2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Allahıııııııııııııım kız Adaaaa kız Adaaaaa yicem seni yiceeeeeeeem maşallah sana. Şimdiden gitarcı olmuş eheuheueheu :D Babuş, oyuncak çok güzel yalnız. Ben buna benzer yani işlev olarak benzer bişe aldım ama arabaya, ön koltuğun arkasına takılıyor, bi minik direksiyonu var, direksiyondan basıyosun, koltuğa bağlı olan aksamdaki hayvan ses çıkarıyo. Ama bu daha güzelmiş güle güle kullanın. Markası modeli vs si ne bunun?

Teşekkür ederis simuş teyzeeeee :sevindirikasli:
Markası yerli hiç bilinmedik bir markaydı ama bulurum ben simuşum neydi netten,şimdi hatırlayamadım ama…
Toyzz shoptan aldımdı.
Ben bu senin aldığın şeyi geçen gün karşı komşunun arabasında gördüm. Otoparkta kimse yokken eşimle biraz arabalarını röntgenliyoduk da, oto koltuklarına bakmak için :D
Bu senin oyuncaktan da vardı da ne olduğunu anlayamamıştık :D Çok güzel görünüyodu :)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Teşekkür ederis simuş teyzeeeee :sevindirikasli:
Markası yerli hiç bilinmedik bir markaydı ama bulurum ben simuşum neydi netten,şimdi hatırlayamadım ama…
Toyzz shoptan aldımdı.
Ben bu senin aldığın şeyi geçen gün karşı komşunun arabasında gördüm. Otoparkta kimse yokken eşimle biraz arabalarını röntgenliyoduk da, oto koltuklarına bakmak için :D
Bu senin oyuncaktan da vardı da ne olduğunu anlayamamıştık :D Çok güzel görünüyodu :)

ay babuşş alemsiniz bi biz oyleyiz sanıyodum aynen eşimle boyle arabalara bakar olmuştuk burda o nasıl koltukmuş bu nasılmış diye ehehhh :D :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Şimdi alarkodan aradılar. geçenlerde görüşmeye gitmiştim.
sırf boğaz manzarasına hasta olduğum için çalışabilirim öyle bi yer yani :D, ki zaten kalitesi aşikar.
ama şansıma bakın ki tatilde olacağımız hafta içinde bi gün çağırıyolar iyi mi!
ve çanakkalede geçici yada kalıcı görevlendirme durumları da varmış. geçici olursa istanbula çekecekler, kalıcı olursa hepten ordasın.
napsam bilemedim tatilimi iptal edip yine de gitsem mi ki görüşmeye.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlarrr....kasıklarım agrıyoo,sızım sızım sızlıyo yaa :(

ama dogum sancısını kokune kadar hissetmiş biri olaraktan,bu agrı da ne ki sen en beterini yasadın diyip kendimi teselli etmeye calısıyorum ama oluyo mu billmiyommm :dertli:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Şimdi alarkodan aradılar. geçenlerde görüşmeye gitmiştim.
sırf boğaz manzarasına hasta olduğum için çalışabilirim öyle bi yer yani :D, ki zaten kalitesi aşikar.
ama şansıma bakın ki tatilde olacağımız hafta içinde bi gün çağırıyolar iyi mi!
ve çanakkalede geçici yada kalıcı görevlendirme durumları da varmış. geçici olursa istanbula çekecekler, kalıcı olursa hepten ordasın.
napsam bilemedim tatilimi iptal edip yine de gitsem mi ki görüşmeye.

hmm zor bi durum ama canakkale meselesi biraz zorlar seni babusum, hayırlısı olsun...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ama dogum sancısını kokune kadar hissetmiş biri olaraktan,bu agrı da ne ki sen en beterini yasadın diyip kendimi teselli etmeye calısıyorum ama oluyo mu billmiyommm :dertli:

Kız bebikom ben doğum sancısı da çektim, ama regllerimde daha çok ağrıyodu kız benim karnım.

hmm zor bi durum ama canakkale meselesi biraz zorlar seni babusum, hayırlısı olsun...
çanakkale olmaz pikoşum ya. eğer çanakkale kesinse beni aramayın demiştim zaten ama kesin birşey de diyemiyolar. bu tip projelerde hep en son kesinleşir bu tip şeyler. ama termik santral kuruluyor orda satınalmaları muhtemelen yerinden olur, merkez ofisten değil....

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın babuş...
bilgisayar basına oturmak benim neyime.cok yorgunum kızlar bende bi çoğunuz gibi..ela artık gece hiç durmuyor..

yeniden yazmaya kalksam az önce yazdıklarımı zaman alır.irem beni zorluyor bu ara.kıskançlıkta tavan yaptık nerdeyse..su okullar acılsada dikkati derslerine kaysa diye bekliyorum.

coookk yorgunum ama cokk.uykusuzluk falan umrumda da değil.kafamın içi yorgun...

kuzum benim bizim sikayet etmemiz ayıp kaçıyo senin yanında 2 tane çılgın kız ugraşmak zorr allah en çok sen ve laylama yardım etsin
Sahi bi haber size benden. Annem istanbulda ev almaya karar verdi... Bu benim için çok güzel çünkü eşimin ailesinin durmadan bize gel bize gel baskılarından, eşimin de her hafta kanunmuş gibi bizimkilere uğrayalım demesinden oldukça sıkılmıştım. Elbette ben asla taviz vermeden mesafemi koruyorum kendileriyle asla içli dışlı olmadım sık gitsek de. Onlar bana gelmez. Bir ara kayınvalidem teklifsiz gelme gibi densizlik edecek oldu derhal bildirdim canı istediğinde az sonra oradayım deyip gelemeyeceğini. Gelmiyor da şimdi.
Ama sürekli ayağına çağırmasından fenalık gelmişti.
Şimdi benim annem de burda olursa, eşim biraz empati yapar herhalde.
Ama annem sürekli İstanbulda oturmaz, gelir gider durur Eskişehiri bırakamaz.
Ama asıl içimi burkan, dün benim çocukluğumun geçtiği anneannemle dedemin evi satıldı. Çocukluğuma ait aklımda kalan görüntüler kendi evimizden çok oradadır. Ben anneannemi ve dedemi çok severdim, çok düşkündüm. Annem tek çocuk olduğu için onlarda bana, seneler sonra kardeşim oldu zaten,uzun zaman tektim.
Şimdi sanki geçmişim satılmış, kaybolmuş gibi hissediyorum.
Eminim annem de öyle. Hatta o daha karışıktır,kesin. Onun uzun uzun yılları geçti orada ve orası onun eviydi. Elleriyle yapmışlar anneannem,dedem ve annem orayı...Ama mantıken satılması uygundu. 4-5 senedir anneannem ve dedem vefat ettiğinden beri annem giremiyor o eve ve giderek viraneleşiyor...Çok güzel de bir yerde isteyeni çok...
Annem satmasa biz o işin hakkından hiç gelemezdik,ileriki yıllarda.Gidip oturacak da değiliz.
Böylece bahçesindeki dutları,ayvaları,zeytinleri ve armut ağacıyla, dün, benim çocukluğum öldü...
yaa babuş beni en hassas noktamdan etkiledin inanki tutamadım gözyaşlarımı zor olmuş senin için rabbim mekanlarını cennet etsin anneannem ve dedemin kıymetini bir kez daha anladım rabbim onlarada sağlık sıhhat versin benide dedemler büyüttü gibi annemden babamdan çok onlardır benim için birde bir dönem dayımın yüzünden 6 katlı apartmanlarını kaybettiler ev terlikleriyle bizim kapımızda buldular kendilerini o dönemde bende izmir torbalıda büyük bir süt fabrikasında çalışıyodm ayrı bir evim vardı aldım yanıma babamdan para istemek zor olur filan die emekli maaşına bile haciz konmuştu ben torunlarıyım çekinmezler dedim aldıgım paranın tamamını dedeme veriyodum evi o çekip çeviriyodu anne baba gibi oldular 5 ay yaşadık beraber...sonra eşimle evlenme kararı alınca ben onlardan onlarda benden ayrılırken çok fena olduk anneannemi hastaneye kaldırdık :( tansiyonu gitti kendine gelemedi çok zorrr yaaa o anılarım canlandı
gözün aydın babuşum tekrar benim annem gibi yanına geldi dayanamadı iyi oldu arada eskişehir arada istanbul olur bizimki dahada farklı izmir,ankara,manisa,altınoluk arası geziyo her kapıda biri var mecbur ama yanınma oldugunu bilmek bile yetiyo
Ha bu arada, annenin İstanbula gelecek olması çok güzel bi haber. E bi müjde de ben vereyim o halde; sanırım bizimkiler de Ankaraya yerleşecekler :D
ooooowwww süper haber bu senin adına çok sevindim kuzum yayamaz duruya birazda anneanne sahip çıkar :D
gözün aydın simuşşşşş

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
selam kızlar biz tatilden pazar gunu donduk. nevsehiri cok begendim havası cok guzel. gece uzunkollu ve yorganla yatıyoduk dusunun :) 2 gundur hastayım. mide bulantılarım devam ediyo 14 haftalık olduk. 2 gundur kusarken burnum kanıyor sonra kendiliğinden duruyo. bas agrım da cok. o kadr minoset bna msn demedi. karın agrım da var. halsizlik de cabası.. doktora gtmedim ama aksam gtsem mi diye dusunuyorum. he bu arada kaynnmlar koyde 1 ayfln klcaz diolar kfam raht biraz.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kız bebikom ben doğum sancısı da çektim, ama regllerimde daha çok ağrıyodu kız benim karnım.

çanakkale olmaz pikoşum ya. eğer çanakkale kesinse beni aramayın demiştim zaten ama kesin birşey de diyemiyolar. bu tip projelerde hep en son kesinleşir bu tip şeyler. ama termik santral kuruluyor orda satınalmaları muhtemelen yerinden olur, merkez ofisten değil....

babuş doğum sancısı bende çektim hemde 18 saat ama son demlerini yaşamışmıydın bilmiyorum alttan mudehale etmeye başlayıpta seni ıkındırtları nokta çok fena... işte aslında doğum sancısıda orda başlıyo ....
işte bebikomun dediğide bu olsa gerek

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
selam kızlar biz tatilden pazar gunu donduk. nevsehiri cok begendim havası cok guzel. gece uzunkollu ve yorganla yatıyoduk dusunun :) 2 gundur hastayım. mide bulantılarım devam ediyo 14 haftalık olduk. 2 gundur kusarken burnum kanıyor sonra kendiliğinden duruyo. bas agrım da cok. o kadr minoset bna msn demedi. karın agrım da var. halsizlik de cabası.. doktora gtmedim ama aksam gtsem mi diye dusunuyorum. he bu arada kaynnmlar koyde 1 ayfln klcaz diolar kfam raht biraz.
hoşgeldin yelizcan az da olsa kaynanan ve kaynınlardan ferahlamışsın bu arada geçmiş olsun bir git doktora hava değişiminden mi acaba? bebeğin cinsiyeti belli oldumu içime kız dogdu eymen 12 haftalıktı belli oldugunda merak ettim doğrusu

kuzum benim ne zamandır ilk kez adet olmandan kaynaklanıyo bir tamamen sökülsen rahatlıycan bebişim bi dahaki aya bu kadar olmaz nasılısnız minnoşum hiramıkom napıyo???

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ne haber yavruşlar
evde temizlik var ben Kayrayla oda turumuzu atıyorum bu bebek kucakta da durmuyor kollarım kırıldı valla
benim büyük oğlan Nazomun kız gibi bi garip hallerde artık ergen oluyor ya bi sinir bi sinir kendimi zor tutuyorum kalbini kırmamak için okullar açılsaydı sabahtan akşama kadar okulda olacak belki sakinleşir

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
BABUŞ'UM..............

benimde dogumdan once regl agrılarım berbattı ilacsız gecmiyodu hsasta gibi oluyodum kıvranıyodum..insallah dedim dogumdan sonra bi nebze hafifler..
simdiki oyle degill cok siddetli ama yinede kendini belli ediyo yani agrı..
napalım bunada sukur..

LEADER'ım....

heh o dedigin son dakikalardaki mudahaleler ve nihayete erene kadar cektigin o ızdırap var yaa...simdi regl agrısını hissettikce dogum yaptıgım gunu hatırlıyorum valla bi garip oldum..ölüceğimi dusunmustum o an ama olmedim valla :cokkomik:

bu arada iyiyiz biz ada'dayız iste du foto koycam simdi bak

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

günaydın babuş...

kuzum benim bizim sikayet etmemiz ayıp kaçıyo senin yanında 2 tane çılgın kız ugraşmak zorr allah en çok sen ve laylama yardım etsin

yaa babuş beni en hassas noktamdan etkiledin inanki tutamadım gözyaşlarımı zor olmuş senin için rabbim mekanlarını cennet etsin anneannem ve dedemin kıymetini bir kez daha anladım rabbim onlarada sağlık sıhhat versin benide dedemler büyüttü gibi annemden babamdan çok onlardır benim için birde bir dönem dayımın yüzünden 6 katlı apartmanlarını kaybettiler ev terlikleriyle bizim kapımızda buldular kendilerini o dönemde bende izmir torbalıda büyük bir süt fabrikasında çalışıyodm ayrı bir evim vardı aldım yanıma babamdan para istemek zor olur filan die emekli maaşına bile haciz konmuştu ben torunlarıyım çekinmezler dedim aldıgım paranın tamamını dedeme veriyodum evi o çekip çeviriyodu anne baba gibi oldular 5 ay yaşadık beraber...sonra eşimle evlenme kararı alınca ben onlardan onlarda benden ayrılırken çok fena olduk anneannemi hastaneye kaldırdık :( tansiyonu gitti kendine gelemedi çok zorrr yaaa o anılarım canlandı
gözün aydın babuşum tekrar benim annem gibi yanına geldi dayanamadı iyi oldu arada eskişehir arada istanbul olur bizimki dahada farklı izmir,ankara,manisa,altınoluk arası geziyo her kapıda biri var mecbur ama yanınma oldugunu bilmek bile yetiyo

ooooowwww süper haber bu senin adına çok sevindim kuzum yayamaz duruya birazda anneanne sahip çıkar :D
gözün aydın simuşşşşş

Allah yattıkları yerlerde dinlendirsin canım.
Sağ olanlarımızı da başımızdan eksik etmesin...

babuş doğum sancısı bende çektim hemde 18 saat ama son demlerini yaşamışmıydın bilmiyorum alttan mudehale etmeye başlayıpta seni ıkındırtları nokta çok fena... işte aslında doğum sancısıda orda başlıyo ....
işte bebikomun dediğide bu olsa gerek

Canım azar azar başlamasından itibaren yaklaşık 24 saat, yoğunlaşıp hızla açılmasıyla birlikte de 10 saat kadar sancı çektim. Açılmam çok hızlıydı benim, 3 dk.da birden de aşağı düştüğünde sabaha kadar bekleyemicem diye serumla kestiler sancımı.
Ağrı eşiğim yüksektir benim...
Tabi doğum anını yaşamadım. O ıkınma kısmına bişey diyemem.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
BABUŞ'UM..............

benimde dogumdan once regl agrılarım berbattı ilacsız gecmiyodu hsasta gibi oluyodum kıvranıyodum..insallah dedim dogumdan sonra bi nebze hafifler..
simdiki oyle degill cok siddetli ama yinede kendini belli ediyo yani agrı..
napalım bunada sukur..

LEADER'ım....

heh o dedigin son dakikalardaki mudahaleler ve nihayete erene kadar cektigin o ızdırap var yaa...simdi regl agrısını hissettikce dogum yaptıgım gunu hatırlıyorum valla bi garip oldum..ölüceğimi dusunmustum o an ama olmedim valla :cokkomik:

bu arada iyiyiz biz ada'dayız iste du foto koycam simdi bak

Benim de çok ağrılı olurdu bebikim reglim.
Doğumdan sonra (lohusalık kanaması hariç) bu sanırım 6. reglim ve sadece bu aykinde varla yok arası hafif bi ağrı oldu.
Önceden ben ağrıdan anlardım regl olacağımı hiç hazırlıksız yakalanmazdım, haber verirdi geliyorum diye :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
günaydın kızlllllllllllar,

yetiştim mi bugün size?

ben size ne demeyi unuttum... geçenlerde oyuncak siparişi vermişken mama da alıyım dedim hani en sık adını duyduğumuz bebek sitesinden. mama kapağı bantlanmasına rağmen, folyosu açılmış ve dökülmüş olarak geldi :( kargoda olmuş gibi çünkü paket derbeliydi. neyse adamları aradım ve durumu anlattım. başka hiçbirşey sormadan "tamam yenisini gönderiyoruz" dediler. bu kutuyu nasıl iade edeyim dedim. gerek yok, çöpe atın yeterli dediler ay böyle muameleye alışık olmayan ben, kavga edemeden telefonu kapatmak zorunda olmanın şaşkınlığıyla küçük dilimi yutuverdim :kahkaha:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın kızlllllllllllar,

yetiştim mi bugün size?

ben size ne demeyi unuttum... geçenlerde oyuncak siparişi vermişken mama da alıyım dedim hani en sık adını duyduğumuz bebek sitesinden. mama kapağı bantlanmasına rağmen, folyosu açılmış ve dökülmüş olarak geldi :( kargoda olmuş gibi çünkü paket derbeliydi. neyse adamları aradım ve durumu anlattım. başka hiçbirşey sormadan "tamam yenisini gönderiyoruz" dediler. bu kutuyu nasıl iade edeyim dedim. gerek yok, çöpe atın yeterli dediler ay böyle muameleye alışık olmayan ben, kavga edemeden telefonu kapatmak zorunda olmanın şaşkınlığıyla küçük dilimi yutuverdim :kahkaha:

Hangi site o lidılım yav?
e- olan mı :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar