2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Gunaydin azosummmm nasilsin?
Giremedim kac gundur neler olmus.
Hamdolsun iyiymis kuzum kiyamam...

Gecmis olsun ecrincim telefonuna ulasir ulasmaz seni arayacagim boyle bir gununde destek veremedim kusuruma nolur bakma. Bilsem iki elim kanda olsa girerdim. Gelmis gecmis olsun canim....

Azosum kuzeye de masallah boyu bence gayet uzun masallah subhanallah.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Gunaydin azosummmm nasilsin?
Giremedim kac gundur neler olmus.
Hamdolsun iyiymis kuzum kiyamam...

Gecmis olsun ecrincim telefonuna ulasir ulasmaz seni arayacagim boyle bir gununde destek veremedim kusuruma nolur bakma. Bilsem iki elim kanda olsa girerdim. Gelmis gecmis olsun canim....

Azosum kuzeye de masallah boyu bence gayet uzun masallah subhanallah.

İyiyim babuşum sen nasılsın? İş nasıl gidiyor?
Uzun diyorsun yani, daha işe geldim bakamadım boy ortalamalarına :D
Ada nasıl? konuşuyor mu bıcır bıcır yine ağzını yediğim :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın kızlar.... azom muah muah. babuşum muah muah. özledim be nerelerdesiniz zilliler.

ecrin'cim hadi gözün aydın bununla geçmiş olsun. minik prensesi öperim.

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
ecrinnn cnm çooooooooookk geçmiş olsun yaa çok duygulandım defnenin ameliyet olduğunu duyunca tutamadım kendimi ağladım resmen
neseki herşey yolundaymışş çokk şükür çookkk

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
İyiyim babuşum sen nasılsın? İş nasıl gidiyor?
Uzun diyorsun yani, daha işe geldim bakamadım boy ortalamalarına :D
Ada nasıl? konuşuyor mu bıcır bıcır yine ağzını yediğim :D

Ise alismaya calisiyorum azosum. Ilgi.c bi ortam burasi bi ara uzun uzun anlatcam...
Ada biseyler diyo iste bakalim. Surekli sanki bisey anlatir gibi konusmaya basladi bu ara. Anlamsiz kelimeler ama ses tonlamasi var mimikler var. Bilmesigim bi dilde anilarini anlatiyo sanki cocuk :)
Bi de arada duruyo yuzume bakiyo tepki bekliyo deli :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın kızlar.... azom muah muah. babuşum muah muah. özledim be nerelerdesiniz zilliler.

ecrin'cim hadi gözün aydın bununla geçmiş olsun. minik prensesi öperim.

Ben de özledim Gökçemmm, götürmüşsün fındıklı hoşbeşimi okudum :D

Ise alismaya calisiyorum azosum. Ilgi.c bi ortam burasi bi ara uzun uzun anlatcam...
Ada biseyler diyo iste bakalim. Surekli sanki bisey anlatir gibi konusmaya basladi bu ara. Anlamsiz kelimeler ama ses tonlamasi var mimikler var. Bilmesigim bi dilde anilarini anlatiyo sanki cocuk :)
Bi de arada duruyo yuzume bakiyo tepki bekliyo deli :D

Merak ettim, müsait bir zamanda anlat canım.
Kız muhabbet etmeni istiyor demek yerim onu :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuş kız aden'de bu ara bi geveze bi geveze sorma. şaşırıyor puahh bufff gibi anlamsız şeyler söylüyor. sürekli bi çığırma, çemkirme halinde. ama hala dişi yok o ayrı. ahahahahah millet süt dişlerini dökecek nerdeyse bzimkinin ağzında diş yok. nene ağızlı..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
varya nasıl yoğunum anlatamam. işler bi yandan, c.tesi kuzenin istanbulda düğünü var. cumadan yola çıkacaz. izmitte diğer kuzende konaklayacaz. ordan c.tesi sabahı kalkıp istanbuıl baltalimanına geçecez. ordan da akşam yine izmite geri dönecez. sabah kalkıp zonguldak'a sonra. bnu arada Aden yanımda olacak ve ne yapacagımı bılemıyorum. küçücük bebem var insan demez mi sana da bi ev ayarlayalım ufak bebegın var burda kalırsın diye :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
İyi kuşum senden nbr? Aden nasıl, gece dikiyor mu ayağa seni?

bu ara gaz problemı var ya. kıvranıyor rsmen uykusunda. uyuyor ama kendini bi babasının bi benim üstüme atıp duruyor. bi pırtlatıyor ohhh mis sonra mışıl mışıl uyumaya devam. tabi biz iki zavallı, gecenin 3un de uykusu kaçmış bi şekilde aden'in ayaklarına masaj yap, karnını ov osursun diye ne yapacagımızı şaşırıyoruz.

yahu o değil de hastalığında kucağımda uyumaya çok alıştı. gecen gece uyandı, bi güzel üstüme çıktı, kafasını koydu boynuma orda uyudu ya :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gunaydinn kizlarrr.. sagolunn hepinizzz. gecti gitti sukur. korktugumuz gibi olmadi. opuldunuz kocaman.

babbusss bilmem mi ben seni cnm ya. kizz dedesi aramadi cocugumu diyorum sen gormedin yazamadin ben senin kusuruna bakar miyim hicc. hepinizin gonlunu biliyorum ben hissediyorum icinizdekini. hepinizin gonlune gore versin rabbim. opuyorum seni de. bi ara numarami vereyim sana girince.

tubisiminn sesi de pek hosmusss. hicoyle bi ses beklemiyodumm. mizaci sert duruyo fotolarda. onu da opuyorum.

once bebikoma msj attim ama gormedi sanirsam yada gitmedi. msjini cevapsiz birakmadim yani. diyim de yanlis anlamasin. onu da opuyorumm.

cikayim hemen islerim var. defne de huysuz azcik. kendinize iyi bakin

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
gunaydinn kizlarrr.. sagolunn hepinizzz. gecti gitti sukur. korktugumuz gibi olmadi. opuldunuz kocaman.

babbusss bilmem mi ben seni cnm ya. kizz dedesi aramadi cocugumu diyorum sen gormedin yazamadin ben senin kusuruna bakar miyim hicc. hepinizin gonlunu biliyorum ben hissediyorum icinizdekini. hepinizin gonlune gore versin rabbim. opuyorum seni de. bi ara numarami vereyim sana girince.

tubisiminn sesi de pek hosmusss. hicoyle bi ses beklemiyodumm. mizaci sert duruyo fotolarda. onu da opuyorum.

once bebikoma msj attim ama gormedi sanirsam yada gitmedi. msjini cevapsiz birakmadim yani. diyim de yanlis anlamasin. onu da opuyorumm.

cikayim hemen islerim var. defne de huysuz azcik. kendinize iyi bakin

gunaydın canım nasılsınız ? cok gecmis olsun Allah beterinden saklasın..cok sukur sorunsuz atlattınız..
mesajın bana gelmedi yanlıs numarayamı attın acaba*
neyse onemli degil ii olsun da defne..:elif:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gunaydın canım nasılsınız ? cok gecmis olsun Allah beterinden saklasın..cok sukur sorunsuz atlattınız..
mesajın bana gelmedi yanlıs numarayamı attın acaba*
neyse onemli degil ii olsun da defne..:elif:

yoo direk cevaba bastim yanlis olamaz. tubise gec donebildim ama sana gorur gormez yazmistim. bende merak ettim neden gelmedi. neyse. iyiyiz bebegim sukur. uyuttum kzuyu simdi. bana ozelden mail adresini yollasana. sada denfenin hastahane fotosunu atcam. msn e giremiorum. sen ekle sonra sen kaldir teyzesi

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kizlarr nette indirimli cay makinesi gorursenizz bana haber edin. hem kettle gib olsun hem cay makinesi. makinem bozuldu isyanlardayimm-kizgin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar