Ecrinim yavaşda olsa zayıflıyorum, eski halime dönmem için 7 kilo vermem gerek. Çok ciddi rejim yapamıyorum ama yılbaşında hedefim eski kilomda olmak. Aslında cok iradeliyimdir 1 ayda veririm ama emzirdigim için cesaret edemem. Selim emmeyi çok seven bi bebek, onun için bu hantal görünümume katlanıyorum. Gelecek hafta tatile gidicem hiç kilo almadan gelmem gerekselam kizlarrr.. ayy ben hala fenayim da neyse nefret ederim hastalik anlatmaktan iki gundur utaniyorum kendimden. tevekkel bazen ceneye vurabiliyo demek![]()
evde takmadigim gozlugumu buldum. alali 2 sene rahat olmustur. ama gorusum bi degisti takinca sormayin. resmen bulanik goruyomusum ben. ama basim bi garip oldu ondan pek takamdim.
az once merdiven yikayan hatun geldi. ayligini aldi onumuzdekinayi da istedi. aaa yok dedim olsa hep veririm biliyosun. halbuki vardi ama hep bi hafta taktigindan vermwk istemedim.se tam o sirada icerden bi kut sesi akabinde defne nin aglamasi. koltuga tutunup yurumeye calisiyo ya muhtemel yine elini birakip artistlik yapti ve dustu. cokk agladi ama kuzumm![]()
neyse defneyi aldim kapiya dondum. kucaga gelince sustu hemen. kadinn ayy kendimi sorumlu hissederim falan atiyo tutuyo. baya panik gibi konusuyodu. dedim kadina para yok dedim allah da beni cezalandirdi. kendi kendime vicdan somurusu yaparken kadin bana giderayak hamilemisinn sen giiii didi. ne dedim anlamadim. ( muhtemel anlamak istemedim) tekrar etti hamilemisinn yogggsamm? yooo dedim. ne bileyimm gobegin cikmis elbiseden de hamilesin sandiydimm.. a aaaa dedim kapiyi ikapatinca rezill kendi gobegine bakmazz. hamilemiymisimm. ohh iyi ki vermedim. edepsizz seyy. soylendim soylendimm sonra yine uzuldum. sanki bunu soyleyen ilk insan. gobegim 6 aylik duruncaa insanlar tutamiyo ceneyi tabi. acin bi topik zayiflayalimm beaaaaa:ne::ne:
canım ben sana Tunanın sevdiği birkaç oyuncağı ekleyeyim. müzikli ve ışıklı şeylere özellikle bayılıyor.
mucks
Bende şarkı söyleyen kitabı ve ayiyi aldım. Selim ayıdan ziyade benim şarkı söylememi seviyor, hem söylüyor hem oynuyorum
İyi geceler hatunlar.
Lidilim yeni bakiciniz hayirli olsun insallah...
İyi geceler herkese hızlıca geçmişi okudum evde misafirim var kaynımın kızı bir haftalığına geldi hepinizi öpüyorum
Lıttlecım Kayrada Hickory Dickory Dock a bayılıyor artık ezberledi sanırım en son fil geldiğinde oda bağırıyor birlikte söylüyoruz
birde Ten İn The Bad from onuda çok seviyor
Ayrıca yeni bakıcınız hayırlı olsun inşallah herşey gönlüne göre olur
gözün aydın canım benim çok sevindimben bakıcı buldum bu arada kızlar. pazartesi başlayacak. daha anaç, bol şiveli bir teyzeaynı fiyatı istedi, arkadaşım o fiyatla başlama dediyse de ben kıyamadım. of ben bu iyi niyet yüzünden daha çok çekerim herhalde.
Tuna da mübarek çingene pilici. herkesin üstüne atladığından kadına hemen gitti. şok oldu. geçen sene yakın bir arkadaşımın kızına bakıyordu. o çok soğuk ve temkinlidir. 18 aylık ama daha kucağıma alıp şapşup sevebilmiş değilim. bnm sıpanın ise en çok sevdiği şey :1:
eski bakıcısı cumaya kadar gelecek. daha haberi yok. o ay sonuna kadar bakmayı planlıyordu. tam maaş alsın diye herhalde. ama kusura bakmasın, oğlum yeni teyzeye ne kadar çabuk alışırsa o kadar iyi... yalnız o bayan daha eğitimliydi. Tunayla çok güzel oyunlar oynuyor, şarkılar söylüyordu. naapalım artık, kısmet böyleymiş. bir nebze olsun içim rahatladı. sıkıntıdan patlayacaktım düşünürken
gunaydinnn kizlarrr. defnemm sagolsun artik acilislari ben yapicam:bebecik
bir hayale aşıgım hayatım senide seviyorum görmeden bilmeden soyut kavramım benim dokunamamak hissedememek görememek ne beter bişeymiş arkadaş
Ben seviyom kız, hastanım hatta senin daha önce de dediydim.
Senin bi fenomen olduğunu düşünüyorum hattası :elif:
Ayyy bi de o var ya bizde de durum aynı, giyinirken, soyunurken de aynı teraneKıçını yediğim
Ben de seni özledim yaAramıza giren avukatım utansın, Vicdansız kadın!
Abbooooo kız ben de seni seveyim gel dicektim, seni de sevmişler. Bak çıngar çıkarcam beni niye sevmiyonuz olum, ezik miyim ben? Yolda görseniz üstüme mi basarsınız?
Heee kızlar bu aralar hiçbir oyuncakla Kuzey'in ilgisini çekemediğim için nette bulduğum birşeyi almayı düşünüyorum, adı biraz garip "takip et beni fred"Hem yürüyor hem ses çıkarıyormuş, bilginiz olsun.
Bi de babuş ben kaçırdım resmi ya
seni de benn seviyommm kizz.. sen de beni sevv.. ne ayol bu sevgi yumagi biri de beni sevsin. beni begenmiyormusunuzz:deli::deli:
canım ben sana Tunanın sevdiği birkaç oyuncağı ekleyeyim. müzikli ve ışıklı şeylere özellikle bayılıyor.
mucks
ben bakıcı buldum bu arada kızlar. pazartesi başlayacak. daha anaç, bol şiveli bir teyzeaynı fiyatı istedi, arkadaşım o fiyatla başlama dediyse de ben kıyamadım. of ben bu iyi niyet yüzünden daha çok çekerim herhalde.
Tuna da mübarek çingene pilici. herkesin üstüne atladığından kadına hemen gitti. şok oldu. geçen sene yakın bir arkadaşımın kızına bakıyordu. o çok soğuk ve temkinlidir. 18 aylık ama daha kucağıma alıp şapşup sevebilmiş değilim. bnm sıpanın ise en çok sevdiği şey :1:
eski bakıcısı cumaya kadar gelecek. daha haberi yok. o ay sonuna kadar bakmayı planlıyordu. tam maaş alsın diye herhalde. ama kusura bakmasın, oğlum yeni teyzeye ne kadar çabuk alışırsa o kadar iyi... yalnız o bayan daha eğitimliydi. Tunayla çok güzel oyunlar oynuyor, şarkılar söylüyordu. naapalım artık, kısmet böyleymiş. bir nebze olsun içim rahatladı. sıkıntıdan patlayacaktım düşünürken
gozunaydinn little im.. icine sinmesi cok iyii. buds oynaar oyun bebegim zira artik oyuncaklar o kadar islevsel ki cok da zorlanmaz. belki sen de dersin su oyunu sveer bu oyunu sever diye.
bende gorumceme faturlarina karsilik defneyi bakmasini istedim. dahasi bi gorumcem ona soyledi. o da bakarim ama ben cok evde duramiyorum biliyosun onu da giydiririm beraber gezeriz dedi. olur dedim. ama neden bilmem icim rahat degil. halasindan daha iyi kim bakar cocuga. hele benimkiler gibi halalar. hic kiyamiyorum kuzuma. ama ben is bulana kadar yasini bulur o da. daha iyinolur sanki.
mucks
ben bakıcı buldum bu arada kızlar. pazartesi başlayacak. daha anaç, bol şiveli bir teyzeaynı fiyatı istedi, arkadaşım o fiyatla başlama dediyse de ben kıyamadım. of ben bu iyi niyet yüzünden daha çok çekerim herhalde.
1
Yaaaaaa gokcem bi alemsin ne diyeyim. Kızlar sizde gökçe gibimi düşünüyorsunuz. Size civelek yonlerimide göstermem gerek.
kız zilli azoooooooooooo naber?
hayatım muah muah