2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ben de aynı şekilde. Böyle bir tartışma yaşadık biz de ve ben cinnet sınırına geldim. O gün bugündür eşim biraz ayar çekti kendine. Eşim de olsa, hatta evladım da olsa, iki gözümün biri olsa haddini bilecek.

Benim eşimde o günden sonra acayip tırstı. Öyle kem küm etmez. adamın eşyalarını topladım, bavula koydum kapıya koydum. Annemi babamı görümcemi aradım haberiniz olsun boşanıyoruz dedim. Vallahi zor sakinleştirdiler. Eşime dedimki boşanırım senden alırım Selimi ve sonra tekrar hayatta kurarım üzüntü felan duymam dedim. Ayyy ne gündü ya.. Tam patlamıştım hatta sinir kriiz gibiydi.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuş ben gormedımmmmmmmm...

tanselim ee bi gelirsın de haber etmezsin bak o zaman neler olur burda. valla bavulunu toplar koyarım kapının önüne seni. (ahahahahahah aha yandı devreler)

leom Allah yardımcın olsun.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya leom bu iş cemaaet işi falan değil. bu iş kesınlıkle yobazlık ve körükörüne sorgulamadan kim ne derse desın inanma işi.

evet bende foto, biblo bilumum objenin önüne namaz kılmam, kıldırtmam. hiç bi cemaate de taraf değilim. ama çocuğun yoğun bakımda yatmasını da kalkıp açıklığıma, süslenmeme bağlayanın ağzını burnunu süslerim.

cahillik seninkilerin yaptıkları başka hiç bişi değil. milleti dininden soğutmasınlar rica ederim. valla boyle akrabalarım olsa ve bana din din kisvesi altında böyle saçmalasalar yeminle o dini ilk bi sorgular bu dinse ben dinsizim derim.

peh acayip gerildim be akşam akşam. hepimiz Rabbimizden sağlıklı çocuk istedik tabi ama hepimiz acayip de heves ettik bebeklerimizin her bişeyine. özen gösterdik. raabimin bizim için; BAK BAK KULUMA BAK NASIL DA ÖZENİYOR DU ŞUNUN BEBESİNİ Bİ YOĞUN BAKIMDA YATIRAYIM DA AKLI BAŞINA GELSİN" DIYECEGINI SANMÖIYORUM.

ÖYLE OLSA İDİ RAB OLMAZDI. TAPILMAZDI... PSİKOPAT MI YARADAN DA UFACIK BEBEYİ ANASININ AÇIKLIĞI yüüznden kövezlerde yatırsın, canının yanmasına musade etsın.. hastalıkla sınasın.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Hatta kızlar geçenlerde şöyle bi olay oldu. Selimin altınlarını bozdurdum, yatırım hesabı felan açtırıp borsadan hisse senedi aldım.Eşim sen yorulma ben halledeyim dedi. Yok dedim benim kontrolümde olcak dedi. biraz bozuldu ama olsun

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
zati serçe barnaaamı çekmeceye sıkıştırdım hırsımdan gelip kaynananların saçını başını yolacam yaaa.

oğlumu da çok özledim. gögsüm taş kesildi süt doldu... (tek gögsümü benimsedi aden dierini almadı hiç o da ufacık kaldı sütü de kesildi. çok komık oluyor dıgerı şişince ama. ahahahahha biri şiş biri minnak)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
zati serçe barnaaamı çekmeceye sıkıştırdım hırsımdan gelip kaynananların saçını başını yolacam yaaa.

oğlumu da çok özledim. gögsüm taş kesildi süt doldu... (tek gögsümü benimsedi aden dierini almadı hiç o da ufacık kaldı sütü de kesildi. çok komık oluyor dıgerı şişince ama. ahahahahha biri şiş biri minnak)

bende hep sana soracktım, uzun süre emzirmeyince süt azalır derler. Gün içinde sağma durumun olurmu.. Müsaitmi ortamın. Benim odam tek kişilik, dolabımda var. Bazen sağıyorum.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Denize karşı senin evinde bi çay içmeyi isterim valalhi..

sen gel çay kahve viski vişne votka ne istersen içeruk anacım. evimde içki yasağı var ama sana istisna kuzum.

boru mu be höytt höytt tansel evime gelmiş...

yalnız ben senin karşında rahat duramam. hazır oldu dururum. sizli, bizli, efendimli, bilmukabeleli, filhakikalı falan konuşurum.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ay anne anneeeeeeeeeeeeeeeeeee... kuzum benim kız kopyan o senin. aslı gibidir kaşesi vur ancak yani. anammmmmmmmmm

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
senin o totilerini yerim ben.

GELİNİMMM... anasının kızı olsun benim gelinim. anası gibi olsun. anası gibi esaslı olsun. olsun yani... çok tatlı çok minnak çok güzel kız bu.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy yerim ben onu yerim.........
Babuşum aynı sen ya vallahi ne güzel benziyor kızın.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
anlıyorum tansel ve haklısın. 2 günde bir gelip çocuğu sevmesine tahammülüm yoktu hergün gelmesi bi yana kalması, danasını, danasının danasını da getirseydi şayet kalmaya evime benim de evliliğimde çok şeyler değişirdi.

leo'ma da hak verıyorum ama eşi çok iyi ve gerçekten çok çetin savaşlar vermiş bu evlilik için. kaynana, elti, görümce o şu bu bozamaz o evliliği. (Rabbim ayırmasın, bozmasın İnşallah. )

benim annem 40 gün bizimleydi. bırakmadım. kaynanam bir kere teklif etti, gerek yok annem var dedim. ısrar etmedi sonra zaten. yerini bilsin yeter.

ya leom bu iş cemaaet işi falan değil. bu iş kesınlıkle yobazlık ve körükörüne sorgulamadan kim ne derse desın inanma işi.

evet bende foto, biblo bilumum objenin önüne namaz kılmam, kıldırtmam. hiç bi cemaate de taraf değilim. ama çocuğun yoğun bakımda yatmasını da kalkıp açıklığıma, süslenmeme bağlayanın ağzını burnunu süslerim.

cahillik seninkilerin yaptıkları başka hiç bişi değil. milleti dininden soğutmasınlar rica ederim. valla boyle akrabalarım olsa ve bana din din kisvesi altında böyle saçmalasalar yeminle o dini ilk bi sorgular bu dinse ben dinsizim derim.

peh acayip gerildim be akşam akşam. hepimiz Rabbimizden sağlıklı çocuk istedik tabi ama hepimiz acayip de heves ettik bebeklerimizin her bişeyine. özen gösterdik. raabimin bizim için; BAK BAK KULUMA BAK NASIL DA ÖZENİYOR DU ŞUNUN BEBESİNİ Bİ YOĞUN BAKIMDA YATIRAYIM DA AKLI BAŞINA GELSİN" DIYECEGINI SANMÖIYORUM.

ÖYLE OLSA İDİ RAB OLMAZDI. TAPILMAZDI... PSİKOPAT MI YARADAN DA UFACIK BEBEYİ ANASININ AÇIKLIĞI yüüznden kövezlerde yatırsın, canının yanmasına musade etsın.. hastalıkla sınasın.

ben eşime dedim cahillik bu kusura bakma die ama onlara azım fermuar birgün cinnet geçircem o zaman olacaklara aklım yetmiyo böyle devam etmemelerini umuyorum ben buyum eger acıklıkla din sorgulanacaksa sorgulasınlar allaha havale ediyorum burda açtım kendimi sizlere okuyacakta eşim biliyorum bir gece 1,5 du kalktım buraya bakıyo ne dedim bakıyon hiçç... özel hayattamı yok dedim ben senin sitene girip bakıyomuyum? ben senin gibi hayatımı paylaşmıyorum ki diyo hemen biz burda bizbizeyiz onlar yabancı değil hamileliğimizin basından beri kardeş gibi olduk dedimmide susuyo

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
sen gel çay kahve viski vişne votka ne istersen içeruk anacım. evimde içki yasağı var ama sana istisna kuzum.

boru mu be höytt höytt tansel evime gelmiş...

yalnız ben senin karşında rahat duramam. hazır oldu dururum. sizli, bizli, efendimli, bilmukabeleli, filhakikalı falan konuşurum.

Yok be gökçecim ben öyle kasmam karşımdakini. Bak sen bana özelden bi telefon numaranı gönder, şimdi çıkıcam ben seni ararım. Zaten senin sesinide duymayı çok istiyordum. Pikem, babauş, aslı, leder,ve simuşla görüştüm. Bak sor onlara kasmam kız:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

ben eşime dedim cahillik bu kusura bakma die ama onlara azım fermuar birgün cinnet geçircem o zaman olacaklara aklım yetmiyo böyle devam etmemelerini umuyorum ben buyum eger acıklıkla din sorgulanacaksa sorgulasınlar allaha havale ediyorum burda açtım kendimi sizlere okuyacakta eşim biliyorum bir gece 1,5 du kalktım buraya bakıyo ne dedim bakıyon hiçç... özel hayattamı yok dedim ben senin sitene girip bakıyomuyum? ben senin gibi hayatımı paylaşmıyorum ki diyo hemen biz burda bizbizeyiz onlar yabancı değil hamileliğimizin basından beri kardeş gibi olduk dedimmide susuyo

Okuyomu eşin burayı.......Benim eşim okumaz sanmam.
Bazen bana evde TANSEL diyor çok gülüyorum..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

rabbim yar ve yardımcın olsun. dıyecek bişey yok.

açıklıkla da dinsiz olunuyorsa hepimiz ateistiz o halde. bak farkında olmadan kaç kişinin günahına girip ah alıyolar taa buralardan.

neyse susuyorum ve takma kuzum Allah sabredenlerledir diyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar