Maşallah subhanallah, çok tatlı bu minnoşkuş yaaa.
Çok seviyom ben Tunayı Allah nazardan saklasın Yarabbim
ne kadar tembel oldum mercimek çorbası yapacaktım zor geldi hemencik bir arpa şehriye çorbası patlattım bide salata yaptım mıydı tamam... kimler geliyo yemeğe bakimm
İMDATttt diye bagırıcam artık yeter yaa.. Dakika bası bez degistiriyorum. Yemek yemiyo. SAdece mama versem mama icicek ama bu cocugun ishali nasıl gecicek peki bu durumda? Zorla muz yedirdim kavga dovus. Corbasını yarım yamalak icti. Su veriyorum agzını kitliyo. Saglıkocagına goturdum bugun gotu de cok kotu oldu duramıyo bagırıyo el degdirmiyo. İstah icin surup verdi vermidon surup verdi bi de pisik krem verdi. Vermidon ne alakaysa soguk algınlıgı yazıyo icinde. Of cıldırıcam yaa aglamak istiyorum. Sabahtan bu yana 7 tane bez degistirdim. Sadece uyudugu zaman yapmıyo 1 saatten fazla da uyumuyo ki. :'( :'( :'(
sağol babuşum. hepsi tatlı, hepsi can bu minnoşların... ah şöyle herkes biraraya bir gelebilseben çok merak ediyorum tepkilerini. kırk yıllık kanka gibi anlaşacaklarına eminim...
leadercan kız arkadaşımız henüz yok. beğenemiyoruz. topicte de bulamamıştık, bize kimse kızını vermedi
mama sandalyesi topiğin mama sandalyesi herhalde. herkes bunu önerdi. bütçeme en uygunu da buydu açıkçası. chicco polly
İMDATttt diye bagırıcam artık yeter yaa.. Dakika bası bez degistiriyorum. Yemek yemiyo. SAdece mama versem mama icicek ama bu cocugun ishali nasıl gecicek peki bu durumda? Zorla muz yedirdim kavga dovus. Corbasını yarım yamalak icti. Su veriyorum agzını kitliyo. Saglıkocagına goturdum bugun gotu de cok kotu oldu duramıyo bagırıyo el degdirmiyo. İstah icin surup verdi vermidon surup verdi bi de pisik krem verdi. Vermidon ne alakaysa soguk algınlıgı yazıyo icinde. Of cıldırıcam yaa aglamak istiyorum. Sabahtan bu yana 7 tane bez degistirdim. Sadece uyudugu zaman yapmıyo 1 saatten fazla da uyumuyo ki. :'( :'( :'(
offf balık varsa yatıya giderim şeker... ağzım sulandı. hele de istavrit...:deli:
haftasonu ben de aldım. baktım birkaç çeşit var. istavrit alayım dedim. vermedi adam. o size yaramaz dedipalamutu dilimledi, gönderdi eve. sağolsunlar, kötü balığı vermezler. acil işim olsa eve gönderirler. ama ben de onlardan başka yere gitmem -ciko
Canım kakası sümüksü mü ve içinde kan var mı?
tahlil yaptırmanı öneririm cnm. mikrop kapmış olabilir. geçmiş olsun...
bezini sık değiştir, sabret, poposunun pişik olmasından iyidir. suyla temizle, ıslak mendil kullanma, ve saf zeytinyağı sür. ama saf olsun, yoksa yakar pişiği. ne yazıkki ishalli dönemde pişik büyük risk. ben çok şanslıydım ki Tuna o zaman bile olmadı
ve kesinlikle uzmana götür. kesinlikleeeee
tahlil yaptırmanı öneririm cnm. mikrop kapmış olabilir. geçmiş olsun...
bezini sık değiştir, sabret, poposunun pişik olmasından iyidir. suyla temizle, ıslak mendil kullanma, ve saf zeytinyağı sür. ama saf olsun, yoksa yakar pişiği. ne yazıkki ishalli dönemde pişik büyük risk. ben çok şanslıydım ki Tuna o zaman bile olmadı
ve kesinlikle uzmana götür. kesinlikleeeee
Degil bazen su gibi yapıyor sarımsı. Bazen de biraz kıvamlı yapıyor koyu renk. Cıldırmak uzwereyim yaa off :'(
Eğer sümüksü ve kanlıysa Allah muhafaza dizanteri olabilir diyor da doktorlar.
Bence de bi doktora götür canım sen. İshal mühimdir.
ohh buyur gel bebişimmm yiyek berabertaze taze miss gibi tunacanla eymende oynarrofff balık varsa yatıya giderim şeker... ağzım sulandı. hele de istavrit...:deli:
haftasonu ben de aldım. baktım birkaç çeşit var. istavrit alayım dedim. vermedi adam. o size yaramaz dedipalamutu dilimledi, gönderdi eve. sağolsunlar, kötü balığı vermezler. acil işim olsa eve gönderirler. ama ben de onlardan başka yere gitmem -ciko
pişik kremi bübchen kızarıklıkları filan anında geçiriyor.
ben tatilde hafif hafif haşlanmış olan koluma sürdüm, ona bile çok iyi geldi, yanmasını aldıydı.
ohh buyur gel bebişimmm yiyek berabertaze taze miss gibi tunacanla eymende oynarrbende hep bir görüşme isteği ne kaynaşık kadınım be
canım geçmiş olsun bişi midesini bozmuş olabilir belki hee pişik kremi aldır eşine trosid mi di ne idi verdilerde çok şükür bişi olmadı eymene şimdiye kadart kullanmadım