selam kızlar,
demir için biz santafer kullanıyoruz. Tuna'nın doktoru onu vermişti. aile hekiminin verdiğini almadım ben o yüzden. kan sayımı yapmadan vermek doğru mu diye sivrilik yapıp sormuştum doktora. 6.aydan itibaren bebek anneden stokladığı rezervleri tüketirmiş. dışarıdan takviyeye ihtiyaç varmış. kan alıp canını yakmamıza gerek yok demişti. sizinle de paylaşmış olayım...
teyzoşlar bir daha geçmiş bayramınız kutlu olsun... Tuniş bu bayram kafayı buldu (trakyada böyle derler işler iyi gidince :kahkaha

300 liralık hasılatı var. mama sandalyesi parası çıktı sağolsunlar... kucağına alan cebine para sıkıştırdı... babaannem en büyüktür ailede. gelen giden çok olunca herkes 3-5 verince bile bisürü para oldu -ciko
yalnız hasta olduk biz analı oğullu. ben grip olmuşum. ilaç da kullanamıyom. o kadar dedim emziriorum, yine emzirme döneminde kullanılmayan ilaç vermiş -kizgin
Tunişi de bayramda acile bugün de doktoruna götürdük. burnu akıyor

öksürüyor. burun akıntısı genze gidip öksürük yapıyormuş. bir de dişten dolayı tükürük, salya çok... ondan da öksürük oluyormuş. ben odaya Tunayı hasta ettik diye girdim. adam yine demediğini bırakmadı. üstünü çok açıyor gece dedi annem. siz üzerinize battaniye alıyormusunuz? dedi. annem de yooo diyince, " e Tuna niye alsın"dedi. bi sürü hicivli sözden sonra endişelenecek birşey olmadığını belirtti. geceleri ağrı kesici verin dedi. ben de ilaç vermek istemiyorum çok fazla dedim. o zaman bir dahaki sefer kendi dişiniz ağrıdığında lütfen hiç müdahale etmeyin. ancak o zaman oğlunuzu anlarsınız dedi. ay beni afakanlar bastı, sinir oldum ama annem çok sevdi doktoru :deli:
bir de ben çok hüzünlüyüm galiba bu aralar kızlar. depresyon belirtisi midir nedir. Tunaya şu şarkı söyleyen köpekten almıştım. bayramda ziyaretlere giderken oyalansın diye yanımızda taşıdık. babamın kuzeninin 8 yaşında konuşamayan, yürüyemeyen, bir oğlu var daha önce bahsetmiştim. o çok sevdi köpeği. Tunaya kendi oyuncaklarını verdi. o köpekle oynadı. 2 şarkı var. bir tanesinde " dünya rengarenk göreceksin, bütün renkleri öğreneceksin" bir tanesinde de "bana gülümsedin. anlayabiliyorum. akıllı olduğum için" diyor. Tuna ne zaman onları dinlese aklıma o geliyor şimdi. o hiçbir zaman onları öğrenemeyecek

her seferinde Rabbime bir daha, bir daha şükrediyorum. hepimizin çocuklarına sağlık verdiği, dermansız dert vermediği için...
biraz uzun oldu ama özlemişim bee yazmayı