selam kızlar biz tatilden pazar gunu donduk. nevsehiri cok begendim havası cok guzel. gece uzunkollu ve yorganla yatıyoduk dusunun2 gundur hastayım. mide bulantılarım devam ediyo 14 haftalık olduk. 2 gundur kusarken burnum kanıyor sonra kendiliğinden duruyo. bas agrım da cok. o kadr minoset bna msn demedi. karın agrım da var. halsizlik de cabası.. doktora gtmedim ama aksam gtsem mi diye dusunuyorum. he bu arada kaynnmlar koyde 1 ayfln klcaz diolar kfam raht biraz.
Hangi site o lidılım yav?
e- olan mı
evet şekerim, aynen o site...
gitar da neyin nesi? accık fransz kaldım geçmişi okuyamadım da
Adaya bi gitar almıştım da canım, dışı sünger kaplamalı, markasını sordu arkadaşlar, beğenmişler.
Ben de markasını bilemedim hatırlayamadım.
Üstünde de yazmıyo.
Sünger gitar, tavşan gitar, pembe gitar diye googleda arata arata buldum izini sonunda da
Arkadaşlara onu söylüyorum
haaa anladım... sağol cnm. baktım da şimdi. toyzz shopta vardı bunlardan...
selam dostlar...
simuş, Allah kolaylık versin canım ya, işin zor...annenler gelince az rahatlarsın inşallah.
nazo ve layla valla sizin iş de zor, tam rahata erişmişken aynı şeyleri hem yeniden yaşıyorsunuz hem de kıskançlıklar var bu kez, Allah size de yardım etsin...
babuş gözün aydın, annen ist.da ev alıyormuş...eşin yapar empati merak etme sen
little ben de o siteden memnunum, çünkü ertesi gün elimde oluyor aldıklarım, geçenlerde başka yerden yaptım da 3 gün kargoya verilecek diye bekledim...
ne haber yavruşlar
evde temizlik var ben Kayrayla oda turumuzu atıyorum bu bebek kucakta da durmuyor kollarım kırıldı valla
benim büyük oğlan Nazomun kız gibi bi garip hallerde artık ergen oluyor ya bi sinir bi sinir kendimi zor tutuyorum kalbini kırmamak için okullar açılsaydı sabahtan akşama kadar okulda olacak belki sakinleşir
Gitarın laptopu da varmış
Aynı şekilde süngerden. Tonton laptop :kahkaha::kahkaha:
ehehehh olabülür tabiEmpati yerine misilleme yapmasın da
amin güselim benim....Allah yattıkları yerlerde dinlendirsin canım.
Sağ olanlarımızı da başımızdan eksik etmesin...
Canım azar azar başlamasından itibaren yaklaşık 24 saat, yoğunlaşıp hızla açılmasıyla birlikte de 10 saat kadar sancı çektim. Açılmam çok hızlıydı benim, 3 dk.da birden de aşağı düştüğünde sabaha kadar bekleyemicem diye serumla kestiler sancımı.
Ağrı eşiğim yüksektir benim...
Tabi doğum anını yaşamadım. O ıkınma kısmına bişey diyemem.
ECRİN NERDE ECRİİİİİİİİİİNNNNNNNNN
izmir'e gelcem sende kalcam dedim diye kacıyonmu yoksa gıııızzz
nazom ve laylam sizin minik abi ve abla kıskanç mı olmuşlar. yerim ama ben onları ya, tatlı belalar... okullar açılınca sakinler onlar... siz bana gönderin ben hallederim
benim de başımda büyük yaramaz var ya, kocam hani kendisi. elektrik faturasını ödemeyi unutmuş. 2 ay. elektriği kesmişler... Rabbim nolur benim kocama biraz sorumluluk ver yaaaaaaaaa, toplam 64 lira için olacak iş mi... :bitter: ay yok dondurucuda birkaç kutu dondurma vardı, en çok onlara üzüldüm :1:
Al senin olsun bu yaramazlar etin senin kemiği bizim (eskiden okula yazdırırken öğretmenlere öyle derlermişya)
biz okul açılsın diyoruz sizi düşünmüyoruz bencilizya
geçmiş olsun dondurmalara bende üzüldüm iyiki dondurucuya kışlık falan koymadın