2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
pikeeemmm nerdesiinn?

evett benzyolar valla:tskler: cekerim cekerim merK etme sen:deli:

peyniri sufle yap.ben hic yapmadim ama gorumcemde yemistim enfes biseydi,ayyy cnm cekti bakk. nette vardir mutlaka tarif peynir sufleyazsan cikar.yada tavuk pisir ustune at firinla. ben hep oyle yaparim. yada peynirli patates yap kreman varsa.kiz bizde hic peynir kalmaz bak

hmm hic duymamıstım da yemedim de peynirli sufle..bakayım bi bakalım..
ya ama bendeki peynirler beyaz peynir ikisi de olurmu oyle..
kız bide benim kocam zati bbtun gun tavugun etin icinde evde tavuk yapmaya cekniyom artık halbuki cok severim :tskler:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hmm hic duymamıstım da yemedim de peynirli sufle..bakayım bi bakalım..
ya ama bendeki peynirler beyaz peynir ikisi de olurmu oyle..
kız bide benim kocam zati bbtun gun tavugun etin icinde evde tavuk yapmaya cekniyom artık halbuki cok severim :tskler:

beyazsa makarna yap erimezse yani. biz de tavugu cok severiz. kerevizi de enginari da tavukla yaparim mesela. cok severimm. aaahhhh ahhh nerden geliyobu kilolar. cok sevmekten:deli: ben en cok makarna severrim ama ya. 3 ogun yerim. tortellini gibi oldum o yuzden yusyuvarlagim:deli:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ben anlicagımı anladıııımmmmmm
bundan sonraki dokulecek kelimeler manasız ve kifayetsizdir benim icin
zira sabah ben burda iken,ecrin'in zatınıza yazdıgı yazdıgı 'bebikom burda ama kızı uyutuyo heralde' cümlesi mevcuttur..

amann neyse ne ya..basım catlıyo..yemek yapmam lazım daha yoksa kocam beni sürükler yerlerde aha boyle :gelbenimle:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
selam kızlar,
nsılsınız? artık sadece geceleri yatınca okuyabiliyorum telefondan, zaten eve 3 gibi geliyoruz, yedir, içir, oyna, akşam oluyor...2 hftadır misafirim vardı cmt, bu hft da var, arta kalan zamanlarda ev topla, düzenle geçiyor zamanım. sanırım haftya da misafirim var...tam bir ay cmt kapı dışarı çıkamıyor olacam böylece, sanırım bu yüzden kendimi dinlenmiş hissedemiyorum hft sonları.

umarım herkes iyidir, babuş işe başlamış, hayırlı uğurlu olsun inşallah.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
selam kızlar,
nsılsınız? artık sadece geceleri yatınca okuyabiliyorum telefondan, zaten eve 3 gibi geliyoruz, yedir, içir, oyna, akşam oluyor...2 hftadır misafirim vardı cmt, bu hft da var, arta kalan zamanlarda ev topla, düzenle geçiyor zamanım. sanırım haftya da misafirim var...tam bir ay cmt kapı dışarı çıkamıyor olacam böylece, sanırım bu yüzden kendimi dinlenmiş hissedemiyorum hft sonları.

umarım herkes iyidir, babuş işe başlamış, hayırlı uğurlu olsun inşallah.

kolay gelsin Lilacs'cım. oglusun nasıl ?...zaten buralar da baya ıssızlastı,sessiz kaldı..Hamileyken nasıl kalabalıktık hepimiz aynı anda bulunabiliyoduk,konusuyoduk,gülüyoduk,sayfaları takip etmek imkansızdı nerdeyse,ucunu kacırdın mı alıp basını gidiyodu :)
heeey gidi hey..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Selam şekerparelerim :elif:
Sessizlikten yakınmışsınız haklı olarak. Ama herkesin var bir sebebi, misal ben ve babuş işten giremiyoruz, akşam da malum bebeler durmuyor, durduğu anda da kendi adıma diyeyim uzanmak istiyorum, pikem klavye maduru oldu sadece okuyor, simuş nerelerde bak şimdi aklıma geldi ondan haberim yok.. Bebikom ve ecrinnn kız siz de açıverin bi face bizim için, hiç olmazsa orda resimlere felan yorum atarken konuşmuş oluyoruz.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
He bu arada nazom ve laylam da pek sık giremiyor, malum onlar da iki çocuk, şimdi büyüklerin de ders zamanı Allah kolaylık versin.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuşummmm yeni işin hayırlara vesile olur inşallah. daha ne istiyorsun yahu. ben öyle bi iş yerinde çalışsam gıkım çıkmaz. c.tesi de yarım gündü sanırım di mi? bu ayrılık sonuçta ada için değil mi?

ne kadar komik di mi? bebeklerimizin geleceği için bebeklerimizden ayrı kalıyoruz.

ayın 6.sında istanbul baltalimanında kuzenimin düğünü var kuzum. vaktim olsaydı arayacaktım seni. buluşalım diye ama gece izmite dönecez kuzende kaacaz. ordan da zonguldak'a :(

:( tuh kiz ne guzel olurdu yaaaa :(
Sen dugune gitme bize gel aksam gecerken seni alsinlar :)
Babusa gittigimden sebep gelemedim diye dugun telgrafi cekerdik :)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kuzucuklar ozledim siziii...
Herkes nerde yavvvvv

selam şeker nasılsın i valla bende özledim inan... malum klavye maduruydum ne zamandır.
Hatta kızlar bana klavye almaya bile calıştılar burda hehehe :deli:
en sonunda indik şehire de aldık malum kampuste yaşadıgımız için bir olay inmesi :ne::ne:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Selamkızlar
Üniversite açıldı işler nasıl yoğunlaştı ya.. Dersler başladı.Bi çok kişide yoğunluk var. Topiğimiz en sessiz günlerini yaşıyor.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlarr tv de cıkan bruno reklamını gordunuzmu yaaa :D guzel olmusss
yaa o reklamm super arkadars 10 senenin serum fizyolojını ılk uretmıs gibi bir reklamda nasıl patlattılar yaa helal olsun abdibrahım yanii ama reklam çok seker o boncuk goslu bebelerın hepiciğini yiyesim varr... o anne gecede 5 kere kalkacak :D 5 kere kalksa iyi ana salıncak basında sabahlıyooo...:ne:
defne yi yikamk disinda bi is yapmadim. 1 saate evden cikicam. valla evi harbiden pooh goturuyo. ama ben ellemek istemiyorum. arka odada binyign utu var. yere bi poset dusmus. hiiic farki nda degilim. adam dedi ki sen iyice pasakli oldun artik. 10 gundur basiyosun o posete kaldirmiyosun. soyle bi baktim ben onu orda seviyorum dedim:ne: al sana kavga sebebi

gercekten gozune batiyorum kocamin artik. gecen gun acik birakma kapiyi fare falan girer bak dedim. korkma girse de karsilasmazsiniz bu daginiklikta dedi:deli: napim yaa vallaha bir gr gelmiyo icimden. dahasi o enerji yok nefes nefeseyim:ne:

aynı benım evv ya bir koca sıgır ustumde sankı kalkamıyorummm

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
He bu arada nazom ve laylam da pek sık giremiyor, malum onlar da iki çocuk, şimdi büyüklerin de ders zamanı Allah kolaylık versin.

valla Azoşum halden anlıyosun sağol aynen dediğin gibi 2 çocuk zor nitekim
birde Kayra geceleri çok kez ağlayarak kalkıyor çok yoruyor beni hasta oldum uykusuzluk yorgunluktan arkadaşlarım falan şikayetçi bi çocuk doğurdun eve hapis oldun diyorlar

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
iyi akşamlar kızlar naparsınız?

selam laylosss

valla Azoşum halden anlıyosun sağol aynen dediğin gibi 2 çocuk zor nitekim
birde Kayra geceleri çok kez ağlayarak kalkıyor çok yoruyor beni hasta oldum uykusuzluk yorgunluktan arkadaşlarım falan şikayetçi bi çocuk doğurdun eve hapis oldun diyorlar

kuzum benım o arkadaşlarına selam sole 2 cocukla gelsınde onlar ugrassın teyyy davulun sesı uzaktan hoş geliyo insana bız 1 taneyle sıyırdık allah sızlere dahada guc kuvvet versın nazomla sana hıc kıyamıyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar