2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuşum valla süper bi icat. yalnız evi çok pis kokutuyor söyliyim. biz alalı 1 ayı geçti ancak çıktı kokusu dıyebılırım. ilk 2 gün balkonda ağırladık şişme havuzumuzu o bile geçirmedi yanmış plastik kokusunu :(

gelen çocuklar içine bi giriyo ohh misss korku yok bişi yok. Aden bu sene pek oralı olmadı ama seneye çıkmaz bunun içinden gibime gelior.

ee feysde var ya Aden'in fotoları bunun içinde. burası benim evimmiş meğersem diye :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
pike gitme kız. gitme gülüm bi adım öteye bi adımda hasret olur...

hayatım he ya önceki evimde büyüktü ama bu biraz hayvani boyutlarda. at koysak yeminle hayvanın canı sıılmaz kız oraya buraya gitmekten.

Aden'e yürüteç almış dedesi ( kayınpederim olur) çocuk bi oraya bi buraya 2 kere gidiyor hoppp yorgun düşüp uyuyor artık valla :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
amma yazmissiniz he.neyse ben atkipedemiyorumm maleseff cunkum basim gozum agiryo. bugun goz e randevu aldim. pazartesi didi ama cok agladim bebegim var,goremiyorum,agrim var cart curt diye. kadin dayanamadi 4 e yazdi beni:D artik gozden bisi cikmazsa tintin norolojiye gidicem. ama hic norologa gidesim yok yahu fobim var benim kafayla ilgili. kaynanayi cok kinadim ondan oldu heralde. :deli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
pike gitme kız. gitme gülüm bi adım öteye bi adımda hasret olur...

hayatım he ya önceki evimde büyüktü ama bu biraz hayvani boyutlarda. at koysak yeminle hayvanın canı sıılmaz kız oraya buraya gitmekten.

Aden'e yürüteç almış dedesi ( kayınpederim olur) çocuk bi oraya bi buraya 2 kere gidiyor hoppp yorgun düşüp uyuyor artık valla :)

bizim tasincagimiz ev de 150 m2. ben bunu zor temizliyorum onu nasil temizlerim bilmiyorum ama kasinmak bedava ev kucuk diye diye bindim bi alamete gidiyorum kiyamete:ne:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
selam kızlar noruyonuz ? hepiniz iyiminiz insallah :)
biz yarın hira yı kontrole goturcez bakalım..dun bide kabız olmus cok zorlandı yaparken annem altını temizliyodu cok azcık da kanamıs poposu cok uuzldum yaa yarın onu da solicem hic kabız olmamıstı simdiye kadar ama bilmiyorum artık..
bide idrar tahlili yapılcak enfeksiyon varmı diye.. umarım bisey cıkmaz

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Pikoş, bebikommm selamınaleyküm dostlarım.
Nassınız bakam.
bebikommm geçmiş olsun kuzuyai kabızlığı 1,5-2 ay çektik, zor valla. Ada da popoda çatlak olmuştu. Kan görmüştüm gaitada.
Eğer günlük bi kabızlıksa bi fitil atıvereydin rahatlasaydı yazık kuzu.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Pikoş, bebikommm selamınaleyküm dostlarım.
Nassınız bakam.
bebikommm geçmiş olsun kuzuyai kabızlığı 1,5-2 ay çektik, zor valla. Ada da popoda çatlak olmuştu. Kan görmüştüm gaitada.
Eğer günlük bi kabızlıksa bi fitil atıvereydin rahatlasaydı yazık kuzu.

selam babuşcum..
bebikom naber hatun...

babus,ya hic tahmin etmedigimden almadım yanıma fitil eczaneden almakta gelmedi aklıma ama bugun alcam aksama olursa koyarım napayım..

pikecan ii canım senden naber
birazdan kısır partisi yapcaz burda gelin -ciko-ciko

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ay gııcıklık bu ya diğer topiğe bi göz atayım dedim o uğursuzla karşılaştım yazılarını okudum baya eğlendım öğle vakti..

aajajjajaja ahahjgaja

bi kız vardı kocası bunu boyna aldatıyodu hani elefera mı ne. ay kız anlatmış anlatmış bizim scherlock holmes durur mu dedektif gibi didiklemiş olayı ya.

tam manyakmış kız bu karı. kadın değil gözümde direk karı valla kimse kusura bakmasın.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben de sana aşığım hele o göslerin yoh mu :D

fen-o-women :deli:
ben de senin tıp dru gibi kadın oluşuna hastayım

kızım bunnar böle sormassan sölemiolar sevdiklerini arada esiyo diolar sorman lazım dürttüklemen lazım arasıra :tskler:

hee seni de beğenmiyo bunnar grup kurmuşlar grup yapıyolar :sinirli:

halka ve köpekten bizde de var
pasta yap kek yap hadi durma karıştır dan bağa fenalık geldi gari

aman bizim analarımız sanki çok mu eğitimliydi boşver iyi baksın da önemli değil canım

anam halaya mı Allah muhtaç etmesin inşallahhhh
gözlerimi yiiiiiiiii o zaman :tskler:
kızlar, 21 eylül itibariyle şu an çalıştığım şirketten ayrılıyorum...
24 eylülde de yeni şirkete başlıyorum Allah nasip ederse.
hadi babuşum hayırlı ugurlu olsun balım şimdiden umarım burda çok mutlu ve huzurlu olursun
bizim tasincagimiz ev de 150 m2. ben bunu zor temizliyorum onu nasil temizlerim bilmiyorum ama kasinmak bedava ev kucuk diye diye bindim bi alamete gidiyorum kiyamete:ne:
yaaaa bende bende bende istiyom totomu dönsem vuruyorum bu evde bıktımm vallahi yavrum yürütecle bile gidemiyo bi yere çarpıyo kalıyo 70m2
selam babuşcum..
bebikom naber hatun...
pikoşşş senin o noyanın boncuk gösleriyle o hayvana uçuşunu hayal ettimde yavrumm benim kurban olayımm ona

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

şahin de buna bayılıyor dırırırıııııı rııı tuliiii ve arkadaşları :D

ulen bileziklerime bi ALlah'ın kulu güle güle tak şıngırdat dememiş tüüüüüü körolmayasacılar

lidoş git bakalım ne çıkcak inşallah geçivci bi durumdur

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bebişkom geçmiş olsun hava değişikliği filan yapmış olabilir yediği değişik bişide olduysa...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
noluyo be kim kimin bi yerlerine hasta?
a
aaaaaaaaaaaaaa

bana da hasta olun kız. hadi lun bana da hasta. olsanıza. sevsenize beni de :aglayan::aglayan: sevmeniz lazımdı amaaaaaaaaaa

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

şahin de buna bayılıyor dırırırıııııı rııı tuliiii ve arkadaşları :D

ulen bileziklerime bi ALlah'ın kulu güle güle tak şıngırdat dememiş tüüüüüü körolmayasacılar

lidoş git bakalım ne çıkcak inşallah geçivci bi durumdur

nereye gidiyim yivrumm evdeysen sana gelim :D ben değil ecrinnn o gidecek olan hatlar karıştı bilanzıklarınde çok kokoş ve sexüü leopar karısı seniii kocana dogum gününde bunları tak bide buna uygun bir gecelik al giyin saçlarınada bi fön çektir makyaj yap o biçin hediyelerin en güselini vermiş olursun zaten :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

nereye gidiyim yivrumm evdeysen sana gelim :D ben değil ecrinnn o gidecek olan hatlar karıştı bilanzıklarınde çok kokoş ve sexüü leopar karısı seniii kocana dogum gününde bunları tak bide buna uygun bir gecelik al giyin saçlarınada bi fön çektir makyaj yap o biçin hediyelerin en güselini vermiş olursun zaten :D

göslerine hastayım ya karıştırdım ecrin dicektim :D
ya o ekstra zaten vercem de

canvas tablo yaptırsam nasıl olar?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar