18100.. bu paracocugun 1 yillik kolej,servis,yemek, kiyafet ve kitap parasi. yok eger devlet okulu dersen liseyi cikartabilir faizleriyle. kiyafetine ayirsan yilda 1000 tl den eder 18 yil 100 tl de cebine harclik verirsin. benn cocugumu hesapli giydiriyoru. dersen daha da cebine gelir. efendimm ben evimi yeilicem dersen aksesuarlariyla beraber 2+1 yenilenebilir. 3 avrupa turu yspwbilirsin. gogus estetigi, liposaction, catlak sildirme,botoks ywptirabilir,sonra bi kuafor bide magaza turu atipyeni birben yarattim a dostlarr kitchimi kasiyayim nazar degmesin diyebilirsin. kucccuuuukk bi isletme kurabilirsin. orta halli bi araba alabilirsin vs vssss.kizz sans oyunlarindan para kazananlarr boyle mi hayal kuruyodur ki:ne: bi an kafamdan bunlar film seridi gibi gecti. ben olsam hepsini ev esyasina harcardim sanrim:gul:
saka bi yana bereketli olsun cnmm gule gule harca. ama hak yenmesine tavim. kendinde ciksan tamamini verse hos olurdu yani. ama hic vermeyedebilirdi o zaman hep beraber kufurnederdik.iyi adammis yine:deli:
saka bi yana bereketli olsun cnmm gule gule harca. ama hak yenmesine tavim. kendinde ciksan tamamini verse hos olurdu yani. ama hic vermeyedebilirdi o zaman hep beraber kufurnederdik.iyi adammis yine:deli: