2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
öp kuzum öp... özledim kız seni. dün andım hatta. ahahahah bbirine şey demiştin de kocamın yanında ağzıdan tükürük saçarak gülmüştüm.

"yazık kız ver bari adama" ahahahahahaha. nasıl bi bodoslama stildir o ya. hastanım abla...

Ahhhh ahhhh geçti o dönemler, çocuklu kadın oldum, işte geçti benden ya, nerde o cilve fısss oldum söndüm :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ekli dosyayı görüntüle 13019

Ekli dosyayı görüntüle 13020

Ekli dosyayı görüntüle 13021

Ekli dosyayı görüntüle 13022

bunlar son aldıklarımız. kuzucuğun bağırsakları dışarı çıktı suratına bile bakmıyor. ve nitekim hayatımda gördüğüm en ritmik şarkı vardı içinde. deli gibi dans ettiriyordu adama.

tırtıl güya emekleme arkadaşıymış. Aden suratına bile bakmadı... :(

halkaların nerde olduğunu bilmiyorum bile. ordan burdan çıkıyolar...

projeksiyonu'u da komşu çocukları gelince gündüz vakti karanlık yer bulamadığımız için banyonun duvarına yansıtıp oynuyoruz. Aden 156 daniye sonra sıkılıyor basıyor çığlığı o ayrı..

oyuncakla olmuyor anacım bu işler. ama eline versem süzgeçi, kepçeyi, kumandayı bılgısayarı saatlerce sıkılmadan oynar.

He ya Ada da kumanda ve cep telefonu manyağı. Nerde görse beşyüz metreden tanır, ağlar, ister.
Kumandayı streç folyoya sardım verdim geçen gün, azcık oynasın diye.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ebebkten geçen bunu aldım 19,90 tl. fiyatı
18+ ama aldım çünkü çokkkk güzel geldi
+18 olması ördek kafayı sallayıp kıçını başını oynatıp dans ediyor çok güzel bi şarkı çalıyor arada vak vaklıyo sende o halkaları boynundan geçirmeyeçalışıyosun
geçirdiğin zaman kuyruğuna değiyo halka ve dans etmeyi bırakıyo yandaki kanatlarıyla şak şak alkışlıyo ve parkede geze geze dansediyo bi yere çarptı mı aynen geri dönüyo çok güzel bişi tavsiye ederim

Güzelmiş bunu sevdim,alacam.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız ördek fotosu kaydırıyo sayfayı böyük ya o bakımdan. ayrıca sağol be sabah sabah iyi geldi :)) halbuse ben bugun kendimi çok beğenmiştim hayallerimi yıktın zilli.:) ahahahahaha

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
şu playskoolun ilk arabam ilk bisikleri varya ben onları resimlerinden biraz büyük bişi sanıyodum anam o ne be minicik şaşırmıştım

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ufalar di mi? çünkü geçen oyuncakçıda bi kadın çocuğuna alıyordu. kutu bana biraz ufak geldi. ki ondan bende almayı düşünuyodum. almayalım mı yani?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ekli dosyayı görüntüle 13023

biz bundan aldık geçenlerde hayatım, Aen ilk başlarda içine girince basıyordu çığlığı son haftalarda alıştı birazcık. ay düştü ay kafasını kırdı korkum da olmuyor.

gerçi benim ivri kocam yan çevirdi bunu içinde Aden'i görecekmişiz. korkarmış yalnız. dedim kocaman zaten gir içine oyna sende o zaman.

bundan bi dene bence eğlenceli bişey.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

biz bundan aldık geçenlerde hayatım, Aen ilk başlarda içine girince basıyordu çığlığı son haftalarda alıştı birazcık. ay düştü ay kafasını kırdı korkum da olmuyor.

gerçi benim ivri kocam yan çevirdi bunu içinde Aden'i görecekmişiz. korkarmış yalnız. dedim kocaman zaten gir içine oyna sende o zaman.

park yatağın şişmesi sanki ama güzel bişe. Evimde yer olaydı alırdım, ama kendimiz zor sığıyoz :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kızlar, 21 eylül itibariyle şu an çalıştığım şirketten ayrılıyorum...
24 eylülde de yeni şirkete başlıyorum Allah nasip ederse.

oo hayırlı uğurlu olsun

bu arada 21 eylül dedin de aklıma geldi kocamın dgünü netcem ben ya

Ben şu sallanan atlardan almak istiyorum adaya.
yalnız önce ben bincem üstüne :D:D

aa onlardan bende istiyom ama ark. almış onunki çok güzel ama bulamıyom onlardan ebebektekilerin arkalığı yok

kız bunu evde nereye sokcam dana kadar senin malikane böyük galiba

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar