2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
selam kizlarrr.. ayy ben hala fenayim da neyse nefret ederim hastalik anlatmaktan iki gundur utaniyorum kendimden. tevekkel bazen ceneye vurabiliyo demek:D
evde takmadigim gozlugumu buldum. alali 2 sene rahat olmustur. ama gorusum bi degisti takinca sormayin. resmen bulanik goruyomusum ben. ama basim bi garip oldu ondan pek takamdim.

az once merdiven yikayan hatun geldi. ayligini aldi onumuzdekinayi da istedi. aaa yok dedim olsa hep veririm biliyosun. halbuki vardi ama hep bi hafta taktigindan vermwk istemedim.se tam o sirada icerden bi kut sesi akabinde defne nin aglamasi. koltuga tutunup yurumeye calisiyo ya muhtemel yine elini birakip artistlik yapti ve dustu. cokk agladi ama kuzumm:(

neyse defneyi aldim kapiya dondum. kucaga gelince sustu hemen. kadinn ayy kendimi sorumlu hissederim falan atiyo tutuyo. baya panik gibi konusuyodu. dedim kadina para yok dedim allah da beni cezalandirdi. kendi kendime vicdan somurusu yaparken kadin bana giderayak hamilemisinn sen giiii didi. ne dedim anlamadim. ( muhtemel anlamak istemedim:D) tekrar etti hamilemisinn yogggsamm? yooo dedim. ne bileyimm gobegin cikmis elbiseden de hamilesin sandiydimm.. a aaaa dedim kapiyi ikapatinca rezill kendi gobegine bakmazz. hamilemiymisimm. ohh iyi ki vermedim. edepsizz seyy. soylendim soylendimm sonra yine uzuldum. sanki bunu soyleyen ilk insan. gobegim 6 aylik duruncaa insanlar tutamiyo ceneyi tabi. acin bi topik zayiflayalimm beaaaaa:ne::ne:
Ecrinim yavaşda olsa zayıflıyorum, eski halime dönmem için 7 kilo vermem gerek. Çok ciddi rejim yapamıyorum ama yılbaşında hedefim eski kilomda olmak. Aslında cok iradeliyimdir 1 ayda veririm ama emzirdigim için cesaret edemem. Selim emmeyi çok seven bi bebek, onun için bu hantal görünümume katlanıyorum. Gelecek hafta tatile gidicem hiç kilo almadan gelmem gerek

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Bende şarkı söyleyen kitabı ve ayiyi aldım. Selim ayıdan ziyade benim şarkı söylememi seviyor, hem söylüyor hem oynuyorum:huri:

Tuna da çok seviyor şarkılar... İngilizce şarkıları çok seviyor benim oğlum yaaa. mimiklerini görmeniz lazım. hickory dickory dock'ta en son saate fil çıkıyor ve kırılıyor ya, gözleri büyüyo büyüyo, ağzı açılıyo, a -aaaaa diyo :D ne yazıkki bu oyuncaklar çok pahalı :( plastik ve iki kablodan ibaretler aslında. her ay 2 oyuncak alacağım bundan sonra. yenilikleri seviyor kuzucuk

bakıcıya şahsen ısındım ama asıl önemli olan oğluma nasıl bakacağı. arkadaşım çok güvenilir olduğunu söyledi. haha, asıl komik olan olay. bizim üst kata 8 aylık bebekleri olan meslektaşlarımız taşınmış. bakıcı arıyorlar diye ben arkadaşımı aradım. o da konuşayım ben sana haber vereyim dedi. haber vermek için aradığında bnm bakıcıya ihtiyacım vardı artık. ben kaptım :1:

Tunişim ben mutfağı toparlarken oynuyordu babasıyla. emeklerken dengesini kaybedip plastik halkalardan birine çarpmış kafayı. az ağlayıp sustu ama sol kaşının üstü hafif şişmiş. içim ezildi akşam akşam :(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
İyi geceler herkese hızlıca geçmişi okudum evde misafirim var kaynımın kızı bir haftalığına geldi hepinizi öpüyorum
Lıttlecım Kayrada Hickory Dickory Dock a bayılıyor artık ezberledi sanırım en son fil geldiğinde oda bağırıyor birlikte söylüyoruz
birde Ten İn The Bad from onuda çok seviyor
Ayrıca yeni bakıcınız hayırlı olsun inşallah herşey gönlüne göre olur

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
İyi geceler hatunlar.
Lidilim yeni bakiciniz hayirli olsun insallah...

İyi geceler herkese hızlıca geçmişi okudum evde misafirim var kaynımın kızı bir haftalığına geldi hepinizi öpüyorum
Lıttlecım Kayrada Hickory Dickory Dock a bayılıyor artık ezberledi sanırım en son fil geldiğinde oda bağırıyor birlikte söylüyoruz
birde Ten İn The Bad from onuda çok seviyor
Ayrıca yeni bakıcınız hayırlı olsun inşallah herşey gönlüne göre olur

sağolun kızlar... inşallah hayırlı olur...
laylam aynen, Tuna da ten in the bed, BINGO, hickory dickory dock, five little monkeys... en çok bunları seviyor. pür dikkat dinliyor maşallah

ben yatayım kızlar
iyi geceler hepinize

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ohh nr güsel kuzucuklara aldıgınız oyuncakları seviyo eymene bu oyuncaklardan herhangi birini alsam akşama sağlam bir parçası kalmaz tuttugunu yere vura vura seviyo :D hele öten tıngırdayan şeylerden nefret ediyo sırf bu yüzden yürütecün düdüğünü kopardı hırsından :D cesaret edemiyorum almaya

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben bakıcı buldum bu arada kızlar. pazartesi başlayacak. daha anaç, bol şiveli bir teyze :D aynı fiyatı istedi, arkadaşım o fiyatla başlama dediyse de ben kıyamadım. of ben bu iyi niyet yüzünden daha çok çekerim herhalde.
Tuna da mübarek çingene pilici. herkesin üstüne atladığından kadına hemen gitti. şok oldu. geçen sene yakın bir arkadaşımın kızına bakıyordu. o çok soğuk ve temkinlidir. 18 aylık ama daha kucağıma alıp şapşup sevebilmiş değilim. bnm sıpanın ise en çok sevdiği şey :1:
eski bakıcısı cumaya kadar gelecek. daha haberi yok. o ay sonuna kadar bakmayı planlıyordu. tam maaş alsın diye herhalde. ama kusura bakmasın, oğlum yeni teyzeye ne kadar çabuk alışırsa o kadar iyi... yalnız o bayan daha eğitimliydi. Tunayla çok güzel oyunlar oynuyor, şarkılar söylüyordu. naapalım artık, kısmet böyleymiş. bir nebze olsun içim rahatladı. sıkıntıdan patlayacaktım düşünürken
gözün aydın canım benim çok sevindim
gunaydinnn kizlarrr. defnemm sagolsun artik acilislari ben yapicam:bebecik

benim kadar erkenci olamaz sanırım günaydn dünürüm öperim mıncırrırım kızının dötünü kargo yap gönder senin zilliyi eymenle oynasınlar geçen arkadaşımın bebeği geldi dikkatli dikkatli bakıyo seviyo kız çocugu 2 ay küçük eymenden bayıldık sevgi gösterisine

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

bir hayale aşıgım hayatım senide seviyorum görmeden bilmeden soyut kavramım benim dokunamamak hissedememek görememek ne beter bişeymiş arkadaş :(

ben de sana aşığım hele o göslerin yoh mu :D

Ben seviyom kız, hastanım hatta senin daha önce de dediydim.
Senin bi fenomen olduğunu düşünüyorum hattası :elif:

fen-o-women :deli:
ben de senin tıp dru gibi kadın oluşuna hastayım

Ayyy bi de o var ya bizde de durum aynı, giyinirken, soyunurken de aynı terane :D Kıçını yediğim :D

Ben de seni özledim ya :( Aramıza giren avukatım utansın, Vicdansız kadın!

Abbooooo kız ben de seni seveyim gel dicektim, seni de sevmişler. Bak çıngar çıkarcam beni niye sevmiyonuz olum, ezik miyim ben? Yolda görseniz üstüme mi basarsınız? :(

Heee kızlar bu aralar hiçbir oyuncakla Kuzey'in ilgisini çekemediğim için nette bulduğum birşeyi almayı düşünüyorum, adı biraz garip "takip et beni fred" :D Hem yürüyor hem ses çıkarıyormuş, bilginiz olsun.

Bi de babuş ben kaçırdım resmi ya :(

kızım bunnar böle sormassan sölemiolar sevdiklerini arada esiyo diolar sorman lazım dürttüklemen lazım arasıra :tskler:

seni de benn seviyommm kizz.. sen de beni sevv.. ne ayol bu sevgi yumagi biri de beni sevsin. beni begenmiyormusunuzz:deli::deli::sinirli:

hee seni de beğenmiyo bunnar grup kurmuşlar grup yapıyolar :sinirli:

canım ben sana Tunanın sevdiği birkaç oyuncağı ekleyeyim. müzikli ve ışıklı şeylere özellikle bayılıyor.
mucks

halka ve köpekten bizde de var
pasta yap kek yap hadi durma karıştır dan bağa fenalık geldi gari

ben bakıcı buldum bu arada kızlar. pazartesi başlayacak. daha anaç, bol şiveli bir teyze :D aynı fiyatı istedi, arkadaşım o fiyatla başlama dediyse de ben kıyamadım. of ben bu iyi niyet yüzünden daha çok çekerim herhalde.
Tuna da mübarek çingene pilici. herkesin üstüne atladığından kadına hemen gitti. şok oldu. geçen sene yakın bir arkadaşımın kızına bakıyordu. o çok soğuk ve temkinlidir. 18 aylık ama daha kucağıma alıp şapşup sevebilmiş değilim. bnm sıpanın ise en çok sevdiği şey :1:
eski bakıcısı cumaya kadar gelecek. daha haberi yok. o ay sonuna kadar bakmayı planlıyordu. tam maaş alsın diye herhalde. ama kusura bakmasın, oğlum yeni teyzeye ne kadar çabuk alışırsa o kadar iyi... yalnız o bayan daha eğitimliydi. Tunayla çok güzel oyunlar oynuyor, şarkılar söylüyordu. naapalım artık, kısmet böyleymiş. bir nebze olsun içim rahatladı. sıkıntıdan patlayacaktım düşünürken

aman bizim analarımız sanki çok mu eğitimliydi boşver iyi baksın da önemli değil canım

gozunaydinn little im.. icine sinmesi cok iyii. buds oynaar oyun bebegim zira artik oyuncaklar o kadar islevsel ki cok da zorlanmaz. belki sen de dersin su oyunu sveer bu oyunu sever diye.

bende gorumceme faturlarina karsilik defneyi bakmasini istedim. dahasi bi gorumcem ona soyledi. o da bakarim ama ben cok evde duramiyorum biliyosun onu da giydiririm beraber gezeriz dedi. olur dedim. ama neden bilmem icim rahat degil. halasindan daha iyi kim bakar cocuga. hele benimkiler gibi halalar. hic kiyamiyorum kuzuma. ama ben is bulana kadar yasini bulur o da. daha iyinolur sanki.

anam halaya mı Allah muhtaç etmesin inşallahhhh

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

ebebkten geçen bunu aldım 19,90 tl. fiyatı
18+ ama aldım çünkü çokkkk güzel geldi
+18 olması ördek kafayı sallayıp kıçını başını oynatıp dans ediyor çok güzel bi şarkı çalıyor arada vak vaklıyo sende o halkaları boynundan geçirmeyeçalışıyosun
geçirdiğin zaman kuyruğuna değiyo halka ve dans etmeyi bırakıyo yandaki kanatlarıyla şak şak alkışlıyo ve parkede geze geze dansediyo bi yere çarptı mı aynen geri dönüyo çok güzel bişi tavsiye ederim

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ene çocuklarınız türkçe şarkıları geçti ingilizce şarkılara mı başladı be?

biz hala orhan gencebay'dan bir teselli ver'i dinliyoruz... bu işte bi aksilik var ama ne

:eek:ky:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
canım ben sana Tunanın sevdiği birkaç oyuncağı ekleyeyim. müzikli ve ışıklı şeylere özellikle bayılıyor.
mucks

Sağol canım benim muck. Kuzey'e yürüyen birşeyler lazım onu çözdüm ben, artık hareket etmeyenlerle ilgilenmiyor.

Gözünaydın inşallah çok memnun kalırsınız.

1

Yaaaaaa gokcem bi alemsin ne diyeyim. Kızlar sizde gökçe gibimi düşünüyorsunuz. Size civelek yonlerimide göstermem gerek.

Evet, ben misal civelek yönlerini henüz görmedim :huri:

Günaydın kızlar nabersiniz?
Ben çok uykusuzum, sabah 4te kalktı Kuzey, 1 saat uyutmaya çalıştım, şimdi de sersem gibiyim.
Hee bi de dün annem gösterdi, bizim köşeli koltuk var, onun bi köşesinden diğer köşesine tutuna tutuna gidiyor velet :D
Tabi ben bu ilklerinde hiç yanında olamıyorum, akşama anca görüyorum ama buna da şükür.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ekli dosyayı görüntüle 13019

Ekli dosyayı görüntüle 13020

Ekli dosyayı görüntüle 13021

Ekli dosyayı görüntüle 13022

bunlar son aldıklarımız. kuzucuğun bağırsakları dışarı çıktı suratına bile bakmıyor. ve nitekim hayatımda gördüğüm en ritmik şarkı vardı içinde. deli gibi dans ettiriyordu adama.

tırtıl güya emekleme arkadaşıymış. Aden suratına bile bakmadı... :(

halkaların nerde olduğunu bilmiyorum bile. ordan burdan çıkıyolar...

projeksiyonu'u da komşu çocukları gelince gündüz vakti karanlık yer bulamadığımız için banyonun duvarına yansıtıp oynuyoruz. Aden 15 saniye sonra sıkılıyor basıyor çığlığı o ayrı..

oyuncakla olmuyor anacım bu işler. ama eline versem süzgeçi, kepçeyi, kumandayı bılgısayarı saatlerce sıkılmadan oynar.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
öp kuzum öp... özledim kız seni. dün andım hatta. ahahahah bbirine şey demiştin de kocamın yanında ağzıdan tükürük saçarak gülmüştüm.

"yazık kız ver bari adama" ahahahahahaha. nasıl bi bodoslama stildir o ya. hastanım abla...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar