Evet Pikem diş olabilir çıktı çıktı çıkamadı ne dişmiş yahu
çıksada kurtulsak dün babası evdeydiya benim oğlan bi sakin bi sakindi eşim diyoki hani bu bebek çok huysuzluk yapıyodu yalancı çıkarıyo beni köftehor
aynı laylam eşimde bana diyo sen bu çocugu heralde ilgilenmediğinden bu kadar huysuzluk yapıo bak ne düzgün duruyo diyo hıhı diyorum -kizgin gel bide hafta içi görr yanında adam istiyoda ondan
Nörüyonuz gizlar?
Pikosum gitari goremedinni? Cepten foto koymasi da zor he uarin normal pc.den koysam?
simuşum yavrum tez zamanda kendini toparlaman dileğiyle seni çok iyi anlıyorum sen mükemmel bir annesin gözlerin dolmasın güsellik hayırlı akşamlar cümleten hatunların bakım bi napıyonuz dedim uyuycam şimdipucuk:
Simusummmmm kuzum kiyamiyom kiz sana ben.
Bikac gun ver su azmani da bana azcik sen dinlen diyesim geliyo he.
Bencede işe başlarsan rahatlarsın işte kafanı dağıtırsın o anlattığım görümcemin oğlu bakıcısında nasıl mazlum bi çocuk oluyordu eve gelince resmen canavar bu bebelerin derdi zoru anneleriyle
Sağol Laylam... Çok sağol... Allah razı olsun... İnan ben insanlıktan çıktım, artık hergün en az 1 posta ağlıyorum; hayatımı geri istiyorum diye. Sırf uzaklaşmak için bazen işe geri başlamayı bile düşünüyorum. Hayaller kuruyorum; bavulumu hazırlıyorum beynimde, basıp kardenizde falan bi yere gidiyorum 1 hafta ne eşimin ne kızımın sesini duymak istemiyorum. O kadar yoruldum ki artık. Sürekli şikayet eden pozisyonunda olmaktan da bıktım. Belki bunları okuyanlar bu ne biçim bi anne diyecekler ama benim tahammül sınırlarım artık çok zorlandı doldum taşıyorum fokur fokur. Nasıl toparlarım onu da bilmiyorum. Şuan bunları yazarken bile gözlerim dolu dolu yazıyorum. Ağlamamak için dişlerimi sıkıyorum....
Nörüyonuz gizlar?
Pikosum gitari goremedinni? Cepten foto koymasi da zor he uarin normal pc.den koysam?
Çok sağol Pikoşum, Amiiiin... Büyüdükçe daha da kolaylaşır inşallah diye ummuştum ama büyüdükçe daha da zorlaştı herşey benim için ve şuan gelecek günlerden aylardan daha da korkuyorum....
Unutamadım tabi Laylam... Çok güzel bi duyguydu...
diyorumya annelerine elllerinden geleni yapıyorlar babaya kuzu oluyorlar sıpalar
iyi geceler canlarım artık yatayım sizde yatın uyuyun bu saatlere kadar oturmak bize artık lüx hadi bakem
iyi geceler canlarım artık yatayım sizde yatın uyuyun bu saatlere kadar oturmak bize artık lüx hadi bakem
Iyi geceler kizlar..yarim yamalak okudum..
Simus'um canin cok sikilmis belli haklisinda..Allah sabir versin canim
gecmis olsun diyen herkese cok tesekkur ederiz...
Su an da kusadasinndan yaziyorum size,denize karsi dua etcem yatarken herkes icin insallah kabul olur
canım benim yaa.. ama toparlarsın cok eminim (inşallah tabii)...
geçicek bu günler de nasıl geçicek o önemli tabii.. inşallah annenler gelince biraz rahatlarsın minnoşum ya...
inşallah daha kolaylaşır canım
iyi geceler dadlummm
bende gidip yatsam iyi olabülürrrr
İnşallah fazla ağrınız sızınız huysuzluğunuz olmadan atlatırsınız Laylam... Bizim altta 2 tane epey çıktı, sol üstten de iğne başı kadar çıkmış ama alttakilerin hizası değil de sanki köpek dişinin yerinde gibi anlamadım ki. Neyse anladım ki bu dişlerin tamamı çıkasıya kadar ben delirmezsem daha da delirmem sanırım...
Bizimki de dün akşam amcası geldi bağırıp çağıran ortalığı yıkan kendi değilmiş gibi davrandı.
Nöreelim Babuşum ben kızların kafayı şişiriyodum, sağolsunlar onlar da bıkmadan usanmadan dinliyolarSen naapıyorsun? Bu saatte şaşırdım kız
Sağol Lidırım, çok teşekkürler. Allahım dualarınızı kabul etsin inşalah da toparlanalım... Şimdiden iyi geceler o zaman sana
Canımsın yaaaa....
Versem dayanamaz 2 saate iade edersin benden söylemesiŞu annemler hayırlısıyla bi geleydi belki daha iyi olurduk ailecek...
Bilmiyom... Düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah Laylam...
günaydın kendim
gunaydin babusum nasilsin
bilgisayar basına oturmak benim neyime.cok yorgunum kızlar bende bi çoğunuz gibi..ela artık gece hiç durmuyor..
yeniden yazmaya kalksam az önce yazdıklarımı zaman alır.irem beni zorluyor bu ara.kıskançlıkta tavan yaptık nerdeyse..su okullar acılsada dikkati derslerine kaysa diye bekliyorum.
coookk yorgunum ama cokk.uykusuzluk falan umrumda da değil.kafamın içi yorgun...
simuşşşşş sen de bumbo vardı dimi? bak bir linke rastladım. burdan paylaşayım...Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yok kız simuş sabırlıyımdır ben 2 saat dayanırım var benim ben sana diyim bak
Bizim kızlarla 2şer saat baksak, 24 saat uyuturuz seni
Hakkat ya keşke mümkün olsa inan bakardım.
Huysuz çocuk hakikatten zor. Allah kolaylık versin. Ada da son zamanlar huysuz.
Yeni yeni huylar çıkarıyo. Uykusu gelsin, acıksın, altı pis olsun. Dakika sabrı yok.
Ayaklarını yere vura vura ağlıyo. Ben çocuğumun şöyle katılırcasına yada zırzır ağladığını bilmem bak 7,5 aylık oldu nerdeyse.
Kedi gibi mızlardı sadece. Şimdi gör. Koyveriyo ağlamayı istediği olmazsa ama nasıl ağlamak kıçını yırtıyo.
Bu sabah mesela gürültü ettim erken uyandı biraz vaktinden. Uykuyu da açamıyo. Büyük insan gibi uyku mahmurluğu oldu çocukta
Büyük insan gibi kafasını omzuma koydu, saçlarımla oynuyo, boynumu mıncırıyo…
Ama gitme vaktim geldi işe, beşiğine koydum. Bir bağırdı aklım gitti. Ama nasıl bağırmak, anırıyo resmen.
Aldım tekrar anında sustu daha yerden 1 santim kaldırmamla birlikte. Dedim kuzuluk bu kadarmış demek.
Simuuuuussssssss
canim ozellikle senin icin dua etcem burdan gidene kadar sonra da hepiniz,hepimiz icin etcem merak etme sen,ama sunu da belirtmek istiyorum,nlursun kizimin sesini duymak istemiyorum demeAllah'in gucune gider derler,sakin ha Rabbim evladiyla sinamasin hicbirimizi,yoklugunu dusunemiyo rum bile Hira'nin..
Bunaldigin icin oyle deigini biliyorum ama yinede deme
ha bu arada hira yataktan dustu hasta degil..uyuyodu güüümmm diye indi asagi kuzum ya Allah tan bisi olmadi
bilgisayar basına oturmak benim neyime.cok yorgunum kızlar bende bi çoğunuz gibi..ela artık gece hiç durmuyor..
yeniden yazmaya kalksam az önce yazdıklarımı zaman alır.irem beni zorluyor bu ara.kıskançlıkta tavan yaptık nerdeyse..su okullar acılsada dikkati derslerine kaysa diye bekliyorum.
coookk yorgunum ama cokk.uykusuzluk falan umrumda da değil.kafamın içi yorgun...