2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben bi daha çocuk filan istemiyorum yaaa yok yok benden sakin bir bebe çıkmıycagı için istemiyorum ziraa anasız kalabilirlen aklımı kaçırmak üzereyimm:bitter:

Öyle deme kız.
Allahın izniyle büyütcez işte.
Bu aralar çok hareketli zamanları. Ada ne kadar sakin bebekti, o bile coştu son bir haftadır.Arpası mı fazla geliyodur nedir.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
nur içinde yatsın rahmetli..

bak benim babacıgımda cok benziyor bu tasvirine...

ben yazarken cok sıkılıyorum, mesaj atarken bile 2 3 kelime kullanmak zor geliyor, konuşurken öyle degil bak...
ondan hep söylüyorum yeri geldiginde; burada yazdıklarımdan, yazış şekillerimden kendimi ne derece anlatabiliyorum acaba diye.. o yüzden yüzyüze görüşmeyi de cok isterdim fırsat olabilse...

Ben eskiden yazardım, mesajdır maildir.
Şimdi üşeniyorum kız.
Sizle yazışmak hoşuma gidiyo, buraya yazıyorum bi.

Yalnız ben de sağlam konuşurum. Bana üniversitede bi hocam sunum yaptırmıştı. Güneş enerjisi destekli ısı pompası mıydı neydi konu. Bi de başka bir prof. var konuk, dersi dinliyo, hem de sonunda jüri olcak not vercek. Adam Türkiyenin en genç proflarından 32 yaşında prof olmuş. NASA da filan çalışmış. Amerikada master yapan tiplerden.
Bana bi soru sordu. Cevapladım, ama en ufak bi fikrim yok konu hakkında. Hiç duraksamıyorum yalnız, sanki ömrüm o konu hakkında araştırma yapmakla geçmiş gibi tır tır tır anlattım.
O soru bitti başkası, o bitti başkası.Ortaya anti tezler atıyolar arkadaşlar, çürütüyorum. Kendimce cevaplıyorum,açıklıyorum filan.
Hep kafa sallıyo adam.
En sonunda dedi ki, babuş sana 5 soru sordum. Hepsine hiç duraksamadan cevap verdin, aferin.
Hepsi de yanlıştı.
Ama hayatımda yanlışı bu kadar doğru savunan bir insan görmedim. :D:D
Sana AA veriyorum:D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızzzz dünürrr, mesajını görmemişim ben yeni gördüm, silmeye gittim ama sen silmişin zate...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ben eskiden yazardım, mesajdır maildir.
Şimdi üşeniyorum kız.
Sizle yazışmak hoşuma gidiyo, buraya yazıyorum bi.

Yalnız ben de sağlam konuşurum. Bana üniversitede bi hocam sunum yaptırmıştı. Güneş enerjisi destekli ısı pompası mıydı neydi konu. Bi de başka bir prof. var konuk, dersi dinliyo, hem de sonunda jüri olcak not vercek. Adam Türkiyenin en genç proflarından 32 yaşında prof olmuş. NASA da filan çalışmış. Amerikada master yapan tiplerden.
Bana bi soru sordu. Cevapladım, ama en ufak bi fikrim yok konu hakkında. Hiç duraksamıyorum yalnız, sanki ömrüm o konu hakkında araştırma yapmakla geçmiş gibi tır tır tır anlattım.
O soru bitti başkası, o bitti başkası.Ortaya anti tezler atıyolar arkadaşlar, çürütüyorum. Kendimce cevaplıyorum,açıklıyorum filan.
Hep kafa sallıyo adam.
En sonunda dedi ki, babuş sana 5 soru sordum. Hepsine hiç duraksamadan cevap verdin, aferin.
Hepsi de yanlıştı.
Ama hayatımda yanlışı bu kadar doğru savunan bir insan görmedim. :D:D
Sana AA veriyorum:D:D

alemsin hatunnnnn.. yok kız cok güzel anlatıyosun herşeyleri maşallah...

işte bende kendimi aşıyorum burada zaten yoksa ciddiyim mesajda bile 2 kelime kullanıyorum en fazla :D :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Değişik bir adamdı...Allah rahmet eylesin...
diyecek bişi bulamıyorum babuş sen anlattıgında ben kötü oluyorum rabbim kimsenin acısını tattırmasın evladınında anasının babasının kocasınında
Öyle deme kız.
Allahın izniyle büyütcez işte.
Bu aralar çok hareketli zamanları. Ada ne kadar sakin bebekti, o bile coştu son bir haftadır.Arpası mı fazla geliyodur nedir.
dedim bile babuş mahvoldum yaaa tipim kaydı beyinimi kullanamadıgımı farkediyorum kulaklarım duymuyo biliyomusun eşim 2 gündür bana bişi diyi asla duymuyorum beynimin içinde bile konuşuyorum bir ugultu var kafamda hiç iyi değilim rabbim tez elden versin şifamı yoksa hakiketen akıl sağlığımdan korkuyorum...
hayatım o gün bu gündür uğramadı mı? :(
ugramadı hep senin yüzünden gökçe (-kizgin)şaka yapıyom he sende bana kızıp ditme laaa öyle denirmi hiç ben seni biliyorum içini dışını bana küfürde etsen alınmam ama hayatım farklı bi karakter inşallah döner aramıza

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sildim sağolsun leom dedı şöyle şöyle yapacan dıye. ya varya teli olsa şimdi arayıp yalvaracam haa hayatıma kızım yanlış anladın ama neyi yanlıiş anladın bi anlat diyecem valla. ama hatunun adını bile bilmiyorum ki :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
sildim sağolsun leom dedı şöyle şöyle yapacan dıye. ya varya teli olsa şimdi arayıp yalvaracam haa hayatıma kızım yanlış anladın ama neyi yanlıiş anladın bi anlat diyecem valla. ama hatunun adını bile bilmiyorum ki :(

resimleri diyosunnnnnnnnnn... anladım ben onuuuuuuuu :D

bakalım bu uykusuzlukla nereye kadar gidicem, yakında be var, siz var ebülüüüüüüüüüü büülü bülüüüüü kıvamına gelicem ondan korkuyorum :D :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
simuşşşşşşşşşşş adın var sen yoksun, minnoş uyanık mıııııııııı? bi öpücük göndereyim uzaktan uzaktan........... (ama içi sevgi dolu bak)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
pikem fotoları sılemedim de onlara bı el atsana dedım babuşuma.

leom öyle denır mi derken? kız ne dedım ben be :)??

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
pikem fotoları sılemedim de onlara bı el atsana dedım babuşuma.

leom öyle denır mi derken? kız ne dedım ben be :)??

çılgın kopyalatma bana yazdıklarını sert bir dille biraz çıkışırcasına yazdın yaa onu diyom ona gücenmiştir be hayatım sert mizacı olmasına ragmen hassas bi kız hemen kırılabilecek bi karakter akrep burcu sanırım...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
misal ben suratıma tükürsen yarabbi şükür derim heralde malum k.valide görümcelerden alıştım kırılma olayı yok bende artık küçücük toz parçalarına ayrılmama ragmen yine yapışabiliyorum :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
dınınıııııııııııınnnnnnnnnn bi sır perdesi... ne mesajı siliyosunuz kızzzzzzzz...:ne::ne::ne:

yok yaaa bana bakmayın, takılıyorum, anlamasamda olur :D :D :D

Resimleri kız,adenoğlanın :D

misal ben suratıma tükürsen yarabbi şükür derim heralde malum k.valide görümcelerden alıştım kırılma olayı yok bende artık küçücük toz parçalarına ayrılmama ragmen yine yapışabiliyorum :D

Ahhahahah :D
Manyak güldürdün beni

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kizlar selam,nasilsinuiz ?
Bu aksam donuyoruz denizliye evimize hayirlisiyla insallah..
Tatil bitti benim icin :(
yazdiklarinizi okuyorum kacirmamaya calisiyorum..
BABUS'um adaya masallah,balik sezonunuz da hayirli olsun :) afiyet olsun adaya..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar,
HAYATIM ile mailleştim.
İçeriğini anlatmayacağım.
Bana en çok dokunan kısmı, artık içimizden hissetmediğini söylemesi oldu.
Cidden durdum, düşündüm, duruldum.
Üzgünüm. Geri gelip gelmeyeceğini bilmiyorum.
Ama kendisi daha fazla konuşulmak; sohbete, dost meclisine, yada dost demeyeyim de bu meclise diyeyim artık, konu olmak istemiyor.
Bilgi veriyorum, yorum yapmayın isterseniz.
Durum bu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar