2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Geri geldimm sustu. Gunun haberi ben bugun dukan diyetine basladim. Ama yulaf kepegi bulamadim. Yulaaf ezmesi aldim yarim kasik onu kullanayim kepek bulana kadar. İnsallahh devam edebilirimm insallah ise yarar. Adam resmen benim kilomdan utaniyo bence. Hic yuz vermiyorum bi zayiflayabilirsemm gostercem ona benn. Giyineyimm eskisi gibi de bi akli basina gelsinn odunn pasanin. Su diss gorunus neymiss yahu. Eskiden zayiftim diye mi farketmiyodumm yoksa hep mi insanlarin disina bakarlardi. Butun aile benim kilolarimla yatip kalkiyo mubarek

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Geri geldimm sustu. Gunun haberi ben bugun dukan diyetine basladim. Ama yulaf kepegi bulamadim. Yulaaf ezmesi aldim yarim kasik onu kullanayim kepek bulana kadar. İnsallahh devam edebilirimm insallah ise yarar. Adam resmen benim kilomdan utaniyo bence. Hic yuz vermiyorum bi zayiflayabilirsemm gostercem ona benn. Giyineyimm eskisi gibi de bi akli basina gelsinn odunn pasanin. Su diss gorunus neymiss yahu. Eskiden zayiftim diye mi farketmiyodumm yoksa hep mi insanlarin disina bakarlardi. Butun aile benim kilolarimla yatip kalkiyo mubarek
Herkese selam kaç gündür kötüyüm,uykusuzum,hastayım buraya bişeyler yazmak istiyorum okuyup okuyup kapatıyorum neyse
Ecrin eşimde dün Karatay diyetine başladı çok azimli inşallah verir şimdi sanki çeşit çeşit yemek yapabiliyomuşum gibi ona özel ızgaralar zeytinyağlılar v.s
Bu arada bu diyeti yapmış arkadaşım var eşiyle kendi bir zayıflamış inanamadım kız 9 aylık hamile gibi geziyordu:)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Laylaamm herkess vermiss yaa bu hafta 2 ayri kisiden alakasiz yerlerde duydum bunu. Ama ben bugun ciddi halsizlik ve aclik cektim. Acaba yulaf kepegi yok diye mi? Dolayisiyla kacamak kacinilmaz oldu. Hatay da satan bi yer buldum nette. Ama adres anlasilmaz maalesef. Aksam inip aricam yarin bi de kepekle deniyim. Regl yim bide tabi. Kitapta regl doneminde kilo vermenin azaalabilecegi cart curt yaziyo. Atak doneminde halsizli, te olur diyo gerci. Sonra kendi kendine geciyomus hesapta du bakalim

Kizlarr pc geliyomuss aksamm yarinn size kizcemi ekleyebilirim bu durumda:sevindirikasli:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
inek sütüyle mi yapıyosun? inek sütü verilmiyo diye biliyorum bebelere ben?
canım şöle keçi sütü bulursam yapıyorum ama inek sütü kullanıyorum bizim doktorumuz biraz dede oldugu için evladım bu mamacılar başımıza tepemize bine bine inek sütü 1 yaşından önce yasak die papağan ettiler bizi tamam inek sütü tek başına hazmedilmesi zor oldugu için tavsiye edilmiyo fakat sulandırarak kullanmanda hiçbir sakınca yok mamayı mama olarak yediriyosun sonuçta demiri vs ordan alıyo fakat inek sütü suya oranla daha besleyici mamaları bu şekilde hazırlayabilirsin dedi diye ben kullanıyorum pastörize süt olarak zaten bir muhallebiye kullanıyorum birde sabah kahvaltısına sonuçta yogurduda inek sütünden mayalıyoruz dimi yinede görüş olarak bilemem ben doktorumu dinliyorum çünkü gerçekten çok mantıklı açıklamaları var tatmin ediyo beni
hello yevrım. nişastayla daha koyu kıvamlı olur, pirinç ununun mantığı kıvamı koyultmak sanırım ama sen yine de bi uğrayışta al pirinç ununu...
hıhı öyle k.validem nişastayla yapıyodu çorumda ben kendim annemden farklı öğrendim öyle yapıyorum bir çay kaşığı bugday nişastası,bir çay kaşığı prinç unu koyuyorum şeker yasak olmasına ragmen mesila ben bir tatlı kaşıgıda şeker koyuyorum bir çay kaşığıda terayağ kullanıyorum hem güsel koku veriyo hemde çok çamur gibi olmuyo bir küçük kaseden az süt çok azda su koyuyorum çok ağır olmasın die böyle yapıyorum cnm
leader, alıntım gitmiş de babuşla aynı soruyu soracaktım, inek sütüyle mi yapıyorsun diye...ben suyla yapıyorum da, çok tatsız oluyor gerçi, pekmez koyuyorum azıcık ben de.
suyla çok yavan bir tat oluyo güselim bilmiyorum beslenme kitablarındada suyla yapın diyo ama ben doktorumuzun dediği gibi yapıyorum ki kaldıki eskiden annelerimizde böyle yaparmış k.validemde annemde onayladı eskiden mamamı vardı tey gidin biz sizleri hep böyle büyüttük diolar
Leaderrrrrr kız bu erkek adam gibi bakıyor resimlerde ya :D Çok haşin bakıyor :D Geçen bi kiminkinin pipisi muhabbeti vardı tüm kilo orda yoplanmış olmasın kız :D Şaka bi yana, gayet normal maşallah, boya gitmiştir onun kilosu..Sen de çok tatlı olmuşsun bu arada ;)
sadece resimlerde olsa yine iyi azom hep öyle sert bakıyor normal duruşu bu herifimin :D arada bir gülüyo ama genelde öle valla bilmiyorum olabilir boya+pipiye gitti kg galiba kız ayıpçı muhabbetlerini ösledim bacımmm
Ayyy yerim ben bu kuzulairn yarim yamalak konusmalariniii.. En tatli zamanlarindan biri bence :) Hira'da anca bassin yaygarayi bassin cigligi aglarkende hüvee diye agliyo :) yaa ben bu arada bu kizin neden bu kadar baba'ci oldugunu sonunda kesfettimmm
ulen meger bu kizin gobek bagi babasinin paltosuun cebinde duruyo hala yaaaa :-D
puhahahaha bizim göbek bağımız tuvalet aynamızın üst çekmecesinde :Dondan ikimizede eşit bu çocuk sanırım bebişim
Kosacakk babusumm kosacakk umutluyumm ben bu kizcedenn. Bebek oldugunu farkinda degil. Cikip yastiga koyuyo kafasini cocuk:savasciasli:

Benimm kaynanamda hepp gell babasii geeelll geeeeeell diyo cocuga. Hani baba nerde baba? Bende aannnneee annnnee diyorumm ama defne de en cok anne diyo :D ama hic dede diyen yok. Cocuk dede dedigine gore haybeye cikiyo heralde bu sesler:kahkaha: bakk bacak bacakk ustune attim yazarkenn arkadass ayagimi tutupp diz ustu kalkti.sonra yere cakildi aglamakta. Kactim :(
maşallah gelinim seri anlatıp durma nazar değdircen bebeme :savasciasli: benim eşim çocuğa hep avcunu açtırtıp gel amcası gel diyerek gel öğretti bende içten içe kıl oluyorum bende o hareketi yaparken gel babası gel diyorum anlasın die nie dayısı filan demiyorum anlasın die ama nirdeeeeeeee

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

maşallah gelinim seri anlatıp durma nazar değdircen bebeme :savasciasli: benim eşim çocuğa hep avcunu açtırtıp gel amcası gel diyerek gel öğretti bende içten içe kıl oluyorum bende o hareketi yaparken gel babası gel diyorum anlasın die nie dayısı filan demiyorum anlasın die ama nirdeeeeeeee

kızz sokakta degmıyosa sızden mı degcekk teyzesı. bugun taksıcıı aaa konusuyo dedı. yok dedım konusmuyo ses taklıt edıyo. amaa var ya abla nasıll guluyoo nasıl bakıyo sen gormuyosunn dedı. öledır bızım kızz sırıtıkk dedımm. zekı olcak bu kız abla ben sana dıyımm. ınsallah kendını kurtarcak kadar kafası calıssın kafi.. ama cokk sevımlı bee ablaa.. aaa dıcektımm essek kadar adamm baslıcamm sımdı ablana da cocuk sevmene de. o adamın nazarı degmedı yaa daha da kımsenın degmez.:sılakonda:

bızım baba da yok da babaaanne yapıyo

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlarr
bızım babada yok onlar da babaanne yapıyo:D gorumcem benı ruyasında gormuuss ıkı kere defne yı alıp gıdıyomusum o da ben bı daha nasıl gorcem dıye aglıyomus arkamızdan. e tabı dedımm gıdersemm benle gelırr. kaynanam ne dese begenırsınn?? gulduu dızıme vurduu sevecenn sevecenn sandım dıcek kızım ne gitmesı vs. nıye senle gelsınn dedı. aaaaa sokka gırdımm burda mı kalcakk sen mı bakcann dedım. hala guluyo sakın sakınn ben bakarım tabı dıyo. nası bakcann daha kucagında tutmaıyon kolum agrıyo dıye dedım. bakarım dedı. seytan dedı ıkı tane yapıstır

gecen de bı konusma oldu genel bı mevzuda. ama ben hep konusulmasından rahatsız oldugumu soyluyodum esıme. esım dedı kıı anne tamam konusma artık. ne olcak konussak dıye cevap verdı kaynanam. sakın ama tartısma falan yok. boyle konusa konusa karım bırakcak benı valla dedı guldu. kaynanam yıne ne dese begenırsınız napalım canım bırakcaksa bıraksın canı sagolsunn. kızı bosancamm dedıgınde sakası bıle hosuna gıtmıyo delı mısın sen dıye lafa gırıyo hemen. gel de gunahkar olma yanııı:sılakonda:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızz sokakta degmıyosa sızden mı degcekk teyzesı. bugun taksıcıı aaa konusuyo dedı. yok dedım konusmuyo ses taklıt edıyo. amaa var ya abla nasıll guluyoo nasıl bakıyo sen gormuyosunn dedı. öledır bızım kızz sırıtıkk dedımm. zekı olcak bu kız abla ben sana dıyımm. ınsallah kendını kurtarcak kadar kafası calıssın kafi.. ama cokk sevımlı bee ablaa.. aaa dıcektımm essek kadar adamm baslıcamm sımdı ablana da cocuk sevmene de. o adamın nazarı degmedı yaa daha da kımsenın degmez.:sılakonda:

bızım baba da yok da babaaanne yapıyo

sen yinede böyle herşeyini anlatırken dilini ısır maşallahı eksik etme kuzum akıllı benim gelinim anasına baktım kızını alaceğim ;) anasının kızı MAŞALLAH:gıdık:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
iyiyim cnm şahin'i uyutmaya çalışıyorum

eymenin kıyduğun resmi koysana

ecrşn ben senin kızı görmedim sanırım sen de koysana

ben de koyarım :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlarr
bızım babada yok onlar da babaanne yapıyo:D gorumcem benı ruyasında gormuuss ıkı kere defne yı alıp gıdıyomusum o da ben bı daha nasıl gorcem dıye aglıyomus arkamızdan. e tabı dedımm gıdersemm benle gelırr. kaynanam ne dese begenırsınn?? gulduu dızıme vurduu sevecenn sevecenn sandım dıcek kızım ne gitmesı vs. nıye senle gelsınn dedı. aaaaa sokka gırdımm burda mı kalcakk sen mı bakcann dedım. hala guluyo sakın sakınn ben bakarım tabı dıyo. nası bakcann daha kucagında tutmaıyon kolum agrıyo dıye dedım. bakarım dedı. seytan dedı ıkı tane yapıstır

gecen de bı konusma oldu genel bı mevzuda. ama ben hep konusulmasından rahatsız oldugumu soyluyodum esıme. esım dedı kıı anne tamam konusma artık. ne olcak konussak dıye cevap verdı kaynanam. sakın ama tartısma falan yok. boyle konusa konusa karım bırakcak benı valla dedı guldu. kaynanam yıne ne dese begenırsınız napalım canım bırakcaksa bıraksın canı sagolsunn. kızı bosancamm dedıgınde sakası bıle hosuna gıtmıyo delı mısın sen dıye lafa gırıyo hemen. gel de gunahkar olma yanııı:sılakonda:

ya havle boşver canım bulaşma kendilerine gelince onlarınki insan hiç kıyamazlar bizler dış kapının mandalıyız sanki pehhh boşver yavrucum kalbi nasıl düşünüyosa rabbimde öylesini nasip etsin

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
arkadaş maşallah berakeallah bir tane çirkin bebe gösterin bana yaaa 41 kere maşallah çok tatlı herif olmuş kız buuu sırtarık surat yerim o ağzını

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar