allah rahatlık versin güseller öperim hepinizi benim migren kudurcak galiba yine sinyalleri veriyo böyle olunca şu kafamı kesip atasım geliyo
ecrin çok güzellll maşallah yerim onuuu
cnm ii geceler Allah yardım etsin başağrısı fena yaa
benımm de regll agrımmm![]()
dımıı lıdırımm oyle valla her an sukretmek lazımm. allahım korusunn uzunn guzell omurler versın hepsine
sağol güselim bu aralar çok sık tutuyo gözlerimi açamıyorum gecen sabah eymen ağladı susmak bilmedi artık kafamı zaten kaldıramıyorum kafamı yere nasıl vurduysam zonklaması geçsin die eşim kafayımı yedin dedi heee dedim yedim allah kimseye vermesin tedavi edici ilacımı alamıyorum eymen arada sıradada olsa emiyo die geçmiyo kuduruncada böle işte klasik baş ağrısı olsa neyse öle bişi ki sanki adımlarımı boşluğa atıyorum beynim uyuşuyo içindeki sıvı akıyo sanki ileri dereceymiş benimki eskiden bir tutardı 1 hafta kafamı kaldıramazdım tık çıksın istemezdim yarasa gibi gömerdim kendimi yorganın altına
çok zor gerçekten hayatım ben perişan oldum kaç aydır çekiyorum hamile iken hiç yaşamadım bu migreni uykusuzluk,ses,ışık tetikliyo belki kussam rahatlıycam ama aurasız migren çeşidiymiş benimkisi geçene kadar aylarca çekiyorum kimi zamanben hamileliğimin ilk 3 ayında aşırı baş ağrıs çektim çlüyodum ilaç da içemiodum ağrıdan kusuyodum çok zor başağrısı insanı hayattan soğutuyo
ayyyy çok geçmiş olsun rabbim korumuş ben yine hep eymeni yastıkta yediriyodum mama sandalyesini alana kadar çok dikkat etmek gerek gerçekten yavrum benim sağolasın babuşumSelam kizlar nasilsiniz?
Ben biraz uzgunum... Hem sizlerle konusayim kafam dagilsin hrm de uyarayim diye geldim.
Universiteden en yakin arkadasimin oglu var 15 aylik.
Esiyle birlikte bebegi annesine birakip spora gitmisler.
Tam donerlerken annesi telefon ediyor,bebege surup verdiklerini biraz genzine kactigini siddetli oksurup sonra kustugunu ama cok agladigini ve susturamadiklarini soyluyor. Hemen kosup gidiyolar hala tikanircasiba oksuruyor gozler kipkirmizi burun tikanmis. Hemen acile goturuyolar.
Acilde aspirasyon yapiliyor agiz,burun,ciger. Film cekiliyir. Tahliller yapiliyor. Bi daha aspirasyon. Cigere biraz kacmis. Yogun bakima aliyolar.
Enfeksiyon olup zaturreye cevirmesin diye antibiyotik tedavisine basliyolar.
Simdi yatiyolarmis hastanede.
Hafif yatar konumdaymis ama basinin altinda yastik varmis.
Aman diyo arkadasim sakin yattigi yerden yastikli da olsa bisi verme.
Oturt ugras oyle ver.
Ben gece beslerken koluma yatiriyodum sonucta.
Bazen yattigi yerde meyve filan veriyodum.
Asla vermem artik. Asla.
Sizler de aman vermeyin kizlar. Aman diyim allah korusun.
kızlarr hemen hepinız benden buyuksunuz. daha cok yasamıslıgınız tecrubenız vardır benden. ne olur bana akıl verın.
ara ara maddı sıkıntımız oldugunu yazıyorum buraya. ama soyle bı sıkıntı ınsaat satılmadıgından dolayı nakıt sıkıntı. benım babama,kayınvalıdeme ve 2 gorumceme borclandık. zıra maaslı calısan olmadıgından eve her ay bı akar yok.daha cok detay var ama anlatamıyorum uzun uzun. sadece olayın patlak veren kısmını soyleyeyım. gorumcem bıze bı mıktar kıra vermeye baslayacaktı. kayınvalıdemde demıs kı esıme o kırayı verırse gecınemez sana o parayı ben vereyım her ay. tabı esım ne kadar korusa da annesının huyunu bıldıgınden(her fırsatta kafasına kakar) ıstememıs tartısmıslar. esım dedı kı annem sana anlatır sakın karısma dınleme. ok dedım. bugun kayınvalıdem konuyu actı. dınlemıcem karısmıcam dediysem de dınletemedım. baktım olmuyo sadece esımın arkasında durdum yanı. sonra dedım kı anne ben dınlemek ıstemıyorum anlatma bana esım de anlatıyo ama dınlemıyorum kendınız halledın. olmaz oyle dınlememek kocan anlatıyosa dınlıceksın oyle hep getır yıyelım getır yıyelım olmaz dedı. o kadar sınırlendım kı ne cevap verdıgımı hatırlamıyorum ınanın. sonra dedı kı ben x e su kadar para verdım bır ayda yedı. bır ayda bu kadar para harcanır mı cep mı dayanır. anne dedım bız eve bu ay oyle bı para harcamadık ınsaata harcamıstır onu gayet de hesaplı yasıyoruz hıc bı luksumuz yok suan.ben ona ablasının yerıne para vereyım dedımm ıstemedı bana tesekkur etmenız lazım yatıp kalkıp sızı dusunuyorum yıne uykularım kacıyo dedı. anne parayı sen verırsen sen vermıs olcaksın ama obur turlu esım hakkı olan parayı alcak dedım. bu sefer dondu ben cocugumu dusunuyorum senın aılen ıcın soylemıyorum ama bıraz kızın aılesı bıraz oglanın aılesı destek olur zor gunlerde falan bıseyler zırvaladı. bak kayınpederın gorumcene gıdıp gızlıden para verıyomus dedı. bende donup herkes kayınpederım degıl,ben nıye babamdan yada senden para alayım elım ayagım tutuyoken cok zordaysan calısırım yerım dedım. cocugunla nasıl calıscaksın dedı. herkes nasıl calısıyosa uzulurum ama yapcak bısı yok dedım. daha neler neler bunun benzerı. aglamamak ıcın zor tuttum kendımı.
sonra esımın enıstesı geldı defne yı severken cok gulec bu cocuk esın de hep guluyo ama dımı ona mı cekmıs dedı. kayınvalıdem hemen ecrınn hıc gulmuyo dedı.gulerek soyledı ama ben anlarım yanı. valla bana bı asık suratlı dıyen sensın anne dedım. yooo hıc gulmyosun yada bana gulmuyosun o zaman hep asık suratlısın dedı. senle yapılarımız farklı anne sen tanımadıgın ınsana da gulup konusuyosun ben oyle degılım dedım. allah ım bı kınaye bı degınme allah bana ıyı kı boyle kalp vermısler, hıc eksılmıyomus da cart curt. yapı bu anne esım de benım hep bu tarafımı takdır ederdı cıkarken bıle dedım. bende selam verdıgım kadının koynuna gırmıyorum heralde dıye bı araba da oyle soylendı. sozumona gulerek.
cok moralım bozuk. ne yapmam gerektıgını bılmıyorum.700 lıra falan para gecıcek. bunla gecınıcez bı sekılde. delıklı kurus ıstemıyorum kayınvalıdemden gelen. ama nasıl yettırıcez bılmıyorum. calıssam defne ye bakıcak kımse yok. bunları yazarken aglıyorum yıne. cok caresız hıssedıyorum kendımı