büyük büyük. 155 metrekare hayvani bi evim var. ama benim olmadıkta sonra neye yarar
ky:
pike gitme kız. gitme gülüm bi adım öteye bi adımda hasret olur...
hayatım he ya önceki evimde büyüktü ama bu biraz hayvani boyutlarda. at koysak yeminle hayvanın canı sıılmaz kız oraya buraya gitmekten.
Aden'e yürüteç almış dedesi ( kayınpederim olur) çocuk bi oraya bi buraya 2 kere gidiyor hoppp yorgun düşüp uyuyor artık valla
Pikoş, bebikommm selamınaleyküm dostlarım.
Nassınız bakam.
bebikommm geçmiş olsun kuzuyai kabızlığı 1,5-2 ay çektik, zor valla. Ada da popoda çatlak olmuştu. Kan görmüştüm gaitada.
Eğer günlük bi kabızlıksa bi fitil atıvereydin rahatlasaydı yazık kuzu.
selam babuşcum..
bebikom naber hatun...
gözlerimi yiiiiiiiii o zamanben de sana aşığım hele o göslerin yoh mu
fen-o-women :deli:
ben de senin tıp dru gibi kadın oluşuna hastayım
kızım bunnar böle sormassan sölemiolar sevdiklerini arada esiyo diolar sorman lazım dürttüklemen lazım arasıra
hee seni de beğenmiyo bunnar grup kurmuşlar grup yapıyolar
halka ve köpekten bizde de var
pasta yap kek yap hadi durma karıştır dan bağa fenalık geldi gari
aman bizim analarımız sanki çok mu eğitimliydi boşver iyi baksın da önemli değil canım
anam halaya mı Allah muhtaç etmesin inşallahhhh
hadi babuşum hayırlı ugurlu olsun balım şimdiden umarım burda çok mutlu ve huzurlu olursunkızlar, 21 eylül itibariyle şu an çalıştığım şirketten ayrılıyorum...
24 eylülde de yeni şirkete başlıyorum Allah nasip ederse.
yaaaa bende bende bende istiyom totomu dönsem vuruyorum bu evde bıktımm vallahi yavrum yürütecle bile gidemiyo bi yere çarpıyo kalıyo 70m2bizim tasincagimiz ev de 150 m2. ben bunu zor temizliyorum onu nasil temizlerim bilmiyorum ama kasinmak bedava ev kucuk diye diye bindim bi alamete gidiyorum kiyamete:ne:
pikoşşş senin o noyanın boncuk gösleriyle o hayvana uçuşunu hayal ettimde yavrumm benim kurban olayımm onaselam babuşcum..
bebikom naber hatun...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
şahin de buna bayılıyor dırırırıııııı rııı tuliiii ve arkadaşları
ulen bileziklerime bi ALlah'ın kulu güle güle tak şıngırdat dememiş tüüüüüü körolmayasacılar
lidoş git bakalım ne çıkcak inşallah geçivci bi durumdur
noluyo be kim kimin bi yerlerine hasta?
a
aaaaaaaaaaaaaa
bana da hasta olun kız. hadi lun bana da hasta. olsanıza. sevsenize beni de :aglayan::aglayan: sevmeniz lazımdı amaaaaaaaaaa
nereye gidiyim yivrumm evdeysen sana gelimben değil ecrinnn o gidecek olan hatlar karıştı bilanzıklarınde çok kokoş ve sexüü leopar karısı seniii kocana dogum gününde bunları tak bide buna uygun bir gecelik al giyin saçlarınada bi fön çektir makyaj yap o biçin hediyelerin en güselini vermiş olursun zaten