2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu arada pikem ya ben bi kere bakayım şu oyunlara dedim kendimi bi evde çiçek sularken buldum. hiç bi pok da anlamadım baktım öyle mal mal. bişiyler yolluyosun ama anlamadıgım için cevap veremıyorum :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ebiiiiiiiii alayı kaçmış... benim doğum günüm bugün. kalkın kutlayın beni. pastam nerde? :sirin::sirin:

bugün benim günüm olduğundan şımarabilirim. :gulegule: 29 oldum alooooo... :eller::eller:

mutlu yıllar kız Gökçe :flut:flut

Bu arada Neretva nın anlamını bi Boşnak arkadaştan öğrendim senin için: Neretva: ilahi, Tanrıdan gelen, bereketli, nurlu demekmiş. Kızımın adına zaten bayılıyordum, şimdi duble bayılıyorum :utan:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Bugün Gökçe canın doğum günüymüş pastamızı alıp toplanıp gidelim çoluk çocuk:hgeldin (evine sığarmıyız acep)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bugün Gökçe canın doğum günüymüş pastamızı alıp toplanıp gidelim çoluk çocuk:hgeldin (evine sığarmıyız acep)

eehhehehe bence sığarız kız, hepimiz maşallah 2 dirhem bi çekirdek 36 beden hatın garılarık. artıııı Gökçenin gönlü kocaman kız, kesin sığarız

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Eşim Baturu yüzme kursuna götürdü ben önce zorda olsa Kayrayı uyuttum yatakları topladım şimdide çok yorulmuş gibi oturuyorum sen ne yaparsın minnoş

Ooooo zaten bu kadar işten sonra yorulmasan şaşarım yeaavrıııım. Ben de ne yapayım, kızı eşime bıraktım uyudum da uyudum :D Mıy mıy kalktım, banyo yaptım. Aslında evde yapılcak çok iş var da kız uyansın dışarı çıkarız heralde :D Olmadı bi dediğin starbucks tarafına doğru ya da panoraya falan gideriz... Baturun da keyfi keyif valla. Ooooh miss... Çok severim de yüzmeyi :)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ooooo zaten bu kadar işten sonra yorulmasan şaşarım yeaavrıııım. Ben de ne yapayım, kızı eşime bıraktım uyudum da uyudum :D Mıy mıy kalktım, banyo yaptım. Aslında evde yapılcak çok iş var da kız uyansın dışarı çıkarız heralde :D Olmadı bi dediğin starbucks tarafına doğru ya da panoraya falan gideriz... Baturun da keyfi keyif valla. Ooooh miss... Çok severim de yüzmeyi :)

Benim eşim çalışıyor ancak pazarları çıkıyoruz geçen hafta çocuklarımın bayramlıklarını aldık sıra bende bişeyler bakacam hiç bir kıyafetim olmuyor az bi kilom kaldı onuda versem cillop gibi olucam

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
akşamki yazdığımı okudunmu cici bebenin ekmeğinin içinde süt var tekrar bakınca gördüm

Eeeeet okudum Layloşum :( Neyse naapalım biz de başka şeyler deneriz. Bize hastaneden bi kitapçık verdiler, içinde tarifler de var, yumurtasız sütsüz yoğurtsuz kek, puding, kurabiye tarifleri falan var... Olmadı onları da denicem

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Eeeeet okudum Layloşum :( Neyse naapalım biz de başka şeyler deneriz. Bize hastaneden bi kitapçık verdiler, içinde tarifler de var, yumurtasız sütsüz yoğurtsuz kek, puding, kurabiye tarifleri falan var... Olmadı onları da denicem

valla çok zor işin yııvruum bebek yiyeceklerinin çoğunun içinde süt yada süt ürünleri var
ne kadar yememesi gerekiyor acaba?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar