2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kizlar selam,nasilsinuiz ?
Bu aksam donuyoruz denizliye evimize hayirlisiyla insallah..
Tatil bitti benim icin :(
yazdiklarinizi okuyorum kacirmamaya calisiyorum..
BABUS'um adaya masallah,balik sezonunuz da hayirli olsun :) afiyet olsun adaya..
hadi bakalım canım hayırlı yolculukla dönün evinize
Kızlar,
HAYATIM ile mailleştim.
İçeriğini anlatmayacağım.
Bana en çok dokunan kısmı, artık içimizden hissetmediğini söylemesi oldu.
Cidden durdum, düşündüm, duruldum.
Üzgünüm. Geri gelip gelmeyeceğini bilmiyorum.
Ama kendisi daha fazla konuşulmak; sohbete, dost meclisine, yada dost demeyeyim de bu meclise diyeyim artık, konu olmak istemiyor.
Bilgi veriyorum, yorum yapmayın isterseniz.
Durum bu.

yazıkk bu kadar cabuk bu kadar basit bir konu yüzünden keşke böle bişi doğmasa idi üzgünüm hayatım düşünürse duyguları ile bizlerin onu ne kadar sevdiğini anlayacaktır ama bir kalemde silebiliyorsa şayet yorum yapmıyorum demekki bizleri hiç sevmemiş...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ben bi cok kez yazma girisiminde bulunduysam da buraya Hayatım'la ilgili,geri sildim..
sonucta hepimiz yetiskin birer bireyiz,hepimizin kendi kararları,kuralları var..
kimseyi kalması yada gitmesi icin zorlayamayız her ne sebepten dolayı olursa olsun..
elbetteki bende istemezdim,sonucta hepimiz kardes gibiyiz..
ama yapıcak,diyecek birseyimiz yoksa artık,elimiz mahkum susarız..

belki bizi ozler de geri gelir diye bekleriz..
Şahin paşaya iyi bak Fikfik'cim...:sim3:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar,
HAYATIM ile mailleştim.
Ama kendisi daha fazla konuşulmak; sohbete, dost meclisine, yada dost demeyeyim de bu meclise diyeyim artık, konu olmak istemiyor.
Durum bu.

Babuşum kusuruma bakma lütfen, sen her ne kadar yorum yapmayın desen de ben içimde kalmaması adına yazacağım;

Benim de zaman zaman kırıldığım, kızdığım, üzüldüğüm anlar oldu. Hem de bazen öyle bi kırıldım ki kalbimin taa ortasından. HAYATIMın bunların 1 tekinden haberi var mı? Ya da herhangi birinizin? Hayır... Neden? Çünkü art niyet aramadım, aramak istemedim, isteseydim bulurdum. Hepimiz bulabiliriz. Hangimiz 4/4 lüğüz ki? Var mı böyle bi insan dünyada? Bi laf vardır hepiniz bilirsiniz; "kusursuz dost arayan dostsuz kalır" diye. Neyse uzatma niyetinde değilim. Eğer buradaki insanları dost olarak görmedi ise yolu açık olsun. Artık, adını bile bilmediğim biri için daha fazla üzülmek, düşünmek, konuşmak, durduğum yerde canımı sıkmak istemiyorum. Yeterince derdim var. Allah yolunu açık etsin, paşa gönlü bilir herkesin!

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
babusss bizim yemekleri az kavurup az tuzlu yaparsak bence yiyebilirler gibime geliyo. hatta hepsini zeytinyagli yapsak bizde saglikli oluruz sankim. domates alerjen listesinde vardi internet sayfasinda ama bizim dr un listesinde yok. zati tatsiz tuzsuz yiyiyolar, allahtan domates serbest:ne:

var cnm bende biliyorum kilolu oldugumu,bende mutlu degilim bi elbise belledim onla gezip duruyorum. ama onun boyle yapmasi beni geriyor. resmen dun ekmek istemeye cekindim masanin bi ucundan. ya bisi derse diye. bunlarin ailede var kilo takintisi.2 gece once de elimden fistiklari aldi yeme askim diye diye.saka yapiyo sandim kuzeni de bizdeydi. ama tinmadi hic vermedi bi daha. bi de sende alinmada yok yersin yinede dedi. bende kustum gittim yattim hemen. ama yanima gelip ben senin iyiligin icin yaptim falan da demedi hic

Ay kıyamam sana yaaa, öylece gözümün önüne geldin fıstık olayında :( İnsan baskı altında zayıflayacağı varsa da zayıflayamaz ki ama.

Günaydın hatunlar. Benimki gece o kadar huzursuzdu ki her saat başı kalktı öldüm mahfoldum. İyi ki ilk kez bizsiz kaldı, ondan mı yaptı dişten mi başka bi sıkıntısı mı var anlamadım...

Al benden de o kadar simuşum yaaa, gece kalkıp kalkıp durdu.Ben de diş yüzünden olduğunu düşünüyorum.

selam tatlım, gecen gün artık dayanamayıp gece salona yer yatagı yaptım (malum bizim yatak düşme tehlikeli ) gecede 4-5 defa uyanıp ortalıgı ayaga kaldıran cocuk, gayet sakin bi şekilde uyudu, arada gözünü actı baktı bana geri uyudu...bende şimdiye kadar uyanmalarını aglamalarını dişe baglıyodum, dünden sonra bu cocuk yanlız mı yatmak istemiyo demeye başladım...

Hadi ya.. Ben de denesem mi ki, ama sonra da tek yatmamaya alışırsa ne yaparım diye düşünüyorum.

Evet Gökçecim kaza yaptık, daha doğrusu biz dururken arkadan adamın teki geldi vurdu. Sağlık olsun cana geleceğine mala gelsin naapalım... Bu arada işte bunun için sormuştum, bize yaptılar alerji testi. Sırtından, 15 tane kadar alerjen damlatıldı sırtına minik minik kesilerden ve 15 dk kucağımızda yüzüstü tuttuk. Çok zor oldu. Şimdilik koldan yapılmıyor bebelere, sırttan yapılıyor... Mesela bana koldan yapılmıştı.

Anaaa çok geçmiş olsun simuşş valla yeni okudum, arabada Duru da var mıydı?

Selam millet;
Okulda işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum, yarın tatile çıkacağız inşallah..Bodruma gidyoruz inşallah güzel geçer..Uçakla gidip geleceğiz, Selim umarım huzursuz olmaz.

BABUŞUM bakıcı ile görüştünmü cumartesiyi kabul ettimi?

GÖKÇEM seni ben aradım, haberin olsun..

İyi tatiller Tanselim, iyi eğlenceler şimdiden

Neyse.... Size hafta sonu aldığımız cicilerimizi gösterelim teyzoşlar :)

Ama ben bu ciclilere bayıldımmmmmmm, güle güle giysin inşallah

Ben de biraz anlarım arabadan. Motorundan yani.
İçten yanmalı motorların çalışma prensibini anlatayım mı :D
Bujilerin çakma sırasını :D:D Tabi dizel motorlarda ateşleme bujiyle olmaz, ama istersen onlarda da pistonların salınım hareketinin krank mili yardımıyla mekanik enerjiye nasıl dönüştüğünü anlatabilirim :D:D
Nasıl???? -ciko-ciko-ciko

Anammmmmm, oramı buramı yırtsam yine de ezberleyemem :D

şaka bi yana tabe o olay farklı bir durum eşime saygımdan ailesidir atsa atamaz satsa satamaz muhabbetinden yoksa hade biriniz bişi diyin bakem öte mah.de kazma herife nasıl çemkirdiydim

He yaaaa valla dün gibi aklımda kız, nasıl havaya uçmuştuk o zaman msnden sen ona laf sokunca :D Hey gidi...

Kızlar,
HAYATIM ile mailleştim.
Durum bu.

Soğumuş yani bizden? Böyle anladım ben. Neyse canı sağolsun, bugüne kadar çok şey paylaştık, hakkını helal etsin okuyorsa.

Ben de evime gideyim, 5 dk.lık kısa zamanda alıntılayabildiklerimi alıntıladım kızlar, öpüyorum hepinizi.

Heee bu arada şu meşhur bim motorundan annem almış, Kuzey bayılmış eve gideyim de bakayım hala oynuyor mu :p

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bayıldım bayıldım durunun ciclerine. Bende bi kız doğurmak istiyorm:)

Doğur kız Tanselim :)

Yok kız takılıyorum sana :D
Şaka yapıyorum, bizim vardı bi içten yanmalı motorlar diye dersimiz, ben onu da 3 kere aldığım için ezber etmiş beynim :1:
Her dersi de 3 kere alıp, iyi bitirmişim kız okulu ben 4 senede
Kafa biraz geç basiy benim :smileymix::smileymix:
Motor başkaaa, araba başka, özel bi ilgim yok yani, anlamam öyle...Şaka benimki...

Her konuda konuşmaya gelince o pek bilgi meselesi değil de yetenek kuşum. Benim rahmetli babam genel kültürü çok geniş bir insandı, aristokrat bir adamdı, değişik bi tipti.
Ben 30 yaşındaydım kaybettiğimizde, o kadar senede hiç bilmediği bir konuya rastlamadım. İnanın abartı değil. Binlerce kitabı vardı,her konudan ama. Hepsini birden fazla kez okumuştu. Her ortamda, herkesle, ve her konudan konuşur; mutlaka konuyu yönlendiren kişi olurdu. Kelime hazinesi çok genişti, çok akıcı bir üslupla ve çok düzgün bir diksiyonla konuşurdu.
Bilmediği hiçbir şeye rastlamadım.
Bir gördüğünü/duyduğunu asla unutmaz, üstüne araştırır, herşeye ve herkese çok büyük ihtimam gösterirdi.
5 yaşındaki bir çocuğu evinde büyük insan gibi ağırlar, hürmet ederdi mesela.
Her eurovision da programdan önce tablolar hazırlar, kim kime ne puan vermiş, kendisi o şarkıyı neye layık görmüş puanlardı.
Onları arşivlerdi.
Türk sanat musikisi arşivi vardı, her şarkının makamını, besteci ve güftecisini, yılını ve şarkının hikayesini bilirdi.
Siyasetten çok iyi anlardı.
Bilgi yarışmalarını sever, takip ederdi. Ekran karşısında izler, soruları cevaplardı. Hiç bilmediği bir soru görmedim.
Şiir yazardı.
Çok güzel şarkı söylerdi.
Öyle bir adamdı işte, çok orjinaldi, çoookkkk.
Bu hususta hep onu örnek aldım ben. Kendimi geliştirirken, hep babam gibi olmak istedim.
Tansel demişti ya benim için çok düzgün diksiyonu var diye.
O zaman aklıma geldi yine bunlar. O konuda da hep babam gibi olmak istedim ben...

Babuuuuuuuuuuş, babana hayran oldum... Allahım mekanını cennet etsin, nur içinde yatsın...

simuşşşşşşşşşşş adın var sen yoksun, minnoş uyanık mıııııııııı? bi öpücük göndereyim uzaktan uzaktan........... (ama içi sevgi dolu bak)

Uyanık Pikoşum... Halen uyanık. Babası geldi de devir teslim yaptım. Zati uyuzum kendisine :D

Kizlar selam,nasilsinuiz ?
Bu aksam donuyoruz denizliye evimize hayirlisiyla insallah..
Tatil bitti benim icin :(
yazdiklarinizi okuyorum kacirmamaya calisiyorum..
BABUS'um adaya masallah,balik sezonunuz da hayirli olsun :) afiyet olsun adaya..

Yolunuz açık olsun Bebikom.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben de o bim halısından aldım motordan almadım, erkek şeysi gibi geldi :D
Ben de mi alsam ki kız kaldıysa acabası.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Anaaa çok geçmiş olsun simuşş valla yeni okudum, arabada Duru da var mıydı?

Ama ben bu ciclilere bayıldımmmmmmm, güle güle giysin inşallah

Heee bu arada şu meşhur bim motorundan annem almış, Kuzey bayılmış eve gideyim de bakayım hala oynuyor mu :p

Ay bi ben bi de Pikoşum göremedik sanırım şu meşhur motoru. Olmadı çıkiiim şimdi evden de yürüye yürüye gideyim alayım yahu :D

Sağol teyzoşumuz, giyince fotolarını da çeker koyarım inşallah. Daha cicileri sizin olsun efeeem. Bu arada Duru da vardı arabada, uyanıktı öne oturmuştum o da kucağımdaydı. Allahtan bişe olmadı... Çok şükür..

Bu konuyu anlamadım

Bir arkadaşımız aramızdan ayrıldı da ona üzüldük hepsi bu...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
yani, 10 sayfayı 4 saatte okudum....
bugün kuzum hiç uyumadı, 3 de geldik eve, yarım saat kestirdi çorbasını yaptım geldim ki uyanmış...o saatten beri de uyanık...tı, yeni uyudu çok şükür...3 gündür dişim ağrıyor felaket bir şekilde, anca yarına randevu alabildim diş hekimimden...kendisi 12de işe gelip 7de gittiği için pek dolu. dişçi fobim olmasa başkasına gidecem de alıştım bu adama da...velhasıl 3 gündür yaşam kalitem yerle yeksan...ağrı kesicilerle duruyorum.

hayatım hakkında yorum yapmayacam artık, madem istemiyor da...ama dönerse herkes tekrar bağrına basar sanırım onu...

tansel, iyi tatiller...
bebikom, sana da iyi yolculuklar...

bim motor ve halısından aldık, motor hareket ederken sevmiyoruz ama kapalıyken çok sevdik... halıyı da beğendik...

eminim bişeyler unuttum, kusura bakmayın kızlar...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Azoşcum evet bende alışır diye korkuyorumda cok uykusuz kalırsam arada yaparım işte böyle dedim...

anam burda Bim'i nerden bulayım ki gidip bakayım, eksik kalsın oda artıkın :D :D

bebişkom iyi yolculuklarrrrrrrrr

lilacscıım gecmiş olsun kuzu..........

öbür mevzuda yorum yapmayı bırakalı oluyo zatiiii bikac zamandır.........

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yani, 10 sayfayı 4 saatte okudum....
bugün kuzum hiç uyumadı, 3 de geldik eve, yarım saat kestirdi çorbasını yaptım geldim ki uyanmış...o saatten beri de uyanık...tı, yeni uyudu çok şükür...3 gündür dişim ağrıyor felaket bir şekilde, anca yarına randevu alabildim diş hekimimden...kendisi 12de işe gelip 7de gittiği için pek dolu. dişçi fobim olmasa başkasına gidecem de alıştım bu adama da...velhasıl 3 gündür yaşam kalitem yerle yeksan...ağrı kesicilerle duruyorum.

bim motor ve halısından aldık, motor hareket ederken sevmiyoruz ama kapalıyken çok sevdik... halıyı da beğendik...

Benimki de 3-3.30 arası bi zamanda uyandı Lilacsım daha da uyuyalı 15 dk oldu. Mahfoldum. Göya babasına devir teslim yaptık uyutamadı gene bana kaldı. Eşime de kahvaltı hazırlamak :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Daha akşam yemeği yemedim. Öğlen de bi çorba içmiştim. Çok açıııııııııııııııııııııım! Yemeğe oturuyom ben canlar, yiyip gelirim inşallah. Benimki yattıktan 30 dk sonra gene uyanmazsa :deli:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Aldim su ünlü motoru :)
Ve de Ada hic sevmedi. Hatta nefret etti. Kac kez denedim daha calistirir calistirmaz avaz avaz aglamaya basliyo :)
Ada da huysuz buarada. Aglayarak uyudu. İnliyo arada. Disler kabarmis ama gorunurde bisey yok.
Dun calpol vermistim, bugun vermedim. Cok huysuzlanirsa versemmi ki?
Aliskanlik yapar mi?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
gel yıvrıııııııııımm bekliyom seni :huhuu::elif:

Geldim Pikoşuuuuuuuuuuuuum :)

Aldim su ünlü motoru :)
Ve de Ada hic sevmedi. Hatta nefret etti. Kac kez denedim daha calistirir calistirmaz avaz avaz aglamaya basliyo :)
Ada da huysuz buarada. Aglayarak uyudu. İnliyo arada. Disler kabarmis ama gorunurde bisey yok.
Dun calpol vermistim, bugun vermedim. Cok huysuzlanirsa versemmi ki?
Aliskanlik yapar mi?

Hmmmm evet Babuşum diş olabilir.. Hayırlısıyla şu dişleri bi çıkarsalardı hem onlar hem biz rahatlayaydık... Ben bu diş olayı çıktığından beri hemen hemen her gün çay kaşığının ucuyla da olsa veriyorum Babuş calpolü. Ben de çok korkarım alışkanlık yaparsa, acı eşiğini düşürürse falan diye ama naaapiim başka çare bulamadım. Doktorumuz da verebilirsiniz arada dedi diye veriyom...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
hoşgeldin simuşcccccuuuuuuummmm

babuş bende düşünüyorum aynı şeyi ama cidden cok aglıyo, cok eli kulagında çaresiz az da olsa veriyorum arada...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar