ECRİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Yerim ben defneyi, bu ne güzellik maşallahŞurda yakın bi yerde otursaydında sevmeye gelseydim..
gunaydinnn gokceemmm.. bebikom burda ama yine bebeyi uyutmaya g itti heralde:ne:
Günaydın ey ahali dicem ama gökçenin dediği gibi kimse yok sanırım..
Paşa tüm günümü alıyor ve hala uykusu düzene binmedi gündüzleri yarımşar saatlik uykusu var ve gece beni deli ediyor..en az 10 kez uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım.. Açlıktan mı acaba dedim geçen yatmadan önce iyice yedirdim gecede emzzirdim bunda kustu.. hem gece kalkıyor memeyi alıyor emmiyor ki aç olsa emer.. Bir ara ben gece zorla kaldırıp emziriyordum valla o günleri özledim.. Sizin bebelerde çok uyanıyor mu geceleri ya.. Birde bişe daha sorcam ilk adetimi oldum ama üzerinde 1,5 ay geçti hala ikinciyi olmadım iyice sinirlerim alt üst oldu.. Sizlerin Hemen adetleridüzene girdi mi kızlar?
ben daha dun ikinci reglimi oldum..gecen ay da ayın 26 sında olmustum bu sefer de oyle oldu ama sonraki ayı bilemem..hemen duzene girmemesi cok normal diye biliyorum ben.. ama icin rahat etmiyosa bi muayene ol tabii..
mesela ben dogumdan once cok siddetli agrılarla gecirirdim en az 3 tane agrı kesici alırdım bi gun icinde kasıklarım cok agrırdı simdi de belime vuruyo en cok..ayrılcak gibi oluyo belim ama baska bi anormallik yok..
Doğumdan önce benim ki bir hafta felan sürerdi geçenki en fazla 4 gün sürdü.. Belim şuan bile ağrıyor saolsun yavrum hep kucak istiyor bel mi dayanır buna..