2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Lidoş bence zayıf değil maşallah subhanallah gayet normal görünüyo Eymen kuzu.Sana zayıf geliyo bence.
Adayla aralarında bir ay civarı var tickerlara göre ama Adanın kilosunda.

canım tamam zayıf değil ama tipi öyle gösteriyo resimlerde bide kglu çıkmış hali yoksa normal tablolara göre adada gayet iyi çünkü sağlık ocagında bakmıştım ben kızlar ile erkekler arasında 1 kg oynuyo

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

canım tamam zayıf değil ama tipi öyle gösteriyo resimlerde bide kglu çıkmış hali yoksa normal tablolara göre adada gayet iyi çünkü sağlık ocagında bakmıştım ben kızlar ile erkekler arasında 1 kg oynuyo

Ada da resimlerde filan kilolu çıkıyo sırf yanak olduğu için galiba ama baksana boyuna göre kilosu en alt değerlerde çıktı şu hesaplama şeysinde.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Selam kizlar noruyonuz ?
Ya vinn im internete girmiyo tlf dan bakiyom off...

Dun marketten pirinc unu alcaktim sozde,reyonda pirinc ununa baka baka nasil gidip te bugday nisastasi aldim acaba ? Eve gelince farketttim muhallebi yapcaktim hira ya :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selam kizlar noruyonuz ?

Dun marketten pirinc unu alcaktim sozde,reyonda pirinc ununa baka baka nasil gidip te bugday nisastasi aldim acaba ? Eve gelince farketttim muhallebi yapcaktim hira ya :(

bugday nişastası ilede mama olur ben
bir çay kaşğı pirinç unu bir çay kaşığı nişasta koyuyorum küçük bir kase süt bir çay kaşığıda tereyağ koyuyorum mükemmel oluyo cnm aynı formul prinç unu yoksa 2 çay kaşığı nişasta ilede oluyo

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

bugday nişastası ilede mama olur ben
bir çay kaşğı pirinç unu bir çay kaşığı nişasta koyuyorum küçük bir kase süt bir çay kaşığıda tereyağ koyuyorum mükemmel oluyo cnm aynı formul prinç unu yoksa 2 çay kaşığı nişasta ilede oluyo

inek sütüyle mi yapıyosun? inek sütü verilmiyo diye biliyorum bebelere ben?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kizlar noruyonuz ?

hello yevrım. nişastayla daha koyu kıvamlı olur, pirinç ununun mantığı kıvamı koyultmak sanırım ama sen yine de bi uğrayışta al pirinç ununu...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Aslıyla simuş aramışlardı beni elim erip de arayamadıydım kaç günlerin yoğunluğundan kızları. Çok ayıp ettim...
Şimdi aradım Aslı açmadı, simuşun da tlf.u kapalı.
Mesaj attım, iletildiği vakit tekrar ararım simuşu, bi yandan da merak ettim 1-2 gündür pek uğramıyor da...Haberi olan varmı?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Babus um
benim doktor soyle yazmis kagida;

1su bardagi su
2-3 tatli kasigi pirinc unu

iyice pisirilecek..atesten indirildikten sonra 6 olcek mama ilave edilecek....

Ama bende bugun takildim o 6 olcek sulandirilmis mama mi yoksa toz mu koyulcak diye.. Ama sonra baktim muhallebi zaten koyu bide toz mama olarak koyarsam yutamicak,bende 6o cc sulu mama hazirladim doktum icine bide yarim muz rendeledim
hem tatlanmis oldu ilikken yedirdim yedi valla ogurmeden bikac gun sonra daha koyu hazirlarim belki

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selamlar kızlar geliyorum ama açamadan kapatıyorum. Benim zilli gene hiiiiiiiiiiiiiiiiiç durmuyor. 2 gündür yok bana rapordu yok kıza tahlildi vs vs hastane geziyoruz. Çocuğun da haliyle tüm uyku düzeni şaştı. Dişimi çıkıyo idrar yolu enfeksiyonu mu geçiriyo anlamadım. Bitik durumdayım. Şuan kafayı koysam uyucam o derece. Evi pok götürüyo ona da gıcık oluyom. Eşimle gene atıştık falan filan. Babuşum en sonda mesajın vardı hemen onu okuyabildim, önemli değil yavrum. Ben doğum gününü kutlamak için aramıştım hem de bayramını. Bayramın 2. günü şehir dışındaydık, önceden söylemiştin 20 ağustos diye, aklıma geldi ondan aramıştım :) Gene araşır konuşuruz inşallah balım. Allahım benimki gene bağırıyo yaaa of yaa ooooooooooooooooooooooof

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kizlar ben bide sabah kahvaltisini su sekilde veriyorum ;

2 bebe biskuvisi
yarim yumurta sarisinin yarisi
1 tatli kasigi kadar tuzsuz peynir
3o cc mama yapip islatiyorum bunlari kivami iyi oluyo simdilik daha yeni vermeye basladim miktari yetiyo ama pek bayildigini soyleyemicem..en sevdigi sey yogurt bide meyve..
Sebze corbasi ve puresi yaptim ikisini de istmedi agladi fln nasil kabullendircem bilmiyom..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Leaderrrrrr kız bu erkek adam gibi bakıyor resimlerde ya :D Çok haşin bakıyor :D Geçen bi kiminkinin pipisi muhabbeti vardı tüm kilo orda yoplanmış olmasın kız :D Şaka bi yana, gayet normal maşallah, boya gitmiştir onun kilosu..Sen de çok tatlı olmuşsun bu arada ;)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Babuşşşş Ada hakkaten anne, baba diyor mu? Maşallah ya şaşırdım, benimkisi veee veee veeee diye bağırıyor anca :D Bi de çığlık atma huyu başladı, dışarı çıkarken basıyor çığlığı mutluluktan .

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Babuşşşş Ada hakkaten anne, baba diyor mu? Maşallah ya şaşırdım, benimkisi veee veee veeee diye bağırıyor anca :D Bi de çığlık atma huyu başladı, dışarı çıkarken basıyor çığlığı mutluluktan .

benimki de "ede" ede ede diyor durmadan, arada "dede" diyor...bazen net biçimde anne diyor ama bilerek değil tabi.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ayyy yerim ben bu kuzulairn yarim yamalak konusmalariniii.. En tatli zamanlarindan biri bence :) Hira'da anca bassin yaygarayi bassin cigligi aglarkende hüvee diye agliyo :) yaa ben bu arada bu kizin neden bu kadar baba'ci oldugunu sonunda kesfettimmm
ulen meger bu kizin gobek bagi babasinin paltosuun cebinde duruyo hala yaaaa :-D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Babusss bu hesaba gore benim kizcenin boyu normal ve ustu, kafasi ve agirligi da normal ve alti. Hatta kilosuu normalin baya alti. Kurtlu cocukk az yerinde dursaa kilomuz da normal olsa ne olurdu:bitter:

Ben de cok erken emeklemisimm. Belki defne de bana cekmistir. Ben 8 aylikken oyle bi gidiyomusum ki annem der hepp koridorun bi basindan bi basina saniyede gidiyodun altindan donun cikiyodu diye. :kahkaha: gecen tv de dr soyledi gulbendeydi galiba kalabalik ailelerde cocuk hizli konusur cunku surekli konusan birileri vardir diye. Konusuyosan taklit ediyodurr balimm. Ben defneyle cok konusuyorum ama biz kalabalik oldugumuzdan nereye gitsek biri surekli konusuyo. Defne de anne,baba,dede, eda diyo. Bunun disinda garip sesler cikariyo hatti,ebee ededd,daadd gibi anlamsizz kelimeler:D tabi bilerek soylemiyo bizimkide:elif:
Azoomm bizimkide seninn dedigini yapmiyo meselaa. Masallahh kuzeyy pasaya. O kadar sarki soyluyorum muzik aciyorum el cirpiyorumm sadece guluyo. Kizz cocugu dedigin bi sallanir dimii. Yokk sade suratima bakipp guluyo:gıdık:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

benimki de "ede" ede ede diyor durmadan, arada "dede" diyor...bazen net biçimde anne diyor ama bilerek değil tabi.
Evet azosum soyluyor. Cok da net ve temiz.
Zaman zaman babbabbabbab, annannnannnannn yapiyor zaman zaman da duzgun bi sekilde baba diyor sonunu uzatmadan.
Anni diyor. Ama lilacsin da dedigi gibi bu babayi cagirmak ona seslenmek degil sadece sesleri taklit ediyor. Ne dediginin bilincinde degil. Taklit sadece.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Babusss bu hesaba gore benim kizcenin boyu normal ve ustu, kafasi ve agirligi da normal ve alti. Hatta kilosuu normalin baya alti. Kurtlu cocukk az yerinde dursaa kilomuz da normal olsa ne olurdu:bitter:

Ben de cok erken emeklemisimm. Belki defne de bana cekmistir. Ben 8 aylikken oyle bi gidiyomusum ki annem der hepp koridorun bi basindan bi basina saniyede gidiyodun altindan donun cikiyodu diye. :kahkaha: gecen tv de dr soyledi gulbendeydi galiba kalabalik ailelerde cocuk hizli konusur cunku surekli konusan birileri vardir diye. Konusuyosan taklit ediyodurr balimm. Ben defneyle cok konusuyorum ama biz kalabalik oldugumuzdan nereye gitsek biri surekli konusuyo. Defne de anne,baba,dede, eda diyo. Bunun disinda garip sesler cikariyo hatti,ebee ededd,daadd gibi anlamsizz kelimeler:D tabi bilerek soylemiyo bizimkide:elif:
Azoomm bizimkide seninn dedigini yapmiyo meselaa. Masallahh kuzeyy pasaya. O kadar sarki soyluyorum muzik aciyorum el cirpiyorumm sadece guluyo. Kizz cocugu dedigin bi sallanir dimii. Yokk sade suratima bakipp guluyo:gıdık:

Kalabalik diiliz canim ama babanne tarafini cok sik goruyor.
Bakici var. Annemler sik sik gelir.
Kayinvalide benden kopek gibi kislandigi icin cocugu surekli kizimin babasi nerdeymis,gel babasi,baba simdi gelecek vs. Vs. Diye severler cocugu. Hic beni anmazlar. O yuzden daha cok baba diyor.
Annemler de jest olsun diye mi artik onlar da hep babasi gel filan diye seviyolar,konusuyolar :))
Zaten ben de erken konusmusum. Kardesim de cok erken konuatu. Erken de yurudu o. Ben gec kalmisim.
Kardesim 14-15 aylik filanken hem cok net konusuyodu hem de at gibi kosuyodu yurumeyi birak :) konusmak da resmen konusmak ama cumlelerle hatta paragraf paragraf :D
Tip olarak kardesime cok benziyo norolojik gelisimi de ona cekerse erkenden dirdira koyulur benimki :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Azos bu arada ada anne,baba diyor diye sasirdim dedin ya; ayni şoklari ben defnede yasiyorum. Hatun yatagin kenarina tutundu kendini beşikten atti kiz :deli:
Cilgin şey yakinda koşacak.:savasciasli:
Ela koltuga tutunup siraliyor.
Ben şok oluyorum çünkü ada tam manasiyla duzgunce şöyle, döndüğünde 6 ay 1 gunluktu. Simdi saga sola yuvarlaniyo istedigi yere yuvarlanarak gidiyo ama defne masallah subhanallah bunlari yaptiginda daha 5 aylik filandi. Bizimki nerdeyse 7,5 oldu. Koca dötüşünü kaldiracaktaaaaaa yataktan atlayacak :D peh :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kosacakk babusumm kosacakk umutluyumm ben bu kizcedenn. Bebek oldugunu farkinda degil. Cikip yastiga koyuyo kafasini cocuk:savasciasli:

Benimm kaynanamda hepp gell babasii geeelll geeeeeell diyo cocuga. Hani baba nerde baba? Bende aannnneee annnnee diyorumm ama defne de en cok anne diyo :D ama hic dede diyen yok. Cocuk dede dedigine gore haybeye cikiyo heralde bu sesler:kahkaha: bakk bacak bacakk ustune attim yazarkenn arkadass ayagimi tutupp diz ustu kalkti.sonra yere cakildi aglamakta. Kactim :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar