2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
18100.. bu paracocugun 1 yillik kolej,servis,yemek, kiyafet ve kitap parasi. yok eger devlet okulu dersen liseyi cikartabilir faizleriyle. kiyafetine ayirsan yilda 1000 tl den eder 18 yil 100 tl de cebine harclik verirsin. benn cocugumu hesapli giydiriyoru. dersen daha da cebine gelir. efendimm ben evimi yeilicem dersen aksesuarlariyla beraber 2+1 yenilenebilir. 3 avrupa turu yspwbilirsin. gogus estetigi, liposaction, catlak sildirme,botoks ywptirabilir,sonra bi kuafor bide magaza turu atipyeni birben yarattim a dostlarr kitchimi kasiyayim nazar degmesin diyebilirsin. kucccuuuukk bi isletme kurabilirsin. orta halli bi araba alabilirsin vs vssss.kizz sans oyunlarindan para kazananlarr boyle mi hayal kuruyodur ki:ne: bi an kafamdan bunlar film seridi gibi gecti. ben olsam hepsini ev esyasina harcardim sanrim:gul:

saka bi yana bereketli olsun cnmm gule gule harca. ama hak yenmesine tavim. kendinde ciksan tamamini verse hos olurdu yani. ama hic vermeyedebilirdi o zaman hep beraber kufurnederdik.iyi adammis yine:deli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
nese ben cikayim hazirlanayim. 2 de evden cikicam. tuvalet giyicem ya sanki 1 saate anca hazirlanirim. eskiden makyaj cart curt bi saat surerdi hazirlanmam da simdibimkot bi tshirt giymek niye bu kadar suruyo bilmiyorum:sinirli: opt siziii

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
18100.. bu paracocugun 1 yillik kolej,servis,yemek, kiyafet ve kitap parasi. yok eger devlet okulu dersen liseyi cikartabilir faizleriyle. kiyafetine ayirsan yilda 1000 tl den eder 18 yil 100 tl de cebine harclik verirsin. benn cocugumu hesapli giydiriyoru. dersen daha da cebine gelir. efendimm ben evimi yeilicem dersen aksesuarlariyla beraber 2+1 yenilenebilir. 3 avrupa turu yspwbilirsin. gogus estetigi, liposaction, catlak sildirme,botoks ywptirabilir,sonra bi kuafor bide magaza turu atipyeni birben yarattim a dostlarr kitchimi kasiyayim nazar degmesin diyebilirsin. kucccuuuukk bi isletme kurabilirsin. orta halli bi araba alabilirsin vs vssss.kizz sans oyunlarindan para kazananlarr boyle mi hayal kuruyodur ki:ne: bi an kafamdan bunlar film seridi gibi gecti. ben olsam hepsini ev esyasina harcardim sanrim:gul:

saka bi yana bereketli olsun cnmm gule gule harca. ama hak yenmesine tavim. kendinde ciksan tamamini verse hos olurdu yani. ama hic vermeyedebilirdi o zaman hep beraber kufurnederdik.iyi adammis yine:deli:

Bi anda vays ne kadar çok param var benim dedim :D
Ömrüm çürüdü kız benim burda. Geldiğimde 26 yaşındaydım şimdi 32. 6 sene 32 yaşındaki birinin ömrünün yaklaşık 5te 1i...
Yani ahir ömrümün 1/5'inin bedeli 18binmiş...
Bi de böyle bak. O zaman pek az geliyo insanın gözüne.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
selam hatun kısmı...

Tansel geçmiş olsun canım...

babuş, bereketini gör canım...

ecrin yorumlarına yarıldım yanlız :D

Layla 3 adet Leyla adlı arkadaşım var, 3 de ressam, sende de var mı kız çizim yetenegi? :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Teşekkürler laylam. Sgk primlerinde tavan rakam varmış. Yani ne kadar maaşın yüksek olsa da maksimum 3055 tl bürütten mi ne alıyomuşun. Artık beni yemedilerse :D
6 yıl çalıştım. Sadece kıdemi verdi söylemesi ayıp olmasın siz yabancı değilsiniz diye diyorum, 18100 tl aldım.
Kıdem tazminatını verdi, ihbar vermedi, e haliyle normal olarak.
Çıkmadığım izinlerim ve hakettiğim 1/4 maaş bi ikramiyem vardı, onu da vermedi. Artık kendim istifa ettim, üstüne de para aldım diye bişey demedim,arsızlık etmiyim dedim :deli:
Bi 8000 civarı vermedi ama olsun :D

Valla ecrincim ben de hiç tutamam. Fizyolojim de psikolojim de altüst olur,gerilirim, soğuk terler dökerim.
Valla napim basar parmağımı geçerim kızlar, kilit vurcak değilim ya şeyime :gul:

babuşum helal olsun şirketine valla ıyıymıss ıyı gunlerde harca yenı ısınde sımdıden hayırlı olur ınsallah

çiş muhabbetıne gelince oda bende aynıı yaaa tutamıyorum oylekı gece eymen kalkınca mama verirken bir sıkıstırıyo sanırım normal dogumdanda kaldı bu bende genısledı malum :D bazen kacırıverıyorum cocuk gıbı :( allahım şekılden şekle giriyorummmm seni sorgulamıycaklar yaa yıvrımm gıt işte

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Teşekkür ederim canım...
Naber ne var ne yok?

ciş muhabbetini oyle plazacık tarzlı yerlerde yapıyorlar, uyuz oluyorum tam saniye hesapları içindeler, git babuşum tutma kendini... gerçi her işin bi kolayı vardır, gidince görürsün belki bir düzen bulmuşlardır calışanlar eminim... :)))

bende bi haber yok tatlım ya, ciş, kaka, mama , uykusuzluk, oyunlar vs. geciyo günler, biraz monoton monoton...
ama Ekimde istanbula gidicem inşallah onu bekliyorum valla...

yaa olacak ısmı bu yaa yağmur sakır sakır yagıyo gıdemedım emınönune uffffffffff

Kız üfle de buralarada gelsin yagmur azcık :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ula ben girince niye çıkıyosunuz be? naptım ben size hayinler. anammm protesto mu var? gonuşmuyom ben sizinlen. güstüm oynamıyorum...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam hatun kısmı...

Tansel geçmiş olsun canım...

babuş, bereketini gör canım...

ecrin yorumlarına yarıldım yanlız :D

Layla 3 adet Leyla adlı arkadaşım var, 3 de ressam, sende de var mı kız çizim yetenegi? :D

inanmıcaksın ama tesadüf gerçekten çizim yeteneğim var hemde ödüllüyüm yani güzel resim yaparım ama uzun zamandır elime ne kalem ne fırça aldım

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ula ben girince niye çıkıyosunuz be? naptım ben size hayinler. anammm protesto mu var? gonuşmuyom ben sizinlen. güstüm oynamıyorum...

delüüüüü delüüüüüüüüü :deli::deli:
gel öpem senüüüüüüüü :D

inanmıcaksın ama tesadüf gerçekten çizim yeteneğim var hemde ödüllüyüm yani güzel resim yaparım ama uzun zamandır elime ne kalem ne fırça aldım

aboooooooowww kızım 4. etti iyi mi? Var var şu Leyla isminde bi nimet...
şaka degil ha cidden 3 tane Leylam var, üçüde inanılmaz ressamlardır yanim, yurtdışında okumuş falan iddialı..
demek sen kullanmadın sadece... varmış işte yetenegin önemli olan o bemce...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
delüüüüü delüüüüüüüüü :deli::deli:
gel öpem senüüüüüüüü :D

aboooooooowww kızım 4. etti iyi mi? Var var şu Leyla isminde bi nimet...
şaka degil ha cidden 3 tane Leylam var, üçüde inanılmaz ressamlardır yanim, yurtdışında okumuş falan iddialı..
demek sen kullanmadın sadece... varmış işte yetenegin önemli olan o bemce...

bencede varmış isminde ressamlık saklı demekki
yawww bu benim minik oğlum bi saniye durmuyo yaaa
içine ne kaçtı bu çocuğun valla pestilim çıktı hiçmi yorulmaz yahu:1:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Hişşşşştttt nerdesiniz gızlar???
Haftasonu döküldük hepimiz :D Babuşşşş hayırlı olsun bereketini gör canım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar