2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Burda en az seksi olan benimdir bence :uzgun:

eminmisin babus :D bak burda bide ben varım bidaha dusun :D
seksilik goreceli bisey ya hele biz kadın gozuyle bakıyoz birbirimize erkek gibi dusunemeyiz ki..bizim begendigimizi bi erkek begenmeyebilir,farklı degerlendirmeler yapıyoruz cunku,yani bence oyle..
ama en basta temiz olan kadın seksi olabilir bence..biraz da suslenmek lazım,cilve yapmak lazm dersen orasın bilemicem cunku ben hiic beceremem cilve yapmayı

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
seksilik dediğin nedir kuzum allah aşkına. ne hatunlar var seksi seksi giyinıyolar ama fıss valla erkek olsam kafaya kese kağıdı geçirsen anca o zaman belki şaparım. hatta yapmam bile. mesela tuğba özay o kadın değil. onu değil kese kağıdı direk jumbo boy siyah çöp poşetine koyarım ben. sonra da yallah belediye çöplüğüne...ama ahtuna sorsan seksiliğin kitabını o indirdi. tövbe tövbe...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
onu da bu sabah dusundum bebikomm.. direk psikiyatr a mi gitsem acabasi? ama her dr dan garantiyi alayim oyle gideyim. nefesim de az geliyo bilinmi hizli hareket edince. bi kadin hastaliklarina, bi norolojiye,bi kardiyologa efenimm soraa ortopediye gideyim:deli: baktim olmadi kallavi bi dr dan psikolojik randevu alirim:gul: o da bana seni bu adam hasta etmis bosa gitsin diyebulurr:gul:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kizz babuss seksapellik baska bisi. hele erkek gozuyle bambaska. kadinlar kendilerini hic begenmez ama erkekler aklina gelmicek tipleri seksi buluyolar.ben mesela baliketli kadinlari cok seksi bulurum. ama krndim accik kilo alsam moralim bozulur. seksilik olarak hafizama kazinan tek kadinsa su meshur amerikali buyuk beden model. bana gore cok seksiydi. gazetenin arkasinda gordugumde soka girmistim. ben seni hatirlamiyorum bu arada yarim bir yuz var aklimda. dudislerini kendime benzettiydim.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sagol canım,insallah...valla boyle git gel cok zor oluyo hem manevi bakımdan hemde yük bakımından,yıgınla cantaydı bebek arabası yok yurutec bilmem ne..keske ayrıca bi araba bi yurutec falan da alsam burda bırakabilsem :tskler:
aynen yaaa bi yere gitmekten bu sebepten nefret ediyorum evi taşıyon gittiğin yere...
Ay kıyamam sana yaaa, öylece gözümün önüne geldin fıstık olayında :( İnsan baskı altında zayıflayacağı varsa da zayıflayamaz ki ama.

Al benden de o kadar simuşum yaaa, gece kalkıp kalkıp durdu.Ben de diş yüzünden olduğunu düşünüyorum.

Hadi ya.. Ben de denesem mi ki, ama sonra da tek yatmamaya alışırsa ne yaparım diye düşünüyorum.

Anaaa çok geçmiş olsun simuşş valla yeni okudum, arabada Duru da var mıydı?

İyi tatiller Tanselim, iyi eğlenceler şimdiden

Ama ben bu ciclilere bayıldımmmmmmm, güle güle giysin inşallah

Anammmmmm, oramı buramı yırtsam yine de ezberleyemem :D

He yaaaa valla dün gibi aklımda kız, nasıl havaya uçmuştuk o zaman msnden sen ona laf sokunca :D Hey gidi...

Soğumuş yani bizden? Böyle anladım ben. Neyse canı sağolsun, bugüne kadar çok şey paylaştık, hakkını helal etsin okuyorsa.

Ben de evime gideyim, 5 dk.lık kısa zamanda alıntılayabildiklerimi alıntıladım kızlar, öpüyorum hepinizi.

Heee bu arada şu meşhur bim motorundan annem almış, Kuzey bayılmış eve gideyim de bakayım hala oynuyor mu :p

öyle mi olduydu ben bilmiyom ama p.... herife fena sinirlenmiştim dahada saydıracaktım ama içimde patladıydı gerisinide aslı getirdiydi geçenlerde konuştum sizleri çok öslemiş herkese çoook selamı varr

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
onu da bu sabah dusundum bebikomm.. direk psikiyatr a mi gitsem acabasi? ama her dr dan garantiyi alayim oyle gideyim. nefesim de az geliyo bilinmi hizli hareket edince. bi kadin hastaliklarina, bi norolojiye,bi kardiyologa efenimm soraa ortopediye gideyim:deli: baktim olmadi kallavi bi dr dan psikolojik randevu alirim:gul: o da bana seni bu adam hasta etmis bosa gitsin diyebulurr:gul:

canım insallah diger bolumlerden bisey cıkmaz..psikolojikse de eger,atlatılmicak bisey degil emin ol,bence burda hepimizin ihtiyacı var,psikologa sadece hasta olanlar gitmiyo ki,anlatmaya,rahatlamaya gidiyo insanlar..biz de gideriz nolcak hatta keske toplu terapiye gitsek :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sagoll babusumm o seninn dasliginn:gul: ayni zamanda guzelligin:huhuu:

tansiyon normal mi diyosun? babuss neyim var benim ozamann. kolesterol yapar mi acep kolesterolum mu yukseldi ki? yada seker? yada tiroid falan?

Canım şeker ile tiroid yapmaz bence. Benim ikisi de zaman zaman yükselir malum, ama olmuyor.
Şeker düştüğü zaman belki olabilir.
Bu AKŞ,TKŞ baktırdın mı hiç?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leyyyyyyyyyyyyyn ne oluyo orda beeeee sexilik demişiniz tugba duydum ama ben değilim :D anlatın çabuk ne kaynatıyosunuz...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ACİL CEVAPLARMISINIZ KIZLAR...

simdi corba yapıcam aklıma takıldı,corbaya kıyma koycaksam tavuk suyuna yapmiyim mi ? yoksa yapayım mı ? bilemedim yaa :uzgun:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kizz babuss seksapellik baska bisi. hele erkek gozuyle bambaska. kadinlar kendilerini hic begenmez ama erkekler aklina gelmicek tipleri seksi buluyolar.ben mesela baliketli kadinlari cok seksi bulurum. ama krndim accik kilo alsam moralim bozulur. seksilik olarak hafizama kazinan tek kadinsa su meshur amerikali buyuk beden model. bana gore cok seksiydi. gazetenin arkasinda gordugumde soka girmistim. ben seni hatirlamiyorum bu arada yarim bir yuz var aklimda. dudislerini kendime benzettiydim.

benim için sexilik eşittir adriana lima
hatuna bakarmısın yaaaaaaaa sevimlilikte var ayrıcana...
d52w5.jpg

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Canım şeker ile tiroid yapmaz bence. Benim ikisi de zaman zaman yükselir malum, ama olmuyor.
Şeker düştüğü zaman belki olabilir.
Bu AKŞ,TKŞ baktırdın mı hiç?

hamileyken abktirmistim. hepsi normaldi. dogumdan sonra yine bisiler yapmisti dr ama ne oldugunu bilmiyorum akgit vermediklerinden. hersey normal demisti sadece

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Evden girince bi foto koyarım yevrım senüğçün :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
tadı bi garip olur sen bilin ama bence koyma zuzum hem kıyma hem tavuk olmaz gibi

tamam canım yapmiyim tabi ikisi ayrı seyler garip olabilir dogru..
sen yogurt corbasını nası yapıyodun ? tavuk suyuna mı ?
bi yazarmısın musaitsen eger ?
burnu falan da akıyo ya simdi ondan hani tavuk suyuna yapayım diye dusunuyom azcık ii gelir belki

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
gökçem gülme ama bişi sorcam dun adenin fotolarını koyduydunda baktım yaa orda bir hatun var gözlüklü senmiydin o bacım sensen dogum kg vs die bişi kalmamış taşş olmuşun abi sen ya...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızım inat mı yapıyon ya koymus oraya adriana lima 'yı hepimiz yıkılalım mı simdi yerlere yani :tskler:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar