2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
leom aynen bende Aden'le sadece bi gece geçirebildim.

ertesi gün enfeksiyon kaptı diye bebeğimi köveze aldılar. yavrum yıktı hastaneyi. ayaklarını cama vura vura kabuklu yara yaptı hep. hala durur o yaraların izileri topuklarında :(

annemle kaynanam da bişeyi yok diye diye kandırdılar beni hep. odanın telefonu çalıp Aden bebeğin annesi bebeğinizi emzirmek için alabilirsiniz dediklerinde koşa koşa gidiyodum o dikişlerle yavrumun yanına. ben hiç nazlanamadım. hiç oram acıyo bıle dıyemedım.

sonra babuşumla mesajlaşırken bana dua edın ne olur dedim... yarım saate kalmadan Aden bebegın annesi bugun taburcu oluyorsunuz gelin bebğinizi alın dedi hemşire.

aha dedim kızların duası buraya da geldi.

teyy teyy..

bugun gibi gozumde canlandı...hey gidi hey ne sevinmiştim sen arayıp da çıkıyoruz deyince...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Size bişey soracaktım, çıkacağım ama ben sorayım.
Selime gebe kalmam çok zor şartlarda oldu. Tüp bebek felan yaptırdım sonra kendiliğinden oldu herneyse. Yani kolay hamile kalamıyorum. Ben 2. çoçuk istiyorum. Şimdi korunmasam felan diyorum ne bileyim hamile kalırsam selim çok küçük, emiyor ona kıyamam. ne bileyim ya..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hay ananı yaaaaa bi gözlük bakmaya gittim herşeyi kaçırdım lidoşşşşşşş

benim alyansım bilem yok şişkoluktan olmuyo ühühühühühü

ya bişi dicem ama birinin bana mail adresini vermesi lazım önce ordan dicem burdan olmaz
çatlak adresin varya bende eklemedin mi beni akademi ile başlayan hani
leom aynen bende Aden'le sadece bi gece geçirebildim.

ertesi gün enfeksiyon kaptı diye bebeğimi köveze aldılar. yavrum yıktı hastaneyi. ayaklarını cama vura vura kabuklu yara yaptı hep. hala durur o yaraların izileri topuklarında :(

annemle kaynanam da bişeyi yok diye diye kandırdılar beni hep. odanın telefonu çalıp Aden bebeğin annesi bebeğinizi emzirmek için alabilirsiniz dediklerinde koşa koşa gidiyodum o dikişlerle yavrumun yanına. ben hiç nazlanamadım. hiç oram acıyo bıle dıyemedım.

sonra babuşumla mesajlaşırken bana dua edın ne olur dedim... yarım saate kalmadan Aden bebegın annesi bugun taburcu oluyorsunuz gelin bebğinizi alın dedi hemşire.

aha dedim kızların duası buraya da geldi.

teyy teyy..

ya yaşamayan bilemez ben çok dua etmiştim allah var çok şükür ki cabuk çıktılar ben hiç göreemeden aldılar ya küveze o çok koydu eve geldim elim bomboş doğum yaptım ama bebeğim yok kokusunu duyamadan aldılar die die mahvettim kendimi

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selime gebe kalmam çok zor şartlarda oldu. Tüp bebek felan yaptırdım sonra kendiliğinden oldu herneyse. Yani kolay hamile kalamıyorum. Ben 2. çoçuk istiyorum. Şimdi korunmasam felan diyorum ne bileyim hamile kalırsam selim çok küçük, emiyor ona kıyamam. ne bileyim ya..

Korunmazsan kesin olur :D
Benim kuzenim aynı durumdaydı, hiç şansın yok dediler ona hatta, kızından sonra korunmadı.
Hatta onun eşi de doktor. Kendi de hemşire.
Bir gün piknikte kene yapışmış, hastaneye başvuruyorlar. Tedaviye başlamak için rutin kontroller arasında gebelik testi de varmış mı ne, bi bakıyolar gebe.
Kızıyla 2. arasında 2-2,5 sene oldu.
Ben korunma derim.Naçizane.Selim zaten 8 aylık oldu.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
korunma mı o da ne?

biz Aden'le korunuyoruz valla. ne zaman (ki o zaman çok uzun bi zamana denk geliyor) bişeyler olacak olsa bebede full kıpırtı full huzursuzluk.

yakında parmaklıklarından kafasını uzatıp "nabıyonuz olum siz? dokunma lan anneme" dıyecek valla adama korkuyorum.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
korunma mı o da ne?

biz Aden'le korunuyoruz valla. ne zaman (ki o zaman çok uzun bi zamana denk geliyor) bişeyler olacak olsa bebede full kıpırtı full huzursuzluk.

yakında parmaklıklarından kafasını uzatıp "nabıyonuz olum siz? dokunma lan anneme" dıyecek valla adama korkuyorum.
ya ne diyim kız sanaaaaaaaa :D :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

bence sal gitsin koca adam oldular artık ya madem ki istiyosun

çatlak adresin varya bende eklemedin mi beni akademi ile başlayan hani

ya yaşamayan bilemez ben çok dua etmiştim allah var çok şükür ki cabuk çıktılar ben hiç göreemeden aldılar ya küveze o çok koydu eve geldim elim bomboş doğum yaptım ama bebeğim yok kokusunu duyamadan aldılar die die mahvettim kendimi

o ne ya anlamadım

Sap gibi kalmak, hiç tınlamam canım. Keyfin bilir:)

:smileymix: :smileymix:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bence korunma güselim selim kendini kurtardı epey şimdi bile hamile kalsan 1,5 yaşında olcak selim normal cnm
Ay eymenin fotolarını görünce te ciğerim acıdı. cız etti bi yerler...
yaaaa çok kötü birde o anki halimi düşün
Korunmazsan kesin olur :D
Benim kuzenim aynı durumdaydı, hiç şansın yok dediler ona hatta, kızından sonra korunmadı.
Hatta onun eşi de doktor. Kendi de hemşire.
Bir gün piknikte kene yapışmış, hastaneye başvuruyorlar. Tedaviye başlamak için rutin kontroller arasında gebelik testi de varmış mı ne, bi bakıyolar gebe.
Kızıyla 2. arasında 2-2,5 sene oldu.
Ben korunma derim.Naçizane.Selim zaten 8 aylık oldu.
harika hadi hep beraber korunmayalım birer bebek daha olsun :D ne dersiniz... 2.çocuklarda peş peşe olur
korunma mı o da ne?

muhahaha anneci aden eymende ilk 3 ay öyleydi sonra düzeldi kız aynı odada yapmayı düşünmüyosun heralde ???eymen birazdan ya laptopu kırcak yada kabloyu kopracak deli çocuk yaaa

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aden bizimle yatıyor. yatağı yatağımın hemen yanında. başka odaya mı geçmem lazım o işi yaparken?

:ne::ne::ne:

kız ilerde uşağıma "ıyyy annemle babam sevişiyo nasıl ya nasıl sevişir onlar. hayır canım ne alaka sevişmez ki onlar. annemle babam onlar benim sevişemezler" dedirtmiyim bak? çocuğun psikolojisini bozmıyım?

hay Allah bak şimdi bi fena oldum.

ama diğer taraftan da çocuk annesini ve babasını sporla çoğalan mantarlardan sanmasın?

bu daha büyük bi sorun olmaz mı?

ajajajajajja ay yarıldımmmmmmmmm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
çorba yapım de gelim buyrun yimeğe bu gece bize çoluk çombalak bu akşam balık yapayım bare herif her hafta sonu galata köprüsünde balık tutar oldu buzluk istavrit kaynıyo

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
aden bizimle yatıyor. yatağı yatağımın hemen yanında. başka odaya mı geçmem lazım o işi yaparken?

kız ilerde uşağıma "ıyyy annemle babam sevişiyo nasıl ya nasıl sevişir onlar. hayır canım ne alaka sevişmez ki onlar. annemle babam onlar benim sevişemezler" dedirtmiyim bak? çocuğun psikolojisini bozmıyım?

ama diğer taraftan da çocuk annesini ve babasını sporla çoğalan mantarlardan sanmasın?

bu daha büyük bi sorun olmaz mı?

sen aden bizimle yatıor derken yatağı sizin ytağın yanında mı yatıyor
bizimki direkt ortamızda yatıor

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bı sanıye ya dikkat ettim de şuncacık yıllık dostluğumuz var herkesin bi yazı stili, efendime söylıyım bi x bebek 6 aylık y bebek 9 aylık stikırı, bi yazı rengi var benim niye yok be?

neyim eksik benim de hiç renkli yazı olayına girmedim ben?

bundan kelli kendime bi renk bulacam açılın bakayım.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
karıştırıyo olma canım ben hiç msn adresi vermedim ya zaten benim msnim de yok ki
hayatım dellendirme bak benii kızıyom şaka bi yana senide davet ettim buraya hanii hatırlasana beee o zaman verdiydin iletişimi koparırsak mail atarım sana dediydimmmmmmmm-kizgin hatırladın mı?

valla ben eymen dogdugundan beri yanında hiç şey etmedim iyi değil derler bilmiyorum bide kuran olan odada yapmak iyi değilmiş bilginize ya çocugu odadan çıkarcan ya kendin çıkcan bilmesede uyanıp gözlerini açıp size baktıgını düşünsene helloo napıyonuzz:deli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar