simurganka01
Daimi Üye
Hııı koltuğu vermemize gerek yokmuş, repair kit için form doldurcakmışız.
Sahi bi haber size benden. Annem istanbulda ev almaya karar verdi... Bu benim için çok güzel çünkü eşimin ailesinin durmadan bize gel bize gel baskılarından, eşimin de her hafta kanunmuş gibi bizimkilere uğrayalım demesinden oldukça sıkılmıştım. Elbette ben asla taviz vermeden mesafemi koruyorum kendileriyle asla içli dışlı olmadım sık gitsek de. Onlar bana gelmez. Bir ara kayınvalidem teklifsiz gelme gibi densizlik edecek oldu derhal bildirdim canı istediğinde az sonra oradayım deyip gelemeyeceğini. Gelmiyor da şimdi.
Ama sürekli ayağına çağırmasından fenalık gelmişti.
Şimdi benim annem de burda olursa, eşim biraz empati yapar herhalde.
Ama annem sürekli İstanbulda oturmaz, gelir gider durur Eskişehiri bırakamaz.
Ama asıl içimi burkan, dün benim çocukluğumun geçtiği anneannemle dedemin evi satıldı. Çocukluğuma ait aklımda kalan görüntüler kendi evimizden çok oradadır. Ben anneannemi ve dedemi çok severdim, çok düşkündüm. Annem tek çocuk olduğu için onlarda bana, seneler sonra kardeşim oldu zaten,uzun zaman tektim.
Şimdi sanki geçmişim satılmış, kaybolmuş gibi hissediyorum.
Eminim annem de öyle. Hatta o daha karışıktır,kesin. Onun uzun uzun yılları geçti orada ve orası onun eviydi. Elleriyle yapmışlar anneannem,dedem ve annem orayı...Ama mantıken satılması uygundu. 4-5 senedir anneannem ve dedem vefat ettiğinden beri annem giremiyor o eve ve giderek viraneleşiyor...Çok güzel de bir yerde isteyeni çok...
Annem satmasa biz o işin hakkından hiç gelemezdik,ileriki yıllarda.Gidip oturacak da değiliz.
Böylece bahçesindeki dutları,ayvaları,zeytinleri ve armut ağacıyla, dün, benim çocukluğum öldü...
Hııı koltuğu vermemize gerek yokmuş, repair kit için form doldurcakmışız.
canım ya... sana dakolay gelsin ama ben iremi anlıyorum canım kardeşimde benden 6 yaş kücüktür hani kıskanma demeyelim ama annemi bazen kendime isterdim.......
işte 'cennet anaların ayakları altında' ne de güzel bir söz! Rabbim yardımcımız olsun, amin...
babuş kız... şu kitarlı fotoyu koysana uygunsa..bir baksam neymiş... gerci burda varmıdır emin degilim ama Ekim ortası istanbula gidicez kardeşimin dügününe (inşallah) o zaman bakarım...
Sahi bi haber size benden. Annem istanbulda ev almaya karar verdi... Bu benim için çok güzel çünkü eşimin ailesinin durmadan bize gel bize gel baskılarından, eşimin de her hafta kanunmuş gibi bizimkilere uğrayalım demesinden oldukça sıkılmıştım. Elbette ben asla taviz vermeden mesafemi koruyorum kendileriyle asla içli dışlı olmadım sık gitsek de. Onlar bana gelmez. Bir ara kayınvalidem teklifsiz gelme gibi densizlik edecek oldu derhal bildirdim canı istediğinde az sonra oradayım deyip gelemeyeceğini. Gelmiyor da şimdi.
Ama sürekli ayağına çağırmasından fenalık gelmişti.
Şimdi benim annem de burda olursa, eşim biraz empati yapar herhalde.
Ama annem sürekli İstanbulda oturmaz, gelir gider durur Eskişehiri bırakamaz.
Ama asıl içimi burkan, dün benim çocukluğumun geçtiği anneannemle dedemin evi satıldı. Çocukluğuma ait aklımda kalan görüntüler kendi evimizden çok oradadır. Ben anneannemi ve dedemi çok severdim, çok düşkündüm. Annem tek çocuk olduğu için onlarda bana, seneler sonra kardeşim oldu zaten,uzun zaman tektim.
Şimdi sanki geçmişim satılmış, kaybolmuş gibi hissediyorum.
Eminim annem de öyle. Hatta o daha karışıktır,kesin. Onun uzun uzun yılları geçti orada ve orası onun eviydi. Elleriyle yapmışlar anneannem,dedem ve annem orayı...Ama mantıken satılması uygundu. 4-5 senedir anneannem ve dedem vefat ettiğinden beri annem giremiyor o eve ve giderek viraneleşiyor...Çok güzel de bir yerde isteyeni çok...
Annem satmasa biz o işin hakkından hiç gelemezdik,ileriki yıllarda.Gidip oturacak da değiliz.
Böylece bahçesindeki dutları,ayvaları,zeytinleri ve armut ağacıyla, dün, benim çocukluğum öldü...
bende okudum o yazıyı düşüyomuş bebişcikler.. e ödüllü falandı o tasarım...bebelere bişey dayanmıyo anacım azman bunlar!!!!!!!!!
Benim de kardeşimle aramda 7,5 yaş var pikoşum.
Ben kardeşimin beşiğine yatıp sığışmaya çalıştığımı çok net hatırlıyorum
Bu kıskançlık değilse de beşiği kendime isteme olabilir
Koyayım tatlım. Eğer istersen beğenirsen ben alıp sana yollayabilirim.
Ha bu arada, annenin İstanbula gelecek olması çok güzel bi haber. E bi müjde de ben vereyim o halde; sanırım bizimkiler de Ankaraya yerleşecekler
e senin de gözünaydın simuşcum....
bi güzel haberde ben verebilsem keşke, istanbula dönüyoruz gibi eheheh ama suan proje yüzünden mümkün degil........
Canııııııııııııııııııııım.... İnşallah sen de güzel haberler verirsin... Gönlündeki neyse hakkınızda hayırlı olur da inşallah o olur....
bu arada yarın öğlen arasına misafir gelecekmiş. hiçbi hazırlığım yok. eşim dedi ki ablamlara söyliyim biri kek yapsın biri börek yapsın sen de kısır yap dedi. ben de olur söyle dedim, hiç yapacağım iş değil ama yapacaklar mı görmek istiyorum...
amin canım benim
babuşşşşşşşş alıntı yapmadım minnoşda var diye... hani gitar cok güzelmiş bayıldım!! neyindi bu fisherpr.... mı?
ama maşallah subanallah yerim minnoşu ben yaaaaaaaaaaaaa .. kız müzisyen mi olucak bu zilli..........
kız minnoşlarda bambaşka oluyo canım maşallah 41 kere...
Günaydın dicem ama gün çoktan başladı, bu saatte anca tünaydın olur
Bak, benim aldığım da bu. Her ne kadar yüzümüz öne dönük vaziyette oturmasak da henüz ve benimki anlamasa da aldımNasılsa anlar inşallah diye...
Ben de denerim böyle arada.
Ama yaparlar simuşum, kardeşlerine poz yapmak için yapar yollarlar.
Müziğe çok ilgili cidden daha ufak zamanlarından beri, belki yeteneği de vardır pikoşum, ama çok istiyoruz eşimle kızımız bi enstrüman çalsın.
Benim kardeşim piyano çalar, özeniyorum ona....
Bu yerli bir marka, bilindik birşey değil, toyzz shoptan almıştım canım. Bir de mavisi vardı, onu da bir arkadaşımın oğluna almıştım :elif:
simuşcum sennin niye bi avatarın yok acabası???:ne::ne:
Ben de denerim böyle arada.
Ama yaparlar simuşum, kardeşlerine poz yapmak için yapar yollarlar.
Müziğe çok ilgili cidden daha ufak zamanlarından beri, belki yeteneği de vardır pikoşum, ama çok istiyoruz eşimle kızımız bi enstrüman çalsın.
Benim kardeşim piyano çalar, özeniyorum ona....
Bu yerli bir marka, bilindik birşey değil, toyzz shoptan almıştım canım. Bir de mavisi vardı, onu da bir arkadaşımın oğluna almıştım :elif: