2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
bı sanıye ya dikkat ettim de şuncacık yıllık dostluğumuz var herkesin bi yazı stili, efendime söylıyım bi x bebek 6 aylık y bebek 9 aylık stikırı, bi yazı rengi var benim niye yok be?

neyim eksik benim de hiç renkli yazı olayına girmedim ben?

bundan kelli kendime bi renk bulacam açılın bakayım.

renkli olunca daha kolay okunuyor bemce, altta sticker oluncada bebükler ne kadan olmuş biliyozzz iyi oluyo....:bebecik

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sen aden bizimle yatıor derken yatağı sizin ytağın yanında mı yatıyor
bizimki direkt ortamızda yatıor

yok anam yatağı bizim yanımızda ama aden bizim bizzat ortamızda yatıyor. hatta bazen babayı içerıye yolluyoruz mis gibin yatıyoruz.

o işi yapacak olursak şayet yatağına alıyoruz. ama yapmadığımız için burdan çıkaracağımız sonuç Aden hep bizimle yatıyor.

burdan kocama seslenıyorum; ev arkadaşım naber yaw???

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
lidoş kız benimki de balık tutmaya bayılır bigün gitsin ikisi tutsunlar sen de pişir ben de yiyim hahahaha
gitsinler beraber bizde buluşalım bacım olmamı kız gel şu şeytanın bacağını kır bak adama sölim bu cumartesi akşam yakasına kırmızı gül taksın buluşsunlar benim adam balık delisi tutacak illa onlar tutsun ben kızartırım bacım sen yeterki gel yimeğe
bı sanıye ya dikkat ettim de şuncacık yıllık dostluğumuz var herkesin bi yazı stili, efendime söylıyım bi x bebek 6 aylık y bebek 9 aylık stikırı, bi yazı rengi var benim niye yok be?

bulsana ben sana hamile iken yapalım dedim ticker yok istemem sevmiyom dediydin yaparık ne var yane

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
deneme kontrol. bu yazı kendini 5 dakika sonra imha edecektir.

bu ne be ishal olmuş bebe kakası rengisi... begenmedım ıhh ıhhh

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

bence korunma güselim selim kendini kurtardı epey şimdi bile hamile kalsan 1,5 yaşında olcak selim normal cnm

yaaaa çok kötü birde o anki halimi düşün

harika hadi hep beraber korunmayalım birer bebek daha olsun :D ne dersiniz... 2.çocuklarda peş peşe olur

muhahaha anneci aden eymende ilk 3 ay öyleydi sonra düzeldi kız aynı odada yapmayı düşünmüyosun heralde ???eymen birazdan ya laptopu kırcak yada kabloyu kopracak deli çocuk yaaa

Ben 34 yaşımda patlatayım bi tane diyorum 2 sene sonra :D:bebecik

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
heloolöööyyyy

hu huuuu yeni yazı stilim rengim ve tarzımla karşınazdayım bebekler.

tanışak mı? :eek:ky:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yahu leom çocuk uyanıkken yapmıyom herhalde be. Kuran olan odayı geçtim ben Kuran olan odada uzanmam bile.

haspam köyde insanlar eltileri, anaları, danalarıyla aynı odada yatarlarmış.

eşeyli ürüme mi yapılardı kız o zaman. a aaaaaaaaa

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Bence sen de kendine renk yap tabe, renkle etiketliyorum ben artık herkesi. Meseladan görüyorum kırmızıyı amannnnn diyorum, hayatımı okumasam da olur :p:p:p

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yahu leom çocuk uyanıkken yapmıyom herhalde be. Kuran olan odayı geçtim ben Kuran olan odada uzanmam bile.

haspam köyde insanlar eltileri, anaları, danalarıyla aynı odada yatarlarmış.

eşeyli ürüme mi yapılardı kız o zaman. a aaaaaaaaa

kocaman evin var beaaa git bi odaya yap işte :D o zamanlar yokmuş vanda oksfort vardıda bizmi okumadık

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Bence sen de kendine renk yap tabe, renkle etiketliyorum ben artık herkesi. Meseladan görüyorum kırmızıyı amannnnn diyorum, hayatımı okumasam da olur :p:p:p

ahahahahahhaa

bak bu gider ayak çok iyiydi. offff ne gülsüm kızzz zilli.

du bi tarz oturtacam kafamda var bi iki stil. şöyler önler uzun arkalar kısa falan yapacaz bişeyler du bakayım. bıyık da bırakırsam süper olacak.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

gitsinler beraber bizde buluşalım bacım olmamı kız gel şu şeytanın bacağını kır bak adama sölim bu cumartesi akşam yakasına kırmızı gül taksın buluşsunlar benim adam balık delisi tutacak illa onlar tutsun ben kızartırım bacım sen yeterki gel yimeğe

bulsana ben sana hamile iken yapalım dedim ticker yok istemem sevmiyom dediydin yaparık ne var yane

ya lidoş valla msnim yok kız
babuşa attığım mail adresini vermişimdir vermişsem

hee olur mu acaba yaa

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

kocaman evin var beaaa git bi odaya yap işte :D o zamanlar yokmuş vanda oksfort vardıda bizmi okumadık

haklısın kız bak deniz manzarasına karşı yapıvereyim hiç yapmamıştım. (deniz manzarası derken hava atmak gibi olmasın ahahahaha. bugun o ugursuzun yorumlarını okudum ya bak bana da bulaştı azıcık egoizm)

ayrıca yapmak derken ahahaha ne yapıyosam öyle.??? geçti bizden anacım.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ene ben kaçtım kız serviscı amcam korna basıyo hade gökçe hanım sizi beklıyoz dıyo. sıyuuu beybıler. muah muah...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar