leom aynen bende Aden'le sadece bi gece geçirebildim.
ertesi gün enfeksiyon kaptı diye bebeğimi köveze aldılar. yavrum yıktı hastaneyi. ayaklarını cama vura vura kabuklu yara yaptı hep. hala durur o yaraların izileri topuklarında![]()
annemle kaynanam da bişeyi yok diye diye kandırdılar beni hep. odanın telefonu çalıp Aden bebeğin annesi bebeğinizi emzirmek için alabilirsiniz dediklerinde koşa koşa gidiyodum o dikişlerle yavrumun yanına. ben hiç nazlanamadım. hiç oram acıyo bıle dıyemedım.
sonra babuşumla mesajlaşırken bana dua edın ne olur dedim... yarım saate kalmadan Aden bebegın annesi bugun taburcu oluyorsunuz gelin bebğinizi alın dedi hemşire.
aha dedim kızların duası buraya da geldi.
teyy teyy..
çatlak adresin varya bende eklemedin mi beni akademi ile başlayan haniHay ananı yaaaaa bi gözlük bakmaya gittim herşeyi kaçırdım lidoşşşşşşş
benim alyansım bilem yok şişkoluktan olmuyo ühühühühühü
ya bişi dicem ama birinin bana mail adresini vermesi lazım önce ordan dicem burdan olmaz
leom aynen bende Aden'le sadece bi gece geçirebildim.
ertesi gün enfeksiyon kaptı diye bebeğimi köveze aldılar. yavrum yıktı hastaneyi. ayaklarını cama vura vura kabuklu yara yaptı hep. hala durur o yaraların izileri topuklarında![]()
annemle kaynanam da bişeyi yok diye diye kandırdılar beni hep. odanın telefonu çalıp Aden bebeğin annesi bebeğinizi emzirmek için alabilirsiniz dediklerinde koşa koşa gidiyodum o dikişlerle yavrumun yanına. ben hiç nazlanamadım. hiç oram acıyo bıle dıyemedım.
sonra babuşumla mesajlaşırken bana dua edın ne olur dedim... yarım saate kalmadan Aden bebegın annesi bugun taburcu oluyorsunuz gelin bebğinizi alın dedi hemşire.
aha dedim kızların duası buraya da geldi.
teyy teyy..
tansel annen nurlu mu kız senin? eneee tam anne tipi var hatunda.
bayılıyorum boyle tontili annelere yahu. benım anamda boyle tontiş.. mis mis badem hepsi... ayrıca çok hoş bi foto.
BABUŞ ATSANA ÖZELE
TANSEL VERMESSEN VERME KIZ BEN DE SANA DEMİCEM KALCAN BURALARDA SAP GİBİ :deli:
Size bişey soracaktım, çıkacağım ama ben sorayım.
Selime gebe kalmam çok zor şartlarda oldu. Tüp bebek felan yaptırdım sonra kendiliğinden oldu herneyse. Yani kolay hamile kalamıyorum. Ben 2. çoçuk istiyorum. Şimdi korunmasam felan diyorum ne bileyim hamile kalırsam selim çok küçük, emiyor ona kıyamam. ne bileyim ya..
ya ne diyim kız sanaaaaaaaakorunma mı o da ne?
biz Aden'le korunuyoruz valla. ne zaman (ki o zaman çok uzun bi zamana denk geliyor) bişeyler olacak olsa bebede full kıpırtı full huzursuzluk.
yakında parmaklıklarından kafasını uzatıp "nabıyonuz olum siz? dokunma lan anneme" dıyecek valla adama korkuyorum.
Size bişey soracaktım, çıkacağım ama ben sorayım.
Selime gebe kalmam çok zor şartlarda oldu. Tüp bebek felan yaptırdım sonra kendiliğinden oldu herneyse. Yani kolay hamile kalamıyorum. Ben 2. çoçuk istiyorum. Şimdi korunmasam felan diyorum ne bileyim hamile kalırsam selim çok küçük, emiyor ona kıyamam. ne bileyim ya..
çatlak adresin varya bende eklemedin mi beni akademi ile başlayan hani
ya yaşamayan bilemez ben çok dua etmiştim allah var çok şükür ki cabuk çıktılar ben hiç göreemeden aldılar ya küveze o çok koydu eve geldim elim bomboş doğum yaptım ama bebeğim yok kokusunu duyamadan aldılar die die mahvettim kendimi
Sap gibi kalmak, hiç tınlamam canım. Keyfin bilir
bence korunma güselim selim kendini kurtardı epey şimdi bile hamile kalsan 1,5 yaşında olcak selim normal cnmSize bişey soracaktım, çıkacağım ama ben sorayım.
yaaaa çok kötü birde o anki halimi düşünAy eymenin fotolarını görünce te ciğerim acıdı. cız etti bi yerler...
harika hadi hep beraber korunmayalım birer bebek daha olsunKorunmazsan kesin olur
Benim kuzenim aynı durumdaydı, hiç şansın yok dediler ona hatta, kızından sonra korunmadı.
Hatta onun eşi de doktor. Kendi de hemşire.
Bir gün piknikte kene yapışmış, hastaneye başvuruyorlar. Tedaviye başlamak için rutin kontroller arasında gebelik testi de varmış mı ne, bi bakıyolar gebe.
Kızıyla 2. arasında 2-2,5 sene oldu.
Ben korunma derim.Naçizane.Selim zaten 8 aylık oldu.
korunma mı o da ne?
biz Aden'le korunuyoruz valla. ne zaman (ki o zaman çok uzun bi zamana denk geliyor) bişeyler olacak olsa bebede full kıpırtı full huzursuzluk.
yakında parmaklıklarından kafasını uzatıp "nabıyonuz olum siz? dokunma lan anneme" dıyecek valla adama korkuyorum.
bence sal gitsin koca adam oldular artık ya madem ki istiyosun
o ne ya anlamadım
:smileymix: :smileymix:
senin diyom msn adresin bende vardı sen verdiydin öte mahallede gerçi hiç online göremedim ama neyse akademi bişiler ile başlıyodu diyom kekledin mi kjız sen beni
çorba yapım de gelim buyrun yimeğe bu gece bize çoluk çombalak bu akşam balık yapayım bare herif her hafta sonu galata köprüsünde balık tutar oldu buzluk istavrit kaynıyo
aden bizimle yatıyor. yatağı yatağımın hemen yanında. başka odaya mı geçmem lazım o işi yaparken?
:ne::ne::ne:
kız ilerde uşağıma "ıyyy annemle babam sevişiyo nasıl ya nasıl sevişir onlar. hayır canım ne alaka sevişmez ki onlar. annemle babam onlar benim sevişemezler" dedirtmiyim bak? çocuğun psikolojisini bozmıyım?
hay Allah bak şimdi bi fena oldum.
ama diğer taraftan da çocuk annesini ve babasını sporla çoğalan mantarlardan sanmasın?
bu daha büyük bi sorun olmaz mı?
ajajajajajja ay yarıldımmmmmmmmm
hayatım dellendirme bak benii kızıyom şaka bi yana senide davet ettim buraya hanii hatırlasana beee o zaman verdiydin iletişimi koparırsak mail atarım sana dediydimmmmmmmm-kizgin hatırladın mı?karıştırıyo olma canım ben hiç msn adresi vermedim ya zaten benim msnim de yok ki
aden bizimle yatıyor. yatağı yatağımın hemen yanında. başka odaya mı geçmem lazım o işi yaparken?
:ne::ne::ne:
kız ilerde uşağıma "ıyyy annemle babam sevişiyo nasıl ya nasıl sevişir onlar. hayır canım ne alaka sevişmez ki onlar. annemle babam onlar benim sevişemezler" dedirtmiyim bak? çocuğun psikolojisini bozmıyım?
hay Allah bak şimdi bi fena oldum.
ama diğer taraftan da çocuk annesini ve babasını sporla çoğalan mantarlardan sanmasın?
ajajajajajja ay yarıldımmmmmmmmm