2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
anaammm tanselll selim mii kızz buu bebişş?? a aa kızz benimm res,imlerde gordugumm bole degildi yaa. ben baska bebe mi gordumm yoksa. masallahh kız guzeli derler yaa oyle cıkmıss burda. arkası kızz bu oglanınn ben sana dıyımm:D masallahhh yaa cok datluu cıkmısssss accık mıncırsamm ne olurduu:sevindirikasli:

Evet canım Selim, kuzum böyle şafka ve bereli kız gibi çıkıyor. Çevermedekiler sen mutlaka bir kız doğurmalısın diyorlar:) Bende Allahım nasip ederse 3 yıl sonra bi bebiş daha istiyorum sağlıkla..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
teyyy masallahhh valla kızz gibi cıkmıss haketten. daha oncekılerde baya adam adamdı senin cekişş acından olmus demek.. ada ya benziyo aynıı dimi.. o da bole menekse gozlu.. masallahhh cokk tatlı ıkısı dee oyyy ıkısını de mıncırırımmm:sevindirikasli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bakk bu benziyo onceki fotolaraaa.. nedenn farklıı anladımm. defne gibi gulunce dudişleri cizgi olmus kuzununn:D ikincisi gozleri ısık az geldiginden belli olmuyo. allah hep guldursun ınsallahh cnmm cok tatlı

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
gunaydın anım sanada yada tunaydın :D

tsk ederiz gecti cok sukur ilk kazamızı atlattık Allah daha kotulerini yasatmasın cok korktum ya elim ayagım saldı titredim dakikalarca o agladıkca bende agladım korkudan,sinirden,heyecandan...

Bak hersey duzelcek merak etme sen anneannem sey derdi
'cocuk buyutmek demirden leblebidir,cigneyebilirsen cigne..'

napalım artık dunyaya geldiler bi kere biz istedik Rabbimiz verdi bizlere,simdi bakkmak zorundayız buyutmek zorundayız oyle yada boyle ama insallah Allah ım sabrını da verir basta sana sonra hepimize

Neyse Bebikom Allah korumuş...

Anneannen de ne güzel söylemiş... Bayıldıııım!

Bu arada regl ilk başlarda çok sancılı oluyor, bak ben nerdeyse 40 ımız çıktığından ber oluyorum ve ilk kez bu defa daha az ağrılı oldu. Maşallah diyiim de...

buda yolculuk için güzelmiş tatlım sen nirden aldın bacım?

Pikoşum ben bi bebe mağazasından aldım. Tiny love ın. e bebekte de varmış fotoyu ordan aldım koydum.

Teşekkür ederis simuş teyzeeeee :sevindirikasli:
Markası yerli hiç bilinmedik bir markaydı ama bulurum ben simuşum neydi netten,şimdi hatırlayamadım ama…
Toyzz shoptan aldımdı.
Ben bu senin aldığın şeyi geçen gün karşı komşunun arabasında gördüm. Otoparkta kimse yokken eşimle biraz arabalarını röntgenliyoduk da, oto koltuklarına bakmak için :D
Bu senin oyuncaktan da vardı da ne olduğunu anlayamamıştık :D Çok güzel görünüyodu :)

ehehehhehhe alemsiniz kız :D Ben de dün realde bi hatun gördüm, bu hoppalalar var ya ona benzer bişeye koymuş bebeyi, ama üst kısmı hoppala gibi plastik değil, kumaştan kızını öyle yürütüyordu. Çok hoşuma gitti keşke sorsaydım nerden aldınız diye. Zira yakında bizlere de gerek olucak öyle bişey...

İş konusunda da tatile çok uzak bi yere gitmeyecekseniz belki bi gidersin. Ama uzak yere gidecekseniz onu bilemedim. Çünkü olursa çalışmak istiyor musun o çok önemli. Boğaz manzarası da kaçmaz gerçi :D:D

ooooowwww süper haber bu senin adına çok sevindim kuzum yayamaz duruya birazda anneanne sahip çıkar :D
gözün aydın simuşşşşş

Saol Lidoşum. Bakalım ben gündüzleri bizimkilere gidince benimki de hafta sonları ya da akşamları babama ablama gidelim dicek mi çok merak ediyom...

selam kızlar biz tatilden pazar gunu donduk. nevsehiri cok begendim havası cok guzel. gece uzunkollu ve yorganla yatıyoduk dusunun :) 2 gundur hastayım. mide bulantılarım devam ediyo 14 haftalık olduk. 2 gundur kusarken burnum kanıyor sonra kendiliğinden duruyo. bas agrım da cok. o kadr minoset bna msn demedi. karın agrım da var. halsizlik de cabası.. doktora gtmedim ama aksam gtsem mi diye dusunuyorum. he bu arada kaynnmlar koyde 1 ayfln klcaz diolar kfam raht biraz.

Hoşgeldin Dünyam.

ne haber yavruşlar
evde temizlik var ben Kayrayla oda turumuzu atıyorum bu bebek kucakta da durmuyor kollarım kırıldı valla
benim büyük oğlan Nazomun kız gibi bi garip hallerde artık ergen oluyor ya bi sinir bi sinir kendimi zor tutuyorum kalbini kırmamak için okullar açılsaydı sabahtan akşama kadar okulda olacak belki sakinleşir

Uuuuuuy.... Aaaaaaaaaaah bu bebeler aaaaaaaaaaah.... Allahım yardımcın olsun Laylam... Senin de Nazomun da hepimizin de....

selam dostlar...

simuş, Allah kolaylık versin canım ya, işin zor...annenler gelince az rahatlarsın inşallah.

İnşallah Lilacscım teşekkür ederiz... :)

Empati yerine misilleme yapmasın da :D:D

Ahahahhaha bence de....

nazom ve laylam sizin minik abi ve abla kıskanç mı olmuşlar. yerim ama ben onları ya, tatlı belalar... okullar açılınca sakinler onlar... siz bana gönderin ben hallederim :D

benim de başımda büyük yaramaz var ya, kocam hani kendisi. elektrik faturasını ödemeyi unutmuş. 2 ay. elektriği kesmişler... Rabbim nolur benim kocama biraz sorumluluk ver yaaaaaaaaa, toplam 64 lira için olacak iş mi... :bitter: ay yok dondurucuda birkaç kutu dondurma vardı, en çok onlara üzüldüm :1:

Püüüüüü ben de tek benim kocam böyle sanıyodum. Elektriği ödemez elektrik kesilir, gaz biter donarız almayı unutur, bilgisayarı ödemez internet kesilir. Hey gidi heeeeeeeeeeeeeey....

selammm kızlarr. valla buraya girmek bile luks oldu heee. defne iyice aglak bi cocuk oldu. yani bos aglamıyo da aglıyo işte bı sebeptenn. ya dusuyo aglıyo ya kafasını carpıyo aglıyo ya kalka*mıyo aglıyo en olmadı bı yere sıkısıp aglıyo:bitter: artık ben odadayken de cıkıp gidiyo odadan. dun vileda kovasına tutunupp kalkmıs. ıs yapamaz oldum. ya o kovaya duscek bıgunn ya kova onun kafasına dokulcekk beklemedeyımm. wc gırısı yuksek bızım onunla ugrasmaz girmez diyodum ama ınadına wc ye gidiyo. o 10 cm lık yukseklıgı asıp oraya gidiyo ne varsa ıcerde bu kadar cezbeden. normalde tutuncak bıırsey arıyodu kalkmakk icin simdi odada sehpa neyın bırakmadıkk ya duvar dolapp ne gelirse ona tutunup yavs yavas kalkıyo. uyanıkk velett elınınn kaycagını hesap ediyo demek ki.uyku saatını ıple ceker moddayım:savasciasli:

esım dedi kı bana dun gece babana borcunu vermeyelım evi senin ustune yapayım. babam bunu zaten kabul etmez de normal olmadıgından ben yıne de sasırdımm. anlamadım dedım cok mu guvenıyosun,cok mu seviyosun yada bana cok mu uzuluıyosun. borcumuz evin 10 da biri degil cunku. ne yapsam yaranamıyorum baskası olsa boynuma atlardı tam bekledigim tepkiyi verdin dedi. :D annen var yaa oldurur seni dedim. o da kimin annesi duysa oglu ıkı yıllık karısına koca evi vermişş öldurur dedi. benimm kocam bana dukkan aldı ki yarısı benim takılarımdı onu bile daha kendi ailesinden kimseye soylemedi.e baban annene bi ev vermişş dedim. evet 6 cocuktan sonra 30 yasındayken vermiş dedi. sustumm. kocama kıyamadımm bu sefer ben babama oyle soyleyeyım ama sen bana evı verme kabul etse bile ayrılırsak bigun zaten soz verdin bana vericeksin dedim.bende accık salagım adam veriyosa al yani demi. neyse babamı arıcam dedim askıda bıraktımm.oyle dusunmesi bile yettı bana vermesede bişi olmaz.catlasın kaynanamm artıkın:D

Ecriiiiiiiiiiiiiiin... Bi senin zilli iki benim zilli diyorum yavrum.... :savasciasli::savasciasli:

olsun be onlar bizim yanımızda bambaka çocuklar oluyorlar...
eşimin kuzeninin bir kızı var. canavar gibi evlat. evlendiğim yıl gelini dövüceeeeeeeem diye karnıma bir tekme savurmuştu, canımın acısını hiç unutmam :savasciasli: koltuk tepesinden inmez, uçan tekmeler savurur, eller kollar bıçak gibi keskindir :kahkaha: sürekli bir savaşçı edasıyla dolaşır yani etrafta...
4-5 yaş grubuna gidiyor. öğretmeni çok uslu diyormuş :1:

ben kışlık koymayı beceremiyom laylam. annem kayınvalidem yaparsa yiyoruz işte. ama dondurmalara yazık oldu hakkaten. bir de yüzsüz yüzsüz elektrik şirketini arayıp çemkirdi, niye haber vermeden elektriğimi kesiyorsunuz diye:kahkaha: şaka gibi benim kocam yaa

Al işte Durunun büyümüş halidir bu.

TANSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL, yerim ben bu Selimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaah Allahım esirgesin yavrumu....

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
oylee simusummm. fenaa bu kızlarr cookk. daha simdiden kavga ediyo benle kabulenmesemde dısarda bizi goren cok insann soyluyo.. kızz senle kavga ediyo bu resmen diye. eliyle kasıgı kibarca itiyo yemicekse. arabadann kucaga gelmek istiyo almıyorum. bende oturuyorum cunku. eline ne versem atıyo o zamanlarr. aynı anda poposunu kaldırıp kaldırıpp vuruyo. bide anlasılmazz kelimelerle avaz avaz soylenıyo bana. ben hiçç bagırmıyorum halbuki babası da bagırmaz. bu cocuk niye bagırıp inatlasıyo bilmyorum. ama kucagıma alınca kafasını geriye cekip dikkatlice yuzume bakıyo kaslarını catıp. sonra gulup basını gogsume koyuyo ellerini de omuzlarıma. o zaman affediyorumm hemen kızgınlıgım geciyo:D allah ım korusun hepsini

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

amin güselim benim....
hiç kolay değil bende 10saatini evde çektim açılma olmadı die bide suni sancı yedim ama son noktoya kadar sıkmıştım dişimi ama doğumhanede hürrem gibi yırttım ortalığı ölüyorum die bağırdıkça doktorum ve ebem ölmüyosun anne oluyosun demişlerdi heygidin dayanılmıycak hiçbişi yok babuş reglde böle işte hala çekiyorum

babuş o pembe gtarın maviside varmı adacan çok tatlı çıkmış bu arada...

Var canım şöyle işte:

Ekli dosyalar

• Bb71319-2.jpg
    Bb71319-2.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 44

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Tanseeeeeeeelllllll maşallah subhanallah Selim tam lokum olmuş. Kız güzeli maşallah.
Arkası kız derler hakikatten

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
oylee simusummm. fenaa bu kızlarr cookk. daha simdiden kavga ediyo benle kabulenmesemde dısarda bizi goren cok insann soyluyo.. kızz senle kavga ediyo bu resmen diye. eliyle kasıgı kibarca itiyo yemicekse. arabadann kucaga gelmek istiyo almıyorum. bende oturuyorum cunku. eline ne versem atıyo o zamanlarr. aynı anda poposunu kaldırıp kaldırıpp vuruyo. bide anlasılmazz kelimelerle avaz avaz soylenıyo bana. ben hiçç bagırmıyorum halbuki babası da bagırmaz. bu cocuk niye bagırıp inatlasıyo bilmyorum. ama kucagıma alınca kafasını geriye cekip dikkatlice yuzume bakıyo kaslarını catıp. sonra gulup basını gogsume koyuyo ellerini de omuzlarıma. o zaman affediyorumm hemen kızgınlıgım geciyo:D allah ım korusun hepsini

Kız işte bulmuşsun ya neden bağırdığını: seni istiyo, kucağına gelmeye çabalıyo. Benimki de böyle yapsa keşke alınca sussa. Ben benimkinin ne istediğini bile anlamıyorum ki.... :(:(

İnşallah babuşum, 2. çoçuğu çok isterim kız olursa çok güzel olur. Hatta 3. çoçuk bilem isterim ben:)

Allahım gönlüne göre versin Tanselim. Kızlar çok cilveli çok zilli oluyolar yalnız söyliiiim :D

Bu arada Durunun da bi fotosu var kafasında donuyla heheheheh çocukları şekilden şekile sokuyoz yaaaa :D:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kız işte bulmuşsun ya neden bağırdığını: seni istiyo, kucağına gelmeye çabalıyo. Benimki de böyle yapsa keşke alınca sussa. Ben benimkinin ne istediğini bile anlamıyorum ki.... :(:(

Allahım gönlüne göre versin Tanselim. Kızlar çok cilveli çok zilli oluyolar yalnız söyliiiim :D

Bu arada Durunun da bi fotosu var kafasında donuyla heheheheh çocukları şekilden şekile sokuyoz yaaaa :D:D

kızz bizim bu mutluluk tablosu 30 sn ye. derdi masaya ulasmak. benim gonlumu yapınca hemen masaya donuveriyo. hani kedyi kucagına alırsın tepine tepine kacmaya calısır yaa. benim kucuk pisicik de masaya gitmeye calısıyo aynı oyle.kolu tutuyon eli atıyo eli tutsan ayagını atıyo masayı kurcalıcak dıye. sonra da onun icin bagırmaya baslıyo:(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar