Hadi bileziğinizi yüzüğünüzü filan çekin koyun, konu olsun konuşalım. Sıkıldım ben. İş de yok, işi bırakıyom diye kimse iş vermiyo bana
(Üstünde ne var bebeğim gibi oldu yalnıznihahha )
benim üstümde siyah dar paça panti, üstümde ekru saten bi gömlek, ayağımda önünde siyah çiçeği olan bi babet ve siyah bi kolye var...
içimde ten rengi sütyen, pembe çizgili bi don. ahah
h
pembe çizgili don giymemin amacı tecavüze falan uğrarsam sapık görüp bu ne ya öfff deyip beni bıraksın deyüü...
adam&eve Hotels'e gidip 1 ay kalmak istiyorum. evet evet yapmak istiyorum bunu. öffffff
tamam sustum. çok ararsınız ama. biizm bi gökçe vardı ne konuşurdu be dersiniz. özlersiniz ama çok..
:aglayan::aglayan:
amcamın oğlu bana küçükken götce derdi. ahah götce g.tüyle konuşanların ana dili arkadaşlar. bunlar .ötlerıyle konuşup ağızlarının üzreine otururlar.
hee g.ötce... minnaktık ama o zamanlar. hala arada götceeee der güleriz.
) niye güleriz bilmem ama gülüyoruz işte.
öğlen üşenmedim dedim diğer topiğe bı bakayım napıyolar.
bi açtım o sayfa çıktı işte. kızın teki kocasının telinde bi numara gordugunu, kocasına sordugunu tanımadıgı bı kadına ait oldugunu falan yazmış.
bariz bi şekilde aldatılma olayı ama kız konduramıyor. (eleferaydı adı sanırım. biz ordayken de gelip anlatıyodu boyna uzun uzun kocasını falan. o işte) bizim uğursuz da sanki bi tek algısı kendisinin açık olduğunu sanacak ki kızı aydınlatmaya, ipuçlarını birleştirmeye falan kalkmış...
o yazıya denk geldim... hatta bı tanesınde kız; "kocamın arama listesine baktım kadının numarasını aramış ama en uzun 8 saniye konuşmuşlar" "niye aradığını sordum o kadını bana; - beni rahatsız etmemesini söylemek için" demiş. bizim uğursuz da; " bak canım eşinin teline bakmışsın, kadının arama listesini görmememişsin. ne bılıyosun eşinin o 8 saniyede müsaitim, müsait değilim ara beni" demediğini??? yazarak yine çılgın atmış.
haspam eğitimci değil de dedektif sanki...
benim üstümde siyah dar paça panti, üstümde ekru saten bi gömlek, ayağımda önünde siyah çiçeği olan bi babet ve siyah bi kolye var...
içimde ten rengi sütyen, pembe çizgili bi don. ahah
h
pembe çizgili don giymemin amacı tecavüze falan uğrarsam sapık görüp bu ne ya öfff deyip beni bıraksın deyüü...
Of ya çok sıkıcısınız!
Bi resim mesim komadınız.
-kizgin-kizgin:zopa::zopa:
Zopalıycam hepinizi.
Of ya çok sıkıcısınız!
Bi resim mesim komadınız.
-kizgin-kizgin:zopa::zopa:
Zopalıycam hepinizi.
benim kuzen mardanda foto çekmişti bu ne ya dıye dilim tutulmuştu. 2 senedir tatile gidemeyen biri olarak seneye çok pis tatil yapacam Allah'ın izniyle.
ama antalya'da mardan ve adem'in çekiştiğini duydum. ikisi de antalya'nın en favori otelleriymiş.
benim eşim doblo'nun finansmanlığında gitmişti adam'e... hatta süper bi telefon görüme hıkayemız var ama anlatmam.
ky:
o degilde ben sen va ADAnın fotosunu kacırdım hep... face de koymuyosun bakayım ordan...
acidden foto çekip koymuş yaaa. yerimmmmmmmmmmm a
h
pucuk: