2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
cnm bi saat sonra falan eklerim. ben gordum senin yazdigini ama cvp unutmus olabilirim:uzgun: laptop yok diye ekleyemiyodum. sonra da laptop ipad i gormedi. butun fotolar ipad de. atamadim yani eklemek icin:uzgun: sarj olsun bi daha deniyim bebem. yoksan bile silmem gelince bakarsin oldu mu

olur neden olmasın. hayır senden nasıl bi afet çıkar o'nu merak edıyorum. anaya çekmiş ben öyle duyumlar aldım. sana benzıyorsa vay anam vay... yalnız kusura bakma kocana çok gıcığım şu sıralar. (ahahah tanımam etmem bana noluyosa)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sabah mide bulantisi oldurdu beni. esim tam kapidan cikarken bisey anlatiyodu sus kusucam simdi dedim. karnim ac desem degil. ogleden sonra saglikoacgina gidip normal bi tahlil yaptiricam. kolesterol,seker vs. acaba tansiyonumda mi bis var ya 3 seferdir 12-8,11-7 falan cikiyo.benim normalde 10-6, 9-5 falan olur cunku.tansiyon neden yukselir ki? :uzgun:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
olur neden olmasın. hayır senden nasıl bi afet çıkar o'nu merak edıyorum. anaya çekmiş ben öyle duyumlar aldım. sana benzıyorsa vay anam vay... yalnız kusura bakma kocana çok gıcığım şu sıralar. (ahahah tanımam etmem bana noluyosa)

yok ay bakma sen o fotolara makyaj guzeliyim ben. suratim makyaja cok musait benim. tombik olduktan sonra makyajda kesmiyo artik. dur atabilirsem oncesi sonrasi foto da koyayim size de gulun:ne: bende gicigim. ona gece mesaisi yaptirmiyorum artikin. belki akli basina gelir:sinirli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sabah mide bulantisi oldurdu beni. esim tam kapidan cikarken bisey anlatiyodu sus kusucam simdi dedim. karnim ac desem degil. ogleden sonra saglikoacgina gidip normal bi tahlil yaptiricam. kolesterol,seker vs. acaba tansiyonumda mi bis var ya 3 seferdir 12-8,11-7 falan cikiyo.benim normalde 10-6, 9-5 falan olur cunku.tansiyon neden yukselir ki? :uzgun:

hamile olmayasın?

yok ay bakma sen o fotolara makyaj guzeliyim ben. suratim makyaja cok musait benim. tombik olduktan sonra makyajda kesmiyo artik. dur atabilirsem oncesi sonrasi foto da koyayim size de gulun:ne: bende gicigim. ona gece mesaisi yaptirmiyorum artikin. belki akli basina gelir:sinirli:

kız sen iyice yedin kafayı. makyaj yakışıyorsa demek alt yapı müsait şekerim. yıldız tilbe örneğin. alt yapı yokki hatunda o kadar makyaj bile yetmiyor sen düşün.

kocana da gelince aferim verme kız... (azo stayla.. ahahaha kulakları çınlasın. )

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
gunaydinnnn kizlarr..

babuss kime dedin cagir diye bilmiyorum. benim lidir da bide bebikomda msn im var. sana da vereyim pek girmiyorum ama mailler geliyo.face im yok. ama sizin sayenizde acicam bi tane az kaldi:1: bide telefonum vardi rahmetli nur icinde yatsin. defne nin suyu uzerine dokulunce cantada hakka intikal etmis:D maddi vaziyet pek ic acici olmadigindan gorumcemden eski bi telefon buldum bi gun bile sarj tutmadigindan surekli kapali:ne: defne ye o kadar fix olmusum ki 10 tl ye bi batarya almak lazim a ben ona bi paket corap alirim diye almaya kiyamiyorum:bebecik

bebikommmm kizz kocamann olmuss ya. buuu kiz :elif: cok guzel bi kiz olucak masallahh:elif:

nazomm hosgeldinnn:elif:

sagol canım kavga dovus buyutuyoz işte :) bende defneyi merak ediyom bende onu goremedim kac gundur..

ha bide ELA'yııııııııııııııııııııııı

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bu tansiyonlar yüksek değil canım. Normal sınırlar içinde.
Zaten tansiyon yükselince bulantı yapmaz.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hamile olmayasın?

kız sen iyice yedin kafayı. makyaj yakışıyorsa demek alt yapı müsait şekerim. yıldız tilbe örneğin. alt yapı yokki hatunda o kadar makyaj bile yetmiyor sen düşün.

kocana da gelince aferim verme kız... (azo stayla.. ahahaha kulakları çınlasın. )

heaa basogretmenimm azommm:deli:
degilim canim hamile. goz dr u da anlattim anlattim adan hamile olabilir misiniz dedi:deli: ama spiralim var, gecen ay 25 inde falan regl mide oldum. produktor de yaptim icim rahatlasin ilac icmek icin diye negatif cikti. bide ben defneye hamileyken hic midem bulanmadi basim donmedi. hamile olsam allah in gucune gitmesin hamileyim diye uzulurum ama baska birseyim yok diye sevinirim. boyle arada soguk bisi dokuluyomus gibi oluyo alnima ve omuzlarimdan asagiya. allammm kac dr gezdim yaa-kizgin

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kız ecrin manyama, ben senin fotonu gördüm, daş gibisin kız.
Maşallah 41 kere.

Bi de siz azoşun gelinliğini gördünüz müydü.
Transparanlı felan, çok seksüydü :deli:

benim face'im olmadıgı icinnn ben ne ecrini gorebildim ne azomun gelinligini ne de face'i olan diger kızları :(
he ecrini bi kere gordum o da defneyle birlikte pozunda,baska gormedim...
:tskler:
valla acıcam bu gidisle sırf sizin icn bi tane feysbuk :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Bi de siz azoşun gelinliğini gördünüz müydü.
Transparanlı felan, çok seksüydü :deli:

kızım azo seksi hatun. tahmişnlerimce ondaki naz-cilve kimsede yok. o trasparan giymiyecek de ben mi giyecem. giysem mi ki kız acaba? yakışmaz ki.

ahahahah pembe polar pijamısını giydiğinde eşine çok seksi gelen kimdi kız? aslı mıydı o? ahahahahhaa aslıyı da çok özledim ya..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benim face'im olmadıgı icinnn ben ne ecrini gorebildim ne azomun gelinligini ne de face'i olan diger kızları :(
he ecrini bi kere gordum o da defneyle birlikte pozunda,baska gormedim...
:tskler:
valla acıcam bu gidisle sırf sizin icn bi tane feysbuk :)

Face'de değil kız eski mahalledeki hesabında vardı albümü. Orda gördüydüm ben. Öyle hatırlıyorum sanki.
Böyle bel kısmı tüldendi :D
Ecrini de feyste görmedim, onun resmini de orda gördümdü :D
Gelinlikli resmini. Hakkat güzel hatun, gökçeylen hastasıyık kendüsüğün :smileymix:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
heaa basogretmenimm azommm:deli:
degilim canim hamile. goz dr u da anlattim anlattim adan hamile olabilir misiniz dedi:deli: ama spiralim var, gecen ay 25 inde falan regl mide oldum. produktor de yaptim icim rahatlasin ilac icmek icin diye negatif cikti. bide ben defneye hamileyken hic midem bulanmadi basim donmedi. hamile olsam allah in gucune gitmesin hamileyim diye uzulurum ama baska birseyim yok diye sevinirim. boyle arada soguk bisi dokuluyomus gibi oluyo alnima ve omuzlarimdan asagiya. allammm kac dr gezdim yaa-kizgin

psikolojik olmasın ecrincim bunlar ? ozellikle de bilinciz etrafın yuzunden iyice taktıgın,kendine dert ettigin seyler yyuzunden olmasın ? kendini cok sıkıyosun gibime geliyo..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızım azo seksi hatun. tahmişnlerimce ondaki naz-cilve kimsede yok. o trasparan giymiyecek de ben mi giyecem. giysem mi ki kız acaba? yakışmaz ki.

ahahahah pembe polar pijamısını giydiğinde eşine çok seksi gelen kimdi kız? aslı mıydı o? ahahahahhaa aslıyı da çok özledim ya..

Ahahha öyle bişey mi vardı kız, kaçırmışım ben :D
Pempe polar bicama ha, vay anasını -kop:gul:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hatta hayatım (kulakları çınlasın. geri dönn) "pembe panter fantazisi mi yapıyosunuz kız" demişti. hayatımdı sanırım onu diyen. yarılmıştık site olaraktan. hatırla babuş ya nasılş hatırlamazsın.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sagoll babusumm o seninn dasliginn:gul: ayni zamanda guzelligin:huhuu:

tansiyon normal mi diyosun? babuss neyim var benim ozamann. kolesterol yapar mi acep kolesterolum mu yukseldi ki? yada seker? yada tiroid falan?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Face'de değil kız eski mahalledeki hesabında vardı albümü. Orda gördüydüm ben. Öyle hatırlıyorum sanki.
Böyle bel kısmı tüldendi :D
Ecrini de feyste görmedim, onun resmini de orda gördümdü :D
Gelinlikli resmini. Hakkat güzel hatun, gökçeylen hastasıyık kendüsüğün :smileymix:

waauuwww yapma yaa :D
tabi ben sizin aranıza sonradan katıldıgım icin goremedim :uzgun:
ama olsun gorurum bi gun nolcak yada gormesem de farketmez sizlerle konusmak yetiyo bana :D

azo deyince aklıma hep fantezik seyler geliyo nedense :D
bende antalyadayken heveslendiydim,sexu gecelik alcaktım sozde,elim gitmedi valla hic begenemedim,zaten onları giyince uyunmazki yani,sabaha kadar usur insan onlarla valla..ya g.tu acık ya bası :D

hani ben bole hem sık hem sexu hemde uyunabilir bisi bakındım ama bulamadım en sonunda gittim pamuk,beyaz,askılı dizin bi karıs ustunde bi gecelik aldım donuylan beraber (teselli ikramiyesi):D napalım zaten kıs geldi sayılır artık kısın ortasında o sogukta kim giycek bunları :deli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar