Ekli dosyayı görüntüle 13039
Buda SELİM'in mevlüt kıyafeti. 4 aylıktı. Şişko damat, annaesinin aldığı kostüme zor girdi sıpam.
Buda SELİM'in mevlüt kıyafeti. 4 aylıktı. Şişko damat, annaesinin aldığı kostüme zor girdi sıpam.
Ben doğumdan çıkınca annemi görünce gözlerim dolmuştu, gözümden yaşlar süzülmüştü. Ama kardeşimin odaya girişi, onu kapıda görüşüm... Bugün gibi aklımda, onu görünce koyverdim kendimi. Hüngür hüngür ağlamıştım.
kız sebep olmayaydım iyiydi bedemesin kocan "o gökçeye söyle çıkışta beni beklesin" diye
vahh kuzummm için gitmiştir sende narkozdan sebep sızıp kalmışındır tanselim ben kucağıma bile alamadıydım durup durup anne bebeğimi ne zaman getircekler diyip durdum bide dünyadan bir haber makyaj yapıp süslenip oturdum oğlum güsel görsün beni diyip akşamın 8ine kadar mal mal bekledim yavrum meger kuzumu küveze almışlarr :aglayan: doktor geldi açıklama yaptı sabaha kadar içimi çeke çeke ağladım
Bende doğuma giderken annemle bi göz göze geldim acayip ağlamıştım. Doğumdan sonrada Selimi verince eşim kucağıma acayip olmuştum.
maşallah boncuğa güselliğe bakkk dediğin gibi eymen daha 20 günlüktü mevlit yaptıgımda 40 ın içinde yapılır dediydi büyükler onları dinlemiştik...
Hay ananı yaaaaa bi gözlük bakmaya gittim herşeyi kaçırdım lidoşşşşşşş
benim alyansım bilem yok şişkoluktan olmuyo ühühühühühü
ya bişi dicem ama birinin bana mail adresini vermesi lazım önce ordan dicem burdan olmaz
ya bişi dicem ama birinin bana mail adresini vermesi lazım önce ordan dicem burdan olmaz
yerlerdeyim allah seni emitansel valla senin kocanın işi zor hacım. maşallah adamı sürüm sürüm süründürürsün sen be.
ah düşündüm de senin tartışman bile halka sesleniş tadında olur.
pıh pıh pıh. ses bir ki kontrol. yayın... sevgili eşim... diye bi başlarsın sen aboewwwwww adam haklı erken yatmakta valla.
sen ne diyon tansel ya kendime gelemedim beni bile almadılar cocugumun yanına 2 gün sütlerim gelmiyo pompa ile bile çıkmıyo sabaha kadar sağıyorum evde gözümün yaşı dinmiyo çocugum iyimidir die yanına gittim çocugumu gördüm ki anca rahatladım ağzındaki oksijeni felan görünce içim gitti bana nasıl sarıldıda emdi anında sütlerim geldi o gece eve döndük ki süt sıtması oldum sabaha kadar 39,5 ateş titreme çocugumun her yeri hala geçmedi ellerindeki damar yolları mos morcanımmmmmmmmmmm ben o zmana çok üzülmüştüm, hatta eşime anlatıp durumunu bişey olmaz demi diyordum. O da bu durum tehlikeli felan diyordu. Ayyy ödüm kopuyordu kötü bi haberden. Şükür eymenim iyi oldu.
yaaa valla temiz kalpliymiş içine dogmuş demekki kız öle demeKardeşimin hikayesi çok komik.
Kardeşim Paşabahçede işe başlayalı 3. gün olacaktı,Ada'nın doğduğu gün.
Biz gece sancılanıp hastaneye gittiğimi söylemedik Ona. Önceden karar almıştık, yeni işe başladı, izin alıp gelmek ister, sorun olmasın diye.
Uyuyakalmış bizim safik o sabah. Yarım saat geç kalmış, müdürüne de bir yalan söylemiş. "Benim ablam 9 aylık hamile, sabah rahatsızlandı, hastaneye götürdük, o yüzden geciktim demiş."
Müdürü de "Şimdi nasıl, iyi mi" demiş. "İyi" demiş bizimki.
Tam müdürün odasından çıkmış, telefonu çalmış. Müdürü peşinden gelmiş, arkadaşları toplanmış. Daha bizimki telefonu açmadan "Ablan doğum yapmış olmasın." demişler, bıyık altı gülmüş bizimki, annem kimbilir niye arıyo sabah sabah demiş içinden.
Telefonu açmış, annem "Kızım Ada dünyaya geldi, ablan doğum yaptı." deyince, küt diye telefonu elinden düşürmüş ve dili tutulmuş.
Söylediği yalanı ben doğurarak destekleyinceizin vermişler, koştu geldi. İlk sözü "abla benim yalanım yüzünden erken doğum yaptın sen çok vicdan azabı çekiyorum." oldu :deli:
Bi daha da sağlık üzerine mazaret uydurmaz, sağlam ders oldu :1:
valla bende toparlayamadan eve gelenleri biliyon mecburen hemen yapalım bitsin dedikben o halde hayattta uğraşamzdım. Ben kendimi ne zman toplarsam yaparım dedim çokta iyi oldu.