2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
:uyku::uyku::uyku:
Hira'yı uyuttum besigine koydum bende uuyayım azcık dedim ooooooofffff
yarım saat uyudu uyandı cocuk ya cıldırcam yaa....ben yatmasam kesin 2 saat uyur,inat yapıyo ya
nasılda uykum war,nasıl iciim gidiyo anlatamam off..:uzgun:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ECRİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Yerim ben defneyi, bu ne güzellik maşallah:) Şurda yakın bi yerde otursaydında sevmeye gelseydim..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Günaydınnnnnnnn

anaaammmmmmmmmmmm dun oglenden beri kimse ama hiiiccc kimse yazmamıs mıııııııııııııııııııııııııııııı :1::1::1::1:

noluyo kızlar yaaa :uzgun:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
visnelii. kadin ne yahu:ne: regl mi oldun yoksa onu mu diyosu nn:deli:

benn hala olmadimmmm bugun ucuncu gunnnn:bitter::bitter::bitter:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
annnammm hatta dorduncu gunn. 24 u de sayarsak-kizgin

gunaydinn kizlarr. minnak bi posete mama koymusum hic hatirlamiyorum. heralde artmiss falan. bi kac gundur mutfakta o minik bocuklerden hasil olmustu. sabah sabah butun cekmeceleri bosalttim. agzi acik butun paketleri attim. yani acik degil su ikea in mandallariyla kapattiydim ama icime sinmedi. hazir kaldirmisken bugun mutfagi temizleyeyim bari iyice. heyy allah im nefret ediyorum temizlik isinden. dolap neyin duzenlemeyi severim de bunlar bana gore degil:sinirli:

Tepki
56
Günaydın ey ahali dicem ama gökçenin dediği gibi kimse yok sanırım..

Paşa tüm günümü alıyor ve hala uykusu düzene binmedi gündüzleri yarımşar saatlik uykusu var ve gece beni deli ediyor..en az 10 kez uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım.. Açlıktan mı acaba dedim geçen yatmadan önce iyice yedirdim gecede emzzirdim bunda kustu.. hem gece kalkıyor memeyi alıyor emmiyor ki aç olsa emer.. Bir ara ben gece zorla kaldırıp emziriyordum valla o günleri özledim.. Sizin bebelerde çok uyanıyor mu geceleri ya.. Birde bişe daha sorcam ilk adetimi oldum ama üzerinde 1,5 ay geçti hala ikinciyi olmadım iyice sinirlerim alt üst oldu.. Sizlerin Hemen adetleridüzene girdi mi kızlar?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Günaydın ey ahali dicem ama gökçenin dediği gibi kimse yok sanırım..

Paşa tüm günümü alıyor ve hala uykusu düzene binmedi gündüzleri yarımşar saatlik uykusu var ve gece beni deli ediyor..en az 10 kez uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım.. Açlıktan mı acaba dedim geçen yatmadan önce iyice yedirdim gecede emzzirdim bunda kustu.. hem gece kalkıyor memeyi alıyor emmiyor ki aç olsa emer.. Bir ara ben gece zorla kaldırıp emziriyordum valla o günleri özledim.. Sizin bebelerde çok uyanıyor mu geceleri ya.. Birde bişe daha sorcam ilk adetimi oldum ama üzerinde 1,5 ay geçti hala ikinciyi olmadım iyice sinirlerim alt üst oldu.. Sizlerin Hemen adetleridüzene girdi mi kızlar?

ben daha dun ikinci reglimi oldum..gecen ay da ayın 26 sında olmustum bu sefer de oyle oldu ama sonraki ayı bilemem..hemen duzene girmemesi cok normal diye biliyorum ben.. ama icin rahat etmiyosa bi muayene ol tabii..

mesela ben dogumdan once cok siddetli agrılarla gecirirdim en az 3 tane agrı kesici alırdım bi gun icinde kasıklarım cok agrırdı simdi de belime vuruyo en cok..ayrılcak gibi oluyo belim ama baska bi anormallik yok..

Tepki
56
ben daha dun ikinci reglimi oldum..gecen ay da ayın 26 sında olmustum bu sefer de oyle oldu ama sonraki ayı bilemem..hemen duzene girmemesi cok normal diye biliyorum ben.. ama icin rahat etmiyosa bi muayene ol tabii..

mesela ben dogumdan once cok siddetli agrılarla gecirirdim en az 3 tane agrı kesici alırdım bi gun icinde kasıklarım cok agrırdı simdi de belime vuruyo en cok..ayrılcak gibi oluyo belim ama baska bi anormallik yok..

Doğumdan önce benim ki bir hafta felan sürerdi geçenki en fazla 4 gün sürdü.. Belim şuan bile ağrıyor saolsun yavrum hep kucak istiyor bel mi dayanır buna..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Doğumdan önce benim ki bir hafta felan sürerdi geçenki en fazla 4 gün sürdü.. Belim şuan bile ağrıyor saolsun yavrum hep kucak istiyor bel mi dayanır buna..

evet dogru soyluyosun bide regl iken kucaga almak tuzu biberi oluyo ama napalım..Allah onun da gucunu kuvvetini veriyo bi sekilde..
bana su anda afakanlar basıyo,sıcak basıyo fenalık geliyo :D sac bas darmadagın,elim hic bi ise gitmiyo..uyuz bi durumdayım..
bi tek Hira'nın corbasını koydum o pisiyo,geri butun isler bekliyo..:uzgun:

gonuk isterdei ki bari bu regl doneminde dinlenelim,uzanıp yatalım falan ama nerdee..

vala acıkcası ben artık jinekologa da gitmek istemiyorum tırsar oldum,o masayı hayal ettikce geliyo gelenler..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar