2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
facebook oyunları dadlum.. simuşla kendimizi oyunlara verdik...:D

kız cok özlemişim muhabbetini senin yaa....:huhuu:

gelmiyomusunuz buralara??
ben de cok özledim sizle konusmayı yaa..bayramda bi cıkartma yapabiliriz sizin oralara :) özlemiştir kıprıs bizi heheh :)
dün çok bağırdım ben Aden'e ya. şimdi kendimi çok kötü hssediyorum. kız ben kötü bi anne miyim ya? bazen sesim fazla çıkıyor hatta bazen korkuyor bile Aden :(.

bazen çok çaresiz kalıyorum ufacık bebe karşısında. sözden anlamıyor, yapma/durdan anlamıyor. bi anda bana da gelenler geliyor. oğlummm diye bi bağırıyorum genelde suratıma bakıp gülümsüyor peşine hemen kendime gelip sarılıyorum anlamıyor falan kızdığımı.. ama bazen dudak büzüyor işte o zaman kendimi öldürmek geçiyor içimden :( dün gece 2 saat uğraştırdı beni uyumamak için. yatığına koyuyorum arkamı dönüyorum odadan çıkıp işlerimi yapacam uyanıyor. bi de hiç uyumamış gibi. alıyorum kucağıma anında uyuyor. yatağına koyuyorum uyanıyor :( en son Oğlummmmmmm Allah aşkına uyu artık diye bi bağırdım şoka girdi bebem. offf offfff tutamıyorum bazen kendimi ya. napacam ben?
gökçem irem doğduğunda 21 yasındaydım ayaklarım on karıs havada bağırırdım elimde olmadan.sonra pişmanlıklar gelirdi ben anne olamam yapamıcam derdim.ama sizin su an bence o kadar normalki duygu değişimleriniz,hassasiyetiniz,endişeleriniz..sakın yanlıs anlamayın ukalalık yapmak gibi algılanmasın ama insan 1 taneyi elden cıkarttımı daha cesur oluyo.daha sabırlı. doktor elada yoğurt verebilirsin artık dedi hopp buzdolabına daldık cıkarttık mis gibi hazır yoğurdu verdik.ama iremde kaç kavanoz mayaladıydım tutturabilmek için.insan basına neler gelecek neler geçici bilince daha sabırlı oluyor.mesele burda endişelerinden sıyrılınca sabrın artıyor. burdaki kimse kötü anne olamaz bu kadar cok cocugunu seven,onnu düşünen insanlardan kötü anne olmaz:bebecik
ya benim annem öğretmendi calışıyodu ama kendimi İremde gordüm bi an :D

tembel seniii-kop heee o zaman üzülmeyim ben.bende hep kendimi paralarım iremi ben böyle yaptım diye.demekki yaratılıs meselesi...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hele anneya hastalık derecesinde düşkünümdür yani...

Ben de 3-4 ay emmişim, kendiliğimden bırakmışım sonra.Annem de çalışıyomuş zaten. Maşallah diyim, en son ne zaman grip olduğumu hatırlamıyorum bile ama son 3-4 senede değil onu biliyorum.
Anneme de çok düşkünümdür, marazi bi bağlılığım var hatta.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ben de bazen Adaya kızıyorum. Ama anlamıyor, bazen de büzüyor dudağını korkuyor....Kötü hissediyorum o zaman...
Uyumadığı, mızmızlandığı, huzursuzluğu olduğu zamanlarda can burnumun tepesindeyken bende anne olacak döt yokmuş herhalde diyorum.
Ada hep uysal ve sorunsuz bi bebekti ama şimdi inanılmaz hareketli, istediği olmadı mı cırlayan bi velet oldu. Bana uysalken bakmak kolay gelmiş demek ki diyorum kendi kendime.
Zora gelemiyorum herhalde.
Çalışmasam sürekli ben baksam herhalde ufaktan çizerdim kafayı.

babuşum; o'na her bağırdığımda o da her korktuğunda bana sokuluyor ya o zaman kötü oluyorum işte. hayır küsse bana trip atsa o kadar canım acımayacak. itse mesela elleriyle ben ona sarılırken... ama o kadar masum ve beni o kadar dünyanın merkezine koymuş ki ona bağıranın ben olduğunu bile bile yine benden medet umması mahvediyor beni.

bazen başka şeylerin hıncını da o sıra Aden'den çıkarıyorum. sonra da oturup ağlıyorum deli gibi. asla değil bi bebeğe bi canlıya şiddet eğilimim olmadı olamaz da ama bağırmanın bile sözlü şiddet olduğunu düşünuyorum. kahroluyorum bi daha yapmayacagıma dair kendime sözler veriyorum ama Aden o kadar kuduruk bi bebe ki yine yine yeniden başlıyoruz hep. bunun bi çaresi olmalı diye düşünuyorum ve hep bağıracağım anlarda Allah'ım sen bana yardım et sen bana sabır ver diye dua edıorum sesli sesli. offfff kafayı yıyecem bak şimdi. benim tedaviye ihtiyacım var sanırım.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
oyyyyyy esmer şeker kız bu. Maaşallah. Allah'ım ya daha geçen bebeydi kız bunlar şimdi hızla çocuk olma yolunda ilerliyolar. oyy oyyyy kocaman oldular.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
cok tesekkur ederiz guzel teyzeler...
Allah hepimzin evladını bagıslasın..
ah bide azcık daha saacı olaydı kızımın :D
sokakta goren 10 kisiden 7 si erkek sanıyo ve 'şşt delikanlııı' diye sesleniyolar
tabi eger basında sac bandı yoksa...üstünde pembeler lila lar varmıs farketmiyo :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ay bunlar manyak be. boyna oyun oynuyolar boyna bişiyler istiyolar benden. pike senden bişi istedi, pike sana bi hediye gonderdi, pike senden ıstekte bulundu bılmem ne. a aaaaaaaaaa anlamıyorum da bakıyorum bakıyorum. valla bomba koyacam o oyunlarınızın altına o olacak.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ahahaha bu yaptıgınız kremi kasıklara kadar sürebiliyomussunuz dikkiat edin bi yerinize kaçmasın dedi....neremize kacar kiii-kop

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gunaydinnnn kizlarr..

babuss kime dedin cagir diye bilmiyorum. benim lidir da bide bebikomda msn im var. sana da vereyim pek girmiyorum ama mailler geliyo.face im yok. ama sizin sayenizde acicam bi tane az kaldi:1: bide telefonum vardi rahmetli nur icinde yatsin. defne nin suyu uzerine dokulunce cantada hakka intikal etmis:D maddi vaziyet pek ic acici olmadigindan gorumcemden eski bi telefon buldum bi gun bile sarj tutmadigindan surekli kapali:ne: defne ye o kadar fix olmusum ki 10 tl ye bi batarya almak lazim a ben ona bi paket corap alirim diye almaya kiyamiyorum:bebecik

bebikommmm kizz kocamann olmuss ya. buuu kiz :elif: cok guzel bi kiz olucak masallahh:elif:

nazomm hosgeldinnn:elif:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ay bunlar manyak be. boyna oyun oynuyolar boyna bişiyler istiyolar benden. pike senden bişi istedi, pike sana bi hediye gonderdi, pike senden ıstekte bulundu bılmem ne. a aaaaaaaaaa anlamıyorum da bakıyorum bakıyorum. valla bomba koyacam o oyunlarınızın altına o olacak.

anam ben seni, babuşu, oynamayan arkadaşları imtina ile secmiyorum, çünkü otomatik gidiyo genelde... demek bazen aradan kacıyo... :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrin ben senin bebeni hiç görmedim. hiç ama :(

büyük yazayım ki belki görürsün be kız...

cnm bi saat sonra falan eklerim. ben gordum senin yazdigini ama cvp unutmus olabilirim:uzgun: laptop yok diye ekleyemiyodum. sonra da laptop ipad i gormedi. butun fotolar ipad de. atamadim yani eklemek icin:uzgun: sarj olsun bi daha deniyim bebem. yoksan bile silmem gelince bakarsin oldu mu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar