2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam millet;
Okulda işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum, yarın tatile çıkacağız inşallah..Bodruma gidyoruz inşallah güzel geçer..Uçakla gidip geleceğiz, Selim umarım huzursuz olmaz.

BABUŞUM bakıcı ile görüştünmü cumartesiyi kabul ettimi?

GÖKÇEM seni ben aradım, haberin olsun..

Görüştüm canım, kabul etti. Hatta ben kötü bir haberim var diye söyledim, o da "olsun napalım kızımı bırakacak değilim ya" diye gayet sıradan birşeymiş gibi söyledi geçti. biz eşimle şaşırdık çünkü türlü savunmalar hesaplamıştık kafamızdan. Ne ilave ücret istedi ne de sorun etti. Ben tekrar konuyu açtım, kusura bakma dedim böyle olsun istemezdim ama, seni yarı yolda bırakamam dedi o da.Sağolsun ben de beni üzmediği jest yaptığı için, bu ayın yarısını çalışmamış olmasına rağmen ücret kesintisi yapmayacağım. Tam maaşı yatacak.
Ayrıca zam da yapacağım, toplamda çalışma saati azalacak olmasına rağmen, ben yine de cumartesinin farkını vereceğim.

Babbuşcum neyseki hafif gecmiş ama dedigin gibi korkusu yeter, Rabbim korusun cümlemizi oyle şeylerden amin...

hmm araba konusu en sevdigim konu... :D bayılırım araba kullanmaya hatta taksi şöförü olmak isterdim bi ara o kadar ehehehe :D

gerçi istanbulda araba kullanma tarzım pek aratmaz taksi şoförlerini malum kurtlar sofrası orası yoksa hele ki bayan şoför diye neler yapmaya calışıyolar alıyorum gazlarını ahahahhh :D :D

bende toyotacıyım valla şimdiye kadar hep ufak araba alırdım yaris gibi modelleri falan hem benzin acısından hem park acısından süprk ekonomik ve ergonomik tam sevdigim şekil...eşiminde skoda octavia sı vardı buraya gelirken sattık..
şimdi nissanımız var ama ufak gelmeye başladı cocuktan sonra, buradan aldık ama tövbe bidaha almayız burdan... istanbuldan yeni alalım diyoruz... aklımızda datcia forrester bide nissan'ın juke modeli var, bakalım hayırlısı hangisi olursa artık...

Nissan Juke güzel ama içi çok küçük Pikoşum, jip ama sanki binek gibi.

Ben de taksici gibiyim ama kötü taksicilerden :D

canım THY ile gideceğiz, onların uçak yolculuklarını severim ben. İnşallah bi sorun olmaz. Konya-istanbul-bodrum gideceğiz.

Ben de THY severim. Her seferinde de çok korkarım. İlk kez biniyo gibi. Ay bak içim ürperdi :D:D

Neyse.... Size hafta sonu aldığımız cicilerimizi gösterelim teyzoşlar :)
Canım çok güzeller, güzel günlerde giysin sarı kuş.
Ay bayıldım bayıldım. Ben de alsam olur muuuuuu, nerden aldın?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bence sen toyotayı bidaa araştır leom :D :D haa son zamanlarda biraz mıçtı falan ama saglamlık dersen başka bi kulvarda...
ama bak bmw, audi va wolsvagen apayrı o başka :)
canım benim eşim ve bir çok arkadaşı sayılı araba markalarının internet sitelerinin modaretörü inan o kadar enterasan kazalarla karşılaşıyoruz ki ne fotolar var paylaşsam senle geçenlerde yan alt komşunun babası toyota corolla var adamda yeni bir kaza yaptı inan çom ufak bir kaza ama arabanın sağ yanı göçmüş resmen kazada su ara sokakata yandan gecen bir araba ile belki 20 km olmayan bir kızla dokunması bu arabanın 100-160km gittiğini kaza yaptıgını hayal et bi sence ne olur şasi sağlam değil incecik yapıyolar onun dışında dıyecek tek kelimem yok şık tasarımlar kullanışlı arabalar gerçekten zevk ve kullanma tarzı tabi saygı duyarım pikoşum

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
allah bi daha yaşatmasın babuşum psikolojı bir kere etkilenmeye görsün zaten...
kıa konusunda çok ön yargılar var ne mercedes ne bmw ne wolksvagen kullanan kişiler biliyorum ama kıa gerçekten mükemmel arabalar üretiyo son 2 yıldırda bu konuda kendini aştı tasarım harikası müthiş konforlarlu mükemmel şasili arabalar yapıyo allah göstermesin kaza anında 10-15 hava yastıgı olan sarsıntı dahi içermeyen arabalar icat etmiş gerçekten alıncak mercedes ve bmw gibi araba kriterlerin içine çok rahat girer bmw x6 x5 sınıfında o dediğin sportage da japonlar sağlam çalışıyo özellikle hız güvenlik ve yakıt konusunda şu anda tavsiye edebilirim ben biraz bu konuda erkek gibiyim çok araştırır arabanın motor sesinden iyi anlarım arabada alınacak markalar arasında mercedes,bmw,audi,wolksvagen (zenginsen şaşmıycan) kıa,volvo,mıtsubishi,cıtroen,ford ,nissan da arkasını takip edio orta şeker ayarında alt vasat ayardada yani tasarım konusu iyi güselde güvenli bulmadıgım arabalarda malesef fıat,toyata,peugeot kaza anında kagıt gibi olan arabalar malesef....

Ben de biraz anlarım arabadan. Motorundan yani.
İçten yanmalı motorların çalışma prensibini anlatayım mı :D
Bujilerin çakma sırasını :D:D Tabi dizel motorlarda ateşleme bujiyle olmaz, ama istersen onlarda da pistonların salınım hareketinin krank mili yardımıyla mekanik enerjiye nasıl dönüştüğünü anlatabilirim :D:D
Nasıl???? -ciko-ciko-ciko

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Olur tabi Babuşum :huhuu: Burda bebeğim diye bi mağazadan aldım, mayoral markaları. Sıla Adama da çok yakışır annesi al al :D

Bujilerin çakma sırasını :D:D Tabi dizel motorlarda ateşleme bujiyle olmaz, ama istersen onlarda da pistonların salınım hareketinin krank mili yardımıyla mekanik enerjiye nasıl dönüştüğünü anlatabilirim :D:D

:D:D:D:D:D Sen anlatırsın da benim kafa basmayabilir :D

Benimki uyandı bakalım öptüm buralardayım izin verirse minik kuşum :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Olur tabi Babuşum :huhuu: Burda bebeğim diye bi mağazadan aldım, mayoral markaları. Sıla Adama da çok yakışır annesi al al :D

:D:D:D:D:D Sen anlatırsın da benim kafa basmayabilir :D

Benimki uyandı bakalım öptüm buralardayım izin verirse minik kuşum :)

Kız basar ne var ona.
Makinalar arasında en sevimlisi ve çalışma prensibi en basit olanıdır içten yanmalı motorlar.
En pisi, en belalısı ve sevmediğim buzdolabıdır. Ben böyle lanet bişey görmedim arkadaş. O buzdolabı deyip geçtiğimiz aletin içinde neler oluyo, koca bi dünya o.
Hiç sevmem.
bütün makinacıların belalısıdır kendisi, ve çevrimlerinin anlatıldığı termodinamik dersi. Ben şahsen 3 kere almıştım :D
2. sınıfta almaya bi başladım, geçmek 4. sınıfta nasip olduydu :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

makine mühendisi oluca böyle oluyo di mi babuşum :D
benim anladıgım yazıları, yapılan testleri okumak eheheh :D iyi demişlerse testlerde iyi diye bilirim, kotü demişlerse kötü.. gayet düz mantık, güzel sanatlar okudum kız bennnnn :D :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Görüştüm canım, kabul etti. Hatta ben kötü bir haberim var diye söyledim, o da "olsun napalım kızımı bırakacak değilim ya" diye gayet sıradan birşeymiş gibi söyledi geçti. biz eşimle şaşırdık çünkü türlü savunmalar hesaplamıştık kafamızdan. Ne ilave ücret istedi ne de sorun etti. Ben tekrar konuyu açtım, kusura bakma dedim böyle olsun istemezdim ama, seni yarı yolda bırakamam dedi o da.Sağolsun ben de beni üzmediği jest yaptığı için, bu ayın yarısını çalışmamış olmasına rağmen ücret kesintisi yapmayacağım. Tam maaşı yatacak.
Ayrıca zam da yapacağım, toplamda çalışma saati azalacak olmasına rağmen, ben yine de cumartesinin farkını vereceğim.

Nissan Juke güzel ama içi çok küçük Pikoşum, jip ama sanki binek gibi.

Ben de taksici gibiyim ama kötü taksicilerden :D

Ben de THY severim. Her seferinde de çok korkarım. İlk kez biniyo gibi. Ay bak içim ürperdi :D:D

işte babuşcum bizde dıştan begendik :D :D ohhhooo alana kadar neler degişir kim bilerrr :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kız basar ne var ona.
Makinalar arasında en sevimlisi ve çalışma prensibi en basit olanıdır içten yanmalı motorlar.
En pisi, en belalısı ve sevmediğim buzdolabıdır. Ben böyle lanet bişey görmedim arkadaş. O buzdolabı deyip geçtiğimiz aletin içinde neler oluyo, koca bi dünya o.
Hiç sevmem.
bütün makinacıların belalısıdır kendisi, ve çevrimlerinin anlatıldığı termodinamik dersi. Ben şahsen 3 kere almıştım :D
2. sınıfta almaya bi başladım, geçmek 4. sınıfta nasip olduydu :D

Hhhhh bizim de bi ders vardı adını unuttum şimdi, Mehmet Ali Kılıçbaydan alıyoduk, ben de 2. sınıfta başladım 4 te zar zor verdiydim :D E anlat kız basitse anlarım o zaman :D

benim anladıgım yazıları, yapılan testleri okumak eheheh :D iyi demişlerse testlerde iyi diye bilirim, kotü demişlerse kötü.. gayet düz mantık, güzel sanatlar okudum kız bennnnn :D :D

heee ben de öyle bişe işte :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

işte ya doktorum benim arabanında doktoru işte babuş sana bişi diyim mi hatun senden korksunlar her konuda herkes konuşamaz derler ya sen her konuda herkesi sollarsın bacım maşallah zekana kurban gerçekten imrenilecek hatunsun gel öpeyim bi ne demişler bükemiyceğin bilegi öpeceksin :D ben sustum:eek:pucuk:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ama ama ama yaaaa :aglayan: şimdi yeni yemek yediydi halı üstü başı uffffffff ne varsa çıkardı banyoya gidiyoruz bizzzzzz atacam kendimi camdan yemin ediyorummm anneeeee gel artık lütfen

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Benimki de güzel makinalar :D
Ben de yazıları okuyorum gerçi, sağdan soldan duyduklarımı harmanlıyorum :D
Benim bilgiler teorik :dance2:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben bi daha çocuk filan istemiyorum yaaa yok yok benden sakin bir bebe çıkmıycagı için istemiyorum ziraa anasız kalabilirlen aklımı kaçırmak üzereyimm:bitter:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
işte ya doktorum benim arabanında doktoru işte babuş sana bişi diyim mi hatun senden korksunlar her konuda herkes konuşamaz derler ya sen her konuda herkesi sollarsın bacım maşallah zekana kurban gerçekten imrenilecek hatunsun gel öpeyim bi ne demişler bükemiyceğin bilegi öpeceksin :D ben sustum:eek:pucuk:

Yok kız takılıyorum sana :D
Şaka yapıyorum, bizim vardı bi içten yanmalı motorlar diye dersimiz, ben onu da 3 kere aldığım için ezber etmiş beynim :1:
Her dersi de 3 kere alıp, iyi bitirmişim kız okulu ben 4 senede
Kafa biraz geç basiy benim :smileymix::smileymix:
Motor başkaaa, araba başka, özel bi ilgim yok yani, anlamam öyle...Şaka benimki...

Her konuda konuşmaya gelince o pek bilgi meselesi değil de yetenek kuşum. Benim rahmetli babam genel kültürü çok geniş bir insandı, aristokrat bir adamdı, değişik bi tipti.
Ben 30 yaşındaydım kaybettiğimizde, o kadar senede hiç bilmediği bir konuya rastlamadım. İnanın abartı değil. Binlerce kitabı vardı,her konudan ama. Hepsini birden fazla kez okumuştu. Her ortamda, herkesle, ve her konudan konuşur; mutlaka konuyu yönlendiren kişi olurdu. Kelime hazinesi çok genişti, çok akıcı bir üslupla ve çok düzgün bir diksiyonla konuşurdu.
Bilmediği hiçbir şeye rastlamadım.
Bir gördüğünü/duyduğunu asla unutmaz, üstüne araştırır, herşeye ve herkese çok büyük ihtimam gösterirdi.
5 yaşındaki bir çocuğu evinde büyük insan gibi ağırlar, hürmet ederdi mesela.
Her eurovision da programdan önce tablolar hazırlar, kim kime ne puan vermiş, kendisi o şarkıyı neye layık görmüş puanlardı.
Onları arşivlerdi.
Türk sanat musikisi arşivi vardı, her şarkının makamını, besteci ve güftecisini, yılını ve şarkının hikayesini bilirdi.
Siyasetten çok iyi anlardı.
Bilgi yarışmalarını sever, takip ederdi. Ekran karşısında izler, soruları cevaplardı. Hiç bilmediği bir soru görmedim.
Şiir yazardı.
Çok güzel şarkı söylerdi.
Öyle bir adamdı işte, çok orjinaldi, çoookkkk.
Bu hususta hep onu örnek aldım ben. Kendimi geliştirirken, hep babam gibi olmak istedim.
Tansel demişti ya benim için çok düzgün diksiyonu var diye.
O zaman aklıma geldi yine bunlar. O konuda da hep babam gibi olmak istedim ben...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Şaka yapıyorum, bizim vardı bi içten yanmalı motorlar diye dersimiz, ben onu da 3 kere aldığım için ezber etmiş beynim :1:
Motor başkaaa, araba başka, özel bi ilgim yok yani, anlamam öyle...Şaka benimki...

Her konuda konuşmaya gelince o pek bilgi meselesi değil de yetenek kuşum. Benim rahmetli babam genel kültürü çok geniş bir insandı, aristokrat bir adamdı, değişik bi tipti.
Ben 30 yaşındaydım kaybettiğimizde, o kadar senede hiç bilmediği bir konuya rastlamadım. İnanın abartı değil. Binlerce kitabı vardı,her konudan ama. Hepsini birden fazla kez okumuştu. Her ortamda, herkesle, ve her konudan konuşur; mutlaka konuyu yönlendiren kişi olurdu. Kelime hazinesi çok genişti, çok akıcı bir üslupla ve çok düzgün bir diksiyonla konuşurdu.
Bir gördüğünü/duyduğunu asla unutmaz, üstüne araştırır, herşeye ve herkese çok büyük ihtimam gösterirdi.
Her eurovision da programdan önce tablolar hazırlar, kim kime ne puan vermiş, kendisi o şarkıyı neye layık görmüş puanlardı.
Onları arşivlerdi.
Türk sanat musikisi arşivi vardı, her şarkının makamını, besteci ve güftecisini, yılını ve şarkının hikayesini bilirdi.
Bilgi yarışmalarını sever, takip ederdi. Ekran karşısında izler, soruları cevaplardı. Hiç bilmediği bir soru görmedim.
Şiir yazardı.
Bu hususta hep onu örnek aldım ben. Kendimi geliştirirken, hep babam gibi olmak istedim.
O zaman aklıma geldi yine bunlar. O konuda da hep babam gibi olmak istedim ben...

hım öyle diyosun yane

allah gani gani rahmet eylesin rabbim mekanını cennet eylesin inşallah parmakla gösterilcek adammış baban sen yaşatıyosun onun karakterini

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

Onları arşivlerdi.
Şiir yazardı.

nur içinde yatsın rahmetli..

bak benim babacıgımda cok benziyor bu tasvirine...

ben yazarken cok sıkılıyorum, mesaj atarken bile 2 3 kelime kullanmak zor geliyor, konuşurken öyle degil bak...
ondan hep söylüyorum yeri geldiginde; burada yazdıklarımdan, yazış şekillerimden kendimi ne derece anlatabiliyorum acaba diye.. o yüzden yüzyüze görüşmeyi de cok isterdim fırsat olabilse...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar