2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Selam millet;
Okulda işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum, yarın tatile çıkacağız inşallah..Bodruma gidyoruz inşallah güzel geçer..Uçakla gidip geleceğiz, Selim umarım huzursuz olmaz.

BABUŞUM bakıcı ile görüştünmü cumartesiyi kabul ettimi?

GÖKÇEM seni ben aradım, haberin olsun..
iyi tatiller şeker, merak etme inşallah güzelce gecer ucak yolculuguda sadece biraz sıkılabilir, ama mama yada su içir, kalkışta ve inişte ihmal etme canım onu, kulakları acımasın minnoşun...
bebek arabasınıda ucagın kapısında veriyorsunuz, poşete koyuyorlar, imiştede kapıda yada körükten geçince veriyorlar...
hiç sıra bekletmiyorlar ucaga binerken, öncelik tanıyorlar....

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Babbuşcum neyseki hafif gecmiş ama dedigin gibi korkusu yeter, Rabbim korusun cümlemizi oyle şeylerden amin...

hmm araba konusu en sevdigim konu... :D bayılırım araba kullanmaya hatta taksi şöförü olmak isterdim bi ara o kadar ehehehe :D

gerçi istanbulda araba kullanma tarzım pek aratmaz taksi şoförlerini malum kurtlar sofrası orası yoksa hele ki bayan şoför diye neler yapmaya calışıyolar alıyorum gazlarını ahahahhh :D :D

bende toyotacıyım valla şimdiye kadar hep ufak araba alırdım yari falan hem benzin acısından hem park acısından süprk ekonomik ve ergonomik tam sevdigim şekil...eşiminde skoda octavia sı vardı buraya gelirken sattık..
şimdi nissanımız var ama ufak gelmeye başladı cocuktan sonra, buradan aldık ama tövbe bidaha almayız burdan... istanbuldan yeni alalım diyoruz... aklımızda datcia forrester bide nissan'ın juke modeli var, bakalım hayırlısı hangisi olursa artık...

Hhhhhh taksici Pikoş :D:D

Toyotaya ben de bayılırım, viteslisinin bile geçişleri çok rahattır, sorun çıkarmaz. Ehliyet alırken direksiyon arabamdı ordan biliyom :D

Bizim arabada bize yetmiyo, kocaman bi bağajı var aslında ama bu gidişle bizim sonumuz transporter tipi araçlar olacak :D:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
iyi tatiller şeker, merak etme inşallah güzelce gecer ucak yolculuguda sadece biraz sıkılabilir, ama mama yada su içir, kalkışta ve inişte ihmal etme canım onu, kulakları acımasın minnoşun...
bebek arabasınıda ucagın kapısında veriyorsunuz, poşete koyuyorlar, imiştede kapıda yada körükten geçince veriyorlar...
hiç sıra bekletmiyorlar ucaga binerken, öncelik tanıyorlar....

canım THY ile gideceğiz, onların uçak yolculuklarını severim ben. İnşallah bi sorun olmaz. Konya-istanbul-bodrum gideceğiz.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar annemi aradım ne zaman geleceksin diye, haftasonu geleyim dedi. Ben de sinirlendim, gelme istemiyorum gerek yok dedim.

Niye simuşum gelsin bak çok rahatlarsın. hafta sonu annem vardı inan Selimi sadece emzirdim. Gece bile beraber yattılar, ek gıdalarını yedirdi, parkta gezdirdi. Eşim diyorki anne ne olur gitme:)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Tanselim, fizik tedavi vereli doktor bana bugün 11 mi 12 gün mü ne oldu, hemen başlasaydım şimdiye yarılamıştım. Annemi bekledim bugüne kadar gelecek diye, ama bugün de haftasonu geleyim deyince bende şarteller attı. Gelme dedim. Şimdi gelicem dese de istemem artık. Ben de böyleyim ve annemin de bu huyumu bildiğini/bilmesi gerektiğini düşünüyorum... O yüzden gelmesin daha da. Arayıp eşime de çemkirdim bana hemen bi yardımcı buluyosun yoksa izin mi alırsın 1 ay ne yaparsan yap ben başlıcam fizik tedaviye diye. Sinirim hopladı!

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu çocuk deliertecek beni ya. bu kadar huysuz ve mız mız olabilir mi bi çocuk ya? bu arada tansel'im telim falan çalmadı benim :(

her an kaçabilirim kızlar delirdi bugün aden. durmuyor hiç :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hamdolsun cana bişey olmadan atlattık canım.
Cana mala zarar gelen kazam olmadı, ama sonuçta yayalı kaza insanın psikolojisini altüst ediyo ben hala rüyalarımda frene basarım durmaz araba filan, öyle şeyler görüyorum.
Ben kia sportage'ı da beğendim ama benzinli ve düz vitesinin fiyatı uygun. dizel otomatik çok pahalı. O parayı verdikten sonra başka çok seçeneğin var.

allah bi daha yaşatmasın babuşum psikolojı bir kere etkilenmeye görsün zaten...
kıa konusunda çok ön yargılar var ne mercedes ne bmw ne wolksvagen kullanan kişiler biliyorum ama kıa gerçekten mükemmel arabalar üretiyo son 2 yıldırda bu konuda kendini aştı tasarım harikası müthiş konforlarlu mükemmel şasili arabalar yapıyo allah göstermesin kaza anında 10-15 hava yastıgı olan sarsıntı dahi içermeyen arabalar icat etmiş gerçekten alıncak mercedes ve bmw gibi araba kriterlerin içine çok rahat girer bmw x6 x5 sınıfında o dediğin sportage da japonlar sağlam çalışıyo özellikle hız güvenlik ve yakıt konusunda şu anda tavsiye edebilirim ben biraz bu konuda erkek gibiyim çok araştırır arabanın motor sesinden iyi anlarım arabada alınacak markalar arasında mercedes,bmw,audi,wolksvagen (zenginsen şaşmıycan) kıa,volvo,mıtsubishi,cıtroen,ford ,nissan da arkasını takip edio orta şeker ayarında alt vasat ayardada yani tasarım konusu iyi güselde güvenli bulmadıgım arabalarda malesef fıat,toyata,peugeot kaza anında kagıt gibi olan arabalar malesef....

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selam millet;
Okulda işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum, yarın tatile çıkacağız inşallah..Bodruma gidyoruz inşallah güzel geçer..Uçakla gidip geleceğiz, Selim umarım huzursuz olmaz.

BABUŞUM bakıcı ile görüştünmü cumartesiyi kabul ettimi?

GÖKÇEM seni ben aradım, haberin olsun..
iyi yolculuklar tanselcim iyi tatiller
bu çocuk deliertecek beni ya. bu kadar huysuz ve mız mız olabilir mi bi çocuk ya? bu arada tansel'im telim falan çalmadı benim :(

her an kaçabilirim kızlar delirdi bugün aden. durmuyor hiç :(

allahım ölürüm ben bu soğan cücüğüne yavrum benim 41 kere maşallah maşallah kuzuma sağol gökçemm

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
allah bi daha yaşatmasın babuşum psikolojı bir kere etkilenmeye görsün zaten...
kıa konusunda çok ön yargılar var ne mercedes ne bmw ne wolksvagen kullanan kişiler biliyorum ama kıa gerçekten mükemmel arabalar üretiyo son 2 yıldırda bu konuda kendini aştı tasarım harikası müthiş konforlarlu mükemmel şasili arabalar yapıyo allah göstermesin kaza anında 10-15 hava yastıgı olan sarsıntı dahi içermeyen arabalar icat etmiş gerçekten alıncak mercedes ve bmw gibi araba kriterlerin içine çok rahat girer bmw x6 x5 sınıfında o dediğin sportage da japonlar sağlam çalışıyo özellikle hız güvenlik ve yakıt konusunda şu anda tavsiye edebilirim ben biraz bu konuda erkek gibiyim çok araştırır arabanın motor sesinden iyi anlarım arabada alınacak markalar arasında mercedes,bmw,audi,wolksvagen (zenginsen şaşmıycan) kıa,volvo,mıtsubishi,cıtroen,ford da arkasını takip edio orta şeker ayarında alt vasat ayardada yani tasarım konusu iyi güselde güvenli bulmadıgım arabalarda malesef fıat,toyata,peugeot kaza anında kagıt gibi olan arabalar malesef....

bence sen toyotayı bidaa araştır leom :D :D haa son zamanlarda biraz mıçtı falan ama saglamlık dersen başka bi kulvarda...
ama bak bmw, audi va wolsvagen apayrı o başka :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bir mızmızda eymen yemin ederim beynim ugulduyorr cınlıyo artık beynimde cocugumun sesi yoruldum bittim ben yaaa omuzumda 2 tane koca herif oturuyo sanki

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
maşallah Adene canım...

kız simuşşşşşşşşşş ne güzel ciciler, elbiseyi görmüştüm zaten cok begenmiştim, pelerinde yakıyoo yani....
Rabbim güzel günlerde giydirsin...amin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar