2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Benim doktor konuusunda duyarsız bir kocam oldugunu biliyorsunuz kızlar. Simdi doktora goturelim desem dur biraz daha bakalım diycek. Oysaki bu cocuk p.tesi gununden beri ishal ve bugun cogaldı ishali. Esim de gece 2 de gelicek eve isten..

Bilmesine biliyorum da canım, doktorlar genelde 3 gün gözleyip sonra müdahale ediyolar. Sağlık ocağı tahlil yapmıyo mu?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
cnm umarım mikrop filan önemli bişi yoktur cnm ama sen eşine bakma bence götür doktora k.valinlerde yoktu dimi

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Yok hayır yapmadı. ptesinden beri ishal oldugunu da soyledim ama ilac verdi. Eger ishali gecmezse getir gene dedi o kadar.

canım ishal sadece dişten basit birşey de olabiliyor, babuşumun dediği gibi dizanteri de. ne yazıkki tek yolu tahlil :( eşine durumu anlatıp bir devlet hastanesinde bile hallettirebilirsin. yarın sabah gidebiliyorsanız mutlaka gitmeye çalışın. yazık kuzum boş yere çekmesin. biz antibiyotik olmadan düzelemedik mesela. aynı senin gibi 3 gün çekti Tunam. git gel acile, geri göndersinler. sonra tahlil yaptılar da kaka da mikrop çıktı. doktor adını bile demedi hastalığın :(
bir de ishal için mamalar varmış. yanımızda yatan bebeğe vermişlerdi. o çok fenaydı ya, 2 günde bir paket bez bitiriyorlardı :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
facebookta ekli olan arkadaşlarım size bi mesaj yolladım, inşallah kimseyi unutmamışımdır. facebookta ekli olmayan diğer arkadaşlara da leader ve bebikommm'a maille yazıcam aynını. ecrinin maili bende yok yalnız, ulaşılanlar ulaşılamayanlara iletirmi please.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Kakası kıvamlı olmıs biraz. Sizce duzeliyor mudur oglen yedirdigim muzun etkisi mi acaba of nolur duzelsin yaaa.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kakası kıvamlı olmıs biraz. Sizce duzeliyor mudur oglen yedirdigim muzun etkisi mi acaba of nolur duzelsin yaaa.

Tabi yavaş yavaş kıvam alır kakası. İstersen biraz da patates haşla, biraz mamayla onu püre yap. O da iyi gelir canım.
Bu arada su içmiyorsa, mama içir sıvı kaybetmesin.
Allahtan Ada suyu çok seviyordu, ben içirmekte zorlanmamıştım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
tatlım kakanın sıvı olması gerekmiyormuş ishal teşhisi koymak için. sık yapmasına da ishal denebiliyormuş. Tuna'nın çok sıvı olmamıştı mesela...

Tabi evet, mesela Ada iyileşirken kakası zamanla kıvam aldı, ama iyileşme belirtisi olarak önce sıklığı azalmıştı.
Aslında ishali kesen bir ilaç var da ismini yazamak istemiyorum, doktor mutlaka görmeli bana kalırsa.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Tabi yavaş yavaş kıvam alır kakası. İstersen biraz da patates haşla, biraz mamayla onu püre yap. O da iyi gelir canım.
Bu arada su içmiyorsa, mama içir sıvı kaybetmesin.
Allahtan Ada suyu çok seviyordu, ben içirmekte zorlanmamıştım.

Dur haslıyım patates simdi uyudu uyanır birazdan kus uykusu uyuyo zaten. Bi de patates yedireyim zorla. Batuhan da suyu cok seviyodu. Ama ishal oldugundan beri icmiyor su.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar birazdan çıkıyorum ben.yelizcim inşallah düzelir batuhan tez zamanda. suyu ihmal etme, götürebiliyorsan hastaneye götürürsen iyi olur.
Şeftali de iyi gelir dediler bana, ben verdim muzla birlikte iyi gelmişti.
herkese iyi akşamlar kızlar...

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
kızlar birazdan çıkıyorum ben.yelizcim inşallah düzelir batuhan tez zamanda. suyu ihmal etme, götürebiliyorsan hastaneye götürürsen iyi olur.
Şeftali de iyi gelir dediler bana, ben verdim muzla birlikte iyi gelmişti.
herkese iyi akşamlar kızlar...

Aksam devam ederse goturucem canım patates haslıyorum simdi bi yedireyim bakalım. Suyu zorla vermeye calısıyorum iste.

Seftali batuhanda alerji yapıyo veremiyorum ki. Ama bi muz daha yedirmeye calısırım patatesi yemezse.

Dua edin de kızlar duzelsin oglum doktora gerek kalmadan. Valla aglamak uzereyim yaa :/

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selamm kizlarr. sayfalarca yazmissiniz yine. benim laptopum gelmeden dahil olamicam muhabbete:(

neyse ben goz dr una gittim sonunda. zaten numaram dusuktu benim miyop,astigmat. adam dedi ki gozlugu degistirmeye bile gerek yok(3 yil once almistim dusunun hic ilerlememis) 0. bilmem kac yukselmis dedi. peki dedim ben gozlugu takmadim hic nerdeyse bu basdonmesi yapmaz mi? hayir bu sikayetleri yapmaz gozunuz dedi. biz 3 numara altina dusuk deriz sizinki 1 numara altinda dusunun dedi. hafiften bi basdonmesi belki ama asla boyle olmaz dedi. bu muayenede bizden yana hicbirsey yok. ben sizde denge cubugu ile ilgili bi sorun oldugunu dusunuyorum menier hastaligi bunlara neden olur dedi. bi kbb a gidin eger sonuc alamazsaniz universite nin noroloji bolumune gidip detayli muayene olun. ayrica stresten uzak durun,rahat olmaya calisin lutfen dedi bana. ben cocuguma bakamiyorum 5-6 gundur hareketlerini takip ederken daha cok basim donuyo demistim. heralde o yuzden cocuk bakmak buyutmek cok zordur ama kendiizi yormamaya calisin relax olun falan dedi. dunya basima yikildi desem yeri var. cunku gorumcemin esi menier. tabi ilerlemis onunki. atak geldi mi hastahanelik oluyo. bende bugun daha iyi gibiyim mesela 5-6 gun surup iyi olur gibi oldu ya gercekten menier miyim diye cok korkuyorum. yarin kbb randevum var sonra norologa gidicem nasipse. dua edin kizlar cikmasin oyle birsey. :(:(:(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar