2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selam kızlar biz tatilden pazar gunu donduk. nevsehiri cok begendim havası cok guzel. gece uzunkollu ve yorganla yatıyoduk dusunun :) 2 gundur hastayım. mide bulantılarım devam ediyo 14 haftalık olduk. 2 gundur kusarken burnum kanıyor sonra kendiliğinden duruyo. bas agrım da cok. o kadr minoset bna msn demedi. karın agrım da var. halsizlik de cabası.. doktora gtmedim ama aksam gtsem mi diye dusunuyorum. he bu arada kaynnmlar koyde 1 ayfln klcaz diolar kfam raht biraz.

Selam canım.
Tatilinin iyi geçmesine sevindim.
Doktora git derim, burun kanaması normal diye biliyorum ama hangi dönemlerdi hatırlamıyorum...
Sen görün nolur nolmaz.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
evet şekerim, aynen o site...

gitar da neyin nesi? accık fransz kaldım geçmişi okuyamadım da

Adaya bi gitar almıştım da canım, dışı sünger kaplamalı, markasını sordu arkadaşlar, beğenmişler.
Ben de markasını bilemedim hatırlayamadım.
Üstünde de yazmıyo.
Sünger gitar, tavşan gitar, pembe gitar diye googleda arata arata buldum izini sonunda da :D
Arkadaşlara onu söylüyorum :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
selam dostlar...

simuş, Allah kolaylık versin canım ya, işin zor...annenler gelince az rahatlarsın inşallah.

nazo ve layla valla sizin iş de zor, tam rahata erişmişken aynı şeyleri hem yeniden yaşıyorsunuz hem de kıskançlıklar var bu kez, Allah size de yardım etsin...

babuş gözün aydın, annen ist.da ev alıyormuş...eşin yapar empati merak etme sen :D

little ben de o siteden memnunum, çünkü ertesi gün elimde oluyor aldıklarım, geçenlerde başka yerden yaptım da 3 gün kargoya verilecek diye bekledim...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Adaya bi gitar almıştım da canım, dışı sünger kaplamalı, markasını sordu arkadaşlar, beğenmişler.
Ben de markasını bilemedim hatırlayamadım.
Üstünde de yazmıyo.
Sünger gitar, tavşan gitar, pembe gitar diye googleda arata arata buldum izini sonunda da :D
Arkadaşlara onu söylüyorum :D

haaa anladım... sağol cnm. baktım da şimdi. toyzz shopta vardı bunlardan...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selam dostlar...

simuş, Allah kolaylık versin canım ya, işin zor...annenler gelince az rahatlarsın inşallah.

nazo ve layla valla sizin iş de zor, tam rahata erişmişken aynı şeyleri hem yeniden yaşıyorsunuz hem de kıskançlıklar var bu kez, Allah size de yardım etsin...

babuş gözün aydın, annen ist.da ev alıyormuş...eşin yapar empati merak etme sen :D

little ben de o siteden memnunum, çünkü ertesi gün elimde oluyor aldıklarım, geçenlerde başka yerden yaptım da 3 gün kargoya verilecek diye bekledim...

Empati yerine misilleme yapmasın da :D:D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ne haber yavruşlar
evde temizlik var ben Kayrayla oda turumuzu atıyorum bu bebek kucakta da durmuyor kollarım kırıldı valla
benim büyük oğlan Nazomun kız gibi bi garip hallerde artık ergen oluyor ya bi sinir bi sinir kendimi zor tutuyorum kalbini kırmamak için okullar açılsaydı sabahtan akşama kadar okulda olacak belki sakinleşir

size de kolay gelsin canım..işiniz zor cidden...

Gitarın laptopu da varmış :D
Aynı şekilde süngerden. Tonton laptop :kahkaha::kahkaha:

saol dalumm bakarım ben...
Empati yerine misilleme yapmasın da :D:D
ehehehh olabülür tabi :D:D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
nazom ve laylam sizin minik abi ve abla kıskanç mı olmuşlar. yerim ama ben onları ya, tatlı belalar... okullar açılınca sakinler onlar... siz bana gönderin ben hallederim :D

benim de başımda büyük yaramaz var ya, kocam hani kendisi. elektrik faturasını ödemeyi unutmuş. 2 ay. elektriği kesmişler... Rabbim nolur benim kocama biraz sorumluluk ver yaaaaaaaaa, toplam 64 lira için olacak iş mi... :bitter: ay yok dondurucuda birkaç kutu dondurma vardı, en çok onlara üzüldüm :1:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Allah yattıkları yerlerde dinlendirsin canım.
Sağ olanlarımızı da başımızdan eksik etmesin...

Canım azar azar başlamasından itibaren yaklaşık 24 saat, yoğunlaşıp hızla açılmasıyla birlikte de 10 saat kadar sancı çektim. Açılmam çok hızlıydı benim, 3 dk.da birden de aşağı düştüğünde sabaha kadar bekleyemicem diye serumla kestiler sancımı.
Ağrı eşiğim yüksektir benim...
Tabi doğum anını yaşamadım. O ıkınma kısmına bişey diyemem.
amin güselim benim....
hiç kolay değil bende 10saatini evde çektim açılma olmadı die bide suni sancı yedim ama son noktoya kadar sıkmıştım dişimi ama doğumhanede hürrem gibi yırttım ortalığı ölüyorum die bağırdıkça doktorum ve ebem ölmüyosun anne oluyosun demişlerdi heygidin dayanılmıycak hiçbişi yok babuş reglde böle işte hala çekiyorum

babuş o pembe gtarın maviside varmı adacan çok tatlı çıkmış bu arada...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selammm kızlarr. valla buraya girmek bile luks oldu heee. defne iyice aglak bi cocuk oldu. yani bos aglamıyo da aglıyo işte bı sebeptenn. ya dusuyo aglıyo ya kafasını carpıyo aglıyo ya kalka*mıyo aglıyo en olmadı bı yere sıkısıp aglıyo:bitter: artık ben odadayken de cıkıp gidiyo odadan. dun vileda kovasına tutunupp kalkmıs. ıs yapamaz oldum. ya o kovaya duscek bıgunn ya kova onun kafasına dokulcekk beklemedeyımm. wc gırısı yuksek bızım onunla ugrasmaz girmez diyodum ama ınadına wc ye gidiyo. o 10 cm lık yukseklıgı asıp oraya gidiyo ne varsa ıcerde bu kadar cezbeden. normalde tutuncak bıırsey arıyodu kalkmakk icin simdi odada sehpa neyın bırakmadıkk ya duvar dolapp ne gelirse ona tutunup yavs yavas kalkıyo. uyanıkk velett elınınn kaycagını hesap ediyo demek ki.uyku saatını ıple ceker moddayım:savasciasli:

esım dedi kı bana dun gece babana borcunu vermeyelım evi senin ustune yapayım. babam bunu zaten kabul etmez de normal olmadıgından ben yıne de sasırdımm. anlamadım dedım cok mu guvenıyosun,cok mu seviyosun yada bana cok mu uzuluıyosun. borcumuz evin 10 da biri degil cunku. ne yapsam yaranamıyorum baskası olsa boynuma atlardı tam bekledigim tepkiyi verdin dedi. :D annen var yaa oldurur seni dedim. o da kimin annesi duysa oglu ıkı yıllık karısına koca evi vermişş öldurur dedi. benimm kocam bana dukkan aldı ki yarısı benim takılarımdı onu bile daha kendi ailesinden kimseye soylemedi.e baban annene bi ev vermişş dedim. evet 6 cocuktan sonra 30 yasındayken vermiş dedi. sustumm. kocama kıyamadımm bu sefer ben babama oyle soyleyeyım ama sen bana evı verme kabul etse bile ayrılırsak bigun zaten soz verdin bana vericeksin dedim.bende accık salagım adam veriyosa al yani demi. neyse babamı arıcam dedim askıda bıraktımm.oyle dusunmesi bile yettı bana vermesede bişi olmaz.catlasın kaynanamm artıkın:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ECRİN NERDE ECRİİİİİİİİİİNNNNNNNNN

izmir'e gelcem sende kalcam dedim diye kacıyonmu yoksa gıııızzz :cokkomik:

kızz sen benimm cokk hakkımıı yiyonn heee:bitter: anamm ben sana gel demedimm mii hatta lidosum da gelsin demedimm mii sonaa senn gelemicezz dedinn cok uzuldumm demedimm mii. gel bende kal demek aklıma gelmemişş emme zerre kotu nıyetımm yokk bebemm. basımm ustunee herkess

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
nazom ve laylam sizin minik abi ve abla kıskanç mı olmuşlar. yerim ama ben onları ya, tatlı belalar... okullar açılınca sakinler onlar... siz bana gönderin ben hallederim :D

benim de başımda büyük yaramaz var ya, kocam hani kendisi. elektrik faturasını ödemeyi unutmuş. 2 ay. elektriği kesmişler... Rabbim nolur benim kocama biraz sorumluluk ver yaaaaaaaaa, toplam 64 lira için olacak iş mi... :bitter: ay yok dondurucuda birkaç kutu dondurma vardı, en çok onlara üzüldüm :1:

Al senin olsun bu yaramazlar etin senin kemiği bizim (eskiden okula yazdırırken öğretmenlere öyle derlermişya)
biz okul açılsın diyoruz sizi düşünmüyoruz bencilizya:)
geçmiş olsun dondurmalara bende üzüldüm iyiki dondurucuya kışlık falan koymadın

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

Al senin olsun bu yaramazlar etin senin kemiği bizim (eskiden okula yazdırırken öğretmenlere öyle derlermişya)
biz okul açılsın diyoruz sizi düşünmüyoruz bencilizya:)
geçmiş olsun dondurmalara bende üzüldüm iyiki dondurucuya kışlık falan koymadın

olsun be onlar bizim yanımızda bambaka çocuklar oluyorlar...
eşimin kuzeninin bir kızı var. canavar gibi evlat. evlendiğim yıl gelini dövüceeeeeeeem diye karnıma bir tekme savurmuştu, canımın acısını hiç unutmam :savasciasli: koltuk tepesinden inmez, uçan tekmeler savurur, eller kollar bıçak gibi keskindir :kahkaha: sürekli bir savaşçı edasıyla dolaşır yani etrafta...
4-5 yaş grubuna gidiyor. öğretmeni çok uslu diyormuş :1:

ben kışlık koymayı beceremiyom laylam. annem kayınvalidem yaparsa yiyoruz işte. ama dondurmalara yazık oldu hakkaten. bir de yüzsüz yüzsüz elektrik şirketini arayıp çemkirdi, niye haber vermeden elektriğimi kesiyorsunuz diye:kahkaha: şaka gibi benim kocam yaa

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
anaammm tanselll selim mii kızz buu bebişş?? a aa kızz benimm res,imlerde gordugumm bole degildi yaa. ben baska bebe mi gordumm yoksa. masallahh kız guzeli derler yaa oyle cıkmıss burda. arkası kızz bu oglanınn ben sana dıyımm:D masallahhh yaa cok datluu cıkmısssss accık mıncırsamm ne olurduu:sevindirikasli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar