2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Çok zor ya simuşum, kaç gündür biz de öyleyiz, resmen dengem bozuldu.Allah kolaylık versin sana valla...

Niye ki acep?
İki doktor da bana aynı ilacı verdi reflor muydu neydi.
Ben de kafamca muz, patates püresi filan veriyorum.
Gerçi normal menüsünde de olan şeyler bunlar da...

ela enfeksiyon gecirdiğinde doktor ishal baslarsa bizede reflor baslayın demişti.ama ishal olmamıstı ela. hepsi farklı bunların hepsi...

kızlar kahvaltı olarak değişik önerileriniz varmı ela karısım yemiyor.bebe bisküvisinden hoslanmıyor tıkanıp kalıyorum sabahları.ver labneyi götürsün ama..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Alır alır simuşum. Habersiz de almaz, napar yapar alır beni de haberdar ve ortak eder o…
Kıl eder beni iyice…

Bana da mızmızlayınca darallar basıyo valla...Sonra da kendime kızıyorum...Hiç memnun olmak yok sürekli bi ıh ıh ıh ıh ıh :sevindirikasli:
Bi de çok hareketlendi.
Önceden bu en iyi günlerin diyenlere kızıyodum da, haklılar mıdır nedir?
iyininde iyisi balım bu günler hiç memnun edemiyosun bu bebe milletini bak biri tepemde bugun gitar kursu var kafamı ütüledi diğeri kahvaltı etmez mız mızzz..gitarı eskimiş alalı daha 3 ay oldu bunu yok anam yok büyüdükçe sorunları büyüyoo bi çarpasın geliyo yani bana geliyo kiii sabır küpüyümdürrr

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

saol canım..bizimde hiç dişimiz yok daha ama gec kalmadık babusum benim bildiğim 11 aylık bir bebişimiz var daha dişi olmayan.sanırım daha bi cok bebişimizin dişi yok.durucuk,kuzey ve noyan benim bildiklerim dişi olan ballar.

ela gündüz geceye nispeten daha iyi ama gecelerimiz kabus gibi yarım saatte bir bağırarak uyanıyor bi kaç dakikalık sancıdan sonra pışpışlanıp tekrar dalmaya calısıyor.götürmedim bu sefer acillere bence diş diyorum ama :( bugun şu jellerden alıcam bakalım belki azıcık faydası olur.

bide babusum ben hani ağız mendilleri vardıya bebişlerin onu derin dondurucuda soğutup elanın eline veriyorum azcık rahatlatıyor gibi.

Ben de öyle yapayım nazom ya, iyi dedin onu.
Dün jel sürmek için elimi ağzına soktum ay nasıl ısırıyo yazık.
Bi de ne bulursa ağzına sokup ileri geri ileri geri resmen büyük insan gibi kaşıyo dişini…

Babuss nazo gecmis olsun kizlarrr. Acil sifalar olsu n kuzucuklara.

Babuss biz defne ishalken yarim saatte 1 yada yirmi dk da 10 cc ile baslayip yavas yavas arttirdik mamayi. O sekilde bi daha kusmadi. Bide serum vermediler mi cnm sivi kaybi icin. İshal icin de Rehidrasyon tozu verdiler dimi? Bizde sivi kaybi cok olmustu ya o gun bugunn cok tirsak oldum. Cokk gecmiss olsunn tatlimm

Toz verdiler canım.Allahtan çok su içiyor Ada.Suluğu elimden kaptığı gibi, bi dikişte 50-60 cc içiyor nerdeyse.
Bir de ilk gün ishalken 10-12 kere yapmıştır kaka,yarım günde.
Daha sonra yine ishal, yaptığında su gibi, ama günde 2-3 kereye düştü.
Hatta poposu pişecek gibi oldu, ıslak mendile dönmüştüm ben artık nasılsa verniks tabakasından artık eser kalmadı diye, ama hemen su pamuğa geçiş yaptım.
Dönüşümlü olarak bebe yağı-pişik kremi ve halis zeytinyağı-pişik kremi kullandım, büyümeden geçirdik şükürler olsun.
Zeytinyağını da lidılımdan duymuştum sağolsun.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ela enfeksiyon gecirdiğinde doktor ishal baslarsa bizede reflor baslayın demişti.ama ishal olmamıstı ela. hepsi farklı bunların hepsi...

kızlar kahvaltı olarak değişik önerileriniz varmı ela karısım yemiyor.bebe bisküvisinden hoslanmıyor tıkanıp kalıyorum sabahları.ver labneyi götürsün ama..

Labne Ada da seviyo…Karışım da yiyo ama arada öğürüyo, ben de ayırarak vermeye başladım. Bikaç kişi de tadını şimdiden almazsa ileride kahvaltı ettirmekte zorlanırsın demişlerdi…
Bir kez de lilacs dediydi, tuzsuz etimeği mamayla ıslatıp, içine ceviz koyup verdim sevdi, öğürmedi.
Bir kez, peynirle (ama normal peynir/suda bekletilmiş) yumurta sarısı karıştırdım, ama kuru geldi, az mamayla ısladım onu da yedi.
Bebe bisküvisi Ada da sevmiyo.
Doktorumuz bana bebe bisküvisi alerji de yapar, tam buğday ekmeği ver daha ziyade demişti.

iyininde iyisi balım bu günler hiç memnun edemiyosun bu bebe milletini bak biri tepemde bugun gitar kursu var kafamı ütüledi diğeri kahvaltı etmez mız mızzz..gitarı eskimiş alalı daha 3 ay oldu bunu yok anam yok büyüdükçe sorunları büyüyoo bi çarpasın geliyo yani bana geliyo kiii sabır küpüyümdürrr

Of daha bi de dillenmiş halleri var dimi bunların :D:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Selam kızlar
Babuşum Nazom çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
simuşum ne yapıyosun balım?
Kayranın yine düzen alt üst oldu sayfaları tam okuyamadım bi rahat vermiyor

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Labne Ada da seviyo…Karışım da yiyo ama arada öğürüyo, ben de ayırarak vermeye başladım. Bikaç kişi de tadını şimdiden almazsa ileride kahvaltı ettirmekte zorlanırsın demişlerdi…
Bir kez de lilacs dediydi, tuzsuz etimeği mamayla ıslatıp, içine ceviz koyup verdim sevdi, öğürmedi.
Bir kez, peynirle (ama normal peynir/suda bekletilmiş) yumurta sarısı karıştırdım, ama kuru geldi, az mamayla ısladım onu da yedi.
Bebe bisküvisi Ada da sevmiyo.
Doktorumuz bana bebe bisküvisi alerji de yapar, tam buğday ekmeği ver daha ziyade demişti.

Of daha bi de dillenmiş halleri var dimi bunların :D:D

hemde ne dil babusum fırıncı küreği kadarrr.. canım cevizi iyice öğütüp mü verdin ve ne kadar.bide tam bugday ekmeğini ıslatmadan versek olurmu ki

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Selam kızlar
Babuşum Nazom çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
simuşum ne yapıyosun balım?
Kayranın yine düzen alt üst oldu sayfaları tam okuyamadım bi rahat vermiyor

selam kızlar hepinize günaydınn nasılsınız???

selam fıstıklar...nasılsınız..

bizede rahat vermeyen irem laylam bebeyi kudurtuyo o da kendini yatağın üstünde ordan oraya atıyor..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayyyyy yerim ben onu o bayramlıklarıylaaaaaaaaaaaa essek sıpas cok çirkin olmşşşşş :elif:
doğuştan çirkin bu bebe kime çektiyse :D sağol bebikom kız izmire ne zaman gidiyon benim tarih belli oldu gibi 10 eylülde 8-9 eylülde açık öğret,m sınavım var 22 eylüldede istanbulda geri olmam lazım kpss ye gircem
Bebikommm bizim dr 4-5 saat demisti. Ben 5 saat sonra verdim. Bide 38 i gecmeden verme demisti dr.

Bu asilar hicbisi yapmadi bize. Hemsire cok asi var cikinca calpol ver demisti bende eve gidince 1 cay kasigi verdim. Genelde gece cikardi atesi asidan sonra. Gece de cikmadi huysuzluk bile yapmadi. Tutmadi mi asi acaba ne bilim.

Bebikomm gelirsenn goruselimm balimm izmire. Tabi bi beyimee sorayimm kendisi benim netime pek karsi da. Gerci alisti siteye artik ama belli olmaz sanirsam:elif: hatta lidirimla ayni gune denk gelsenizz ucumuz bulussak ne gusel olur

Lidirrrrr kiz ne yakusuklu olmuss benimm damattt..masallahhh 41.5 kere:savasciasli: Kizcem de pekk guzeldi emme resim ekleyemiyorumm
inşallah görüşürez ecrinim çok istiyorum seni ve gelinimi görmeyi 1 saat bile olsa inşallah izin verir...
ha bu arada leader cım Eymen cok seker olmus annesi...
sağol pikoşummm
Size de geçmiş olsun nazom...Hiç dişiniz yok mu daha? Bizim hiç yok, geç kaldık galiba...

Hiç dişi olmayan başka kim kaldı kızlar?

biz hiç çıkarmadık ama deli gibi ısırıyo gecen alt dudağımı bir kaptı mosmor yaptı

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
GÜNAYDINLAAARRRR
umarım herkes iyidir..
-hira icin iyi dileklerini bildiren tum dostlarıma tesekkur etmekle beraber.. diye baslarmısım :D sagolun kızlar..

BABUŞ'um,ada nın boyu uzun ondan sana zayıf gibi geliyo..dalyan gibi kız olcak insallah daha ne istiyon kız cocugu sisko oldumu ii olmaz Allah korusun..

ECRİN'im..
aslında benim de esim karsıdır bole int.ortamlarına ama bende cok bahsediyorum alıstı gibi hem soylemek zorunda deiglim demi int.den tanıstıgımızı liseden sınıf arkadasımla karsılasıverdik derim olay biterrr hihihihi :)

dur bakıcam simdi unuttugum biseyler varsa yaazcam..Hira iyi bu sabah cok sukur 36.3 atesi..:utan:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bu arada bizim de daha dişimiz yok....

tugbam biz agustosun 24-30 arası bi gun gidicez gidersek tabi..denk gelemicez heralde yaa tuh :((

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bu arada bizim de daha dişimiz yok....

tugbam biz agustosun 24-30 arası bi gun gidicez gidersek tabi..denk gelemicez heralde yaa tuh :((

ohh şükür eymende iyi ama mız mızz...
yaaa tühhh siz ecrinle buluşun tatlım ben gidince bir günde inşallah ben görüşcem ama sana nasip ne zaman olcak acaba???

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

ohh şükür eymende iyi ama mız mızz...
yaaa tühhh siz ecrinle buluşun tatlım ben gidince bir günde inşallah ben görüşcem ama sana nasip ne zaman olcak acaba???

bakalım ecrinle de buluscagımız muamma ama kısmet artık..cok isterim hem onunla hem seninle gorusebilmeyi ama napalım..elbet bi gun bulusuruz :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bakalım ecrinle de buluscagımız muamma ama kısmet artık..cok isterim hem onunla hem seninle gorusebilmeyi ama napalım..elbet bi gun bulusuruz :D

güselliğe bak maşallah berakeallah yarabbi yeee yeee beni diyo böle maskot yap çocugu sonrada dayan uzaktan güsel kirpikli kızım benim
buluşcaz sen üzülme ecrinlede senlede allah nasip etsin yeterki

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kız o ne haaaalllllllll :D bende onu yerim oyleeee yaaa

hira da bana yapıyo aynısını hırsla bi yandan sacımı yoluyo..cocuk benden bıktı artık bence :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

güselliğe bak maşallah berakeallah yarabbi yeee yeee beni diyo böle maskot yap çocugu sonrada dayan uzaktan güsel kirpikli kızım benim
buluşcaz sen üzülme ecrinlede senlede allah nasip etsin yeterki

sagol canım..Allah nazarlardan saklasın bebelerimizi yaa ben cok inanan biri olarak odum patlıyo..

aslında benim esim ayda 2 kere gidiyo izmir'e ama gunubirlik kalmıyo yani..oonunla gitsem ancak avm lerde olurum ya agora'da yada balcova migros'ta..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar