ben de cok özledim sizle konusmayı yaa..bayramda bi cıkartma yapabiliriz sizin oralarafacebook oyunları dadlum.. simuşla kendimizi oyunlara verdik...
kız cok özlemişim muhabbetini senin yaa....
gelmiyomusunuz buralara??
gökçem irem doğduğunda 21 yasındaydım ayaklarım on karıs havada bağırırdım elimde olmadan.sonra pişmanlıklar gelirdi ben anne olamam yapamıcam derdim.ama sizin su an bence o kadar normalki duygu değişimleriniz,hassasiyetiniz,endişeleriniz..sakın yanlıs anlamayın ukalalık yapmak gibi algılanmasın ama insan 1 taneyi elden cıkarttımı daha cesur oluyo.daha sabırlı. doktor elada yoğurt verebilirsin artık dedi hopp buzdolabına daldık cıkarttık mis gibi hazır yoğurdu verdik.ama iremde kaç kavanoz mayaladıydım tutturabilmek için.insan basına neler gelecek neler geçici bilince daha sabırlı oluyor.mesele burda endişelerinden sıyrılınca sabrın artıyor. burdaki kimse kötü anne olamaz bu kadar cok cocugunu seven,onnu düşünen insanlardan kötü anne olmaz:bebecikdün çok bağırdım ben Aden'e ya. şimdi kendimi çok kötü hssediyorum. kız ben kötü bi anne miyim ya? bazen sesim fazla çıkıyor hatta bazen korkuyor bile Aden.
bazen çok çaresiz kalıyorum ufacık bebe karşısında. sözden anlamıyor, yapma/durdan anlamıyor. bi anda bana da gelenler geliyor. oğlummm diye bi bağırıyorum genelde suratıma bakıp gülümsüyor peşine hemen kendime gelip sarılıyorum anlamıyor falan kızdığımı.. ama bazen dudak büzüyor işte o zaman kendimi öldürmek geçiyor içimdendün gece 2 saat uğraştırdı beni uyumamak için. yatığına koyuyorum arkamı dönüyorum odadan çıkıp işlerimi yapacam uyanıyor. bi de hiç uyumamış gibi. alıyorum kucağıma anında uyuyor. yatağına koyuyorum uyanıyor
en son Oğlummmmmmm Allah aşkına uyu artık diye bi bağırdım şoka girdi bebem. offf offfff tutamıyorum bazen kendimi ya. napacam ben?
ya benim annem öğretmendi calışıyodu ama kendimi İremde gordüm bi an
tembel seniii