2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
oğluma bireysel emeklilik yaptırdım tabii benim adıma ama onu şey gösterttim işte unuttum adını

bende bende!!!!!! bende dedigime bakma anam yaptırdı tabii ki :D
ahahahha :D
kız aslında lilac da konuşurkene çok datlış :D
nasıl sildim kızın karizmayı yalnız direkt datlış deyip de

beni nasıl görüyon kız bana da bişiler de, çüküm düşmesin

kız ben seni coook seviyom, taaaaa öteki mahallede ilk yakın durdugum insansın, yerin ayrı bende...:huhuu::huhuu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın kızlar

valla hiç okuyamadım kaynana muhabbetlerini çokkk uzunlardı

aze şahin de doğduğundan beri alt değiştirilmesinden giyinip soyunmaktan nefret ediyo hemen kendini ordan oraya atmaya kaskatı kesilmeye başlıyo ııgggggggggg diye kıçını bi kaldırıyo yeminle indiremiyorum

Ayyy bi de o var ya bizde de durum aynı, giyinirken, soyunurken de aynı terane :D Kıçını yediğim :D

verdim gitti.

ahahaha verdim derken tel nosunu...

aha azo kime demişti kız onu. ver kız adama yazık diye. ahahahhaa onu da çok özledim aslıyı da :(

Ben de seni özledim ya :( Aramıza giren avukatım utansın, Vicdansız kadın!

leader gökçe'yi seviyo pike babuş'u beni kimse sevmiyo mu hainler pis mikroplar :kizginasli: :kizginasli: :bitter: :acep::sim3::gitme:

Abbooooo kız ben de seni seveyim gel dicektim, seni de sevmişler. Bak çıngar çıkarcam beni niye sevmiyonuz olum, ezik miyim ben? Yolda görseniz üstüme mi basarsınız? :(

Heee kızlar bu aralar hiçbir oyuncakla Kuzey'in ilgisini çekemediğim için nette bulduğum birşeyi almayı düşünüyorum, adı biraz garip "takip et beni fred" :D Hem yürüyor hem ses çıkarıyormuş, bilginiz olsun.

Bi de babuş ben kaçırdım resmi ya :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ayyy bi de o var ya bizde de durum aynı, giyinirken, soyunurken de aynı terane :D Kıçını yediğim :D

Abbooooo kız ben de seni seveyim gel dicektim, seni de sevmişler. Bak çıngar çıkarcam beni niye sevmiyonuz olum, ezik miyim ben? Yolda görseniz üstüme mi basarsınız? :(

Heee kızlar bu aralar hiçbir oyuncakla Kuzey'in ilgisini çekemediğim için nette bulduğum birşeyi almayı düşünüyorum, adı biraz garip "takip et beni fred" :D Hem yürüyor hem ses çıkarıyormuş, bilginiz olsun.

Ben seni de seviyom kız. Bak yılbaşında bi sana hediye aldım ben :D
En çok seni seviyom o yüzden bence :elif:
Resmi de koyam kız tekrardan senin için. Bak başkası istese komazdım hayatta :deli:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ben seni de seviyom kız. Bak yılbaşında bi sana hediye aldım ben :D
En çok seni seviyom o yüzden bence :elif:
Resmi de koyam kız tekrardan senin için. Bak başkası istese komazdım hayatta :deli:

Anaaaammmm kız hık demiş burnundan düşmüş vallahi ya, aynaya çok bakmışın :D Ama maşallah suphanallah tam yoğurup yoğurup öpmelik bi bebek Ada.
Heee bak yılbaşı hedayemizi biz giydik, güya ben onla resim de çekecektim ama unuttum. Fekat resimlerde dikkat et genelde ayağımızdaki çoraplar senin hediyen babuşum

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kizlarrr.. ayy ben hala fenayim da neyse nefret ederim hastalik anlatmaktan iki gundur utaniyorum kendimden. tevekkel bazen ceneye vurabiliyo demek:D
evde takmadigim gozlugumu buldum. alali 2 sene rahat olmustur. ama gorusum bi degisti takinca sormayin. resmen bulanik goruyomusum ben. ama basim bi garip oldu ondan pek takamdim.

az once merdiven yikayan hatun geldi. ayligini aldi onumuzdekinayi da istedi. aaa yok dedim olsa hep veririm biliyosun. halbuki vardi ama hep bi hafta taktigindan vermwk istemedim.se tam o sirada icerden bi kut sesi akabinde defne nin aglamasi. koltuga tutunup yurumeye calisiyo ya muhtemel yine elini birakip artistlik yapti ve dustu. cokk agladi ama kuzumm:(

neyse defneyi aldim kapiya dondum. kucaga gelince sustu hemen. kadinn ayy kendimi sorumlu hissederim falan atiyo tutuyo. baya panik gibi konusuyodu. dedim kadina para yok dedim allah da beni cezalandirdi. kendi kendime vicdan somurusu yaparken kadin bana giderayak hamilemisinn sen giiii didi. ne dedim anlamadim. ( muhtemel anlamak istemedim:D) tekrar etti hamilemisinn yogggsamm? yooo dedim. ne bileyimm gobegin cikmis elbiseden de hamilesin sandiydimm.. a aaaa dedim kapiyi ikapatinca rezill kendi gobegine bakmazz. hamilemiymisimm. ohh iyi ki vermedim. edepsizz seyy. soylendim soylendimm sonra yine uzuldum. sanki bunu soyleyen ilk insan. gobegim 6 aylik duruncaa insanlar tutamiyo ceneyi tabi. acin bi topik zayiflayalimm beaaaaa:ne::ne:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

canım ben sana Tunanın sevdiği birkaç oyuncağı ekleyeyim. müzikli ve ışıklı şeylere özellikle bayılıyor.
mucks

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ben bakıcı buldum bu arada kızlar. pazartesi başlayacak. daha anaç, bol şiveli bir teyze :D aynı fiyatı istedi, arkadaşım o fiyatla başlama dediyse de ben kıyamadım. of ben bu iyi niyet yüzünden daha çok çekerim herhalde.
Tuna da mübarek çingene pilici. herkesin üstüne atladığından kadına hemen gitti. şok oldu. geçen sene yakın bir arkadaşımın kızına bakıyordu. o çok soğuk ve temkinlidir. 18 aylık ama daha kucağıma alıp şapşup sevebilmiş değilim. bnm sıpanın ise en çok sevdiği şey :1:
eski bakıcısı cumaya kadar gelecek. daha haberi yok. o ay sonuna kadar bakmayı planlıyordu. tam maaş alsın diye herhalde. ama kusura bakmasın, oğlum yeni teyzeye ne kadar çabuk alışırsa o kadar iyi... yalnız o bayan daha eğitimliydi. Tunayla çok güzel oyunlar oynuyor, şarkılar söylüyordu. naapalım artık, kısmet böyleymiş. bir nebze olsun içim rahatladı. sıkıntıdan patlayacaktım düşünürken

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gozunaydinn little im.. icine sinmesi cok iyii. buds oynaar oyun bebegim zira artik oyuncaklar o kadar islevsel ki cok da zorlanmaz. belki sen de dersin su oyunu sveer bu oyunu sever diye.

bende gorumceme faturlarina karsilik defneyi bakmasini istedim. dahasi bi gorumcem ona soyledi. o da bakarim ama ben cok evde duramiyorum biliyosun onu da giydiririm beraber gezeriz dedi. olur dedim. ama neden bilmem icim rahat degil. halasindan daha iyi kim bakar cocuga. hele benimkiler gibi halalar. hic kiyamiyorum kuzuma. ama ben is bulana kadar yasini bulur o da. daha iyinolur sanki.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
hade bakalım bi günün daha sonuna gelıyoruz. cuma kadın gelecek eve ohh h.sonu da rahatım ev mis olacak.

bi ütüm kaldı onları da kaynanama yollayım yarın akşam da yapsın.

kadın bi de ütümü yapar kız benim yollarım mis gibi katlı jilet gibi ütülü yollar hepsini. sonra da burda arkasından çen çen konuşurum.

hiii canım benim ya valla kıymetini bilememişim gaynanamgilin...

1
ama tansel ya kadın bildiğin meclis üyesi gibin. kararlı, titiz, tuttuğunu koparan ,cevval...

valla kendisindeki hitabet sanatı bende olsa şuan dominik cumhuriyetinin başbakanı bendim.

bak bi de lilacs varya o da ağır böyle. höytt höyttt. onlarla konuşurken boyle laflarıma falan dikkat edıyorum, titiz davranıyorum kendime çeki düzen verıyorum falan. ahahahhahaa delırdım zaar.

Yaaaaaa gokcem bi alemsin ne diyeyim. Kızlar sizde gökçe gibimi düşünüyorsunuz. Size civelek yonlerimide göstermem gerek.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ben bakıcı buldum bu arada kızlar. pazartesi başlayacak. daha anaç, bol şiveli bir teyze :D aynı fiyatı istedi, arkadaşım o fiyatla başlama dediyse de ben kıyamadım. of ben bu iyi niyet yüzünden daha çok çekerim herhalde.
Tuna da mübarek çingene pilici. herkesin üstüne atladığından kadına hemen gitti. şok oldu. geçen sene yakın bir arkadaşımın kızına bakıyordu. o çok soğuk ve temkinlidir. 18 aylık ama daha kucağıma alıp şapşup sevebilmiş değilim. bnm sıpanın ise en çok sevdiği şey :1:
eski bakıcısı cumaya kadar gelecek. daha haberi yok. o ay sonuna kadar bakmayı planlıyordu. tam maaş alsın diye herhalde. ama kusura bakmasın, oğlum yeni teyzeye ne kadar çabuk alışırsa o kadar iyi... yalnız o bayan daha eğitimliydi. Tunayla çok güzel oyunlar oynuyor, şarkılar söylüyordu. naapalım artık, kısmet böyleymiş. bir nebze olsun içim rahatladı. sıkıntıdan patlayacaktım düşünürken

Canım şu an bizim için tek önemli şey bakıcı. Icine sindiyse çok sevindim. Dün selim bakicisindan bana gelmek istemedi.hiç uzulmedim demekki seviyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar