,uykusuzluk cok fena bisey,butun vucudun yorgun dusuyo kolunu kaldırcak halin kalmıyo degilki bide full enerjik bi bebeyle oyun oynican :((

Allah yardımcınız olsun canım,bizim disimiz de komple cıkık degil ucu cıkmıs sadece yani parmagımda dokundugumda tırtıklarını hsisediyorum okadar,insallah devamı sorunsuz gelir..
sağol canım tez zamanda düzeliriz ve dişimiz çıkar da rahatlarız
laylam hayat doktora güzel valla... oynayın o zaman dedi ha?? valla ne desem bilemedim ehehe....:D gece 3 te bide parti falan verin :D

valla yaaa gece kalkıp kalkıp yatan onlar değilyaaa
benim pikaçum askerde zorluk çekmez nöbet olayında o açıdan iyi yada gecelerin adamı olup gezer bu gidişle her ikisinide yapmaya müsaid:gul:
en güzelide ne biliyormusun Pikoşum zamanla bu uykusuzlukları sıkıntıların zamanla unutulup hatırlanmaması herşey geçiyor ama insanoğlu sabırsızık işte

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
Ecrincim,bugün kızımdan duydum gelmiş geçmiş olsun bebeme,Allah bir daha göstermesin inşallah..Bebekler çok çabuk iyileşir bak görürsün..Öptümm bebisimi acil şifalar diliyorum.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

sağol canım tez zamanda düzeliriz ve dişimiz çıkar da rahatlarız

valla yaaa gece kalkıp kalkıp yatan onlar değilyaaa
benim pikaçum askerde zorluk çekmez nöbet olayında o açıdan iyi yada gecelerin adamı olup gezer bu gidişle her ikisinide yapmaya müsaid:gul:
en güzelide ne biliyormusun Pikoşum zamanla bu uykusuzlukları sıkıntıların zamanla unutulup hatırlanmaması herşey geçiyor ama insanoğlu sabırsızık işte

ehehe Rabbim o güzel günleri de bizlere yaşatsın inşallah . amin

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
:uzgun:Ama üzüldüm şimdi kızlar yaaa:mendil:
Sadece bir arkadaşımız mesajıma kayıtsız kalmayarak geri dönüş yapmış:gitme:
Çok üzüldüm ama,sadece bir tık yapacaksınız,hemen biter inanın:uzgun:
Şu kadarcık,mini minnacık bir hatrımdamı yok yani:uzgun:
Sadece verilen emeğimize karşı,sizlerden destek verin istiyorum.Sizler ne kadar destek verirseniz,sitemizin ilerlemesi ve büyümeside o kadar hızlı olucaktır.Yani ne kadar katılım olursa o kadar eğlenceli olucaktır:uzgun:

hmm ben kullandım .. avize ve cam tabak arasında kaldım ama avizeye verdim gitti :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
TEYZELEEEEEERRRRRR

DUYDUK DUYMADIK DEMEYİİİNNNN

HİRA'NIN İLK DİŞİ PATLADIIIIIII

:elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif:

sag alt dişi yarmıs elime geliyo tırtık tırtıkkkkk oleyyy -kop

hadi gözünüz aydın, darısı başımıza :) :elif:

ecrinn defne çok masum o yeşil bonesiyle...maskot olmayacak gibi değil, çook tatlı maşallah...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Canim asli ile sik sik konusuyorum ben cok eskiden arkim benim canimin icidir varmi kizlardan bi haber ddiydi bugunde soledim aaa ararim ben dedi sagolsun bitanedir burdan uzakta olduguna bakmayin akli bizde esi sagolsun bi net almadi eve bana resim atcakti bugun asyanin fotosunu gondermis tele ama acilmio mail atcam kizlarada koy gorsunler dediydi hepinize selami var
tubam canım sagol disimizi kutladıgın icin :) eymeninkiler ne durumda
Eymen 2 tanede kaldi alt once sag sonra sol cikti simdi ustler yolda sanirim...
hmm ben kullandım .. avize ve cam tabak arasında kaldım ama avizeye verdim gitti :D
Bende kullandim cok aksesuar.sevmem sevdiklerimde yoktu tablodan kullandim pikosss kizzzz noyanim nasil pipisini yidigim

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Lilacis kizz kuzeyoglan cikarmadimi diss abisi masallah son hallerini merak ediorum bi bebekkenki fotosunu gorduydum gelinimi goremedim zati boneli fotosunu nese bebisle konusurum nette yine atar bana minnosun o sevimli fotosunu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar