2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Evet Pikem diş olabilir çıktı çıktı çıkamadı ne dişmiş yahu
çıksada kurtulsak dün babası evdeydiya benim oğlan bi sakin bi sakindi eşim diyoki hani bu bebek çok huysuzluk yapıyodu yalancı çıkarıyo beni köftehor:)

İnşallah fazla ağrınız sızınız huysuzluğunuz olmadan atlatırsınız Laylam... Bizim altta 2 tane epey çıktı, sol üstten de iğne başı kadar çıkmış ama alttakilerin hizası değil de sanki köpek dişinin yerinde gibi anlamadım ki. Neyse anladım ki bu dişlerin tamamı çıkasıya kadar ben delirmezsem daha da delirmem sanırım...

aynı laylam eşimde bana diyo sen bu çocugu heralde ilgilenmediğinden bu kadar huysuzluk yapıo bak ne düzgün duruyo diyo hıhı diyorum -kizgin gel bide hafta içi görr yanında adam istiyoda ondan

Bizimki de dün akşam amcası geldi bağırıp çağıran ortalığı yıkan kendi değilmiş gibi davrandı.

Nörüyonuz gizlar?
Pikosum gitari goremedinni? Cepten foto koymasi da zor he uarin normal pc.den koysam?

Nöreelim Babuşum ben kızların kafayı şişiriyodum, sağolsunlar onlar da bıkmadan usanmadan dinliyolar :huhuu: Sen naapıyorsun? Bu saatte şaşırdım kız :D

simuşum yavrum tez zamanda kendini toparlaman dileğiyle seni çok iyi anlıyorum sen mükemmel bir annesin gözlerin dolmasın güsellik hayırlı akşamlar cümleten hatunların bakım bi napıyonuz dedim uyuycam şimdi :eek:pucuk:

:huhuu: Sağol Lidırım, çok teşekkürler. Allahım dualarınızı kabul etsin inşalah da toparlanalım... Şimdiden iyi geceler o zaman sana :)

Simusummmmm kuzum kiyamiyom kiz sana ben.
Bikac gun ver su azmani da bana azcik sen dinlen diyesim geliyo he.

Canımsın yaaaa.... :)

Versem dayanamaz 2 saate iade edersin benden söylemesi :D:D Şu annemler hayırlısıyla bi geleydi belki daha iyi olurduk ailecek...

Bencede işe başlarsan rahatlarsın işte kafanı dağıtırsın o anlattığım görümcemin oğlu bakıcısında nasıl mazlum bi çocuk oluyordu eve gelince resmen canavar bu bebelerin derdi zoru anneleriyle

Bilmiyom... Düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah Laylam...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Iyi geceler kizlar..yarim yamalak okudum..

Simus'um canin cok sikilmis belli haklisinda..Allah sabir versin canim

gecmis olsun diyen herkese cok tesekkur ederiz...

Su an da kusadasinndan yaziyorum size,denize karsi dua etcem yatarken herkes icin insallah kabul olur

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Sağol Laylam... Çok sağol... Allah razı olsun... İnan ben insanlıktan çıktım, artık hergün en az 1 posta ağlıyorum; hayatımı geri istiyorum diye. Sırf uzaklaşmak için bazen işe geri başlamayı bile düşünüyorum. Hayaller kuruyorum; bavulumu hazırlıyorum beynimde, basıp kardenizde falan bi yere gidiyorum 1 hafta ne eşimin ne kızımın sesini duymak istemiyorum. O kadar yoruldum ki artık. Sürekli şikayet eden pozisyonunda olmaktan da bıktım. Belki bunları okuyanlar bu ne biçim bi anne diyecekler ama benim tahammül sınırlarım artık çok zorlandı doldum taşıyorum fokur fokur. Nasıl toparlarım onu da bilmiyorum. Şuan bunları yazarken bile gözlerim dolu dolu yazıyorum. Ağlamamak için dişlerimi sıkıyorum....

canım benim yaa.. ama toparlarsın cok eminim (inşallah tabii)...
geçicek bu günler de nasıl geçicek o önemli tabii.. inşallah annenler gelince biraz rahatlarsın minnoşum ya...

Nörüyonuz gizlar?
Pikosum gitari goremedinni? Cepten foto koymasi da zor he uarin normal pc.den koysam?

tamam canım, yarın koyarsın tabii kide olar
Çok sağol Pikoşum, Amiiiin... Büyüdükçe daha da kolaylaşır inşallah diye ummuştum ama büyüdükçe daha da zorlaştı herşey benim için ve şuan gelecek günlerden aylardan daha da korkuyorum....

Unutamadım tabi Laylam... Çok güzel bi duyguydu...

inşallah daha kolaylaşır canım

diyorumya annelerine elllerinden geleni yapıyorlar babaya kuzu oluyorlar sıpalar

ay hatun bugün aynısını eşim dedi bana cok uslu durdu diye.. tam sıpa bunlar taammmmm

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
iyi geceler canlarım artık yatayım sizde yatın uyuyun bu saatlere kadar oturmak bize artık lüx hadi bakem

İyi geceler Laylam, tatlı rüyalar. :heyo: Doğru diyon, lüks artık böyle şeyler. Ben de yatıcam, kesin gene uyuyamıcam ama yatıcam :)

Iyi geceler kizlar..yarim yamalak okudum..

Simus'um canin cok sikilmis belli haklisinda..Allah sabir versin canim

gecmis olsun diyen herkese cok tesekkur ederiz...

Su an da kusadasinndan yaziyorum size,denize karsi dua etcem yatarken herkes icin insallah kabul olur

Noooldu ki bebikom? Hira hasta mı? Sen mi hastasın? Çok geçmiş olsun diyiim ben öncesinden. Tatile mi çıktınız? Bize de dua et noolur.. Allah şimdiden kabul etsin amin.

canım benim yaa.. ama toparlarsın cok eminim (inşallah tabii)...
geçicek bu günler de nasıl geçicek o önemli tabii.. inşallah annenler gelince biraz rahatlarsın minnoşum ya...

inşallah daha kolaylaşır canım

:huhuu::huhuu: İnşallah Pikem...

iyi geceler dadlummm

bende gidip yatsam iyi olabülürrrr

Sana da iyi geceler tatlı rüyalar canım. Öperim en kocamanından...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ben de çıkayım fıstıklar... En bi dostsunuz hepiniz... Sizi çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum!! İyi geceler... Sabah gelicem inşallah Duru hanım müsade ederse... Hepinizi öperim.... :utan::utan::utan:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
iyi geceler kızlar,

kızımızı istedik, verdiler :dance2: Tuniş kuzum da gittiğimizde uyuttum. dönerken kucağıma alınca uyandı. hiç yaramazlık yapmadı sağolsun canıma okuyacak diye çok korkuyordum çünkü birkaç gündür çok mızmız...

simuşum :( ben ne diyeceğimi bilemiyorum :( inşallah tez zamanda Durucuğum daha sakin bir bebek olur. huzurlu uykuları, güzel günleri olur... ebeveynler böyle zamanda çok faydalı oluyor inan. çağırabileceğin birisi varsa çok iyi olur... :eek:pucuk:

babuşum ben satıcılardan çok deneyime güvenmeyi tercih ediyorum galiba. bu sıfır grubu da 13kiloya kadar kullanıyorduk hani :D benim paşam yaz başından beri eziyetle yolculuk ediyor resmen. 13 kilo haliyle onun içinde hayal bile edemiyorum :D öte yandan herkes farklı şeyler kullanmış çevremde. hepsi de memnun. chicco kullanan da var, römer de, maxi cosi de, cybex de... herkes memnun :D sanırım içgüdülerimi dinleyeceğim... ben kemerle bağlama işini sevmiyorum açıkçası. Tuna da sevmiyor. o yüzden bize izofiksli şart gibi

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
İnşallah fazla ağrınız sızınız huysuzluğunuz olmadan atlatırsınız Laylam... Bizim altta 2 tane epey çıktı, sol üstten de iğne başı kadar çıkmış ama alttakilerin hizası değil de sanki köpek dişinin yerinde gibi anlamadım ki. Neyse anladım ki bu dişlerin tamamı çıkasıya kadar ben delirmezsem daha da delirmem sanırım...

Bizimki de dün akşam amcası geldi bağırıp çağıran ortalığı yıkan kendi değilmiş gibi davrandı.

Nöreelim Babuşum ben kızların kafayı şişiriyodum, sağolsunlar onlar da bıkmadan usanmadan dinliyolar :huhuu: Sen naapıyorsun? Bu saatte şaşırdım kız :D

:huhuu: Sağol Lidırım, çok teşekkürler. Allahım dualarınızı kabul etsin inşalah da toparlanalım... Şimdiden iyi geceler o zaman sana :)

Canımsın yaaaa.... :)

Versem dayanamaz 2 saate iade edersin benden söylemesi :D:D Şu annemler hayırlısıyla bi geleydi belki daha iyi olurduk ailecek...

Bilmiyom... Düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah Laylam...

Yok kız simuş sabırlıyımdır ben 2 saat dayanırım var benim ben sana diyim bak :D
Bizim kızlarla 2şer saat baksak, 24 saat uyuturuz seni :D
Hakkat ya keşke mümkün olsa inan bakardım.
Huysuz çocuk hakikatten zor. Allah kolaylık versin. Ada da son zamanlar huysuz.
Yeni yeni huylar çıkarıyo. Uykusu gelsin, acıksın, altı pis olsun. Dakika sabrı yok.
Ayaklarını yere vura vura ağlıyo. Ben çocuğumun şöyle katılırcasına yada zırzır ağladığını bilmem bak 7,5 aylık oldu nerdeyse.
Kedi gibi mızlardı sadece. Şimdi gör. Koyveriyo ağlamayı istediği olmazsa ama nasıl ağlamak kıçını yırtıyo.
Bu sabah mesela gürültü ettim erken uyandı biraz vaktinden. Uykuyu da açamıyo. Büyük insan gibi uyku mahmurluğu oldu çocukta :D
Büyük insan gibi kafasını omzuma koydu, saçlarımla oynuyo, boynumu mıncırıyo…
Ama gitme vaktim geldi işe, beşiğine koydum. Bir bağırdı aklım gitti. Ama nasıl bağırmak, anırıyo resmen.
Aldım tekrar anında sustu daha yerden 1 santim kaldırmamla birlikte. Dedim kuzuluk bu kadarmış demek.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Simuuuuussssssss

canim ozellikle senin icin dua etcem burdan gidene kadar sonra da hepiniz,hepimiz icin etcem merak etme sen,ama sunu da belirtmek istiyorum,nlursun kizimin sesini duymak istemiyorum deme :( Allah'in gucune gider derler,sakin ha Rabbim evladiyla sinamasin hicbirimizi,yoklugunu dusunemiyo rum bile Hira'nin..
Bunaldigin icin oyle deigini biliyorum ama yinede deme :(

ha bu arada hira yataktan dustu hasta degil..uyuyodu güüümmm diye indi asagi kuzum ya Allah tan bisi olmadi

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın ballar...
az önce size satırlar dolusu sey yazdım.içimi dökeyim dedim ve sonuc irem geldi 2 saniyede yazdığım herseyi sildi.2 dk bile kendim kalamıyorum.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bilgisayar basına oturmak benim neyime.cok yorgunum kızlar bende bi çoğunuz gibi..ela artık gece hiç durmuyor..

yeniden yazmaya kalksam az önce yazdıklarımı zaman alır.irem beni zorluyor bu ara.kıskançlıkta tavan yaptık nerdeyse..su okullar acılsada dikkati derslerine kaysa diye bekliyorum.

coookk yorgunum ama cokk.uykusuzluk falan umrumda da değil.kafamın içi yorgun...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
gunaydin babusum nasilsin

Günaydın canım napalım çalışıyoruz işte.

bilgisayar basına oturmak benim neyime.cok yorgunum kızlar bende bi çoğunuz gibi..ela artık gece hiç durmuyor..

yeniden yazmaya kalksam az önce yazdıklarımı zaman alır.irem beni zorluyor bu ara.kıskançlıkta tavan yaptık nerdeyse..su okullar acılsada dikkati derslerine kaysa diye bekliyorum.

coookk yorgunum ama cokk.uykusuzluk falan umrumda da değil.kafamın içi yorgun...

Canım Allah kolaylık versin. İrem de küçük ne yapsın, isteyerek yapmaz ama o da ana kuzusu işte.
Annelik zor iş nazom, Allah hepimize kolaylıklar versin.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simuşşşşş sen de bumbo vardı dimi? bak bir linke rastladım. burdan paylaşayım...

Anaaa sağol Lidılım, demek benim zilli boşu boşuna çıkmıyormuş onun içinden. E ben bunu nası iade edicem naaapıcam ki yaaaa? :(

Yok kız simuş sabırlıyımdır ben 2 saat dayanırım var benim ben sana diyim bak :D
Bizim kızlarla 2şer saat baksak, 24 saat uyuturuz seni :D
Hakkat ya keşke mümkün olsa inan bakardım.
Huysuz çocuk hakikatten zor. Allah kolaylık versin. Ada da son zamanlar huysuz.
Yeni yeni huylar çıkarıyo. Uykusu gelsin, acıksın, altı pis olsun. Dakika sabrı yok.
Ayaklarını yere vura vura ağlıyo. Ben çocuğumun şöyle katılırcasına yada zırzır ağladığını bilmem bak 7,5 aylık oldu nerdeyse.
Kedi gibi mızlardı sadece. Şimdi gör. Koyveriyo ağlamayı istediği olmazsa ama nasıl ağlamak kıçını yırtıyo.
Bu sabah mesela gürültü ettim erken uyandı biraz vaktinden. Uykuyu da açamıyo. Büyük insan gibi uyku mahmurluğu oldu çocukta :D
Büyük insan gibi kafasını omzuma koydu, saçlarımla oynuyo, boynumu mıncırıyo…
Ama gitme vaktim geldi işe, beşiğine koydum. Bir bağırdı aklım gitti. Ama nasıl bağırmak, anırıyo resmen.
Aldım tekrar anında sustu daha yerden 1 santim kaldırmamla birlikte. Dedim kuzuluk bu kadarmış demek.

Hıh işte Babuşum, düşün bak Duru doğduğu andan beri aynen senin şu anlattığın gibi bi bebek. Mızırdanma ya da diğer çocuklar gibi kısa aralıklı minik ağlamalar hiç yok nerdeyse bizde. Alabildiğine bağırma gözleri/kaşları kızarasıya kadar ağlama var anca. Aman yaaa canları sağ olsun, sağlıklı olsunlar da insan bazen bunalsa da yapacak bişe yok...

Simuuuuussssssss

canim ozellikle senin icin dua etcem burdan gidene kadar sonra da hepiniz,hepimiz icin etcem merak etme sen,ama sunu da belirtmek istiyorum,nlursun kizimin sesini duymak istemiyorum deme :( Allah'in gucune gider derler,sakin ha Rabbim evladiyla sinamasin hicbirimizi,yoklugunu dusunemiyo rum bile Hira'nin..
Bunaldigin icin oyle deigini biliyorum ama yinede deme :(

ha bu arada hira yataktan dustu hasta degil..uyuyodu güüümmm diye indi asagi kuzum ya Allah tan bisi olmadi

Yaa Bebikoooom çok çok geçmiş olsun.... Çok üzüldüm ama neyse ki çok şükür bişe olmamış... Bu arada yazdıklarını okuyunca kendimden utandım... Üzüldüm... Allahım affetsin demeseydim keşke, çok haklısın demicem bi daha öyle...

Al benden de o kadar Nazom... Kafamın içi yorgun... Bu arada dün okuyamadığım geçmişe göz atabildiğim kadar baktım, Levent beyi sormuşsun. Gitmedik biz tekrar. Çünkü o gün o buz gibi odada kızın çenesi titrerken telefonla konuşması beni çok rahatsız etti ne yazık ki...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

canım ya... sana dakolay gelsin ama ben iremi anlıyorum canım kardeşimde benden 6 yaş kücüktür hani kıskanma demeyelim ama annemi bazen kendime isterdim.......

işte 'cennet anaların ayakları altında' ne de güzel bir söz! Rabbim yardımcımız olsun, amin...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sahi bi haber size benden. Annem istanbulda ev almaya karar verdi... Bu benim için çok güzel çünkü eşimin ailesinin durmadan bize gel bize gel baskılarından, eşimin de her hafta kanunmuş gibi bizimkilere uğrayalım demesinden oldukça sıkılmıştım. Elbette ben asla taviz vermeden mesafemi koruyorum kendileriyle asla içli dışlı olmadım sık gitsek de. Onlar bana gelmez. Bir ara kayınvalidem teklifsiz gelme gibi densizlik edecek oldu derhal bildirdim canı istediğinde az sonra oradayım deyip gelemeyeceğini. Gelmiyor da şimdi.
Ama sürekli ayağına çağırmasından fenalık gelmişti.
Şimdi benim annem de burda olursa, eşim biraz empati yapar herhalde.
Ama annem sürekli İstanbulda oturmaz, gelir gider durur Eskişehiri bırakamaz.
Ama asıl içimi burkan, dün benim çocukluğumun geçtiği anneannemle dedemin evi satıldı. Çocukluğuma ait aklımda kalan görüntüler kendi evimizden çok oradadır. Ben anneannemi ve dedemi çok severdim, çok düşkündüm. Annem tek çocuk olduğu için onlarda bana, seneler sonra kardeşim oldu zaten,uzun zaman tektim.
Şimdi sanki geçmişim satılmış, kaybolmuş gibi hissediyorum.
Eminim annem de öyle. Hatta o daha karışıktır,kesin. Onun uzun uzun yılları geçti orada ve orası onun eviydi. Elleriyle yapmışlar anneannem,dedem ve annem orayı...Ama mantıken satılması uygundu. 4-5 senedir anneannem ve dedem vefat ettiğinden beri annem giremiyor o eve ve giderek viraneleşiyor...Çok güzel de bir yerde isteyeni çok...
Annem satmasa biz o işin hakkından hiç gelemezdik,ileriki yıllarda.Gidip oturacak da değiliz.
Böylece bahçesindeki dutları,ayvaları,zeytinleri ve armut ağacıyla, dün, benim çocukluğum öldü...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar