2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
tugbam
banada dun destekle oturabiliyo demi ? diye sordular evet dedim...

sana soran yanlıs sormustur takılma daha yeni oturcaklar
ayyy inşallah sinir oldum benim hemşire izindeydi de başka biri söledi
Ada benim gibi, sırf yanak :D
çok güsell çok maşallah kızıma elleme benimkinde oda yok
Ehehehehe teşekkür ederis teyzesi.
Kokoş olmuş dime :D
olmuş olmuş mini eteğini eksik etme o totodan bir kızım olsa bak nasıl süslerdim onu ben
bez pastası ne kız buarada :bebecik
ahanda işte bu bez pastası

c5bcv.jpg

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Amin..hepimizinkini..

ya ben bu arada senin minnosu gormedim ne zamandır ?

ela yı da gormedim

lilacs'ın kuzeyi de gormedim

daha var baya gormedigim
ekleyim şekerim oğlumu diğer arkadaşlarla facede görüşüyoruzya sizi unutuyorum

sağol layloş büyüyolar ama binbir zahmetle iştee böle şebekliklerider olmasa çocuk bakılmazdı heralde

aynen canım sevgileri olmazsa hiç çekilmezler minnoşlar:)
biz 4 numara prima bez kullanıyoruz
Kayra desteksiz oturuyor artık yakında yürümesinden korkuyorum çok hareketli maşallah:)
Babuşum Adanın ishali geçtimi?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ekleyim şekerim oğlumu diğer arkadaşlarla facede görüşüyoruzya sizi unutuyorum

aynen canım sevgileri olmazsa hiç çekilmezler minnoşlar:)
biz 4 numara prima bez kullanıyoruz
Kayra desteksiz oturuyor artık yakında yürümesinden korkuyorum çok hareketli maşallah:)
Babuşum Adanın ishali geçtimi?

evet koy fotosunu bende merak ediyorum kayra kaç kg oldu? maşallah dee eymende hareketli sırf bu yüzden götünün üstüne oturamıyo devriliyo

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Layla'm masallah pasaya,ozellikle yatakta otururkenki fotografında cok tatlı kuzu yaa bu bebelerin hepsini toplican bir araya mıncıklican ısırcan ayyyyyh:deli:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,

geçmişi zor okucam gibi. hemen ilk gördüklerimi cvaplıyım.

babuşumgeçmiş olsun :( Rabbim beterinden korusun. aynen Tunanın eşimin memleketinde yaşadıkları. sen anlattıkça o anlar gözümün önüne geldi. doldu gözlerim :( o zaman hastayken Tunaya mama veriyordum 150 ml. çocuğum içti hepsini. tam bitirmek üzereydi ki, bir kustu... burnundan bile geldi. o kadar sıvı neresinden geldi anlayamadım. o gün bugündür korkumdan 90 ml'den fazla mama veremiyorum

bizim de dişimiz çıkmadı bu arada...

simuş akşam çıktım mecburen kusura bakma :(

nazom akşamları calpol vermeyi dene istersen. dişten çok kalkıyordu Tuna. dün doktor yatmadan calpol ver rahat uyusun dedi. sen dişin ağrıdığında müdahale etmeden bekle de göreyim dedi :D neyse ben verdim. maşallah akşamı 2 seferle bitirdik kiiiii bizim için resmen mucize. o da birinde uyanmış. boncuk boncuk bana bakıp sırıtıyor. emzirdim uyumadı, pışpışladım uyumadı. altını araladım azcık neeeeeeeeee. bir mıçmış kiiiiiiii :kahkaha: temizledim. 60 cc de mama yaptım. içti. bana bakabaka uyudu maşallah

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yine mutfatkta bulasık birikti ya off ben pasaklı mı oldum nedir ya niye bu bulasık hic bitm,yo :sinirli:

üstelik aksama ne yemek yapıcagım hakkında en ufak bir fikrim olmamakla birlikte sebzem de kalmadı yemeklik..
aksama esimle birbirimizi yeriz artık yemek niyetine

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
zaten dun Hira hanım bizim yatagımızda uyudu hanımefendi atesi var diye ellemeyelim dedik esimle salondaki kanepede yattık bizde ama sonra esim butun kanepeyi parselledigi icin ben dusmeden kalkayım bari dedim kendime yere yatak yaptım orda yattım :sinirli:

ama yıllardır yerde uyumamısım ii geldi ne yalan soyliyim daha dinc kalktım sanki :dance2:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar selam... alıntı yapamadım , kalk otur kalk otur anca okumayı bitirdim... bakalim ne kadar vaktim var azcık uyudu simdi...

Ada ya cok cok gecmis olsun babuscum.... Lidilim sizede tekrardan ..

Nazommmm cok gecmis olsun balim, simdi nasıl oldu minnos?

Diger bebeleri bende kacırdım.. Laylaaaaaaa maşallah 41 kere, yerim onu ben yerim tontisi.. tam mıncık yogur sev bu minnosu.......

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
zaten dun Hira hanım bizim yatagımızda uyudu hanımefendi atesi var diye ellemeyelim dedik esimle salondaki kanepede yattık bizde ama sonra esim butun kanepeyi parselledigi icin ben dusmeden kalkayım bari dedim kendime yere yatak yaptım orda yattım :sinirli:

ama yıllardır yerde uyumamısım ii geldi ne yalan soyliyim daha dinc kalktım sanki :dance2:

kız düşürmeyin çocugu yataktan aman heee ben eymeni koysam anında yerde çorumda akrabaya gittik ranzadan düştü 5dk içinde dönenerek uyuyo bizimki sanıyesine yerde valla
yer yatağı heee mükemmel olurdu olsaydı dogrusu ohhh sevindim

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
sağolun sevgili teyzoşlar oğlum salyalarını akıta akıta öptü sizi
Littlelım eşimde Tunanın fotolarını görünce benzetiyor
görmeyen kalmadı sanırırım kaldırayım

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

kız düşürmeyin çocugu yataktan aman heee ben eymeni koysam anında yerde çorumda akrabaya gittik ranzadan düştü 5dk içinde dönenerek uyuyo bizimki sanıyesine yerde valla
yer yatağı heee mükemmel olurdu olsaydı dogrusu ohhh sevindim

canım zaten yastıklarla cevirdik etrafını oyle bıraktım yoksa hira da done done uyuyo butun gece yatagı geziyo :)
hee esimden bana yer kalmayınca napim mecbur indim yere :D
degisiklik oldu hahah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar