Babusss bu hesaba gore benim kizcenin boyu normal ve ustu, kafasi ve agirligi da normal ve alti. Hatta kilosuu normalin baya alti. Kurtlu cocukk az yerinde dursaa kilomuz da normal olsa ne olurdu:bitter:
Ben de cok erken emeklemisimm. Belki defne de bana cekmistir. Ben 8 aylikken oyle bi gidiyomusum ki annem der hepp koridorun bi basindan bi basina saniyede gidiyodun altindan donun cikiyodu diye. :kahkaha: gecen tv de dr soyledi gulbendeydi galiba kalabalik ailelerde cocuk hizli konusur cunku surekli konusan birileri vardir diye. Konusuyosan taklit ediyodurr balimm. Ben defneyle cok konusuyorum ama biz kalabalik oldugumuzdan nereye gitsek biri surekli konusuyo. Defne de anne,baba,dede, eda diyo. Bunun disinda garip sesler cikariyo hatti,ebee ededd,daadd gibi anlamsizz kelimeler

tabi bilerek soylemiyo bizimkide:elif:
Azoomm bizimkide seninn dedigini yapmiyo meselaa. Masallahh kuzeyy pasaya. O kadar sarki soyluyorum muzik aciyorum el cirpiyorumm sadece guluyo. Kizz cocugu dedigin bi sallanir dimii. Yokk sade suratima bakipp guluyo