2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ne kadar tembel oldum mercimek çorbası yapacaktım zor geldi hemencik bir arpa şehriye çorbası patlattım bide salata yaptım mıydı tamam... kimler geliyo yemeğe bakimm

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Maşallah subhanallah, çok tatlı bu minnoşkuş yaaa.
Çok seviyom ben Tunayı Allah nazardan saklasın Yarabbim

sağol babuşum. hepsi tatlı, hepsi can bu minnoşların... ah şöyle herkes biraraya bir gelebilse :( ben çok merak ediyorum tepkilerini. kırk yıllık kanka gibi anlaşacaklarına eminim...

leadercan kız arkadaşımız henüz yok. beğenemiyoruz. topicte de bulamamıştık, bize kimse kızını vermedi :(

mama sandalyesi topiğin mama sandalyesi herhalde. herkes bunu önerdi. bütçeme en uygunu da buydu açıkçası. chicco polly

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
İMDATttt diye bagırıcam artık yeter yaa.. Dakika bası bez degistiriyorum. Yemek yemiyo. SAdece mama versem mama icicek ama bu cocugun ishali nasıl gecicek peki bu durumda? Zorla muz yedirdim kavga dovus. Corbasını yarım yamalak icti. Su veriyorum agzını kitliyo. Saglıkocagına goturdum bugun gotu de cok kotu oldu duramıyo bagırıyo el degdirmiyo. İstah icin surup verdi vermidon surup verdi bi de pisik krem verdi. Vermidon ne alakaysa soguk algınlıgı yazıyo icinde. Of cıldırıcam yaa aglamak istiyorum. Sabahtan bu yana 7 tane bez degistirdim. Sadece uyudugu zaman yapmıyo 1 saatten fazla da uyumuyo ki. :'( :'( :'(

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ne kadar tembel oldum mercimek çorbası yapacaktım zor geldi hemencik bir arpa şehriye çorbası patlattım bide salata yaptım mıydı tamam... kimler geliyo yemeğe bakimm

offf balık varsa yatıya giderim şeker... ağzım sulandı. hele de istavrit...:deli:

haftasonu ben de aldım. baktım birkaç çeşit var. istavrit alayım dedim. vermedi adam. o size yaramaz dedi :D palamutu dilimledi, gönderdi eve. sağolsunlar, kötü balığı vermezler. acil işim olsa eve gönderirler. ama ben de onlardan başka yere gitmem -ciko

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
İMDATttt diye bagırıcam artık yeter yaa.. Dakika bası bez degistiriyorum. Yemek yemiyo. SAdece mama versem mama icicek ama bu cocugun ishali nasıl gecicek peki bu durumda? Zorla muz yedirdim kavga dovus. Corbasını yarım yamalak icti. Su veriyorum agzını kitliyo. Saglıkocagına goturdum bugun gotu de cok kotu oldu duramıyo bagırıyo el degdirmiyo. İstah icin surup verdi vermidon surup verdi bi de pisik krem verdi. Vermidon ne alakaysa soguk algınlıgı yazıyo icinde. Of cıldırıcam yaa aglamak istiyorum. Sabahtan bu yana 7 tane bez degistirdim. Sadece uyudugu zaman yapmıyo 1 saatten fazla da uyumuyo ki. :'( :'( :'(

Canım kakası sümüksü mü ve içinde kan var mı?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sağol babuşum. hepsi tatlı, hepsi can bu minnoşların... ah şöyle herkes biraraya bir gelebilse :( ben çok merak ediyorum tepkilerini. kırk yıllık kanka gibi anlaşacaklarına eminim...

leadercan kız arkadaşımız henüz yok. beğenemiyoruz. topicte de bulamamıştık, bize kimse kızını vermedi :(

mama sandalyesi topiğin mama sandalyesi herhalde. herkes bunu önerdi. bütçeme en uygunu da buydu açıkçası. chicco polly

aaaa bu tatlı minnoşun vardır bir sevgilisi diyodum sitede 2 kızımız boşta biri aslının asyası biride mannakın elası ;)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

tahlil yaptırmanı öneririm cnm. mikrop kapmış olabilir. geçmiş olsun...
bezini sık değiştir, sabret, poposunun pişik olmasından iyidir. suyla temizle, ıslak mendil kullanma, ve saf zeytinyağı sür. ama saf olsun, yoksa yakar pişiği. ne yazıkki ishalli dönemde pişik büyük risk. ben çok şanslıydım ki Tuna o zaman bile olmadı

ve kesinlikle uzmana götür. kesinlikleeeee

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hayatım kızzzz benim kocam aradıda şimdik söledim dedim arkadaşımın kocasıda balık tutmaya bayılırmış göndersin beraber laflar tutarız ne güsel olur diyo eşine bi de istersen cumartesi akşamı saat 7 gibi gidiyo 1 e kadar felan tutuyo eşim

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
offf balık varsa yatıya giderim şeker... ağzım sulandı. hele de istavrit...:deli:

haftasonu ben de aldım. baktım birkaç çeşit var. istavrit alayım dedim. vermedi adam. o size yaramaz dedi :D palamutu dilimledi, gönderdi eve. sağolsunlar, kötü balığı vermezler. acil işim olsa eve gönderirler. ama ben de onlardan başka yere gitmem -ciko

balığa ben de bayılırım. hamsi,istavrit favorilerim.
hamileyken de tek aşerdiğim şey.
tatilde sadece balık yedim. bir gün çinekop, bir gün mezgit, bir gün palamut,bir gün çupra, bir gün alabalık vs vs.
her gün de başka balık yapıyolardı otelde, o yüzden de favori otelim oldu.:D:D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bezini sık değiştir, sabret, poposunun pişik olmasından iyidir. suyla temizle, ıslak mendil kullanma, ve saf zeytinyağı sür. ama saf olsun, yoksa yakar pişiği. ne yazıkki ishalli dönemde pişik büyük risk. ben çok şanslıydım ki Tuna o zaman bile olmadı

Evet Ada da çok şiddetli ishal oldu saf zeytinyağı sayesinde pişik olmadık. Yoksa bebeyağı da olur. Ve kesinlikle ve kesinlikle su-pamukla temizlik de çok önler pişiği. Dakika başı değiştiriyodum ben de yazık mahvolmuştu ada.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

Pisik oldu zaten. Ya anlamıyorum ki kaka yaptıgı anda hemen degistiriyorum bezini ve hemen yıkıyorum sadece suyla nasıl pisik oldu bu kadar da yanıyo gotu valla.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
pişik kremi bübchen kızarıklıkları filan anında geçiriyor.
ben tatilde hafif hafif haşlanmış olan koluma sürdüm, ona bile çok iyi geldi, yanmasını aldıydı.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Eğer sümüksü ve kanlıysa Allah muhafaza dizanteri olabilir diyor da doktorlar.
Bence de bi doktora götür canım sen. İshal mühimdir.

Benim doktor konuusunda duyarsız bir kocam oldugunu biliyorsunuz kızlar. Simdi doktora goturelim desem dur biraz daha bakalım diycek. Oysaki bu cocuk p.tesi gununden beri ishal ve bugun cogaldı ishali. Esim de gece 2 de gelicek eve isten..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ohh buyur gel bebişimmm yiyek berabertaze taze miss gibi tunacanla eymende oynarr :D bende hep bir görüşme isteği ne kaynaşık kadınım be

canım geçmiş olsun bişi midesini bozmuş olabilir belki hee pişik kremi aldır eşine trosid mi di ne idi verdilerde çok şükür bişi olmadı eymene şimdiye kadart kullanmadım

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
pişik kremi bübchen kızarıklıkları filan anında geçiriyor.
ben tatilde hafif hafif haşlanmış olan koluma sürdüm, ona bile çok iyi geldi, yanmasını aldıydı.

Doktorun verdigi merhem vardı az kızardımı hemen geciriyordu bi dahaki bez degistirmeme kadar. Ama batuhanın bezi temiz kalmıyor ku surekli bez degistiriyorum gotunu yıkıyorum o yuzden fayda etmiyo hicbisey..

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

ohh buyur gel bebişimmm yiyek berabertaze taze miss gibi tunacanla eymende oynarr :D bende hep bir görüşme isteği ne kaynaşık kadınım be

canım geçmiş olsun bişi midesini bozmuş olabilir belki hee pişik kremi aldır eşine trosid mi di ne idi verdilerde çok şükür bişi olmadı eymene şimdiye kadart kullanmadım

Doktor bugun verdi o kremi oglen surdum ama kaka yaptıgı icin yıkadım kalmadı kremden eser. Aksam yatarken bi daha surucem bakalım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar