2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,

simuş, pikoş, laylam ve gökçem toplu geçmiş olsun kızlar... inşallah bebişlerin düşüşleri tekrarlanmaz, simuşum sen de tez zamanda iyi olursun umarım. annen gelemezse kendine mutlaka bir yardımcı bul, hatta bakıcı bul, nasılsa yanındasın, çalışmaya başlayıncaya kadar hem alışırsınız hem de sana yardımcı olur...

babuşhoşgeldin şeker. minnoş Adaya bayıldım... Tuna bu yıl su yüzü görmedi. seneye aynı bebek simidini biz de kullanacağız inşallah...

laylam daha önce yazmayı unuttum. Tuna rendelenmiş sebze çorbasını sevdi. yedi bitirdi. geçenlerde de tarhana yaptım tavuk suyuna, içine de biraz irmik attım kaynarken. onu da bitirdi. mama sandalyesinin katkısı da var sanırım bu başarıda :1:

bizim ayaklar çok uzun değil ama tombul. ben indirimde diye 20 numara bir ilk adım ayakkabısı almıştım. yürüteçteyken kullanırız ev içinde diye. ama hemen çıakrıyor ayağından. 19 numara nike ve puma da ayağa girmemişti, hangi numarayı alacağımı bilemedim :ne:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
selam kızlar

gökçem cook geçmiş olsun.cok iyi bilirim korkuyu insanın ömründen ömür gidiyor..cok sükür bişeyi yokmus adenin.allah hepsini korusun.

laylam ve pikosum sizede cok geçmiş olsun.o kadar hareketlendilerki artık işimiz dahada zor.

uzum zamandır yine gelemedim.bazen okudum ama cevap yazacak vaktim olmadı.işe başlayan tüm arkadaslarımın allah yardımcıları olsun saatler cabucak akıp gitsin bebişlerine kavussunlar hemencek :)

saol tatlım, bende nerde bu hatun diye düşünüyodum ki facede fotolarınızı gördüm :D
Kızlar sizlere de çok geçmiş olsun. Allah tüm bebekleri korusun.
Ada da tatilde şezlongdan kuma düştü. Pek ağlamadı, ama çok alçaktan ve kuma düştüğü için paniklemedim bu kez.
1 gün gözlemledim sadece… Hamdolsun bir şey olmadı. Ama yine basiretim bağlandı, dönüp düşeceği aklıma gelmedi, dönüp yan taraftan bez alıyordum.
Oysa her zaman çok titizlenirim…

saol dadlum.. sizede ve sana ayrıcada geçmiş olsun... Ve hoşgeldin...
Noyanda usturuklu yakın mesafeden düşmüştü ama o bile insanı titretiyor valla... bizdde 1 gün gözlem altında tuttuk falan standart şeyler işte...
selam kızlar,

simuş, pikoş, laylam ve gökçem toplu geçmiş olsun kızlar... inşallah bebişlerin düşüşleri tekrarlanmaz, simuşum sen de tez zamanda iyi olursun umarım. annen gelemezse kendine mutlaka bir yardımcı bul, hatta bakıcı bul, nasılsa yanındasın, çalışmaya başlayıncaya kadar hem alışırsınız hem de sana yardımcı olur...

bizim ayaklar çok uzun değil ama tombul. ben indirimde diye 20 numara bir ilk adım ayakkabısı almıştım. yürüteçteyken kullanırız ev içinde diye. ama hemen çıakrıyor ayağından. 19 numara nike ve puma da ayağa girmemişti, hangi numarayı alacağımı bilemedim :ne:

saol tatlım.. nasılsın?
Geçmişte bi tablo koymuştum.. ayagını cetvelle ölcütünüz mü hiç?

Tablodas burda bakın...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
saol tatlım, bende nerde bu hatun diye düşünüyodum ki facede fotolarınızı gördüm :D

saol dadlum.. sizede ve sana ayrıcada geçmiş olsun... Ve hoşgeldin...
Noyanda usturuklu yakın mesafeden düşmüştü ama o bile insanı titretiyor valla... bizdde 1 gün gözlem altında tuttuk falan standart şeyler işte...

saol tatlım.. nasılsın?
Geçmişte bi tablo koymuştum.. ayagını cetvelle ölcütünüz mü hiç?

Tablodas burda bakın...

iyiyim cnm. sen nasılsın? bugün bakıcı izinli. tunadan kafamı kaşıyamıyorum. uyusu da duşa girsem...

mızmız olmadığında ölçerim tatlım.sağol...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Biraz önce bir arkadaşım (üniversiteden en yakın arkadaşım diyebilirim) mail atmış, işe döndün mü tatilden diye. Ben de espirili olsun diye "bu sefer dönmem sandım ama yine döndüm :D" dedim.
Eğleniyorum sözde.
Gelen cevaba o kadar üzüldüm, o kadar moralim bozuldu ki.

Şöyle yazmış:

Öbür işin de yalan oldu he senin, daha başlayamadın he :)
Başka bi yerler bulsana, reklamlı, halkla ilişkilerli filan, daha eğlenceli olabiler :)

Hani ben bir firmayla anlaştım ya prensipte, CEO ile görüşmem kaldı bir tek, ama adam yurt dışına çıktı, araya bayram girdi, sonra ben tatile gittim derken uzadı, bir de firmanın merkezi St.Petersburgda, TR ofisi Ankarada. İstanbul yapılanması yeni, o yüzden de işler yavaş işliyor.
Bizim şu an çalıştığımız şirkette de müşterimiz bu firma, bir siparişe teyidi (kaşe-imza) 15 günde zor alıyoruz, firmanın iç yapısını da iyi biliyorum yani.

Hiç açıklama gereği duymadım. Evet öyle oldu, yalan oldu dedim geçtim.
Ama çok üzüldüm...İçim karmakarışık oldu.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Biraz önce bir arkadaşım (üniversiteden en yakın arkadaşım diyebilirim) mail atmış, işe döndün mü tatilden diye. Ben de espirili olsun diye "bu sefer dönmem sandım ama yine döndüm :D" dedim.
Eğleniyorum sözde.
Gelen cevaba o kadar üzüldüm, o kadar moralim bozuldu ki.

Şöyle yazmış:

Öbür işin de yalan oldu he senin, daha başlayamadın he :)
Başka bi yerler bulsana, reklamlı, halkla ilişkilerli filan, daha eğlenceli olabiler :)

Hani ben bir firmayla anlaştım ya prensipte, CEO ile görüşmem kaldı bir tek, ama adam yurt dışına çıktı, araya bayram girdi, sonra ben tatile gittim derken uzadı, bir de firmanın merkezi St.Petersburgda, TR ofisi Ankarada. İstanbul yapılanması yeni, o yüzden de işler yavaş işliyor.
Bizim şu an çalıştığımız şirkette de müşterimiz bu firma, bir siparişe teyidi (kaşe-imza) 15 günde zor alıyoruz, firmanın iç yapısını da iyi biliyorum yani.

Hiç açıklama gereği duymadım. Evet öyle oldu, yalan oldu dedim geçtim.
Ama çok üzüldüm...İçim karmakarışık oldu.

kına yolliim de kıçına yak sevincin katmerli olsun diye cevap yaz sende

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
selamm kizlarr. tabiri caizse oluyorum sanirsam. bir basdonmesi,mide bulantisi anlatilcak gibi degil. isiga bakamiyorum, tv ye bakamiyorum, dun disarda bile dolasamadim. gozumde bulanik hafiften. bas donmesi de oyle yer kayiyo gibi degil de kafam bi ton gibi.hafiften bas agrim da var. kac zamandir hafif hafifti de dayanilcak gibi deil artik. bunun yanind istifra da etmiyorum ama oyle kuru bi bulanti. allah im hic mi gecmez. dr sitesinde sordum kadin. vertigo yakinmasi dedi. kbb gibi ama norolojik bi muayene de olun yazmis. dun aksam gozlerim kipkirmiziydi. ne oluyo anlamiyorum. bugun dr a gidicem insallah ama neye gidicem. goz e mi norolojiye mi yoksa kbb a mi? bide pantolon ,esofman hatta gobegime gelen camasir bile giyemiyorum. gobegime dokunldugu anda artiyo bulanti. arabaya binmek kismini saymiyorum bile:(:(:(

Geçmiş olsun,muhtemelen vertigo-meniere belirtilerine benziyor.Bende de var vertigo,sinsi bir hastalıktır,yatar yatar ters bir hareket veya ani bir stres tetikleyebilir.öyle bir şey işte ama sarhoşluğun son aşamasındaymış gibi salalnır bütün dünya,mide bulantısı da cabası ani hareketlerden kacınıcaksın,başını bile yavaşca döndürüceksin zaten yaptırmaz yapamazsın.dikkatli olursan uzun sürmez.tamamende geçmez..tekrar gecmis olsun..(kafası çok çalışanların hastalığıymış dr öyle demisti ):)))Nöroloji bakıyor bu duruma.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar bakın benim bu cadı kızım naptı..bugun hatta az once geldik daha carsıya gitmistik,neyse avm olsa gıkı cıkmaz carsı pazarda deliriyo cocuk istemiyo.neyse otobuste gidiyoruz durmadı arabasında kucagıma aldım sonra bi baktım napıyoooooooo :D

arada ayakta duran adamın pantolonunu yakalmıs cekistiriyo

ayyy zor tuttumkendimi gulmemek icin kızım yapma diyorum cekiyorum yine uzanıyo..sonra o yetmedi yanımda oturan kadının cantasına vuruyo paaat pat diye,ayyy kabus oldu resmen yaa deli :deli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
selam hatunlar...

evim kalkmış gidiyor yarın için kadın çağırayım dedim kadına ulaşamıyorum ıyı mi? milletin paraya ıhtıyacı yok sanırım.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bi de bu eve akşam kaynanamlar çaya geleceklermiş. epeydir gelmediler tabi gelmeleri lazım. bu kızın huysuz bebeği var, işe başladı yorgundur, kadın gelecek evine demek temizliği var diyen yok anasını satayım.

tabi p.tesileri izindeyim ya artık değerlendirmeleri lazım asla boş geçmemeli dinlenmemeliyim ben.

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
Oğlum bugün okula başladı ablaları,ama ben kara kara düşünüyorum.malesef sınıfı 1.kata düşmüş..2 merdiven cıkıcak yani.şimdilik sadece 1.sınıflar başladı ama haftaya bütün okul başlıyor.Bufalo sürüsü gibi inip cıkıcaklar o merdivenleri ite kaka..annelik kadar zor bisey varmı acaba dünyada yaaa...Ya düşerse,kafasını yararsa,şöyle olursa böyle olursa.......Bebeleriniz büyüyüpte onları okulun kapısında bıraktıgınızda anlıycaksınız beni..ayakları geri geri gidiyor insanın.demekki hiç gecmiyor bu heyecan bu sefer artık düsünmem diyordum ama olmadı yine...Kaç cocugun olursa olsun analık analık işte :)))

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
bi de bu eve akşam kaynanamlar çaya geleceklermiş. epeydir gelmediler tabi gelmeleri lazım. bu kızın huysuz bebeği var, işe başladı yorgundur, kadın gelecek evine demek temizliği var diyen yok anasını satayım.

tabi p.tesileri izindeyim ya artık değerlendirmeleri lazım asla boş geçmemeli dinlenmemeliyim ben.
ama şimdi onlara sorsan işgününde kapısını bile calmıyoz kızcagız calısıyo izinliyken gidiyoz biz derler :)))

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
o benim yollamama gerek kalmadan alıp yakmıştır hayatım.
bu kadar sevinen kınayı da yakar bence.

hee o da var dimi doğru söylüyosun

Babuşşşşşşşşşşşşşşşş hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsın ada nasıl ?

bak fikfikci hemen fikfik varmı diye sormus ahhaa

kızım benim ağzımda var icraat yok

kızlar bakın benim bu cadı kızım naptı..bugun hatta az once geldik daha carsıya gitmistik,neyse avm olsa gıkı cıkmaz carsı pazarda deliriyo cocuk istemiyo.neyse otobuste gidiyoruz durmadı arabasında kucagıma aldım sonra bi baktım napıyoooooooo :D

arada ayakta duran adamın pantolonunu yakalmıs cekistiriyo

ayyy zor tuttumkendimi gulmemek icin kızım yapma diyorum cekiyorum yine uzanıyo..sonra o yetmedi yanımda oturan kadının cantasına vuruyo paaat pat diye,ayyy kabus oldu resmen yaa deli :deli:

anasına bak kızını al :D

kız aden mi o anam koca adam gibi duruyo maşallah yerim onun duduşlarını
kaynananlara ne sölüyon ki pazartesileri evde olduğunu

Oğlum bugün okula başladı ablaları,ama ben kara kara düşünüyorum.malesef sınıfı 1.kata düşmüş..2 merdiven cıkıcak yani.şimdilik sadece 1.sınıflar başladı ama haftaya bütün okul başlıyor.Bufalo sürüsü gibi inip cıkıcaklar o merdivenleri ite kaka..annelik kadar zor bisey varmı acaba dünyada yaaa...Ya düşerse,kafasını yararsa,şöyle olursa böyle olursa.......Bebeleriniz büyüyüpte onları okulun kapısında bıraktıgınızda anlıycaksınız beni..ayakları geri geri gidiyor insanın.demekki hiç gecmiyor bu heyecan bu sefer artık düsünmem diyordum ama olmadı yine...Kaç cocugun olursa olsun analık analık işte :)))

aa bebikomun minnak kardeşi mi var ne güzel
hayırlı uğurlu olsun okul hayatınız
bizimkilere de nasip olsun inşallah
evet ya insan bırakamaz da ben heralde çalışmassam kapıda yatarım :deli:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azom gece 10 da mı eve gidiyosun? çok zor olmuyor mu ya? oğlunu ne zaman görüyorsun yahu? ben 5.30 da evdeyim. 9.30 10 arası gece uykusuna yatıyor aden (maşallah çok düzene girdi kuzum işe başladıktan sonra) o kadar hasret kalıyorum ki yetmiyor o 3-4 saat bana.

Rabbim yardımcın olsun tatlım ya hakikaten çok zormuş şartlar :(

Yok kız Gökçem 6.30da gidiyorum eve, 10'a kadar Kuzey ile oynuyorum ondan giremiyorum yazdım :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
selamm kizlarr. tabiri caizse oluyorum sanirsam. bir basdonmesi,mide bulantisi anlatilcak gibi degil. isiga bakamiyorum, tv ye bakamiyorum, dun disarda bile dolasamadim. gozumde bulanik hafiften. bas donmesi de oyle yer kayiyo gibi degil de kafam bi ton gibi.hafiften bas agrim da var. kac zamandir hafif hafifti de dayanilcak gibi deil artik. bunun yanind istifra da etmiyorum ama oyle kuru bi bulanti. allah im hic mi gecmez. dr sitesinde sordum kadin. vertigo yakinmasi dedi. kbb gibi ama norolojik bi muayene de olun yazmis. dun aksam gozlerim kipkirmiziydi. ne oluyo anlamiyorum. bugun dr a gidicem insallah ama neye gidicem. goz e mi norolojiye mi yoksa kbb a mi? bide pantolon ,esofman hatta gobegime gelen camasir bile giyemiyorum. gobegime dokunldugu anda artiyo bulanti. arabaya binmek kismini saymiyorum bile:(:(:(

geçmiş olsun ecrincim, dahiliye yönlendirir muhakkak, inşallah önemli bir şey değildir...

babuş... hoş geldin :) ve de geçmiş olsun....

ben de artık pek giremiyorum maalesef...daha ders programım da belli değil...bugün eşim de ist. da. annemlerde kalacağız...yarın da oradan okula :(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

cooooooook gecmis olsun canım insaallah onemli bisey degildir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar